88 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Wegens ziekte een pizzeria, caffeteria te overname Hierbij word ons pizzeria te koop aangeboden. De pizzeria heeft aantoonbare omzetcijfers, en een lage huur Een locatie met verschillende winkels om zich heen die veel publiek naar zich toe trekt. Irini is een kant en klare zaak waar je meteen aan de slag kunt gaan en starten met geld verdienen. Het 23 mrt '19 Utrecht, UT OG: Op aanvraag     Huur: € 400 /mnd.
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het cafetaria heeft een v Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges Rotterdam, ZH INV/GW: € 68.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hoge omzet op een toplocatie in het centrum van Nijmegen. Dit cafetaria is gelegen op het mooi heraangelegd Joris Ivensplein, waardoor er een mooi terras is ontstaat. Op het terras is ruimte voor z'n 65 tot 70 zitplaatsen. De zaak is volledig ingericht met kwalitatief hoogw Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop; Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda Te koop; Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Bre Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda. Dit Cafetaria /Chinese-afhaalzaak is gelegen op een mooie locatie in een winkelcentrum aan een drukke verbindingsweg. Volop gratis parkeerplaatsen aanwezig. Oppervlakte bedraagt ca. 100 m2. Er zijn ca. 30 zitplaatsen, 2 Speelautomaten met goeie opb Vandaag Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.392 /mnd.
 • Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke cafetaria aan invalsweg naar het centrum van Bergen op Zoom. De huidige twee jonge ondernemers zoeken een nieuwe uitdaging! Gelegen in de onmiddellijke omgeving van middelbare school. Er is een vergunning om alcohol houdende drank te schenken. Het aantal zitplaatsen is 20. Er is een gescheiden to Vandaag Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.377 /mnd.
 • TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Het beste friethuis In een toeristische stad in Noord Holland. Deze super frietlocatie is gelegen in het centrum van een toeristische stad in Noord Holland. Vlakbij een druk uitgaansplein waar zomers duizenden toeristen komen. De zaak is vorig jaar verbouwd en er wordt een prima omzet gemaakt die e 16 apr '19 , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • ID: 1284 Vrijstaande snackkiosk met hoge omzet in Den Haag Zuid ID: 1284 Vrijstaande snackkiosk met hoge omzet in Den Haag Z Deze bekende vrijstaande snackkiosk is gelegen aan een drukke doorgaande weg in Den Haag Zuid. De zaak is reeds ruim 20 jaar op deze plek gevestigd en dus een begrip in Den Haag.De snackkiosk is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur, maar de vergunning laat openingstijden toe tussen 07:00 uur en 23:00 uur. Het bedrijf staat zeer goed beke 15 apr '19 , ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Pacht: € 724,10 /mnd.
 • Pannenkoekenhuis/Restaurant met speeltuin, Catering, Cafetaria, Café en Camping Pannenkoekenhuis/Restaurant met speeltuin, Catering, Cafetar Te koop, met goed rendement en hoge omzet Pannenkoekenhuis/Restaurant met speeltuin, Catering, Cafetaria, Bistro, Café en Camping in het midden van de Achterhoek. Deze horecagelegenheid heeft tal van mogelijkheden en van alles te bieden. Staat alom bekend bij het verenigingsleven en boekingen van feestjes en partijen. Locatie:-Gelegen in het 15 apr '19 Achterhoek, GD INV/GW: Op aanvraag
 • Brasserie aan het water Brasserie aan het water BRASSERIE “DE MAASTERP” DIJK 3b, OHÉ EN LAAK (M. Limburg) Op een bijzonder mooie locatie, tegen een dijk aan de openbare weg precies tussen camping en jachthaven “De Maasterp”, direct naast het gelijknamige dagstrand is dit recreatieve horecaobject gelegen. Het pand maakt onderdeel uit van dit veelzijdige complex en d 04 apr '19 Ohé en Laak, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.100 /mnd.
 • Mooie cafetaria, plaats nabij Noordwijk Zuid-Holland Mooie cafetaria, plaats nabij Noordwijk Zuid-Holland RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Cafetaria, grote woonwijk, plaats nabij Noordwijk Zuid-Holland De zaak heeft binnen ca. 14 zitplaatsen + een zonnig terras. De cafetaria is geopend van 12.00 uur t/m 20.30 uur. Weekend open tot 21.00 uur, op maandag is men gesloten. De cafetaria heeft een zeer complete professionele inventaris. O.a. 2 Kiremko 30 mrt '19 Leidschendam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 993 /mnd.
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag. Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein. Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is. Binnen zijn ca. 1 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Mooie compacte Cafetaria Mooie compacte Cafetaria Deze cafetaria bestaat ruim drie jaar en de omzet toont ieder jaar weer een duidelijke stijging. De toegestane openingstijden zijn van 10.00 uur tot 22.00 uur. Bij ruimere openingstijden en opening op de maandag zal de omzet significant vermeerderd kunnen worden. De wijk Brakkenstein typeert zich als een dorp in Nijmegen. Het is een goede wijk met Nijmegen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 970 /mnd.
 • Café / Cafetaria `t Centrum Dinxperlo Café / Cafetaria `t Centrum Dinxperlo Goedlopend totaal nieuw ingericht Eetcafé in het centrum van het grensland Dinxperlo.Heeft een terras van ± 440m²Dit bedrijf heeft een Café oppervlakte van ± 70 m².Cafetaria heeft een oppervlakte van ± 40 m².Zeer ruime parkeergelegenheid aanwezig.Geen personeelsverplichtingen.Dit Eetcafé biedt ruimte voor ± 30 zitplaatsen. Er is een ruime woning bo Dinxperlo, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?