78 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop gevraagd Cafetaria/Snackbar in regio N-H , Utrecht , Flevoland Te koop gevraagd Cafetaria/Snackbar in regio N-H , Utrecht , GEZOCHT CAFETARIA/SNACKBAR Wij zijn opzoek naar een cafetaria / snackbar ergens tussen Amsterdam , Utrecht en Almere in ( mag ook net daarbuiten ) Het liefst zonder bezorging indien er wel bezorgd wordt is dat geen ramp. Heeft u een cafetaria , Maar geen zin meer. Toe aan een nieuwe uitdaging. Grotere dromen of juist kleinere. Of een andere reden.. 20 feb '18 Weesp, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  GEZOCHT!
 • Goed draaiend cafetariabedrijf Goed draaiend cafetariabedrijf Op een prima locatie in het centrale winkelcentrum, op enkele kilometers afstand van een grotere stad in zuid-oost Nederland gelegen plaatsje, ligt direct naast een supermarkt dit goed draaiende cafetariabedrijf dat sinds vele jaren door dezelfde ondernemer wordt geëxploiteerd. De indeling van de moderne bedrijfsruimte die deel uitmaakt van een win 03 feb '18 Venlo, LB INV/GW: € 180.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Den Bosch) Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hogere omzetcijfers in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Van Nederlandse eigenaar: te koop een pracht cafetaria met hogere omzet in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Gelegen aan doorgaande weg in centrum richting woonwijk de Groote Wielen. De zaak heeft een nog steeds stijgende o Rosmalen, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.830 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag. Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein. Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is. Binnen zijn ca. 1 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Cafetaria & Grillroom met ruim terras in centrum Veenendaal Cafetaria & Grillroom met ruim terras in centrum Veenendaal Aan de poort van het drukke centrum van Veenendaal en in het drukbezochte uitgaanscentrum is deze werkelijk prachtige cafetaria & Grillroom met een mooi en ruim terras gevestigd. Alle apparatuur is van de hoogste kwaliteit en gewoon als nieuw. In deze cafetaria & Grillroom ontbreekt het voor zowel de exploitant als de gast aan niets.Locatie 23 mrt '18 Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 195.000     Huur: € 2.950 /mnd.
 • Cafetaria in het Zuiden van het land met goede omzet. Cafetaria in het Zuiden van het land met goede omzet. Horecawinkelmakelaars biedt een ruim opgezette cafetaria/lunchroom te koop aan, dat is gelegen in het Zuiden van het land. Dit mooi ingerichte cafetaria heeft een zeer goede omzet en is van Nederlandse eigenaar te koop. Het bedrijf is zeer ruim van opzet (veel zitplaatsen) en heeft dankzij de vele raampartijen een heldere en frisse uitstraling en i 21 feb '18 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.
  Financiering mogelijk!
 • Cafetaria Hatert zeer aantrekkelijke prijs!! Cafetaria Hatert zeer aantrekkelijke prijs!! Te koop, “Cafetaria Hatert” voor een zeer aantrekkelijke prijs!!Gelegen in de woonwijk Hatert in Nijmegen-Zuid. Locatie:- Gelegen in de woonwijk Hatert in Nijmegen-Zuid- Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:- Het pand en inventaris verkeren in goede staat.- Bedrijf fungeert op dit moment als cafetaria-Dit bedrijf 14 mrt '18 Nijmegen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 32.500     Huur: € 1.550 /mnd.
 • koop nu een goedlopende cafetaria in leeuwarden koop nu een goedlopende cafetaria in leeuwarden In de hoofdstad van Friesland staat sinds kort een goedlopende cafetaria ter overname, het is een zeer net en fris bedrijf !Het bedrijf en pand staan te koop.In de zomer van 2016 is het geheel gerenoveerd !Werekelijk alles is in dit bedrijf aanwezig om de goede exploitatie voort te zetten.De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 70 m². C 26 feb '18 Leeuwarden, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Unieke kans: karakteristieke foodtrucks te koop Unieke kans: karakteristieke foodtrucks te koop Op zoek naar een goedlopend frietenconcept voor markten en evenementen waar u direct kunt starten met een gevulde agenda? Dan is dit een geweldige kans voor u! INVENTARIS/ GOODWILL Het bedrijf is bestaat momenteel uit 2 compleet ingerichte mobiele snackwagens en een vaste locatie in Leiden. Het mobiele gedeelte van het bedrijf is te koop en is inze 21 feb '18 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 150.000     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria te koop in Sassenheim
  Verkocht
  Cafetaria te koop in Sassenheim Horecawinkelmakelaars biedt een cafetaria te koop aan dat is gelegen aan de Oude Haven te Sassenheim. Dit cafetaria is volledig ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zoals een Interfastfood bakwand met 4mandjes voor frites en 2 voor snacks, luxe koffie halfautomaat merk Astoria, koffiebonen molen, Taylor softijsmachine, slushpuppie appa Sassenheim, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.850 /mnd.
  Verkocht!
 • Tweetal Snackbars in omgeving Arnhem Tweetal Snackbars in omgeving Arnhem Te koop tweetal Snackbars met zelfgemaakte frites in omgeving Arnhem met een lage huur en een goed netto resultaat. Snackbars hebben een wijkfunctieDit bedrijf staat in de regio bekend om zijn zelfgemaakte friet Heeft een assortiment van broodjes, friet en diverse snacksHet pand en inventaris verkeren in goede staatNog volop groeimogelijkheden wat 12 feb '18 Omgeving Arnhem, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Verzorgd ingericht cafetariabedrijf! Verzorgd ingericht cafetariabedrijf! In de kern van een oudere sfeervolle woonwijk niet ver van het centrum van de midden-Limburgse stad Weert (ruim 40.000 inw.) ligt aan een gerenoveerd plein tegenover een kerk dit verzorgd ingerichte cafetariabedrijf. De indeling van de in goede staat verkerende bedrijfsruimte is globaal als volgt: - Publieksgedeelte van ca. 30 m² met 5 zitplaatsen 05 feb '18 Weert, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 956 /mnd.
 • Snackbar overname Snackbar overname Ter overname : snackbar grillroom Hierbij bied ik mijn zaak ter overname Zaak bestaat al meer dan 40 jaar Goed locatie in Den Haag met veel vast klanten en veel bezorgdienst Adres : Copernicusplein 8A, Den Haag Huur 844. ex btw Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u telefonisch contact opnemen 06-20028833 01 feb '18 Den Haag, ZH OG: € 42.000     Huur: € 844 /mnd.
 • Cafetaria te koop in wijk 'Stadsdeel Noord' te Amsterdam Cafetaria te koop in wijk 'Stadsdeel Noord' te Amsterdam Horecawinkelmakelaars mag u een nieuw ingericht cafetaria/lunchroom te koop aanbieden. Dit cafetaria/lunchroom is gelegen in de wijk 'Stadsdeel Noord' in de gemeente Amsterdam en telt ca. 8800 inwoners. Deze rustige woonwijk is omstreeks 1993 gebouwd en gelegen op loop- en fietsafstand van recreatiegebied 't Twiske. Deze cafetaria/lunchroom is gele 27 jan '18 Amsterdam, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.340 /mnd.
Heeft u een suggestie?