Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
49 cafetaria/snackbar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Snackpoint Oirsbeek Snackpoint Oirsbeek Uitstekend geoutilleerd cafetaria | Beekdaelen Provincialeweg Zuid 108 | Oirsbeek Aan een doorgaande weg in een van de 15 dorpskernen van de gemeente Beekdaelen ligt dit uitstekend geoutilleerd cafetaria. De indeling van de in goede staat verkerende pand is globaal als volgt: Publieksgedeelte van ca. 30 m² met 16 zitplaatsen Goed ingerich 07 jul '24 Oirsbeek, LB INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.553 /mnd.
 • Friture | Brunssum | Schuttersveld Friture | Brunssum | Schuttersveld Friture de Gouden Keet Schuttekampweg 1 | Brunssum Op een goede locatie, gelegen aan de rand van een woonwijk (schuttersveld) ligt deze vrijstaande friture. Het object is globaal als volgt ingedeeld: - compact afhaal- / zitgedeelte met 8 zitplaatsen - verkoopgedeelte met bakwand - kleine keuken met pantry - toiletruimte - terras op eigen terr 27 jun '24 Brunssum, LB OG: € 59.000
 • Maas en Peel
 • Snackpoint Aaron's Eetkamer Snackpoint Aaron's Eetkamer CAFETARIA “SNACKPOINT Aarons eetkamer” Kloosterlaan 10b | Schinveld Aan de rand van het centrum van Schinveld ( 4.700 inwoners) ligt dit recent ingerichte cafetaria. Schinveld is de op een na grootste kern van de gemeente Beekdaelen. De indeling van de in goede staat verkerende bedrijfsruimte is globaal als volgt: Publieksgedeelte va 08 mei '24 Schinveld, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 750 /mnd.
 • Goedlopende burgerzaak met veel kansen ter overname! Goedlopende burgerzaak met veel kansen ter overname! Ontdek het Ultieme Hamburgerrestaurant in het Hart van Cuijk! Ben jij klaar om een succesvol hamburgerrestaurant over te nemen met een gevestigde naam in Cuijk? Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bloeiende gemeenschap en een smakelijk avontuur te beginnen! Prime locatie: Midden in het centrum van Cuijk, de perfecte plek met een huurprijs 07 mei '24 Cuijk, NB Huur: € 640 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Ter Overname Cafetaria met hoge omzet in Klazienaveen (Drenthe) Ter Overname Cafetaria met hoge omzet in Klazienaveen (Drent NIEUW | Ter Overname Cafetaria met hoge omzet in Klazienaveen (Drenthe) Ter Overname Cafetaria met hoge omzet in Klazienaveen. · Omzet ca. 500K per jaar· Huur € 3.600,00 per maand· Grote parkeerplaats voor de deur· 5 dagen geopend (ma/di gesloten)· Cafetaria op een hoek gelegen· 20 jaar dezelfde eigena 24 apr '24 Klazienaveen, DR INV/GW: € 210.000     Huur: € 3.600 /mnd.
 • Discreet Ter Overname Cafetaria in Hoofddorp met hoge omzet Discreet Ter Overname Cafetaria in Hoofddorp met hoge omzet Discreet Ter Overname aangeboden Cafetaria in Hoofddorp met hoge omzet!Eigen Horeca Makelaar Zuid-Holland mag u deze zeer mooie en complete Cafetaria in Hoofddorp aanbieden.Als je op zoek bent naar een goedlopende cafetaria, dan is dit zeker een onderneming waar je op moet reageren. Het is een bedrijf dat zeker nog verder uit te breiden is en ook n 18 apr '24 Haarlemmermeer, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horecabedrijf met B&B mogelijkheid Horecabedrijf met B&B mogelijkheid Unieke Kans: Horecabedrijf met B&B Mogelijkheid in Gemeente Velsen!Locatie: Dit fantastische vrijstaande pand is gelegen in het bruisende havengebied van de gemeente Velsen. Een unieke locatie met charme en karakter, perfect voor een onvergetelijke horeca-ervaring.Beschrijving: Op de begane grond vind je een gloednieuw cafetaria, van alle gemak 18 apr '24 IJmuiden, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Handelgigant
 • Frituur De KomEet. Hoge omzet in 15 openingsuren per week ! Frituur De KomEet. Hoge omzet in 15 openingsuren per week ! Populaire frituur met hoge omzet in slechts 15 uur per week !Bent u op zoek naar een geschikte frituur met mogelijkheden? Dan is De KomEet zeker het overwegen waard!Algemeen en ligging: De KomEet ligt in de Dullaertwijk in Hulst. Met een grote gratis parking direct voor de deur en buren als Cultureel Centrum Den Dullaert, de lokale sportvereniginge 18 mrt '24 Hulst, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter Overname Foodmaster Veenendaal Ter Overname Foodmaster Veenendaal Ter overname aangeboden: Foodmaster VeenendaalFoodmaster Veenendaal wordt nu ter overname aangeboden; een moderne en sfeervolle cafetaria met een groot zitgedeelte met veel raampartijen, gelegen op een mooie locatie aan de plint van winkelcentrum Veenendaal- Oost. Het bedrijf is vier geleden geheel vanuit casco opgebouwd en is voorzien van de beste 17 feb '24 Veenendaal, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.692 /mnd.
 • Ter Overname Cafetaria Family in Naarden- Vesting Ter Overname Cafetaria Family in Naarden- Vesting Ter Overname Cafetaria Family in Naarden (Vesting). Family Naarden is een goedlopende cafetaria-brasserie aan de Marktstraat 25 in het pittoreske Naarden-Vesting. De Marktstraat is het bruisende hart van de vesting met historische gebouwen, leuke winkels en horecagelegenheden met gezellige terrassen. Naast de cafetaria-brasserie is de kleinste Albe 05 feb '24 Naarden, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.325 /mnd.
 • Ter Overname Cafetaria Family Katijk in Katwijk Ter Overname Cafetaria Family Katijk in Katwijk Ter overname aangeboden: Cafetaria Family Katwijk gelegen in Katwijk aan Zee Zuid- Holland. Cafetaria Family Katwijk wordt nu ter overname aangeboden is gelegen in de populaire kindervriendelijke wijk Rijnsoever. De wijk staat bekend als gemoedelijk en groen en ligt zeer centraal ten opzichte van het strand, openbaarvervoer en uitvalswegen. De cafe Katwijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.775 /mnd.
 • Heerenveen cafetaria ter overname VERKOCHT Heerenveen cafetaria ter overname VERKOCHT Grand cafetaria Het VeenSchoterplein 488448 RP Heerenveen In de Grand Cafetaria Het Veen is het goed toeven. Het gezellige ingerichte bedrijf met 30 zitplaatsen is gelegen in het MFA De Spil, het centrum van de wijk Skoatterwald in Heerenveen. Skoatterwald is een nieuwbouwwijk van Heerenveen. De wijk is nog in ontwikkeling. Momenteel wonen er maar Heerenveen, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eigen Horeca Makelaar
 • Ter Overname Frites Unique gelegen in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam Ter Overname Frites Unique gelegen in het Scheepvaartkwartie Ter overname Frites Unique gelegen in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Nu in PRIJSVERLAAGD naar € 55.000,00 Frites Unique is een culinaire frietzaak in het Scheepvaartkwartier. Het is chic, duurzaam en heeft uitzicht op de veerhaven van Rotterdam. De luxe frites club heeft de lekkerste culinaire snacks en heeft meerdere malen de Award van Rotterdam, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 2.650 /mnd.
 • Ter Overname Cafetaria Foodmaster Malmo in Schiedam Ter Overname Cafetaria Foodmaster Malmo in Schiedam Cafetaria Foodmaster Malmö geniet een goede omzet, die jaarlijks nog stijgende is. Dit maakt het een uitstekende investeringsmogelijkheid voor ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar succes. Bovendien is er de mogelijkheid tot gedeeltelijke financiering voor de juiste kandidaat. De cafetaria ligt in de wijk Kerkbuurt in Schiedam en heeft Schiedam, ZH INV/GW: € 197.000     Huur: € 2.258 /mnd.
 • Te koop Cafetaria- Eethuis Family Maarheeze in Noord- Brabant Te koop Cafetaria- Eethuis Family Maarheeze in Noord- Braban Wonen en Werken in het mooie Maarheeze N-B In het mooie dorp Maarheeze gelegen in Noord- Brabant hebben wij Cafetaria- Eethuis Family Maarheeze in de verkoop gekregen. Zowel de exploitatie als het onroerend goed is te koop. Boven de Cafetaria is een grote mooie bovenwoning met drie slaapkamers. Maarheeze is een dorp gelegen vlakbij Eindhoven en lig Cranendonck, NB OG: € 550.000     INV/GW: € 299.000
Heeft u een suggestie?