914 bedrijven advertenties Sorteer
 • Te koop Eetcaf/ lunchroom Te koop Eetcaf/ lunchroom Wij bieden de goodwill en inventaris aan van onze horecazaak. Zaak moet wel in ieder geval ook wel overdag open. 14 dec '19 Amsterdam, NH OG: Bod gevraagd     INV/GW: 42.500     Huur: 1.500 /mnd.
 • Meppel centrum, te koop caf-biljart met zeer lage huur! Meppel centrum, te koop caf-biljart met zeer lage huur! In Meppel is Jan's caf-biljart aan de Molenstraat 15 te koop. Het caf heeft een gezellige bar, een biljart, 2 dartbanen en een goed uigeruste keuken. De vraagprijs voor de complete inventaris is 29.500,--. Een kleine financiering is mogelijk. De huurprijs van het gehele pand is 2.600,-- hiervan komt terug ca. 1.600,-- van de opbrengst van d 13 dec '19 Meppel, DR INV/GW: Bod gevraagd     Huur: 2.600 /mnd.
 • Unieke Lunchroom / Restaurant / Pizzeria in het centrum van Beverwijk Unieke Lunchroom / Restaurant / Pizzeria in het centrum van Ter overname aangeboden: Unieke Lunchroom / Restaurant / Pizzeria in het centrum van Beverwijk. Restaurant is gelegen op een A1 locatie van Beverwijk aan de Breestraat precies tegenover winkelcentrum Beverhof. De Breestraat is een drukke winkelstraat met veel winkels. Het restaurant ligt op het meest drukke deel van de straat en precies tegenover d 13 dec '19 Beverwijk, NH INV/GW: 139.500     Huur: 1.750 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Prachtig horecapand aan de Voorstraat in Utrecht te huur Prachtig horecapand aan de Voorstraat in Utrecht te huur Omschrijving Dit pittoreske horeca winkeltje Food in the City is gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht aan de bruisende Voorstraat. De Voorstraat is op dit moment de meest florerende straat waar het ene na het ander concept de grond uit schiet. Het bevindt zich op een goede zicht locatie gedeeld met de nieuw ontwikkelende sfeervolle 22 nov '19 Utrecht, UT INV/GW: 40.000     Huur: 995 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Cafetaria /snackbar te Duiven aangeboden Cafetaria /snackbar te Duiven aangeboden Ter overname aangeboden: Cafetaria te Duiven Gevestigd tegenover station Duiven Omschrijving: Deze cafetaria bevindt zich op A1 locatie tegenover NS station in gemeente Duiven. Door zeer centrale leging van dit object is het een ideaal locatie voor bezorgservice naast het verkoop aan de counter. De zaak bestaat meer dan 25 jaar en geniet van goede 18 nov '19 Duiven, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe/Restaurant in het hartje van Amsterdam-Osdorp Cafe/Restaurant in het hartje van Amsterdam-Osdorp Uitstekend gelegen in Amsterdam Osdorp op het Osdorpplein biden wij als overname ons mooi net gerenoveerd Cafe Restaurant. Alle vergunningen zijn aanwezig behalve alcohol. Binnen zijn er 32 zitplaatsen en buiten eveneens 32, kan verder uitgebreid worden. Osdorpplein is het winkel centrum van Nieuw West gelegen naast Sloterplas. Er zijn vele leuke w 30 nov '19 Amsterdam, NH OG: 100.000
 • Gerenommeerd Frans restaurant in Almeria - Andalusi Gerenommeerd Frans restaurant in Almeria - Andalusi Te koop gerenommeerd Frans restaurant van Franse chef aan de baai van Almera (Andalusi - zuid Spanje). Gastro opp. 165 m2, grond opp. 60 m2. Indeling: ingang 10 m2, restaurant 125 m2, keuken 18 m2, toiletten en provisieruimte 25m2 Geheel provisie-vrij, vol in bedrijf en daardoor ook onmiddellijke ingebruikstelling na overname mogelijk. Alle verei 28 nov '19 Roquetas de Mar
 • Horeca exploitatie overname Horeca exploitatie overname Horeca locatie te koop in hartje Utrecht, te Nobelstraat 24. Deze locatie heeft een 24u vergunning is voorzien van een grote voorzien van benodigdheden keuken, kelder (evt opslag voorraad) mogelijkheid tot 120 zitplekken. Deze locatie is tevens ook gelegen in het bruisende nachtleven, veel cafes, studente verenigingen ect. Bereikbaarheid is ideaal 25 nov '19 , UT OG: 70.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.196 /mnd.
 • Horecastel gezocht voor caf in Nijverdal. Horecastel gezocht voor caf in Nijverdal. In het uitgangscentrum van Nijverdal is dit bekende caf te koop. Er vinden regelmatig activiteiten plaats zoals optredens van artiesten en dj's, dartwedstrijden enz...De vraagprijs voor de inventaris is slechts 12.500,-- De huur van het gehele pand met bovenwoning, bestaande uit woonkamer met keuken, slaapkamer, toilet met douche, is slechts 1 21 nov '19 Nijverdal, OV INV/GW: 12.500     Huur: 1.295 /mnd.
 • Ter overname Cafetaria/Brasserie/Eethuis in Noord holland Ter overname Cafetaria/Brasserie/Eethuis in Noord holland Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Brasserie / Eethuis / Cafetaria in een toeristische stad in Noord Holland. Voor de echte ondernemer die een nieuwe uitdaging zoekt is dit een ideale kans! De zaak is gelegen in een woonwijk en vlakbij een industrieterrein en heeft z.g.a.n. moderne inrichting voor Lunch en Diner. CAFETARIA / EETHUIS: He Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.550 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Let op! In prijs verlaagd! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol restaurant met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel Haarlem, NH INV/GW: 35.000     Huur: 1.965 /mnd.
  LAAGSTE PRIJS!
 • IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem STERK IN PRIJS VERLAAGD!! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurige en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede st Haarlem, NH INV/GW: 25.000     Huur: 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda IN PRIJS VERLAAGD!! Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het c Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. priv omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: 35.000     Huur: 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop omgeving Zaltbommel Te koop omgeving Zaltbommel Te Koop goed lopende B&B in Landhuis nabij de A2 tussen Zaltbommel en s-Hertogenbosch. Dit pand staat in het buitengebied van Zaltbommel in de Bommelerwaard! Het betreft een woonhuis van maar liefst 1.060 m (exclusief bijgebouwen). dubbele garage van maar liefst 120 m, een schuur van 95 m en een blokhut van 32 die geheel als woning is ingerich Bruchem, GD OG: 695.000
  IN PRIJS VERLAAGD!
Heeft u een suggestie?