3 shoarma/grillroom advertenties Sorteer
  • Ter overname: Eethuis/grillroom in centrum Nijmegen Ter overname: Eethuis/grillroom in centrum Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Eethuis/grillroom in centrum Nijmegen. Deze zaak is gelegen op een toplocatie in hartje centrum, aan de Smetiusstraat met vele winkels, café's en evenementenplein in de directe omgeving. De huidige eigenaar wil deze goed lopende horecazaak verkopen i.v.m. dubbele zaken. Het pand heeft een oppervlak Nijmegen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  • Casco horeca 200m2 te huur in Maassluis Casco horeca 200m2 te huur in Maassluis Aan de oude haven in het centrum van Maassluis is deze ruime horecaonderneming te huur. Op dit moment is de onderneming gesloten waardoor de onderneming tegen een lage prijs kan worden overgenomen. Grillhuis Maassluis is al sinds 1988 een bekende plek om tijdens of na een avondje stappen een broodje shoarma te eten. Daarnaast is er voldoende ruimte 26 okt '17 Maassluis, ZL INV/GW: € 20.000     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Goed loopnde  donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza  en spareribs zijn de hoofdzaak, aan de drukke , doorgaande weg in  Ijmuiden is dit horecazaak reeds vele jaren gevestigd, 100 vierkante meters is de oppervlakte van de zaak(gedeelte is keuken)  met g Goed loopnde donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza en spa Goed loopnde donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza en spareribs zijn de hoofdzaak, aan de drukke , doorgaande weg in Ijmuiden is dit horecazaak reeds vele jaren gevestigd, 100 vierkante meters is de oppervlakte van de zaak(gedeelte is keuken) met genoeg en compleet appratuur en koeling voor alle soort actevietaten die u nodig heb voor een horeca Ijmuiden, NH OG: € 37.500     Huur: € 1.056 /mnd.

Heeft u een suggestie?