Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
44 cafetaria/snackbar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Cafetaria de Dreef in Katwijk wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden. Deze bekende cafetaria ligt in een woonwijk in Katwijk aan Zee. De huidige ondernemer runt deze cafetaria ruim 13 jaar succesvol en is nu toe aan een nieuwe uitdaging. De inventaris verkeerd in goede staat en is meer dan compleet te noemen. Binnen oogt het bedri 14 mei '22 Katwijk, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van het land Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van Prachtige cafetaria met hoge omzet in een dorp in het zuiden van het land. Is de enige zaak in de omgeving. totaal aantal zitplaatsen afhaalgedeelte 12 en 18 in serre. Plein waaraan de cafetaria is gelegen wordt in mei gerenoveerd (ca 4 weken werk) dan wordt daar ook een terras aangelegd. (15 x 7m ) vlakbij gelegen aan drukke fietsroute langs de ri 14 mei '22 Deest, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horerca-Spanje
 • Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLAAGD NU ? 80.000!!! Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLA Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch. Deze cafetaria is gelegen tegenover de Brabanthallen aan een doorgaande weg. Huurprijs: € 1.500,00 per maand ex btwVraagprijs: € 120.000,00Omzet: ca. € 400.000,00Openingstijden: 6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uurWilt u meer informatie of een bezichtiging dan kunt u contact opnemen met 14 mei '22 Den Bosch, NB INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Cafetaria nabij Spijkenisse Cafetaria nabij Spijkenisse Cafetaria op een mooie zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg nabij Spijkenisse. Deze bekende cafetaria heeft een hoge omzet van >480K per jaar. Er wordt op korttermijn een woonwijk gebouwd met 580 huizen pal achter de cafetaria. De cafetaria ligt ook aan een fietsroute wat in de zomer veel fietsers trekt. Goede kansen tot omzetverhoging: 14 mei '22 Rotterdam, ZH INV/GW: € 245.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad.Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn.Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek.Vanwege het bereiken van hog 14 mei '22 Lelystad, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.316 /mnd.
 • Goede omzet (zonder bezorging) Goede omzet (zonder bezorging) CAFETARIA | SNACKBAR | Mi LOES | SCHINVELD Heidestraat 25 | Beekdaelen Op een zichtlocatie in het centrum van het Zuid-Limburgse plaatsje Schinveld (ca. 4.640 inw., gemeente Beekdaelen) gelegen pand met royale gelijkvloers cafetariabedrijf en op de verdieping een 2-slaapkamer appartement met eigen opgang. De indeling van dit opvallende object is g 11 mei '22 Schinveld, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • TOP cafetaria TOP huur TOP resultaat ! 2019 ingericht en geopend op superlocatie in Hengelo TOP cafetaria TOP huur TOP resultaat ! 2019 ingericht en geo Cafetaria Te Koop op mooie zichtlocatie aan doorgaande wegen in de wijken Weidedorp en Woolde Na een rigoureuze verbouwing, van zes maand, is dit hoekpand omgetoverd naar een bijzonder mooie cafetaria met grote ramen en veel daglicht en is zonder veel omhaal in oktober 2019 geopend. De omzetten zijn zeer goed en gezond met een geweldig resultaat 08 mei '22 Hengelo, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 750 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • Cafetaria / Eetcafé met extra vergaderzaal en bovenwoning Zuid- Oost Drenthe Cafetaria / Eetcafé met extra vergaderzaal en bovenwoning Zu Status: Te Koop Exploitatie Objectkenmerk: 1317 Bedrijfstype: Cafetaria / Eetcafé Plaats/Regio: Zuid-Oost Drenthe Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: Op aanvraag Kernpunten: Zeer goedlopend bedrijf met hoge omzetten en resultaten. De reden van het niet kenbaar maken van de vraagprijs 04 mei '22 INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4179 Cafetaria in Voorhout ID: 4179 Cafetaria in Voorhout Deze onlangs geheel gerenoveerde cafetaria is gelegen in het winkelcentrum Jacoba van Beierenhof in Voorhout. Dit prachtige winkelcentrum is in 2007 geopend met onder andere een Albert Heijn, Keurslager, kwaliteitsbakker, slijterij etc. De inrichting is geheel nieuw met een professionele bakwand en afzuiging met geurfilterkast én een afzuigpijp naa 29 apr '22 Voorhout, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • recent ingericht cafetaria recent ingericht cafetaria CAFETARIA “AVENUE SNACK” Laanderstraat 85 | Heerlen Op een goede zichtlocatie in een gezellige volksbuurt (Eikenderveld ± 2.560 inwoners) nabij het centrum en station van Heerlen ligt dit goed ingerichte multifunctionele horecabedrijf. De indeling van dit in het gelijkvloerse deel van een groot hoekpand gevestigde bedrijf is glo 17 apr '22 Heerlen, LB INV/GW: € 34.995     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria-Restaurant (rest-aria) op een mooie Centrum locatie in een middelgrote stad in Overijssel Cafetaria-Restaurant (rest-aria) op een mooie Centrum locati Discreet Ter Overname: Turn Key "new" Young American Styled Cafetaria-Restaurant Ligging locatie: Het bedrijf is goed gesitueerd in een middelgrote stad in Overijssel en ligt in "hartje centrum" op een mooie zicht doorlooplocatie omgeven door meerdere gratis parkeerplaatsen (blauwe zones in het centrum). In het verleden hee 18 mrt '22 Overijssel, OV INV/GW: Op aanvraag
 • Super Omzet & Winst Super Omzet & Winst CAFETARIA | TOPZAAK MIDDELGROTE PLAATS LIMBURG Topcafetaria gelegen aan een druk marktplein in een middelgrote Limburgse plaats met een belangrijke toeristische en recreatieve functie aan het water. De indeling van de moderne bedrijfsruimte is globaal als volgt: Publieksruimte met een vloeroppervlak van ca. 60 m² en 32 zitplaatsen Werkrui 17 mrt '22 Limburg, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.925 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • Friture “Frietboutique Maison Frites” Centrum Venlo Friture “Frietboutique Maison Frites” Centrum Venlo Instapklare in het oog springende friture midden in het centrum en het kernwinkelgebied van Venlo. Perfect gelegen in een drukke verbindingsstraat tussen de Maasboulevard en de hoofdwinkelstraat met in de directe nabijheid van grote landelijke winkelbedrijven zoals H&M, Ici Paris, Amac, Hema en Xenos. Vrij van elke formule bestaat deze friture nu 3 15 mrt '22 Venlo, LB INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 2.165 /mnd.
 • Eetcafe met Cafetaria te huur Eetcafe met Cafetaria te huur Het Cafe met de Cafetaria heeft een echte dorpsfunctie in de plaats Winssen. Als er iets in Winssen te doen is gebeurd het hier. De evenementen "Wervelend Winssen" of de carnaval zijn goede voorbeelden hiervan. Het Cafe met vrijstaande bar, biljart, darts en een vide is authentiek opgezet. De vide is via de trap in het cafe toegankelijk en biedt ui 11 mrt '22 Winssen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam ID 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam Deze snackbar met grote naamsbekendheid is gelegen in een leuke buurtwinkelcentrum in Leidschendam. Op deze plek zit al ruim 50 jaar een cafetaria en de eigenaar zit er al 20 (!!) jaar in. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in 08 mrt '22 Leidschendam, ZH INV/GW: € 129.000     Huur: € 1.900 /mnd.
Heeft u een suggestie?