3 shoarma/grillroom advertenties Sorteer
  • TE KOOP DIVERSE HORECA BEDRIJVEN TE KOOP DIVERSE HORECA BEDRIJVEN DIVERSE BEDRIJVEN IN ENSCHEDE, AMERSFOORT, WOERDEN EN ARNHEM TER OVERNAME AANGEBODEN DOOR UW HORECAMAKELAAR BESTE LOKATIE IN ENSCHEDE Na ruim 20-jaar heeft de huidige ondernemer van Efes Grill in Enschede besloten zijn zaak te verkopen om dan te emigreren naar het buitenland. Dit soort zaken komen dus een keer in het 20-jaar in de verkoop. Efes Gri 01 dec '18 INV/GW: Op aanvraag
  • Ter overname Shoarma / Pizzeria Eethuis te Eindhoven Ter overname Shoarma / Pizzeria Eethuis te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Shoarma / Pizzeria Eethuis te Eindhoven Deze gezellige zaak is gelegen nabij het buurtwinkelcentrum en heeft binnen 25 zitplaatsen. Mogelijkheid voor een terras op eigen terrein. Er is een grote keuken, magazijn en toiletgroep aanwezig. De huur bedraagt € 1.290,-- inclusief water per maand. Huu Eindhoven, NB INV/GW: € 54.000     Huur: € 1.290 /mnd.
  • Goed loopnde  donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza  en spareribs zijn de hoofdzaak, aan de drukke , doorgaande weg in  Ijmuiden is dit horecazaak reeds vele jaren gevestigd, 100 vierkante meters is de oppervlakte van de zaak(gedeelte is keuken)  met g Goed loopnde donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza en spa Goed loopnde donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza en spareribs zijn de hoofdzaak, aan de drukke , doorgaande weg in Ijmuiden is dit horecazaak reeds vele jaren gevestigd, 100 vierkante meters is de oppervlakte van de zaak(gedeelte is keuken) met genoeg en compleet appratuur en koeling voor alle soort actevietaten die u nodig heb voor een horeca Ijmuiden, NH OG: € 37.500     Huur: € 1.056 /mnd.

Heeft u een suggestie?