703 bedrijven advertenties Sorteer op
 • ID:1244 WOK RESTAURANT MET 200 ZITPLAATSEN IN DELFT ID:1244 WOK RESTAURANT MET 200 ZITPLAATSEN IN DELFT Dit RESTAURANT is gevestigd in een vrijstaand pand aan een doorlopende weg in de wijk Buitenhof, in Delft. Op dit moment is er een WOK restaurant gevestigd maar de locatie is geschikt voor vele doeleinden zoals (onbeperkt) “All You Can Eat” restaurantformule, Wereldkeuken restaurant, pannenkoeken-, fondue of gourmetrestaurant. Het bedrijf bestaat r 06 nov '17 Delft, ZH INV/GW: € 180.000     Huur: € 6.500 /mnd.
 • Mc Wok Hengelo (O) Beste "Thuisbezorgd" recensies 2017 Mc Wok Hengelo (O) Beste "Thuisbezorgd" recensies Serveert lunch, diner, koffie en dranken Topwok! Echt helemaal top altijd tevreden en super lekker eten ?en zeker vriendelijk personeel Echt een top zaak"allemaal dik voor elkaar Geweldig!!! Heerlijk vers eten en supergastvrij en gezellig!!Echt een aanrader Lekker eten.. Leuke mensen!! Ik heb er heerlijk gegeten veel voor weinig en super goed,helaa 06 nov '17 Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • *** Lunchroom *** bij Amsterdam *** Lunchroom *** bij Amsterdam *** LUNCHROOM *** bij Amsterdam In een groot Winkelcentrum bij Amsterdam is deze Lunchroom sinds kort gevestigd. Opp. ca. 100m2 en een frontbreedte van 12 mtr. Binnen ca. 24 en op het terras ook ca. 24 zitplaatsen. Door emigratie wordt het ter verkoop aangeboden. De huur is ca. € 2.100.== Excl. btw. per mnd. De inventaris is heel compleet. Dubbele 04 nov '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant-pizzeria te koop in centrum Sevenum Restaurant-pizzeria te koop in centrum Sevenum Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een zeer goed lopend restaurant-pizzeria, gelegen in het centrum van Sevenum. Sevenum is een plaats gelegen in Noord-Limburg en telt ca. 6.500 inwoners. Dit keurig ingerichte restaurant-pizzeria is gelegen in het centrum op een mooie zicht locatie aan het dorpsplein waarop veel activiteiten plaatsv Sevenum, LB INV/GW: € 110.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Ter overname aangeboden Sushi Fusion restaurant Utrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een sfeervol modern ingericht Sushi Fusion restaurant te Utrecht. Dit restaurant is gelegen op een doorgaande route richting centrum en op loopafstand naar CS Utrecht. Het restaurant is gunstig gesitueerd tussen veel restaurant en cafés en ook een Plus supermarkt is nabij. Veel gasten van de biosco 18 jul '17 Utrecht, UT INV/GW: € 120.000     Huur: € 2.576 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Te koop; Grill restaurant, hartje centrum Amsterdam Te koop; Grill restaurant, hartje centrum Amsterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een goed lopend steakhouse in het hartje centrum van Amsterdam. Dit mooie horecabedrijf is gelegen op z'n 70 meter vanaf de Leidsestraat nabij het Leidseplein. De oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 100 m2 exclusief het voor de zaak gelegen terras. Er zijn 34 zitplaatsen in het restaurant en 12 á 03 aug '17 Amsterdam INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.905 /mnd.
 • Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria / lunchroom gelegen in de regio Gooi en Vechtstreek. Dit cafetaria is gelegen in leuk gezellig winkelcentrum met onder andere een AH, groentezaak, tabakswinkel, slager enzovoort in de directe omgeving. Deze zaak is de enige cafetaria / lunchroom in een leuke woonwijk met ca. 6500 inwo 18 aug '17 Gooi en Vechtstreek, UT INV/GW: € 259.000     Huur: € 2.780 /mnd.
 • Ter overname; Lunchroom met horecavergunning in Bussum Ter overname; Lunchroom met horecavergunning in Bussum Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Lunchroom annex koffie/theehuis met horecavergunning in centrum van Bussum. Dit gezellige bedrijf waar u terecht kunt voor koffie en thee, maar ook voor de lunch is gesitueerd naast de horeca straat van Bussum waar ook allerlei leuke restaurants en café's zitten. Het koffie/theehuis heeft een opper 30 sept '17 Bussum, NH INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok concept is op dit moment zo ontwikkeld dat ervaring met 29 sept '17 Amersfoort, UT INV/GW: € 150.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Te koop; Afhaal-/bezorgrestaurant in centrum Haarlem Te koop; Afhaal-/bezorgrestaurant in centrum Haarlem Ter overname aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een keurig ingericht afhaal-/bezorgrestaurant met een Aziatische keuken. Deze zaak is centraal gelegen in het centrum van Haarlem tegenover het Gemeentehuis met in de directe omgeving diverse winkels, horecabedrijven en op ca.100 mtr. afstand de parkeergarage Raaks. Dit afhaal-/bezorgrestaurant hee 04 okt '17 Haarlem, NH INV/GW: € 37.500     Huur: € 1.396 /mnd.
 • Restaurant in prachtige hoeklocatie nabij NS-station Nijmegen Restaurant in prachtige hoeklocatie nabij NS-station Nijmege Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, restaurant/eetcafé in een prachtige hoeklocatie te Nijmegen. Op prachtige hoeklocatie, schuin tegenover NS-station te Nijmegen wordt deze al vele jaren bestaande zaak ter overname aangeboden. Thans wordt deze zaak als eetcafé gerund, maar is een uitstekende zaak voor een Grieks of Italiaans restaur Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Cafetaria te koop in Sassenheim Cafetaria te koop in Sassenheim Horecawinkelmakelaars biedt een cafetaria te koop aan dat is gelegen aan de Oude Haven te Sassenheim. Dit cafetaria is volledig ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zoals een Interfastfood bakwand met 4mandjes voor frites en 2 voor snacks, luxe koffie halfautomaat merk Astoria, koffiebonen molen, Taylor softijsmachine, slushpuppie appa 07 sept '17 Sassenheim, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad. Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn. Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek. Vanwege het bereiken van 15 jul '17 Lelystad, FL INV/GW: € 295.000     Huur: € 1.316 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen. Deze zaak is gelegen op een toplocatie in hartje centrum, aan bushalte Plein 1944 met vele winkels waaronder de Primark, café's en evenementenplein in de directe omgeving. Zaak bestaat al tientallen jaren, maar de huidige ondernemer wil i.v.m. Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
 • Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een Cafetaria-Snackbar-Automatiek gelegen in een winkelstraat in het levendige centrum van Alkmaar tegenover C&A en naast de Primarkt. Het betreft hier een volledig instap klaar bedrijf waar u zonder zorgen nog mooiere omzetten kunt genereren dan nu al het geval is. De inrichting kunnen we gerust c 02 aug '17 Alkmaar, NH INV/GW: € 59.000     Huur: € 2.580 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
Heeft u een suggestie?