734 bedrijven advertenties Sorteer
 • Fondue restaurant in Guardamar de Segura Fondue restaurant in Guardamar de Segura Wij hebben een leuk fondue restaurant in Costa Blanca maar door een aanbieding om elders in de wereld onze droom waar te maken zoeken wij mensen die net als wij met hun hart en ziel onze klanten verder willen helpen. Het is een schitterend pand met voldoende ruimte binnen als buiten geïnteresseerden mogen ons steeds contacteren voor slechts 15.000€ 16 okt '18 Guardamar del Segura OG: € 15.000     INV/GW: € 10.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Vakantiepark in Polen in lucratief toeristisch gebied Vakantiepark in Polen in lucratief toeristisch gebied Vakantiepark in Polen te koop bestaande uit een grote beheerderswoning van ca. 90 m2 met beneden een woonkamer, keuken, toilet en washok/opslagruimte en boven 3 slaapkamers en een badkamer, met een groot overdekt terras, 10 houten chalets van elk 58 m2, receptiegebouw, een hoofdgebouw van 54 m2 met daarin een verhuurbaar appartement met badkamer, 2 14 okt '18 Sierakow OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 20.000
 • Te koop aangeboden Mobiele snackvrachtwagen met standplaats Te koop aangeboden Mobiele snackvrachtwagen met standplaats Beschrijving Te koop aangeboden een vrachtwagen met oplegger (zie foto's) die compleet ingericht is als mobiele snackwagen. De frituurpotten (3 in totaal, zijn begin 2018 vervangen). In de oplegger is een HR-ketel met verwarming aanwezig/t.v. en zithoek. Er is op de standplaats een kast met aardgasaansluiting aanwezig en 4 groepen stroom. Dmv een d 14 okt '18 Apeldoorn, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • restaurant met 7 kamers restaurant met 7 kamers Het object is gunstig gelegen aan de rand van de geliefde winkelcentrum overdekt , Diverse faculteiten op loopafstand De aansluiting op de autosnelweg A2 is zeer nabij. BEGANE GROND Twee entrees, een aparte ingang naar de bovenwoning en een aparte ingang naar het restaurant Horecazaak Italiaans keuken , met een zitgedeelte, en open keuken, en bar. Weert, LB INV/GW: € 89.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Restaurant te hoogeveen Restaurant te hoogeveen Mooie restaurant start klaar te koop in hartje centrum van Hoogeveen Eventueel bovenverdieping beschikbaak Prijs is inclusief belasting en borg Jezelf inkopen tot beherend compagnon is ook mogelijk. Mooie zaak te koop. Voor 80000 geinvesteerd Open pui Lage huur Grote ruime open keuken Alle benodigheden voor de keuken aanwezig Meerdere magazijn ruim 11 okt '18 Hoogeveen, DR OG: € 43.950
 • Lunchroom TE KOOP! Incl. Invetaris Lunchroom TE KOOP! Incl. Invetaris Gezellige lunchroom te koop aangeboden in winkelcentrum Overvecht! Mooie locatie met veel vaste gasten en veel passanten. Catering,bezorgen is mogelijk. 10 okt '18 Utrecht, UT INV/GW: € 57.000     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant / pizzeria (Italiaans) te koop in Haarlem centrum. Restaurant / pizzeria (Italiaans) te koop in Haarlem centrum Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Italiaans restaurant / pizzeria dat een zeer goede bekendheid heeft verworven in Haarlem en omstreken onder de naam Trattoria Complimenti. Het restaurant ligt in het centrum, in een zijstraat van de drukke Kruisstraat en op loopafstand van het treinstation en de Grote markt. De voormalige melkwinkel va 01 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs verlaagd) Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs Ter overname aangeboden: SUSHI KATWIJK Algemeen Dit kleurrijke, knusse sushirestaurant met bezorgdienst ligt op een prachtige locatie in Katwijk, aan een mooi plein, aan het water, vlakbij het strand en vlakbij de hoofdwinkelstraat van Katwijk. Aan hetzelfde plein meerdere horecazaken waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen en 07 okt '18 Katwijk, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 750 /mnd.
 • Ter overname: Mooie horecazaak op toplocatie! Ter overname: Mooie horecazaak op toplocatie! Ter overname aangeboden; Zeer nette en mooie horecazaak in Amersfoort. De zaak zit op zeer gunstige locatie pal tegenover sportcomplex/zwembad Amerena. De zaak is op dit moment ingericht voor verkoop van ambachtelijk ijs, snacks en pizza's. Ruimte is professioneel ingericht en alle apparatuur is ongeveer 2 jaar oud. Zaak heeft volledige horecavergu 17 sept '18 Amersfoort, UT INV/GW: € 59.500     Huur: € 975 /mnd.
 • Ter overnamen onder de zon Spanje Costa Blanca Hotel,B&B incl O.G Ter overnamen onder de zon Spanje Costa Blanca Hotel,B&B inc De droom onder de zon in #spanje #costablanca je eigen B&B of klein Hotel ter overname geheel instap klaar.Huidige eigenaar gaat met pensioen en er is geen opvolging. Staat hoog in boordeling bij #booking.com #Tripadvisor #google-reviews #ikvetrek #tekoop Het elegante #Hotel #Finca bieden wij U aan. Een prachtig de #accommodatie met 13 totaal kompl 15 sept '18 Ridderkerk OG: Op aanvraag
  UNIEK AANBOD!
 • Eetcafe De Hut in Amsterdam Zuid ter overname Eetcafe De Hut in Amsterdam Zuid ter overname Een kans voor uw horeca op een schitterende plek op een hoek van een van de pleinen van Amsterdam-Zuid. Het Olympiaplein verbindt de Marathonweg en de Stadionweg. Met name die laatste is goed voor diverse winkels en horecagelegenheden. Op deze plek zit al sinds 54 jaar Eetcafe de Hut, in Amsterdam best een begrip. Beroemd om zijn spareribs met spec 29 sept '18 Amsterdam, NH INV/GW: € 350.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Eetcafé/ brasserie in de Baarsjes ter overname Eetcafé/ brasserie in de Baarsjes ter overname In een drukke gerenoveerde winkelstraat bieden wij ons eetcafé aan. Totaal oppervlakte is 100m2. Alle vergunningen aanwezig. Lage huur, slechts 990 pmnd. Straat en zaak met veel potentie. Ook geschikt als dagzaak. 29 sept '18 Amsterdam, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 990 /mnd.
 • Beuningen ter overname aangeboden Beuningen ter overname aangeboden Ter overname aangeboden café restaurant in de plaats Beuningen Gld. Het betreft een huurpand. De inventaris wordt ter overname aangeboden. 14 sept '18 Beuningen, GD INV/GW: € 32.500     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Broodjeszaak c/q Lunchroom centrum Alkmaar te koop Broodjeszaak c/q Lunchroom centrum Alkmaar te koop Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Broodjeszaak / Lunchroom met een prima omzet gelegen in een drukke winkelstraat in het centrum van Alkmaar. BROODJESZAAK / LUNCHROOM: Bij binnenkomst is aan de linkerzijde een uitgiftebalie gesitueerd, rechts en achter de balie het sfeervolle zitgedeelte waar zich momenteel 68 zitplaatsen bevinden. Ach Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.580 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Italiaans restaurant / pizzeria, dat is gelegen in het historische centrum van Nederlands mooiste winkel- (restaurant) stad Haarlem. Het restaurant beschikt over de volgende kenmerken: Het is stijlvol ingericht en beschikt binnen over ruim 40 zitplaatsen; buiten is sprake van ruim 20 zitplaatsen (voort 02 aug '18 Haarlem, NH INV/GW: € 117.500     Huur: € 2.000 /mnd.
Heeft u een suggestie?