Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 pizzeria advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Te koop of te huur casco horecapand met aanwezige inventaris en een woning op zichtlocatie in Vianen Utrecht Te koop of te huur casco horecapand met aanwezige inventaris ?? ????/ ?? ???? aangeboden ?????? ????????, hoekpand op een super zichtlocatie in het historische centrum van ?????? ???????. Terras voor de deur met ???????? ?? ?? ??????. Deze locatie is zeer geschikt voor een ????????????????????. Het pand telt ? ????????????, begane grond restaurant en keuken, tweede verdieping restaurant en derde verdieping e Vianen, UT OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Te huur/ te koop hoekpand op super locatie in Vianen Utrecht Te huur/ te koop hoekpand op super locatie in Vianen Utrecht Te Huur/ te koop aangeboden zonder overname, een hoekpand op een super zichtlocatie in het historische centrum van Vianen Utrecht. Terras voor de deur met uitzicht op de gracht. Deze locatie is zeer geschikt voor een traditionele pizzeria. Het pand telt 4 verdiepingen, begane grond restaurant en keuken, tweede verdieping restaurant en derde verdiep Vianen, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 0     Huur: Op aanvraag
  • Eigen Horeca Makelaar
  • Pizza Take away Mio met terras. Ter Pacht of Koop! Pizza Take away Mio met terras. Ter Pacht of Koop! Klein maar fijn pandje met goede loop! Ter pacht, dus geen grote investeringen maar lekker kant en klaar draaien. Ook bestaat er de mogelijkheid om de onderneming te kopen. Over Concept Mio: Mio is speciaal! Kies het formaat van je pizza, kies de topping en betaal per gewicht. Reserveer je pizza en haal hem bij ons op in de winkel op Slotlaan 121 i Zeist, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
  • Pizzeria op Super Cenrumlocatie Pizzeria op Super Cenrumlocatie Te Koop AUTHENTIEKE PIZZERIA op unieke MARKT-LOCATIE DEDEMSVAART sinds 2001 Vreugdevol bieden wij u, na 21 vruchtbare jaren, deze authentieke Pizzeria aan. Vreugdevol omdat nu een ander de mogelijkheid wordt geboden om op deze toplocatie de vruchten te plukken tegen een respectabele overname prijs, waarbij u de investering binnen 3 jaar ter Dedemsvaart, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.275 /mnd.
  • Pizzeria centrum stad Groningen  VERHUURD Pizzeria centrum stad Groningen VERHUURD Ter overname: Da Giorgio te Groningen. Het bedrijf ziet er zeer netjes uit na een grondige verbouwing.Op de website vindt u een goede impressie van het bedrijf, dat authentieke Italiaanse gerechten (vlees /vis /pizza en pasta) serveert.De vraagprijs voor de overname bedraagt SLECHTS.De huur bedraagt circa € 2.100,00 per maand met een borg van Groningen, GR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.

Heeft u een suggestie?