766 bedrijven advertenties Sorteer
 • Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Wij zijn gevestigd in het centrum van Tiel op loopafstand van het station en alle uitgaans gelegenheden. Tiel staat bekend om zijn fruitcorso en Appelpop festival tijdens deze feesten wordt Tiel door duizenden mensen bezocht. En zo kent Tiel meer organisaties Helaas door gezondheidsklacht 08 jun '18 Tiel, GD OG: € 27.500
 • Bekend café centrumplaats Noord-Limburg Bekend café centrumplaats Noord-Limburg BEKEND CAFÉ CENTRUMPLAATS NOORD LIMBURG Op een perfecte locatie aan een levendig terrassenplein in het centrum van deze gezellige Noord-Limburgse plaats ligt dit uitstekend draaiende authentieke bruine café. De indeling van dit sfeervolle, halfvrijstaande object is globaal als volgt: Entreehal Publiekruimte gelijkvloers van ca. 07 jun '18 Noord-Limburg, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.900 /mnd.
 • Zeer sfeervol (eet)café met schitterend terras en bovenwoning in centrum van Axel. Zeer sfeervol (eet)café met schitterend terras en bovenwonin De onderneming en locatie:"Teut" is gelegen in het centrum van Axel. Axel is een levendig dorp met ca. 8.000 inwoners. Regelmatig vinden er evenementen plaats in dit uitgaansdorp.In de zomer is het goed vertoeven op het ruime en intieme terras aan de achterkant van de zaak.Dit bedrijf beschikt tevens over een ruime keuken en een bovenwoning (met o. 07 jun '18 Axel, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: € 17.500     Huur: € 1.050 /mnd.
 • Te huur horecapand met woonst in Turnhout (B) Te huur horecapand met woonst in Turnhout (B) Te huur horecapand met woonst in Turnhout (B) Topligging: naast stadspark, fietsroute, stedelijk zwembad, stadscentrum en woonwijk, baan naar autostrade…. Woonst: 3 slaapkamers 1 luxueuse badkamer salon keuken (zonder toestellen) Horeca: terras 45 zitplaatsen bar 10 zitplaatsen binnen 70 zitplaatsen bierkelder privé parking 8 wagens g 05 jun '18 Turnhout OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • groot Italiaans restaurant in het Heuvelland met gezond rendement groot Italiaans restaurant in het Heuvelland met gezond rend La perla del sud groot Italiaans restaurant in het Heuvelland met gezond rendement Midden in het Heuvelland ligt, in het centrum van een van mooiste dorpjes van Zuid-Limburg, dit schitterende restaurant. Door de centrale ligging is het uitstekend bereikbaar voor gasten komende vanuit zowel Maastricht, als Heerlen. Het ruim opg 05 jun '18 Zuid-Limburg, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • ID: 1253 Visrestaurant in vrijstaand pand in Scheveningen- Bad ID: 1253 Visrestaurant in vrijstaand pand in Scheveningen- B - NU IN PRIJS VERLAAGD VOOR DE SNELLE BESLISSER: VAN €220.000,- NAAR 150.000,-!! - Dit zeer gerenommeerde restaurant met zeer rijke historie is gevestigd in een vrijstaand pand met rondom terras, naast het vermaarde Circustheater. Deze zaak wordt vlak voordat het badseizoen begint ter overname aangeboden. De inrichting van de zaak is zeer fraai, ni 04 jun '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 150.000     Huur: € 6.750 /mnd.
 • Cafetaria-Eethuis ?De Aerpel? Cafetaria-Eethuis ?De Aerpel? CAFETARIA-EETHUIS “DE AERPEL”, BOSHOVENWEG 67, WEERTOp een prima locatie in het buurtcentrum van een woonwijk in het midden-Limburgse, in de buurt van Eindhoven gelegen Weert (ca. 40.000 inw.) bevindt zich dit ruime cafetariabedrijf met een in 2015 geïntroduceerd vers frites-concept. Friture “De Aerpel”(Weerter dialect 04 jun '18 Weert, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • ID: 1246 Volledig ingericht Café met cat. I bestemming in Den Haag Centrum ID: 1246 Volledig ingericht Café met cat. I bestemming in De Op de Herengracht, midden in het centrum van Den Haag op een drukke passantenlocatie tussen het Centraal Station en het centrum van Den Haag. Een locatie met vele mogelijkheden. De zaak is klaar voor gebruik en kan worden geëxploiteerd als (lunch)café, eethuisje of cafetaria. De Herengracht ligt precies op de route van Den Haag Centraal naar het Ha 04 jun '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 3.500 /mnd.
 • ID 4071 Horecalocatie in Den Haag ID 4071 Horecalocatie in Den Haag Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een serieuze ondernemer die een mooie horecaruimte wilt huren in het multifunctionele gebouw Mixx Inn. De locatie bevindt zich in de wijk Bouwlust en is uitermate geschikt voor een lunchroom en/of restaurant. Gunstige huurcondities. Deze horecaruimte is gelegen in het gebouw Mixx Inn. Dit is een multifu 04 jun '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 15.000     Huur: € 25.000 /mnd.
 • Goedlopend horecabedrijf in centrum Breda te koop Goedlopend horecabedrijf in centrum Breda te koop In discrete verkoop; Op dit moment wordt het bedrijf geëxploiteerd als een multifunctioneel horecabedrijf met een oppervlakte van ongeveer 450 m2 verdeeld over 2 ruimtes. Bij het gehuurde horen ook diverse woonruimtes en een verhuurde bedrijfsruimte. De nadruk bij de horecaexploitatie ligt met name op de verkoop van drank en verzorgen van feesten e 01 jun '18 Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 8.000 /mnd.
 • Snackbar op een TOP locatie Rotterdam centrum Snackbar op een TOP locatie Rotterdam centrum RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Snackbar, gelegen op een TOP locatie te Rotterdam centrum. Thans FEBO franchise, overname zonder franchise is ook mogelijk. Open van 11.00 uur t/m 20.00 uur, vrijdag open tot 22.00 uur. Vrijstaand pand, oppervlakte ca. 60 m2, terras circa 5,25 m2. Er is een complete professionele inventaris, in een goede staat 31 mei '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 195.000     Huur: € 4.535 /mnd.
 • Bed & Breakfast aan het water en 5 km van de zee Bed & Breakfast aan het water en 5 km van de zee Bed & Breakfast villa beschikbaar voor verhuur. Ligt aan het doorgaande water, 500 meter van zeer gezellig dorpscentrum, 5 kilometer van de zee en strand, perfecte uitvalsbasis voor fietstochten langs de kust. Villa heeft 7 slaapkamers. Op de begane grond aparte slaapkamer met eigen badkamer. Eerste verdieping aparte badkamer. Grote woonkamer, keuk 31 mei '18 Naaldwijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te huur casco horecaruimte Stationsplein te Eindhoven Te huur casco horecaruimte Stationsplein te Eindhoven 31 mei '18 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • *** Pizza - afhaal-bezorg ***  Leiden *** Pizza - afhaal-bezorg *** Leiden *** Pizza afhaal- bezorg *** Leiden In het historische gedeelte van Leiden is dit leuke bedrijf nog niet zo lang gevestigd. Geheel opnieuw ingericht met mogelijkheden tot meer ( Pasta) door afzuiginstallatie en aansluitingen voor gas ; betegeld en wel. Er is een 3 kamerwoning boven. De huur van het geheel is slechts € 2.000.== per maand excl. btw. 30 mei '18 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Grillroom/ pizzeria met warme uitstraling in Beilen Grillroom/ pizzeria met warme uitstraling in Beilen Te koop inventaris en goodwill De eigenaar draait alweer 4 jaar naar volle tevredenheid dit restaurant, maar is op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Vier tot vijf dagen per week reist hij 160 kilometer voor zijn werk. Het bedrijf is gevestigd in een zijstraat van hartje centrum Beilen, nabij gelegen zijn parkeerplaatsen te vinden en 30 mei '18 Beilen, DR INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.000 /mnd.
Heeft u een suggestie?