927 bedrijven advertenties Sorteer
 • Te koop Restaurant in centrum Haarlem Te koop Restaurant in centrum Haarlem IN PRIJS VERLAAGD, Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Vietnamees specialiteiten restaurant, dat is gelegen in de leukste winkelstraat van Haarlem, de Kleine Houtstraat. Zeer veel dagjesmensen en toeristen bezoeken dagelijkse deze unieke winkelstraat met zijn vele aandachttrekkende winkeltjes en horecazaken. Ook met auto prima bereikbaar Haarlem, NH INV/GW: 47.500     Huur: 2.300 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Let op! In prijs verlaagd! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol restaurant met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel Haarlem, NH INV/GW: 35.000     Huur: 1.965 /mnd.
  LAAGSTE PRIJS!
 • SPOED IVM FAMILIEOMSTANDIGHEDEN SPOED IVM FAMILIEOMSTANDIGHEDEN Instap klaar restaurant. In het centrum van Oisterwijk restaurant met 65 zitplaatsen. Op het moment gesloten en geschikt voor vele concepten. Voorheen Grieks restaurant 27 jaar bestaan. Oisterwijk is een centraal gelegen dorp tussen de steden Tilburg en den Bosch en heeft ruim 26000 inwoners. Het pand is gemakkelijk te bereiken, parkeerplaats volop 09 okt '19 OISTERWIJK, NB OG: 440.000     INV/GW: 20.000     Huur: 2.300 /mnd.
 • Restaurant van Hotel Wyllandrie te Ootmarsum te pacht, Restaurant van Hotel Wyllandrie te Ootmarsum te pacht, Vanwege de gerealiseerde snelle groei na de heropening ongeveer 2 jaren geleden. wensen wij ons bedrijf verder te professionaliseren. De professionalisering zien we door de kerntaken te splitsen in een logies- en een restaurantfunctie. Vanwege deze splitsing verpachten we ons restaurant in hotel de Wyllandrie om gezamenlijk verdere groei te realise 20 sept '19 Ootmarsum, OV
  UNIEK AANBOD!
 • Zeer goedlopende pizzeria aan de Nieuwstraat in Medemblik Zeer goedlopende pizzeria aan de Nieuwstraat in Medemblik Deze gezellige Italiaanse pizzeria met een enorm goede naam is gelegen in het winkelcentrum Medemblik, de oudste stad van West-Friesland. De pizzeria heeft het hoogst aantal sterren in de omgeving (4,5). De pizzeria is uiteraard gespecialiseerd in pizza's, maar ook in de verkoop van broodjes Doner of kip, shoarma, kapsalons en italiaanse gerechten. 01 okt '19 Medemblik, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.500 /mnd.
 • Overname Overname Beschrijving Een horecapand, gelegen aan de drukke winkelstraat van IJmuiden. De ideale locatie. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende genoeg parkeergelegenheden. Op thuisbezorgd worden we gewaardeerd met 4.5☆ Inmiddels bestaat de zaak een jaar en heeft het bekendheid in de omgeving. Dit heeft eraan bijgedragen dat 16 sept '19 IJMUIDEN, NH OG: 24.500     Huur: 1.200 /mnd.
 • Mooie instapklare broodjeszaak ter overname aangeboden Mooie instapklare broodjeszaak ter overname aangeboden Paar minuten lopen van het winkelcentrum in Dordrecht in een drukke straat, instapklare goed lopende broodjes/ burgerzaak ter overname aangeboden. Ook zeer geschikt als catering of take a way. - Recent gestript en helemaal opgeknapt. - inclusief inventaris - bezorgfietsen over te nemen - 1000 euro huur geen btw - jaarcijfers aanwezig - hoekpand Uit 17 sept '19 , ZH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hostel in Tnnsgrden met restaurant Hostel in Tnnsgrden met restaurant Tnnsgrden ligt in het midden van het dorp Tnns en pal naast de hoogst gelegen kerk van Zweden. Tnns ligt midden in de bergen van Hrjedalen op een afstand van ongeveer 120 km naar Sveg, 200 km naar stersund, 230 km naar Trondheim en 550 km naar Stockholm. Het dichtstbijzijnde vliegveld is gelegen in Sveg. Daarnaast vliegt KLM 2 keer per dag 16 sept '19 Tnns OG: 400
 • Prachtige bar op A-1 locatie in Calpe, Spanje ter overname aangeboden Prachtige bar op A-1 locatie in Calpe, Spanje ter overname a Erg mooie gerenoveerde bar / muziekbar / cafetaria / restaurant met groot terras op A1-locatie in Calpe, Spanje. De zaak is begin dit jaar geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. Er is rekening gehouden dat het voldoet aan alle eisen en wetten wat betreft veiligheid en hygine. Bij inspectie is alles goedgekeurd. De keuken is ook compleet en voorzien 10 sept '19 Calpe
 • Afhaal- en bezorgrestaurant Afhaal- en bezorgrestaurant Het restaurant is gelegen zeer drukke winkelcentrum Generaal Cronjstraat. Op loopafstand bevindt zich het NS-station, Er is veel traffic langs deze locatie zeer efficint ingerichte zaak aan die voorzien is van alle gemakken. Direct te betrekken zonder verdere forse investeringen. Alle materialen en apparatuur zijn uitstekend Er zijn geen verplich 31 aug '19 Haarlem, NH INV/GW: 59.000     Huur: 1.200 /mnd.
 • Unieke kans! Winstgevend restaurant in Duitsland Unieke kans! Winstgevend restaurant in Duitsland Unieke kans om net over de grens in Duitsland een goedlopend restaurant over te nemen. (Winstgevend). Discreet verkopen wij wegens gezondsheids problemen ons succesvolle la carte restaurant. Maar ook BBQ's, ontbijten, buffetten, klootschieten, huifkartochten, nostalgische spelen etc, etc. Voor zowel particuliren als bedrijven. Enkele details: R 08 sept '19 INV/GW: 92.500     Huur: 500 /mnd.
 • Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Ter overname aangeboden De La Crme, ons pop-up ijsconcept met de beste ijsselectie van Nederland, dat zich deze zomer heeft bewezen en klaar is om te groeien. De La Crme is een pop-up concept dat mijn vader en ik afgelopen jaar hebben opgezet en getest. Na een intensieve zomer waarin we het concept op 4 totaal verschillende soorten locaties heb 08 sept '19 Rotterdam, ZH INV/GW: 29.900
 • IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem STERK IN PRIJS VERLAAGD!! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurige en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede st Haarlem, NH INV/GW: 25.000     Huur: 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN ** Ter overname goedlopende en zeer stijlvol Cafe/Club te Beverwijk is ruim 2 jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled . Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans ( een goudmijntje ) voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer ** Deze Nachtclub / Cafe is voldoende geluidsgesoleerd dus qua muziek veel mogelijkh Beverwijk, NH INV/GW: 35.000     Huur: 731 /mnd.
 • Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke cafetaria aan invalsweg naar het centrum van Bergen op Zoom. De huidige twee jonge ondernemers zoeken een nieuwe uitdaging! Gelegen in de onmiddellijke omgeving van middelbare school. Er is een vergunning om alcohol houdende drank te schenken. Het aantal zitplaatsen is 20. Er is een gescheiden to Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.377 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
Heeft u een suggestie?