958 bedrijven advertenties Sorteer
 • Mooi snackbar op een mooie plek Mooi snackbar op een mooie plek Mooi snackbar op een mooie plek De snackbar bevindt zich aan de hoek van de straat Hij staat in t centrum van Den Haag daarnaast is er een coffieshop en de hoerenstraat en grotemarkt chinisemarkt (er lopen mensen altijd daar) de snackbar is mooi binnen verdeld aan t einde van de dag heb je een gevulde kassa 18 apr '19 Den haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname Eetcafé De hut in Diemen Ter overname Eetcafé De hut in Diemen Graag telefonisch reageren. Ter overname De Hut Diemen! Op de Muiderstraatweg 55 is een prachtig en sfeervol eetcafé gerealiseerd dat met dezelfde menukaart en de bijbehorende gezelligheid net zo succesvol is als De Hut in Amsterdam. Ook hier een groot terras op het trottoir voor 60 mensen en dat is in de zomer een echte lokker! Omzet jaarlijks € 3 03 jan '19 Diemen, NH INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Mooie lunchroom, hartje centrum Amsterdam te koop Mooie lunchroom, hartje centrum Amsterdam te koop Gezellige goedlopende Lunchroom / koffiezaak, mengformule te koop, in het hart van Amsterdam Vlakbij bij de Nieuwmarkt, op de drukke Zeedijk. Ruim 75 toeristen per m2 per dag, Zeer gunstige ligging. Continue doorloop Overname prijs is inventaris en Goodwil 60m2 Erg leuk winkeltje, nog geen 5 minuten lopen van het Centraal station zeer aantrekkelijk 03 apr '19 Amsterdam, NH INV/GW: € 195.000     Huur: € 1.404 /mnd.
 • COMPLETE HORECA KEUKEN -catering / thuisbezorgd / foodtruck / MEP- COMPLETE HORECA KEUKEN -catering / thuisbezorgd / foodtruck Te koop: Bedrijfsruimte met professionele keuken. Totaal 155 m2. begane grond: - Entree met toilet, bezemkast en meterkast met 3x 63A aansluiting (10 m2) - Overheaddeur met hal. ruimte voor een Auto/Bus/Foodtruck en opslag. (30 m2) - Keukenruimte (50 m2) 1e etage: - Kantoorruimte (15 m2) - Opslagruimte/Werkplaats (50 m2) Buiten: - 2 prive parkeerpl 24 mrt '19 Zwijndrecht, ZH INV/GW: € 7.500     Huur: € 835 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Wegens ziekte een pizzeria, caffeteria te overname Hierbij word ons pizzeria te koop aangeboden. De pizzeria heeft aantoonbare omzetcijfers, en een lage huur Een locatie met verschillende winkels om zich heen die veel publiek naar zich toe trekt. Irini is een kant en klare zaak waar je meteen aan de slag kunt gaan en starten met geld verdienen. Het 23 mrt '19 Utrecht, UT OG: Op aanvraag     Huur: € 400 /mnd.
 • Chickentaria... VERKOCHT! Chickentaria... VERKOCHT! *VERKOCHT* 20 mrt '19 Veenendaal, UT INV/GW: Op aanvraag
 • TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSALON / KOFFIECORNER TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSAL TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSALON / KOFFIECORNER MET HORECAVERGUNNING. In het pittoreske stadje Steenwijk ( GOODWILL, INVENTARIS, HUURDERBELANG (HUURPAND) EN VOORRAAD ) Geheel compleet met ijskeuken, counter, magazijn, salon, terras, toilet, ( heren en dames ) apparatuur en alle inventaris en voorraad. U kunt in princip 15 mrt '19 Steenwijk, OV INV/GW: € 85.000     Huur: € 975 /mnd.
 • IJSSALON Carmina IJSSALON Carmina Hele mooie goed lopende ijssalon te koop! Tegen over de passanten haven. Veel gezinnen toeristen studenten etc. Super mooi uitzicht. Gezelligste stukje van leiden. Reden van verkoop is operatie aan rechterhand. En niet meer mogen ijsscheppen. Dus met pijn in mijn hart moet ik mijn zaak verkopen. Directe overname! ( zo spoedig mogelijk) Horeca1 verg Leiden, ZH INV/GW: € 40.000     Huur: € 870 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het cafetaria heeft een v Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Goedlopende Dance-Feestcafe Ter overname Goedlopende Dance-Feestcafe Ter overname ** Goedlopende en zeer stijlvol Cafe/Club te Beverwijk is ruim een jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled . Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans ( een goudmijntje ) voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer ** De huur van het pand bedraagt circa 721 euro per maand ( geen BTW ) , en zeer lage vaste last 30 jan '19 Beverwijk, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 721 /mnd.
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. privé omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Hotel Restaurant met zalen te koop Nièvre Hotel Restaurant met zalen te koop Nièvre Hotel / restaurant / bar / tabak te koop in een dorpje in de Bourgogne. Een uitgelezen mogelijkheid voor wie wonen en werken wil combineren in de mooie Bourgogne! Dit hotel (2 sterren) / restaurant / bar / tabak met apart woonhuis en overdekt zwembad staat op een kavel van ongeveer 1.500 m2 in een klein dorpje in de Nièvre, een van de departementen 07 feb '19 Limon OG: € 368.000
 • Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van de Grote Markt een fantastisch mooi ingerichte delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. De winkel is gevestigd een monumentaal pand met veel uitstraling en gezelligheid en heeft een unieke uitstraling die je even doet vergeten waar je bent. De inrichting is een Haarlem, NH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.353 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges Rotterdam, ZH INV/GW: € 68.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol eetcafé met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel om een kant en klaar bedrijf o Haarlem, NH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.965 /mnd.
Heeft u een suggestie?