774 bedrijven advertenties Sorteer
 • Fastfood restaurant met bezorgservice in Eindhoven Fastfood restaurant met bezorgservice in Eindhoven Fastfood restaurant Mr. Tok-Tok met goede bezorgservice. Omschrijving Mr. Tok Tok, het unieke restaurant, is gevestigd in Eindhoven op een druk bezocht winkelplein. Dit winkelplein trekt veel publiek vanwege de gratis parkeergelegenheid en de nabij liggende Aldi en Action. Wij bereiden als enige restaurant Fried Chicken en Hamburgers onder één dak! 19 mei '18 Eindhoven, NB INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.750 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Ter overname aangeboden: horecabedrijf in Vlissingen Ter overname aangeboden: horecabedrijf in Vlissingen Centraal in het winkelgebied en op loopafstand van het strand en de boulevard is dit horecabedrijf gevestigd. In de zomer bezoeken veel toeristen uit Duitsland en België onze stad vanwege de stranden en de vele evenementen die hier plaatsvinden. Op onze menukaart staan: vers belegde broodjes, koffiespecialiteiten, schepijs, soft-ice, soepen en onze 16 apr '18 Vlissingen, ZL INV/GW: € 35.000     Huur: Op aanvraag
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant centrum Den Haag Restaurant centrum Den Haag Beste heer/ mevrouw, Hierbij bied ik mijn restaurant aan , in het centrum Den Haag. Het restaurant bevind zich met een loop afstand van het centraal station. Het restaurant zit aan de zeistraat van het plein dat dagelijks veel bezocht wordt, zowel lunch als uitgaan. In de straat van de restaurant zitten vijf discotheken. Het restaurant heeft een ve 28 apr '18 Denhaag, ZH OG: € 42.500     Huur: Op aanvraag
 • Faillissementsveiling Willem v/d Lem Bazaar Beverwijk Faillissementsveiling Willem v/d Lem Bazaar Beverwijk Wegens faillissement wordt aangeboden op de veiling. De complete inventaris van vier horecalocaties (Willem v/d Lem) gesitueerd op de Bazaar Beverwijk. Alle kavels staan online. Er is een kijkdag op locatie: Montageweg 15 te Beverwijk op 2e pinksterdag 21 mei van 10:00 tot 16:00 uur. De veiling sluit op dinsdag 22 mei. Voor meer informatie en alle 09 mei '18 Beverwijk, NH OG: Op aanvraag
 • Sinds 1996 (22 jaar) succesvol lopende zaak en zelfde eigenaar! Sinds 1996 (22 jaar) succesvol lopende zaak en zelfde eigena Dit bedrijf bevindt zich nabij het centrum van Tilburg in Noord-Brabant. De ligging van het bedrijf is ideaal, namelijk langs een hoofdweg direct nabij het centrum. Het bedrijf beschikt over een verkoop- en keukenruimte, die voorzien is van alle dagelijkse benodigdheden. Daarnaast is er een afhaal- en restaurantdeel met ca. 16 zitplaatsen en een ap 09 mei '18 Tilburg, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Ambachtelijke IJssalon ter overname Ambachtelijke IJssalon ter overname Wegens andere werkzaamheden. Ter overname aangeboden een instapklare ambachtelijke IJssalon met koffiecorner. In het pittoreske stadje Steenwijk. ± 70 m². (Goodwill, inventaris, huurderbelang( huurpand! ) en voorraad.) Geheel compleet met ijskeuken, counter, magazijn, salon,terras, toilet, ( heren en dames ) apparatuur en alle inventaris en voorraa 08 mei '18 Steenwijk, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt u een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland (omgeving Leiden). Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de gas 13 dec '17 Bollenstreek, ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 3.540 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria op een hoeklocatie in een woonwijk te Eindhoven. Het cafetaria bestaat uit het voorgedeelte, de productieruimte met koelingen en dan nog het verblijfsgedeelte. De zaak betreft een mooi en volledig ingerichte cafetaria met pizza en shoarma. Binnen zijn 20 zitplaatsen. E 19 apr '18 Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Restaurant , Eetcafé hartje centrum apeldoorn. Restaurant , Eetcafé hartje centrum apeldoorn. ZONDER VAST PERSONEEL EN VERPLICHTINGEN huurkoop bespreekbaar Wegens emigratie te koop aangeboden, Goedlopend eetcafe, " 'T Nieuwe Pakhuys" huurkoop is ook bespreekbaar Een ideale kans voor een beginnend ondernemer, of ondernemersechtpaar* In het bruisende uitgaansgebied van Apeldoorn bevind zich 'T Nieuwe pakhuys. In 2016 is de volledige keuken en 03 mei '18 Apeldoorn, GD INV/GW: € 39.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • OVERNAME T.E.A.B.: THAI RESTAURANT IN A’DAM-OOST OVERNAME T.E.A.B.: THAI RESTAURANT IN A’DAM-OOST NU TER OVERNAME TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD: Een volledig operationeel en populair Thais restaurant in Amsterdam Oost. Het restaurant is 70 m2 groot (+ terras van 4.68 m2) en heeft 7,5 tafels voor 30 zitplaatsen en doet ook aan afhalen en bezorgen (erg druk!!). Het heeft een grote keuken & 2 wc's en is op deze locatie voor meer dan 20 jaar. Prijs is Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  T.E.A.B.
 • Ijskiosk nabij pretpark Ijskiosk nabij pretpark Op een zeer unieke locatie in Voorburg nabij pretpark, en zeer drukke fiets-wandel- en vaarroute bieden wij onze ijskiosk aan. Door drukte ons 2e bedrijf zoeken wij met spoed voor dit seizoen een nieuwe eigenaar. 29 apr '18 Voorburg INV/GW: € 20.000     Huur: € 250 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Hotel restaurant in Kortgene Zeeland Hotel restaurant in Kortgene Zeeland Kortgene is een gemoedelijk watersportdorp aan het Veerse Meer met een gezellige haven, leuke winkels en goede horeca. Er zijn campings en jachthavens met diverse slechtweer voorzieningen die er voor zorgen dat het toeristenseizoen zich niet alleen concentreert op de zomer. Steden als Goes, Zierikzee en Middelburg zijn binnen 20 minuten te bereiken 14 mrt '18 Kortgene, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Nieuwe advertentie!
 • Ruim Horecapand met terras + Bovenwoning (4slk) Zeeland Ruim Horecapand met terras + Bovenwoning (4slk) Zeeland Dit veelzijdige Aziatische restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant van 160m2 is sleutel klaar en heeft nu 120 zitplaatsen Uitbreiden naar 250 zitplaatsen is mogelijk. Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is bi 24 apr '18 Vrouwenpolder, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.950 /mnd.
 • IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden Horecawinkelmakelaars mag u een goed lopende IJssalon ter overname aanbieden. Deze ijssalon is gelegen aan de Binnendoor te Heemstede en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met kwalitatief hoogstaand ijs en uitstekende koffie. Het bedrijf is zo te betrekken, apparatuur is goed onderhouden. In de periode sinds de opening hebben de huidige onde 01 feb '18 Heemstede, NH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.150 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Toko Indonesisch en surinaams afhaalcentrum Toko Indonesisch en surinaams afhaalcentrum Goed draaiende Indonesische en Surinaamse Toko. De Toko ligt in Winkelcentrum Castellum, Houten. Het zit in een pand van 95m2, zoals op de foto's te zien betreft dit een hele mooie pand. Daarbij zit er een volledig uitgerust keuken, welke voldoet aan alle benodigde eisen. Ook heb je een aparte opslagruimte en toilet. Iemand die wil beginnen met een 20 apr '18 Houten, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.361 /mnd.
Heeft u een suggestie?