Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
350 bedrijven advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Ter overname Take Away locatie Rijnstraat te Amsterdam Ter overname Take Away locatie Rijnstraat te Amsterdam Ter Overname Pizza Donna AmsterdamDe bedrijfsexploitatie van Pizza Donna in Amsterdam wordt ter overname aangeboden. Het betreft een A locatie centraal gelegen, aan de Rijnstraat 60 in Rivierenbuurt in Amsterdam. Pizza Donna heeft een hoge omzet. Hierdoor is het bedrijf dan ook instap klaar voor de volgende ondernemer! Ligging: Afhaal- en bezorgres 17 feb '24 Amsterdam, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
 • ID: 1583 NOG VOOR HET SEIZOEN EEN RESTAURANT OPENEN AAN DE SLUIS IN LEIDSCHENDAM? ID: 1583 NOG VOOR HET SEIZOEN EEN RESTAURANT OPENEN AAN DE S Het restaurant heeft een vloeroppervlakte van 116m2 en is lekker ruim van opzet. Het a la carte gedeelte heeft 24 zitplaatsen en er is een apart gedeelte ten behoeve van gezelschappen met nog eens 18 ruime zitplaatsen. Met gemak kunnen er meer zitplaatsen gecreëerd worden. Verder is er een terras voor de deur en aan het water van in totaal 24 zitpl 12 feb '24 Leidschendam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.333,34 /mnd.
 • Handelgigant
 • Te Koop of Te Huur casco horecapand met ruime bovenwoning in Fijnaart Noord- Brabant Te Koop of Te Huur casco horecapand met ruime bovenwoning in Te Koop of Te huur vrijstaand casco horecapand in Fijnaart Noord- Brabant!!! Aan de Molenstraat 17 in Fijnaart (ca. 5900 inwoners, gemeente Moerdijk) mogen wij u een casco horecapand te koop of te huur aanbieden. De Molenstraat is een doorgaande weg waar met name in de zomer veel (toeristische) fietsers langskomen die graag willen stoppen voor een 09 feb '24 Fijnaart, NB OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafe | Brasserie | Terras Eetcafe | Brasserie | Terras Gedreven exploitant(enkoppel) of vennoot gezocht! EETCAFÉ-BRASSERIE | AAN HET WATER Midden Limburg Op unieke locatie op een eiland in de Maas in de nabijheid van een grote watersportvereniging vindt men deze (voor iedereen toegankelijke) horecaonderneming, welke 2 jaar geleden compleet gerestyled is. De indeling van de bedrijfsruimten, d 09 feb '24 Roermond, LB INV/GW: € 99.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID: 1594 Café/ Restaurant op Top locatie in Den Haag ID: 1594 Café/ Restaurant op Top locatie in Den Haag In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij dit goedlopende CAFE/ RESTAURANT met onroerend goed in de discrete verkoop gekregen. Met de diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie! De eigenaar is op zoek naar waardige opvolger(s) die het stokje willen overnemen. Het 07 feb '24 , ZH INV/GW: Op aanvraag
 • ID: 1605 Mooie Viswinkel met hagelnieuwe inventaris ID: 1605 Mooie Viswinkel met hagelnieuwe inventaris Op een leuke locatie in de passage van winkelcentrum Kraayenstein, recht tegenover de supermarkt de Hoogvliet gelegen luxe viswinkel met hagelnieuwe inventaris. De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet. De zaak is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 12 tot 18 uur. De supermarkt is iedere dag geopend 07 feb '24 Den Haag, ZH INV/GW: € 69.500     Huur: € 1.059 /mnd.
 • ID: 3006 Casco locatie in centrum van Delft ID: 3006 Casco locatie in centrum van Delft Dit horecapand, gelegen aan de Voorstraat 20A, is gevestigd op een unieke locatie in het centrum van Delft en heeft een prachtige binnentuin. Er is binnen plaats voor circa 55 personen De totale oppervlakte van dit pand is 185m2. De idyllische achtertuin van 60m2 biedt plaats aan circa 30 personen. Tevens is er aan de voorkant nog een klein gevelte 05 feb '24 Delft, ZH OG: € 695.000     Huur: € 4.800 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Ter Overname Cafetaria Family in Naarden- Vesting Ter Overname Cafetaria Family in Naarden- Vesting Ter Overname Cafetaria Family in Naarden (Vesting). Cafetaria Family is een goedlopende Cafetaria aan de Marktstraat 25 in het pittoreske Naarden Vesting. De marktstraat is een doorgaande straat middenin de vesting met leuke winkels en horecagelegenheden naast de Cafetaria is de kleinste AH van Nederland gelegen. Er worden jaarlijks vele evenemente 05 feb '24 Naarden, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.225 /mnd.
 • Proeflokaal met Brouwerij ter overname Proeflokaal met Brouwerij ter overname Brouwerij Twee Brouwers, gevestigd Theerestraat 22 Sint Michielsgestel is binnen 18 maanden opgebouwd als een toonaangevende regionale brouwerij met fantastische merknaam en uitstraling. 1000 liter brouwhuis, 7 gistingsvaten 750 liter, BBT 750 liter. Jaarlijks productiecapaciteit 300-400 HL. Koelcel inpandig 4x3; droge opslag ca. 4x3. Opslag met 2 04 feb '24 Sint-Michielsgestel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • B&B | 18 bedden | Wellness B&B | 18 bedden | Wellness Investeringsobject! Modern groepshuis met 18 bedden en wellnessruimte met prachtig uitzicht. Ook geschikt als B&B. Omschrijving: U bent op zoek naar een investeringsobject? Dit voormalige pension en restaurant is volledig verbouwd tot een comfortabele groepsaccommodatie met 18 bedden (8 slaapkamers allemaal met eigen badkamer), grote groep 04 feb '24 Harscheid OG: € 520.000     INV/GW: € 0
 • Take Away and Delivery BRGR & PZZA Take Away and Delivery BRGR & PZZA Instappen en direct geld verdienen! BRGR & PZZA is gelegen op een bedrijventerrein te midden van drie grote woonwijken. Het ligt tegen Hoorn aan. In een straal van 15 kilometer zijn er veel plaatsen bereikbaar, zoals Medemblik. Het pand is opgedeeld in een professionele keuken met Pizza ovens en een volledig ingerichte keuken om gerechten (nu b 01 feb '24 Zwaag, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.100 /mnd.
 • ID: 3014 Fresh & Friends in Delft VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ID: 3014 Fresh & Friends in Delft VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Dit afhaal restaurant Is gevestigd in een mooi hoekpand, gelegen aan de Brabantse Turfmarkt 19, midden in het centrum van Delft. De locatie is bijzonder geschikt als afhaal/bezorg-locatie. Op dit moment is de formule Fresh&Friends hier gevestigd, welke vegetarisch en plantaardig comfort-food bieden, echter ook zeer interessant voor een Pokebowlzaak 31 jan '24 Delft, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Brugman
 • ID: 2217 Restaurant met afhaallocatie ID: 2217 Restaurant met afhaallocatie Wok restaurant, All you can concept met een naastgelegen afhaal-locatie. Een prachtig wok-restaurant, met ruim 16 jaar aan succesvolle geschiedenis. Een mooie kans in het Wateringseveld. Een groot Wok restaurant staat klaar voor een nieuwe eigenaar! Deze volledig instapklare locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor ondernemers met een passie voor 29 jan '24 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 5.128 /mnd.
 • ID: 3013 Shared dining & cocktailbar ALANI ID: 3013 Shared dining & cocktailbar ALANI Alani is een shared dining & cocktailbar, gelegen op De Oude Delft 92, waar je kan genieten van onder andere tiki cocktails en verschillende lekkere “Asian infused” gerechtjes om te delen. Bij Alani draait het om samen zijn en genieten. Dit onlangs geheel opgeknapte bedrijf, met ca. 37 zitplaatsen binnen en 20 op het terras wordt nu te koop aangebo 29 jan '24 Delft, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 2.582 /mnd.
 • ID: 2219 Kip zonder Kop ID: 2219 Kip zonder Kop In het hart van Scheveningen vindt je deze leuke, kleine en overzichtelijke horecaonderneming. Deze locatie leent zich perfect voor een bezorg- en afhaallocatie. Nog niet lang geleden heeft de ondernemer deze casco locatie omgetoverd tot een nette horeca-winkel. Bij binnenkomst vindt je een splinternieuwe kippengril, 2 nette verkoopvitrines waarin 29 jan '24 Den Haag, ZH INV/GW: € 37.500     Huur: € 1.307 /mnd.
Heeft u een suggestie?