76 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke cafetaria aan invalsweg naar het centrum van Bergen op Zoom. De huidige twee jonge ondernemers zoeken een nieuwe uitdaging! Gelegen in de onmiddellijke omgeving van middelbare school. Er is een vergunning om alcohol houdende drank te schenken. Het aantal zitplaatsen is 20. Er is een gescheiden to 18 apr '19 Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.377 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda IN PRIJS VERLAAGD!! Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het c Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges Rotterdam, ZH INV/GW: € 68.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop cafetaria centrum Drachten Te koop cafetaria centrum Drachten Door privé omstandigheden van de huidige eigenaar, wordt deze cafetaria te koop aangeboden, gelegen op een uitstekend zichtlocatie in het centrum van Drachten met dagelijks een grote stroom aan passanten. Het is een prachtige zaak met schuifpui waardoor er een heel open karakter gecreëerd wordt. Met 25 zitplaatsen binnen en 30 zitplaatsen op het te 09 aug '19 Drachten, FR INV/GW: € 39.500     Huur: Op aanvraag
 • Luxe snackbar ''Royalz Fries'' Luxe snackbar ''Royalz Fries'' Een prachtig verbouwde nieuwe locatie op een van de mooiste straten van Den Haag Noordeinde 13). Alle inventaris is nieuw zo ook de Electra enz. Veel winkelend publiek en parkeergelegenheid in de directe omgeving. Geen verplichtingen of personeel en tevens een appartement voor de ondernemer op de 1e etage. 25 jul '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 195.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Een unieke locatie in Den Haag-Zuid op een druk punt. Een unieke locatie in Den Haag-Zuid op een druk punt. Een unieke locatie in Den Haag-Zuid op een zeer druk punt. Bij deze verkoop zijn ook de opstallen inbegrepen deze zijn eigendom van verkoper, de grond wordt gehuurd van de Gemeente Den haag. Er rust een cat. 1 vergunning op dat wil zeggen openingstijden van 07.00 t/m 23.00 uur, geen alcoholverkoop en/of speelautomaten mogelijkheden. Deze bekende sn 25 jul '19 Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • horecafaciliteiten op camping horecafaciliteiten op camping HORECAFACILITEITEN CAMPING “KLEIN CANADA”, AFFERDEN (Limburg) Gelegen in het Noord-Limburgse plaatsje Afferden ligt de gezellige familiecamping Klein Canada. De huidige eigenaar Eldorado Parken heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd om deze camping naar een hoger niveau te tillen. Doordat de huidige exploitanten van de horecaf 25 jul '19 Afferden, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Centrum casco huur voor Family! Centrum casco huur voor Family! Algemeen/Locatie:Op de Grote Markt in het toeristische Hulst in de voormalige ABN AMRO bank. Gelegen in het centrum tussen de winkels en de horeca is dit een uitgelezen kans om een succesvolle dagzaak (van 9.00 tot 21.00 uur) te starten.FHC Formulebeheer / Family:Franchise en toch zelfstandig ondernemen. Bij Family staat de ondernemer centraal. De 25 jul '19 Hulst, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Leeuwarden snackbar met bovenwoning ter overname Leeuwarden snackbar met bovenwoning ter overname Snackbar De CoeterD'Hondecoeterstraat 438932DP LeeuwardenNieuw in de verkoop !Zeer bekende snackbar met bovenwoning met prima omzet ter overname !Het is gelegen midden in een grote woonwijk met veel scholen gemeenschappen in de buurt. De doelgroep is dus de bewoners van de wijk Huizum, passanten en de vele scholieren van de scholen gemeenschappen. 25 jul '19 Leeuwarden, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.223 /mnd.
 • Cafetaria met grote woning, optie B&B (Haren-Rütenbrock Dl.) Cafetaria met grote woning, optie B&B (Haren-Rütenbrock Dl.) Status: Te Koop Objectkenmerk: 1301 Bedrijfstype: Cafetaria Plaats/Regio: Duitsland Vraagprijs BOG: € 390.000,-- k.k. incl. inventaris, excl.3% makelaarscourtage Huurprijs pand: nvt Kernpunten: Cafetaria met optioneel B&B met ruime woning en 4 garageboxen Ligging: net over de grens bij Ter Apel (oost Drenthe) Omschrijving: Via in 22 jul '19 OG: € 390.000
 • Friet & Snackfoodtruck Apeldoorn / Beekbergen standplaats op parkeerplaats/carpoolplaats Friet & Snackfoodtruck Apeldoorn / Beekbergen standplaats op Bij een koopprijs van € 17.500,00 kan er een deel op financiering ! Per direkt ter overname deze geweldige Foodtruck met of zonder StandplaatsIdeaal voor bij camping, standplaats, evenementen, cafetaria aan huis etc etc*Verkoop van *Friet Snacks IJs *Sinds 20 jaar vaste standplaats @ Arnhemseweg 442, 7361 CL Beekbergen @ parkeerterrein annex c 08 jul '19 Beekbergen, GD OG: € 20.000     INV/GW: Op aanvraag
 • Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hoge omzet op een toplocatie in het centrum van Nijmegen. Dit cafetaria is gelegen op het mooi heraangelegd Joris Ivensplein, waardoor er een mooi terras is ontstaat. Op het terras is ruimte voor z'n 65 tot 70 zitplaatsen. De zaak is volledig ingericht met kwalitatief hoogw Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • ID: 2056 Enige snackbar in Benoordenhout, tussen scholen en kantoren!! ID: 2056 Enige snackbar in Benoordenhout, tussen scholen en Het Benoordenhout is een van de meest gewilde wijken van Den Haag om te wonen. Het was al een gewilde plek voor kantoren. Shell en EY zijn er al jaren gevestigd en zorgen voor veel klandizie bij de horeca in dit gebied. Daarnaast zijn er 2 grote middelbare scholen waarvan 1 een extra dependance in de wijk krijgt. Snackbar Ritchy is al lange tijd ee 17 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop cafetaria/snackbar gelegen aan de N307 gemeente Enkhuizen. Het ligt op de parkeerplaats aan de N307. De snackbar is toegankelijk voor alle verkeer van de N307. De parkeerplaats is toegankelijk voor vrachtwagens en personenauto's . Achter het bedrijf liggen de parkeerplaatsen voor bezoekers van het Zuiderzee museum. 2 industrieterreinen aang 09 jun '19 ENKHUIZEN, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag     Pacht: € 255 /mnd.
Heeft u een suggestie?