815 bedrijven advertenties Sorteer
 • Horeca bedrijven Ibiza Horeca bedrijven Ibiza Diverse interessante bedrijven ter overname op Ibiza. Voor info en fotos stuur bericht naar info.hosteleria2015@gmail.com - Huur: Restaurant op A1 locatie, de nieuwe ingerichte boulevard van Figueretas. - Huur: 9 kamer hostal met goedlopend restaurant bij strand. - Koop: Finca-restaurant met appartementen, geschikt voor B&B. 23 feb '19 Ibiza OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hotel restaurant in Kortgene Zeeland Hotel restaurant in Kortgene Zeeland Hotel met geweldige reviews in Zeeland. Nergens anders dan in Zeeland vind je de perfecte vakantie combinatie van Zee, strand , duinen, bossen, polders, historische dorpen en steden en heel veel water. Zeeland wordt het Ibiza van het Noorden. Zeeland zit wat het toerisme aangaat in de lift. Ons gezellige Familie Hotel ligt in het centrum van Kortge 22 feb '19 Kortgene, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • IJSSALON Carmina IJSSALON Carmina Hele mooie goed lopende ijssalon te koop! Tegen over de passanten haven. Veel gezinnen toeristen studenten etc. Super mooi uitzicht. Gezelligste stukje van leiden. Reden van verkoop is operatie aan rechterhand. En niet meer mogen ijsscheppen. Dus met pijn in mijn hart moet ik mijn zaak verkopen. Directe overname! ( zo spoedig mogelijk) Horeca1 verg Leiden, ZH INV/GW: € 40.000     Huur: € 870 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Ter overname Goedlopende restaurant/Lunchroom Ter overname Goedlopende restaurant/Lunchroom Beschrijving Het betreft hier een goed lopende representatieve lunchroom/restaurant (tevens afhaal/bezorg)midden in de Dorpsstraat van Mijdrecht. Het restaurant heeft een totale oppervlakte van circa 150 m² en bevindt zich op de begane grond. Het restaurant wordt ivm prive omstandigheden te koop aangeboden. Algemeen Aantal zitplaatsen in het restau 30 jan '19 Mijdrecht, UT OG: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Dance / Feestcafe te Beverwijk Dance / Feestcafe te Beverwijk ** Goedlopende en zeer stijlvol instapklaar Nacht Cafe te Beverwijk is ruim een jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled , ** Deze Nacht Cafe is sinds 2000 een begrip onder het stappende publiek in Beverwijk en omstreken . ** Compleet ingerichte dj-booth , ** De Nacht Cafe heeft 24 / 7 vergunning.(tussen 03:00 en 06:00 mag je geen nieuwe gasten 30 jan '19 Beverwijk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 721 /mnd.
 • Voor exploitatie: Gezellige, sfeervolle Brasserie in Lith (Noord-Brabant) Voor exploitatie: Gezellige, sfeervolle Brasserie in Lith (N Wij zijn op zoek naar een ondernemend duo/koppel voor de exploitatie van onze brasserie! Ligging object Dit unieke horecabedrijf is gelegen op een schitterende locatie en in de toeristische omgeving van Maaspark De Lithse Ham. Het ligt direct aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied ‘’De Lithse Ham’’. Fietsers, wandelaars, vissers, z 12 feb '19 Lith, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname aangeboden delicatessen zaak gespecialiseerd in Griekse producten Ter overname aangeboden delicatessen zaak gespecialiseerd in Goedlopende Griekse delicatessen winkel op A1 toplocatie, in Hilversum, in de zelfde straat als AH, Etos, Kruitvat, Hema. De winkelstraat is een van de beroemste gezellige winkelstraat van Nederland is. Het wordt aantal keer per jaar druk bezochte markt georganiseerd in de straat. De winkel is opgestart in jaar 2014 met stijgende lijn Geniet grote 10 feb '19 Hilversum, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Ter overname aangeboden Cafe/bar Rotterdam zuid Ter overname aangeboden Cafe/bar Rotterdam zuid Ivm met een nieuwe project bieden wij ons café ter overname aan. Wij zijn helaas niet in staat ons werk bij het café voort te zetten. Dit doordat het onmogelijk is te combineren met onze nieuwe plannen. Ons café is zeer ruim we hebben 50 zitplaatsen en er blijft nog genoeg staanplek over. We hebben een ruime rookruimte waar je kan zitten met 4 tot 27 jan '19 Rotterdam, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.395,69 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. privé omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop bekende pizzeria/ winkel/ traiteur Pino met mogelijkheid tot restaurant
  Verkocht
  Te koop bekende pizzeria/ winkel/ traiteur Pino met mogelijk Te koop bekende Pizzeria/ Winkel/ Traiteur Pino. Al bijna meer 30 jaar een begrip in Leiden, Pino stopt ermee en staat te koop. De winkel met pizzeria en opslag is +-134m2. Er is mogelijkheid tot een restaurant. ALLE vergunningen zijn aanwezig De ruimte is verdeeld in een winkel met ingang aan de Hooigracht, aan de zijkant van de Kaasmarkt is een i 24 jan '19 Leiden, ZH INV/GW: € 35.000     Huur: € 2.053 /mnd.
 • Hotel Restaurant met zalen te koop Nièvre Hotel Restaurant met zalen te koop Nièvre Hotel / restaurant / bar / tabak te koop in een dorpje in de Bourgogne. Een uitgelezen mogelijkheid voor wie wonen en werken wil combineren in de mooie Bourgogne! Dit hotel (2 sterren) / restaurant / bar / tabak met apart woonhuis en overdekt zwembad staat op een kavel van ongeveer 1.500 m2 in een klein dorpje in de Nièvre, een van de departementen 07 feb '19 Limon OG: € 368.000
 • Bezorg Concept Ter Overname Bezorg Concept Ter Overname Te koop ter overname bezorgd concept. Een volledig draaiend concept omgeving Veenendaal Renswoude. Concept bestaat uit Real American home made Food zoals Burgers, Spareribs en Chicken. Alles wat hier de keuken uitgaat is van hoge kwaliteit, en is dagvers bereid. Door in te zetten op constante kwaliteit heeft het concept een vaste fanbase die wekeli 29 jan '19 Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Prima Omzetcijfers!
 • Goedlopende topzaak te koop! Goedlopende topzaak te koop! Wij bieden deze erg goedlopende horecazaak (Grillroom-Pizzeria) op een uitstekende lokatie in een hoofdwinkelstraat van een prachtig dorp naast Amsterdam. Hoge omzet met lage huur! Vloeroppervlakte: 65m2 Zitplaatsen (binnen): 24 Zitplaatsen terrace: 20 Huur: €1615,- Prijs (Goodwill en Inventaris): N.o.t.k Heeft u interesse voor dit eethuis neem dan 11 dec '18 Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.615 /mnd.
 • Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van de Grote Markt een fantastisch mooi ingerichte delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. De winkel is gevestigd een monumentaal pand met veel uitstraling en gezelligheid en heeft een unieke uitstraling die je even doet vergeten waar je bent. De inrichting is een 19 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.353 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges 16 okt '18 Rotterdam, ZH INV/GW: € 68.000     Huur: € 1.000 /mnd.
Pin Accessoires Rechts
Heeft u een suggestie?