971 bedrijven advertenties Sorteer
 • Restaurant met bovenwoning te koop Haarlem Noord Restaurant met bovenwoning te koop Haarlem Noord Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol restaurant met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel om een kant en klaar bedrij Haarlem, NH INV/GW: € 44.500     Huur: € 1.965 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • *** SNACKBAR *** (Mobiel)  ZANDVOORT *** SNACKBAR *** (Mobiel) ZANDVOORT ***SNACKBAR *** (Mobiel) ZANDVOORT Met een vaste en opvallende standplaats staat deze Mobiele Snackbar al jaren in een van de Noord-Hollandse badplaatsen. Alle horeca gerelateerde producten kunnen verkocht worden , (excl. alcoholische dranken ) en dat 365 dagen per jaar. Naast deze standplaats wordt ook een ruimte gehuurd waarin de Mobiele Snackbar 20 aug '19 HOOFDDORP, NH
 • Café ter overname Café ter overname Goed lopend café A locatie met boven woning 20 mrt van het Rembrandtplein in Amsterdam centrum Met terras vrijstaand pand Huur € 4680 Pm Overname € 300.000 Wegens privé omstandigheden moet ik stoppen Café bestaat al 24 jaar 0624217946 13 aug '19 Amsterdam, NH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • Top locatie Hilversum centrum Top locatie Hilversum centrum Shoarma / grillroom restaurant + bezorgservice te koop in Hilversum verkoop ter overname aangeboden op een zeer goede locatie in het centrum van Hilversum en zeer goed geoutilleerd Restaurant met hoge omzet. Het geheel verkeerd in een zeer goede staat van onderhoud en heeft een volledige en goed onderhouden inventaris. De zaak is zeer sfeervol en w 12 aug '19 Hilversum, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • TE KOOP: instapklare Foodtruck (Delikeet) voor enthousiaste ondernemer! TE KOOP: instapklare Foodtruck (Delikeet) voor enthousiaste DeliKeet is een mobiele foodtruck. Wij leveren maatwerk voor elke gelegenheid van foodfestivals tot feesten en van bedrijfsevenementen tot proeverijen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan tosti’s, borrelplanken, wraps, tapas, handgemaakte ijsjes, bagels eventueel met proeverijen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Alles vanuit de visie (h)eer 06 aug '19 Apeldoorn, GD OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd
 • Turkse Cafe Restaurant met shisha lounge ter overname Turkse Cafe Restaurant met shisha lounge ter overname Horeca ter overname in het hartje van Nijkerk Cafe&Restaurant&Lounge Het pand beschikt over een ruimte van 250..m2. Huur: 3500,- euro Vier jaar gevestigd als een Turks restaurant in Nijkerk (tussen Amersfoort en Harderwijk) Het restaurant biedt 70 zitplaatsen en daarnaast shisha lounge met 30 plaatsen en een mooi terras met 25 zitplaatsen Goede par 22 jul '19 , UT
 • Recreatiebedrijf \"Te hooi en te gras\" te koop aangeboden Recreatiebedrijf \"Te hooi en te gras\" te koop aa Soms dromen mensen van een eigen kleinschalig vakantiepark in een prachtig bosrijk gebied met vergezichten. Dit pittoreske park ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold en ademt een mooie sfeer uit. Op de basis positie voor op het park staat een prachtige goed onderhouden boerderij met veel onderhoudsarme elementen. Deze boerderij is geschikt vo 22 jul '19 Boijl, FR OG: € 950.000     INV/GW: € 0     Huur: € 0 /mnd.     Pacht: € 0 /mnd.
 • IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem STERK IN PRIJS VERLAAGD!! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurige en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede st Haarlem, NH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN ** Ter overname goedlopende en zeer stijlvol Cafe/Club te Beverwijk is ruim 2 jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled . Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans ( een goudmijntje ) voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer ** Deze Nachtclub / Cafe is voldoende geluidsgeïsoleerd dus qua muziek veel mogelijkh Beverwijk, NH INV/GW: € 37.500     Huur: € 731 /mnd.
 • Succesvolle Restaurantketen ter overname! Succesvolle Restaurantketen ter overname! Als u een goedlopend en bekend restaurant met meerdere zaken op de beste locaties wil overnemen, dan is dit uw kans! Het betreft hier een restaurantketen die compleet te koop is. Uiteraard gaat het hierom een gezond bedrijf (zonder schulden!) met aanzienlijke winst en zit in haar groei. Omzet is ruim € 3 miljoen per jaar. Het bedrijf heeft voorname 22 jul '19 , NH OG: € 5.250.000
 • Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke cafetaria aan invalsweg naar het centrum van Bergen op Zoom. De huidige twee jonge ondernemers zoeken een nieuwe uitdaging! Gelegen in de onmiddellijke omgeving van middelbare school. Er is een vergunning om alcohol houdende drank te schenken. Het aantal zitplaatsen is 20. Er is een gescheiden to 18 apr '19 Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.377 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda IN PRIJS VERLAAGD!! Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het c Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Lunchroom / broodjeszaak te koop in centrum Haarlem Lunchroom / broodjeszaak te koop in centrum Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een in naam en faam zeer goed bekend staande lunchroom/broodjeszaak in hartje centrum Haarlem. Dit sfeervol ingerichte lunchroom/broodjeszaak is gelegen in de Paarlaarsteeg te Haarlem, de beste en meest gevarieerde winkelstad van Nederland op 30 meter van een A1 locatie (Grote Markt, Grote Houtstraat, Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 950 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. privé omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges Rotterdam, ZH INV/GW: € 68.000     Huur: € 1.000 /mnd.
Heeft u een suggestie?