3 shoarma/grillroom advertenties Sorteer
  • Ter overname Shoarma / Pizzeria Eethuis te Eindhoven Ter overname Shoarma / Pizzeria Eethuis te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Deze gezellige zaak is gelegen nabij het buurtwinkelcentrum en heeft binnen 25 zitplaatsen. Mogelijkheid voor een terras op eigen terrein. Er is een grote keuken, magazijn en toiletgroep aanwezig. De huur bedraagt € 1.290,-- inclusief water per maand. Huur waarborgsom bedraagt 3 x maandhuur. De 20 apr '18 Eindhoven, NB INV/GW: € 54.000     Huur: € 1.290 /mnd.
  • Casco horeca 200m2 te huur in Maassluis Casco horeca 200m2 te huur in Maassluis Aan de oude haven in het centrum van Maassluis is deze ruime horecaonderneming te huur. Op dit moment is de onderneming gesloten waardoor de onderneming tegen een lage prijs kan worden overgenomen. Grillhuis Maassluis is al sinds 1988 een bekende plek om tijdens of na een avondje stappen een broodje shoarma te eten. Daarnaast is er voldoende ruimte Maassluis, ZL INV/GW: € 20.000     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Goed loopnde  donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza  en spareribs zijn de hoofdzaak, aan de drukke , doorgaande weg in  Ijmuiden is dit horecazaak reeds vele jaren gevestigd, 100 vierkante meters is de oppervlakte van de zaak(gedeelte is keuken)  met g Goed loopnde donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza en spa Goed loopnde donerzaak te koop, doner ,shoarma, pizza en spareribs zijn de hoofdzaak, aan de drukke , doorgaande weg in Ijmuiden is dit horecazaak reeds vele jaren gevestigd, 100 vierkante meters is de oppervlakte van de zaak(gedeelte is keuken) met genoeg en compleet appratuur en koeling voor alle soort actevietaten die u nodig heb voor een horeca Ijmuiden, NH OG: € 37.500     Huur: € 1.056 /mnd.

Heeft u een suggestie?