Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 grand-café advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk De tuin van Bleiswijk ligt in het midden van het prachtige buurtschap Kruisweg. Verschillende ruimtes en een prachtig terras aan het water vormt onze bar-brasserie. De tuin van Bleiswijk is te vinden in een mooi stukje polder. Mooie ingrediënten uit onze eigen tuin en natuurlijke producten. Dat proeft u op uw bord 12 okt '22 Bleiswijk, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 97.500     Huur: Op aanvraag
  • Grand Cafe Restaurant te Altea Boulevard Grand Cafe Restaurant te Altea Boulevard Grand Cafe Restaurant te Altea Boulevard met een schilderachtig van uitzicht op de mediterraan AAA Locatie In het gezellige Altea aan de boulevard met volledig uitzicht op de Middellandse zee, bieden wij met trots een Grand Cafe Restaurant op de drukste boulevard van Altea. Het Grand Cafe, met een zeer ruim terras, is volledig ingericht. Open keuke Altea INV/GW: € 175.000     Huur: € 3.000 /mnd.
  • Eigen Horeca Makelaar
  • Verkocht Dorpshart van Twello Verkocht Dorpshart van Twello Tk, het Dorpshart in Twello. Sfeervol Grand café met ruime zitgelegenheid zowel binnen als buiten. Bedrijf biedt solide basis, is in volle running met mogelijkheid tot meer omzetGrand café is zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het klantenprofiel is zeer divers, van een kop koffie, lunch of heerlijk ongedwongen genieten van een diner. Twello, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.480 /mnd.

Heeft u een suggestie?