Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
363 bedrijven advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Ter overname: dagexploitatie / lunchroom in winkelcentrum Maastricht. Ter overname: dagexploitatie / lunchroom in winkelcentrum Ma Heb je altijd al een dagzaak/lunchroom willen hebben dan is dit je kans!! Vanwege de goede naamsbekendheid houden wij de naam nog even geheim en verkopen wij deze zaak discreet. In een persoonlijk gesprek zullen wij de nadere gegevens bekendmaken.Vanaf de vroege morgen staan de gasten al voor de deur te wachten op de heerlijke koffie/cappuccino of 30 sept '22 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1578 Afhaal/bezorgzaak op goede locatie in Den Haag ID: 1578 Afhaal/bezorgzaak op goede locatie in Den Haag In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij deze take- away en bezorgzaak in de verkoop gekregen. Met de Tweede Kamer om de hoek en diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie! Het concept is verkoop van sushi en Vietnamese snacks met De horecaonderneming is ideaal v 29 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.790 /mnd.
 • Handelgigant
 • Te Koop Strandpaviljoen in Scheveningen Te Koop Strandpaviljoen in Scheveningen Gelegen in de buurt van Scheveningen aan het strand. 28 sept '22 Scheveningen, ZH OG: € 1.200.000     Huur: Op aanvraag
 • ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste De Sushimeisjes hebben meerdere vestigingen, alleen deze vestiging in Kijkduin bieden zij te koop aan. Zij willen hun volledige aandacht aan de andere vestigingen en aan hun privé leven wijden. Enkele jaren geleden is men begonnen met het ontwikkelen van het strand en het toegangsgebied naar het strand van Kijkduin. Dit project is in 2008 van start 27 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.100 /mnd.
 • *** Restaurant *** Afhaal/bezorg service Hoofddorp *** Restaurant *** Afhaal/bezorg service Hoofddorp *** Restaurant *** Afhaal/bezorg service             Hoofddorp In een groot, modern winkelcentrum is dit Aziatisch georiënteerd afhaal- en bezorg restaurant gevestigd. Er zijn enige zitplaatsen en een klein terras is mogelijk. De inrichting is eigentijds en de grote keuken van alle professionele apparatuur voorzien. De redelijke maand huur voor dez 22 sept '22 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant met zonnig groot terras! Restaurant met zonnig groot terras! Unieke plek aan de haven voor diverse concepten, groot terras met uitzicht op de jachthaven. Zeker in de zomer enorme toeloop van gasten in en om de haven. Wegens gezondheidsreden moet helaas de huidige ondernemer ermee stoppen. Fantastische kans om hier te gaan ondernemen. 22 sept '22 Huizen, UT INV/GW: € 45.000     Huur: € 2.850 /mnd.
 • Italiaans restaurant, woonwijk Duinoord te Den Haag Italiaans restaurant, woonwijk Duinoord te Den Haag Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Italiaans restaurant, in de woonwijk Duinoord te Den Haag. Prachtige grote Pizza houtoven, eyecatcher in deze zaak. Zonnig terras ca. 20 zitplaatsen, binnen ca. 56 zitplaatsen. Complete inventaris, geheel verkeert in een goede staat. Januari 2020 is er behoorlijk fors geïnvesteerd in de zaak. Italiaans restaur 21 sept '22 Leidschendam, ZH INV/GW: € 119.500     Huur: € 2.102 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • ID 4192 horecalocatie op Scheveningen ID 4192 horecalocatie op Scheveningen Dit mooie hoekpand is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan een ijssalon, lunchroom, bistro, koffiebar etc. De huurprijs is inclusief bovenwoning met eigen opgang. De ruimte is circa 80 m2 en is momenteel ingericht voor een afhaal en bezorgrestaurant. Binnen zijn er circa 35 zitplaatsen en op het terras is er de mogelijk tot het plaat 21 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.850 /mnd.
 • *** Hotel- Restaurant *** Zuid Limburg *** Hotel- Restaurant *** Zuid Limburg *** Hotel-Restaurant *** Zuid Limburg In de omgeving van Gulpen met een prachtige ligging in een heuvelachtige omgeving en een panoramisch uitzicht wordt dit Hotel-Restaurant ter verkoop aangeboden inclusief de panden op eigen grond. De huidige eigenaars wensen elders een stap verder te gaan en de verhuurder wenst de Onroerende Zaken te verkopen. V 05 sept '22 HOOFDDORP, NH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Op aanvraag
 • Pizzeria Cafetaria Döner Pizzeria Cafetaria Döner ROMAX NIJVERDAL AFHAAL & BEZORG RESTAURANT - GRILLROOM PIZZERIA CAFETARIA DÖNER SHOARMA In 5 jaar tijd heeft romax zich een vaste plek verworven in de Horeca in Nijverdal en behalen ze een zeer goede verkoop resultaten waarmee ze zich ook staande weten te houden in de huidige tijd met een meer dan bovengemiddeld bedrijfsresultaat. N 18 sept '22 Nijverdal, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.345 /mnd.
 • *** Hotel- Restaurant *** Omg. Amsterdam-Schiphol *** Hotel- Restaurant *** Omg. Amsterdam-Schiphol *** Hotel- Restaurant*** Omg. Amsterdam-Schiphol In de directe omgeving van Amsterdam-Schiphol wordt dit 4**** Hotel- Restaurant ter verkoop aangeboden. Het betreft de Exploitatie. Met een omzet van (2019) en heden weer als indicatie van: ca. € 2.700.000.= is de vraagprijs hiervan: € 995.000.= . De jaarhuur is bespreekbaar in een persoonlijk gespre 17 sept '22 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • De Clown | Leende | Ter overname De Clown | Leende | Ter overname Pannenkoekenhuis “De Clown” Valkenswaardseweg 31a | Leende Op deze unieke locatie midden in het natuurgebied Leenderheide ligt dit vrijstaand pannenkoekenhuis met 132 zitplaatsen, speeltuin, terras en volop parkeerplaatsen (ca. 1.960 m²). De indeling van dit, goed onderhouden, object laat zich globaal als volgt omschrijven: - res 17 sept '22 Leende, NB INV/GW: € 75.000     Huur: € 4.500 /mnd.
 • Brugman
 • ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag De populaire Prinsestraat is gelegen in de wijk Hofkwartier. Deze wijk staat bekend om z’n kleine boetieks, galeries en een diversiteit aan horeca. Veel bekende concepten zijn hier gevestigd of zijn op zoek naar een locatie in een van de straten van het Hofkwartier. Deze wijk wordt niet alleen veel bezoch 13 sept '22 Den Haag (ZH), ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 2.250 /mnd.
 • Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop P.W. Jansenweg 928411XV JubbegaIn Jubbega staat te koop een horecapand op een perceel van 1060 m2. Jubbega is gelegen in het oosten van de provincie Friesland. Het ligt in de gemeente Heerenveen en heeft circa 3.500 inwoners. Het dorp heeft een levendig dorpsleven. Het pand bestaat uit 3 gedeeltes. Het cafe met zaal wordt momenteel verhuurd. De caf 12 sept '22 Jubbega, FR OG: € 439.000
 • Bistro in Oude Dorp Amstelveen Te Koop Bistro in Oude Dorp Amstelveen Te Koop In het Oude Dorp van Amstelveen is Bistro B gevestigd. Een smaakvol ingericht bedrijf waar aandacht voor de gast een belangrijk kenmerk is. De Bistro heeft 40 zitplaatsen en voor het bedrijf een terras met 26 zitplaatsen. Het Oude Dorp is grotendeels autovrij en er zijn vele restaurants en andere horecabedrijven gevestigd. In de buurt van de Bistro 09 sept '22 Amstelveen, NH INV/GW: € 149.000     Huur: € 2.750 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
Heeft u een suggestie?