766 bedrijven advertenties Sorteer
 • Restaurant te koop op perfecte plek Restaurant te koop op perfecte plek Aan de drukste verkeersader van Capelle a/d Ijssel ligt dit mooie restaurant met terras over het water. Een zeer goed bekendstaande plek. Op korte termijn zal er tegenover deze locatie een groot parkeerterrein worden gemaakt. Een locatie met een lange historie klaar voor de toekomst. 06 dec '18 Capelle a/d Ijssel, ZH OG: € 87.500     Huur: € 2.950 /mnd.
 • in stille verkoop restaurant Woerden in stille verkoop restaurant Woerden Midden in het drukke, historische en toeristische Woerden vind u dit unieke restaurant met 150 terrasplekken en 90 plaatsen binnen. Uniek in alle toonaarden. Het pand is bijzonder en prachtig en de bewezen locatie is perfect, kortom neem contact met ons op! 06 dec '18 Woerden, UT OG: € 275.000
 • Gezocht Horeca Exploitaties Gezocht Horeca Exploitaties Wegens snelle verkoop van enkele exploitaties, zijn we opzoek naar diverse horeca bedrijven. Van Cafetaria, Restaurant tot Hotel. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 06 dec '18 Noord Nederland, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant in dé horecastraat van Renesse. Lage overnameprijs! Restaurant in dé horecastraat van Renesse. Lage overnameprij De onderneming en locatie:Dit restaurant op de eerste verdieping (voorheen bekend als Vinniez of Casa Salsa) biedt een prima mogelijkheid om een steak-, tapas-, mediterraans restaurant of je eigen horecaconcept te beginnen. Met zo'n 60 stoelen en een zelfde aantal op het (gedeelde) balkonterras, een bowling en "Funhouse" als buren, parking voor de 05 dec '18 Renesse, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Ruim casco horeca- winkelpand met bovenwoning in het centrum van Hulst. Ruim casco horeca- winkelpand met bovenwoning in het centrum Ruim horeca- winkelpand met bovenwoning in het centrum van Hulst. Gunstig gelegen horeca- winkelruimte.Prachtig gelegen aan waterpartij in stadsvernieuwingsplan "De Nieuwe Bierkaai".Het bedrijfspand is ook te huur, voor €1.250,- per maand.Begane grondWinkel begane grond:Entree winkel (met meterkast), winkelruimte, toilet, afgesloten ruimte (vo 05 dec '18 Hulst, ZL OG: € 275.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Donerspeciaal zaak nieuw verbouwd Donerspeciaal zaak nieuw verbouwd Gloednieuwe instapklare döner speciaal zaak. Deze pas geopende zeer goed lopende dönerspeciaal zaak wordt nu door privé omstandigheden ter overname aangeboden. Wens u een bedrijf te beginnen wat al geheel verbouwd is tot een mooie zaak en waar u direct vanaf de dag van overname omzet maakt, dan is deze zaak u op het lijf geschreven. De gerechten wo 03 dec '18 Broekhuizen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.050 /mnd.
 • (Z0536) SNACKPOINT “BIEJ ANKE en MAUD”, DORPSTRAAT 12 HORN (Z0536) SNACKPOINT “BIEJ ANKE en MAUD”, DORPSTRAAT 12 HORN Z0536 SNACKPOINT “BIEJ ANKE en MAUD”, DORPSTRAAT 12 HORN Centraal in het vlakbij Roermond gelegen midden-Limburgse dorp Horn ligt deze uitstekend onderhouden cafetaria. Door de ruime terrassen en grote frontbreedte heeft het object ruime exposure. De huidige exploitanten hebben in de loop der jaren gezorgd voor een vaste en gezonde klantenkring. De 03 dec '18 Horn, LB INV/GW: € 70.000     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Parkstad City Hotel te Brunssum Parkstad City Hotel te Brunssum Parkstad City Hotel Kerkeveldstraat 7 te Brunssum In het centrum van de gemeente Brunssum, een van de 8 gemeenten in Parkstad Limburg (Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Onderbanken, Voerendaal, Simpelveld & Nuth) , ligt het 3-sterren Parkstad City Hotel, dat mogelijkheden biedt om diverse horeca activiteiten te organiseren en deze te com 02 dec '18 Brunssum, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.250 /mnd.
 • ID: 4089 Italiaans restaurant met bezorgfunctie in Leiden ID: 4089 Italiaans restaurant met bezorgfunctie in Leiden Dit Italiaanse restaurant bevindt zich in Leiden, het restaurant heeft een goed imago opgebouwd. Het pand bevindt zich in de Merenwijk en zit vlak bij een van de toegangswegen naar het Joppe, dat aansluit op de Kaag. Op dit moment worden openingstijden van 17:00 – 21:00 gehanteerd op dinsdag tot zondag en op maandag is de zaak gesloten. Eventuele u 30 nov '18 Leiden INV/GW: € 119.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID: 1268 Restaurant Kapitein Haak in Leidschendam-Voorburg ID: 1268 Restaurant Kapitein Haak in Leidschendam-Voorburg Wat een leuk (thema) restaurant is dit, en al vele jaren zeer succesvol op deze plek. Gelegen in het oude centrum van Leidschendam en geschikt voor vele doeleinden. Wat dacht u van een RESTAURANT met onbeperkt sushi, Thais, Indiaas –of wereldkeuken? Maar natuurlijk is het ook mogelijk om het huidige themarestaurant één op één over te nemen, welke i 30 nov '18 Leidschendam INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.200 /mnd.
 • ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noordwijkerhout ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noord In het centrum van Noordwijkerhout (vanaf 1 januari behorende tot de gemeente Noordwijk) is deze buurtkroeg/ café gevestigd. Het pand bevind zich in de Zeestraat, naast de Hema. De Zeestraat is een aftakking van de Dorpsstraat. Op dit moment is café Enjoy op maandag tot donderdag geopend van 16:00 – 02:00, op vrijdag en zaterdag van 14:30 – 04:00 e 30 nov '18 Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte openingsuren! Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte ope Algemeen/Locatie: Het Amstelhoekje is bekend als het jongerencafé van Axel maar voor vele andere horecadoeleinden geschikt. Te denken valt daarbij aan: eetcafé, broodjesbar, fastfoodcorner maar ook een wijnbar zou op deze locatie succesvol kunnen zijn. Het betreft een bedrijfsruimte met mogelijkheid tot bovenwoning in het centrum van 30 nov '18 Axel, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID:1242 CASCO HORECALOCATIE IN OUDE CENTRUM LEIDSCHENDAM ID:1242 CASCO HORECALOCATIE IN OUDE CENTRUM LEIDSCHENDAM Nu per direct te huur een multifunctionele horecalocatie van circa 283 m², met terras aan de historische Sluis van Leidschendam uitstekend geschikt voor meerdere horecaformules –of concepten. Het betreft de voormalige winkel- en productieruimte van bakkerij Remmerswaal. In deze inspirerende (werk)omgeving is ruimte voor 283 m² horeca met een mogeli 30 nov '18 Leidschendam Huur: € 6.150 /mnd.
 • Gezocht cafetaria Gezocht cafetaria Geachte heer/ mevrouw, Wij hebben een cafetaria en willen graag nog een tweede cafetaria erbij . Wij zijn op zoek naar een cafetaria met een minimale omzet van 300.000 ex btw (of deze omzet moet haalbaar zijn indien U nu maar 5 dagen geopend bent ). De zaak moet een minimale verkoop oppervlakte hebben van 120m2 en terras mogelijkheid . Geen bezorgi 28 nov '18 Nijkerkerveen, GD Huur: Op aanvraag
 • Groepsaccommodatie en Bed and Breakfast Beukenhaeghe te Moergestel Groepsaccommodatie en Bed and Breakfast Beukenhaeghe te Moer TER OVERNAME DOMEIN BEUKEN HAEGHE MOERGESTEL Deze schitterende WOONBOERDERIJ met opstallen wordt momenteel geëxploiteerd als B & B annex PAARDENSTATION, GROEPSACCOMMODATIE en is tevens een OFFICIËLE TROUWLOCATIE! Het terrein bestaat uit een langgevelboerderij met diverse bijgebouwen. Het ruime woongedeelte van de boerderij beschikt ov 28 nov '18 Moergestel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?