69 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke cafetaria aan invalsweg naar het centrum van Bergen op Zoom. De huidige twee jonge ondernemers zoeken een nieuwe uitdaging! Gelegen in de onmiddellijke omgeving van middelbare school. Er is een vergunning om alcohol houdende drank te schenken. Het aantal zitplaatsen is 20. Er is een gescheiden to Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.377 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda IN PRIJS VERLAAGD!! Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het c Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop cafetaria/snackbar gelegen aan de N307 gemeente Enkhuizen. Het ligt op de parkeerplaats aan de N307. De snackbar is toegankelijk voor alle verkeer van de N307. De parkeerplaats is toegankelijk voor vrachtwagens en personenauto's . Achter het bedrijf liggen de parkeerplaatsen voor bezoekers van het Zuiderzee museum. 2 industrieterreinen aang 09 jun '19 ENKHUIZEN, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizzas zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges Rotterdam, ZH INV/GW: 68.000     Huur: 1.000 /mnd.
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria + zonnig terras, wijk Moerwijk te Den Haag Cafetaria + zonnig terras, wijk Moerwijk te Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Cafetaria met terras, grote woonwijk te Den Haag, 90 m2. Binnen ca. 30 zitplaatsen + een ruim terras op het plein. Gelegen in de woonwijk Moerwijk-Oost te Den Haag. Vrij complete inventaris in een redelijke tot goede staat. De cafetaria wordt verkocht vrij van verplichtingen. De huursom bedraagt 1.738,68 per 16 okt '19 Leidschendam, ZH INV/GW: 42.500     Huur: 1.738 /mnd.
 • Sushi afhaal bezorgd winkel Sushi afhaal bezorgd winkel Deze zaak bestaat 3 jaar, maar door privomstandigheden komt deze zaak te koop, de enigste sushi zaak in de omgeving grijp je kans om een kleine baas te worden. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft sushi is. Binnen zijn Ca.12 zitplaatsen . De inventaris is in perfecte staat er is ook vriescel en een koelc Leiderdorp, ZH OG: 60.000     Huur: 1.014,22 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Het beste friethuis In een toeristische stad in Noord Holland. Deze super frietlocatie is gelegen in het centrum van een toeristische stad in Noord Holland. Vlakbij een druk uitgaansplein waar zomers duizenden toeristen komen. De zaak is vorig jaar verbouwd en er wordt een prima omzet gemaakt die e , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.650 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Leeuwarden snackbar met veel zitplaatsen Leeuwarden snackbar met veel zitplaatsen Snackbar / Lunchroom ?Cambuurplein 1 A8912 RD LeeuwardenHet bedrijf is gelegen aan het bekende Cambuurplein met haar winkels en uiteraard het Cambuurstadion.Het bedrijf heeft maar liefst een oppervlakte van circa 250 m2, bestaande uit een nette open ruimte met circa 70 zitplaatsen en verder een uitgebreide productieruimte. De productieruimte bestaa 28 aug '19 Leeuwarden, FR INV/GW: 70.000     Huur: 2.450 /mnd.
 • *** SNACKBAR *** (Mobiel)  ZANDVOORT *** SNACKBAR *** (Mobiel) ZANDVOORT ***SNACKBAR *** (Mobiel) ZANDVOORT Met een vaste en opvallende standplaats staat deze Mobiele Snackbar al jaren in een van de Noord-Hollandse badplaatsen. Alle horeca gerelateerde producten kunnen verkocht worden , (excl. alcoholische dranken ) en dat 365 dagen per jaar. Naast deze standplaats wordt ook een ruimte gehuurd waarin de Mobiele Snackbar 20 aug '19 HOOFDDORP, NH
 • Te koop cafetaria centrum Drachten Te koop cafetaria centrum Drachten Verlaagde overname prijs!!! Door priv omstandigheden van de huidige eigenaar, wordt deze cafetaria te koop aangeboden, gelegen op een uitstekend zichtlocatie in het centrum van Drachten met dagelijks een grote stroom aan passanten. Het is een prachtige zaak met schuifpui waardoor er een heel open karakter gecreerd wordt. Met 25 zitplaatsen binnen 09 aug '19 Drachten, FR INV/GW: 25.000     Huur: Op aanvraag
 • Luxe snackbar ''Royalz Fries'' Luxe snackbar ''Royalz Fries'' Een prachtig verbouwde nieuwe locatie op een van de mooiste straten van Den Haag Noordeinde 13). Alle inventaris is nieuw zo ook de Electra enz. Veel winkelend publiek en parkeergelegenheid in de directe omgeving. Geen verplichtingen of personeel en tevens een appartement voor de ondernemer op de 1e etage. 25 jul '19 Den Haag, ZH INV/GW: 195.000     Huur: 2.750 /mnd.
 • Een unieke locatie in Den Haag-Zuid op een druk punt. Een unieke locatie in Den Haag-Zuid op een druk punt. Een unieke locatie in Den Haag-Zuid op een zeer druk punt. Bij deze verkoop zijn ook de opstallen inbegrepen deze zijn eigendom van verkoper, de grond wordt gehuurd van de Gemeente Den haag. Er rust een cat. 1 vergunning op dat wil zeggen openingstijden van 07.00 t/m 23.00 uur, geen alcoholverkoop en/of speelautomaten mogelijkheden. Deze bekende sn 25 jul '19 Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: 724 /mnd.
 • horecafaciliteiten op camping horecafaciliteiten op camping HORECAFACILITEITEN CAMPING “KLEIN CANADA”, AFFERDEN (Limburg) Gelegen in het Noord-Limburgse plaatsje Afferden ligt de gezellige familiecamping Klein Canada. De huidige eigenaar Eldorado Parken heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd om deze camping naar een hoger niveau te tillen. Doordat de huidige exploitanten van de horecaf 25 jul '19 Afferden, LB INV/GW: 30.000     Huur: 1.000 /mnd.
 • Centrum casco huur voor Family! Centrum casco huur voor Family! Algemeen/Locatie:Op de Grote Markt in het toeristische Hulst in de voormalige ABN AMRO bank. Gelegen in het centrum tussen de winkels en de horeca is dit een uitgelezen kans om een succesvolle dagzaak (van 9.00 tot 21.00 uur) te starten.FHC Formulebeheer / Family:Franchise en toch zelfstandig ondernemen. Bij Family staat de ondernemer centraal. De 25 jul '19 Hulst, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?