80 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke cafetaria aan invalsweg naar het centrum van Bergen op Zoom. De huidige twee jonge ondernemers zoeken een nieuwe uitdaging! Gelegen in de onmiddellijke omgeving van middelbare school. Er is een vergunning om alcohol houdende drank te schenken. Het aantal zitplaatsen is 20. Er is een gescheiden to 18 apr '19 Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.377 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda IN PRIJS VERLAAGD!! Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het c Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Mooie cafetaria incl. woning Lommel omg. Eindhoven VERLAAGDE OVERNAME PRIJS Mooie cafetaria incl. woning Lommel omg. Eindhoven VERLAAGDE Aan een drukke doorgaande provinciale weg van Valkenswaard naar het zeer toeristische gelegen Belgische Lommel gelegen op slechts 1 km van de Nederlandse grens in België friture met ruime woning. Deze zeer gunstig gelegen friture met een zeer goede omzet ligt op steenworp afstand van het zeer toeristische Lommel met ruim 34.000 inwoners en stadse v Broekhuizen, LB INV/GW: € 140.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges Rotterdam, ZH INV/GW: € 68.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hoge omzet op een toplocatie in het centrum van Nijmegen. Dit cafetaria is gelegen op het mooi heraangelegd Joris Ivensplein, waardoor er een mooi terras is ontstaat. Op het terras is ruimte voor z'n 65 tot 70 zitplaatsen. De zaak is volledig ingericht met kwalitatief hoogw Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • ID: 2056 Enige snackbar in Benoordenhout, tussen scholen en kantoren!! ID: 2056 Enige snackbar in Benoordenhout, tussen scholen en Het Benoordenhout is een van de meest gewilde wijken van Den Haag om te wonen. Het was al een gewilde plek voor kantoren. Shell en EY zijn er al jaren gevestigd en zorgen voor veel klandizie bij de horeca in dit gebied. Daarnaast zijn er 2 grote middelbare scholen waarvan 1 een extra dependance in de wijk krijgt. Snackbar Ritchy is al lange tijd ee 17 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop cafetaria/snackbar gelegen aan de N307 gemeente Enkhuizen. Het licht aan op de parkeerplaats aan de N307, parkeerplaatsen voor vrachtwagens en personenauto's . Achter het bedrijf liggen de parkeerplaatsen voor bezoekers van het Zuiderzee museum. 2 industrieterreinen aangrenzend. Unieke locatie met vele mogelijkheden veel verkeer op N307. He 09 jun '19 ENKHUIZEN, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Pacht: € 255 /mnd.
 • Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Wegens ziekte een pizzeria, caffeteria te overname Hierbij word ons pizzeria te koop aangeboden. De pizzeria heeft aantoonbare omzetcijfers, en een lage huur Een locatie met verschillende winkels om zich heen die veel publiek naar zich toe trekt. Irini is een kant en klare zaak waar je meteen aan de slag kunt gaan en starten met geld verdienen. Het 23 mrt '19 Utrecht, UT OG: Op aanvraag     Huur: € 400 /mnd.
 • Te koop Snackkiosk in Dokkum Te koop Snackkiosk in Dokkum Deze vrijstaande snackkiosk is gelegen naast een Supermarkt in Dokkum. De zaak is reeds ruim 38 jaar op deze plek gevestigd en heeft een vaste klantenkring in Dokkum. De snackkiosk is geopend vanaf 16.30 uur tot 20.00 uur en op maandag en dinsdag gesloten. Met ruimere openingstijden en een thuisbezorgd systeem met bijvoorbeeld elektrische bezorgfie 01 mei '19 Dokkum, FR INV/GW: € 60.000     Huur: € 149 /mnd.
 • Te koop; Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda Te koop; Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Bre Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda. Dit Cafetaria /Chinese-afhaalzaak is gelegen op een mooie locatie in een winkelcentrum aan een drukke verbindingsweg. Volop gratis parkeerplaatsen aanwezig. Oppervlakte bedraagt ca. 100 m2. Er zijn ca. 30 zitplaatsen, 2 Speelautomaten met goeie opb 18 apr '19 Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.392 /mnd.
 • TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Het beste friethuis In een toeristische stad in Noord Holland. Deze super frietlocatie is gelegen in het centrum van een toeristische stad in Noord Holland. Vlakbij een druk uitgaansplein waar zomers duizenden toeristen komen. De zaak is vorig jaar verbouwd en er wordt een prima omzet gemaakt die e 16 apr '19 , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Pannenkoekenhuis/Restaurant met speeltuin, Catering, Cafetaria,en Camping Pannenkoekenhuis/Restaurant met speeltuin, Catering, Cafetar Te koop, met goed rendement en hoge omzet Pannenkoekenhuis/Restaurant met speeltuin, Catering, Cafetaria, en Camping in het midden van de Achterhoek. Deze horecagelegenheid heeft tal van mogelijkheden en van alles te bieden. Staat alom bekend bij het verenigingsleven en boekingen van feestjes en partijen. Locatie:-Gelegen in de Achterhoek.-Voldoend 15 apr '19 Achterhoek, GD INV/GW: Op aanvraag
 • Brasserie aan het water Brasserie aan het water BRASSERIE “DE MAASTERP” DIJK 3b, OHÉ EN LAAK (M. Limburg) Op een bijzonder mooie locatie, tegen een dijk aan de openbare weg precies tussen camping en jachthaven “De Maasterp”, direct naast het gelijknamige dagstrand is dit recreatieve horecaobject gelegen. Het pand maakt onderdeel uit van dit veelzijdige complex en d 04 apr '19 Ohé en Laak, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.100 /mnd.
 • Mooie cafetaria, plaats nabij Noordwijk Zuid-Holland Mooie cafetaria, plaats nabij Noordwijk Zuid-Holland RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Cafetaria, grote woonwijk, plaats nabij Noordwijk Zuid-Holland De zaak heeft binnen ca. 14 zitplaatsen + een zonnig terras. De cafetaria is geopend van 12.00 uur t/m 20.30 uur. Weekend open tot 21.00 uur, op maandag is men gesloten. De cafetaria heeft een zeer complete professionele inventaris. O.a. 2 Kiremko 30 mrt '19 Leidschendam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 993 /mnd.
Heeft u een suggestie?