86 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria, snackbar, Catering & Partyservice te koop Cafetaria, snackbar, Catering & Partyservice te koop Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een bijna volledig nieuw ingerichte Snackbar, Cafetaria en zeer bekend staand Cateringbedrijf in Amsterdam west. Dit prachtige horecabedrijf moet de huidige ondernemer in verband met privé omstandigheden met pijn in zijn hart verkopen. U komt aan de voorzijde binnen in de verkoop- bereidingsruimte 12 jun '18 Amsterdam, NH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.061 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Snackbar te koop op A locatie aan de boulevard van Zandvoort aan zee. Snackbar te koop op A locatie aan de boulevard van Zandvoort Modern zeer goed onderhouden cafetaria snackbar met automatiek op A1 locatie in Zandvoort met stijl ingericht en voorzien van alle gemakken en moderne A merk apparatuur goed onderhouden De onderneming kan zonder meer zo voort gezet worden door nieuwe eigenaar gelegen aan de boulevard van Zandvoort recht tegenover Holland Casino en de poort van het 10 jul '18 Zandvoort, NH INV/GW: € 205.000     Huur: € 2.250 /mnd.
 • Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria op een hoeklocatie in een woonwijk te Eindhoven. Het cafetaria bestaat uit het voorgedeelte, de productieruimte met koelingen en dan nog het verblijfsgedeelte. De zaak betreft een mooi en volledig ingerichte cafetaria met pizza en shoarma. Binnen zijn 20 zitplaatsen. E 19 apr '18 Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hoge omzet op een toplocatie in het centrum van Nijmegen. Dit cafetaria is gelegen op het mooi heraangelegd Joris Ivensplein, waardoor er een mooi terras is ontstaat. Op het terras is ruimte voor z'n 65 tot 70 zitplaatsen. De zaak is volledig ingericht met kwalitatief hoogw 18 apr '18 Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Goed draaiend cafetariabedrijf Goed draaiend cafetariabedrijf Op een prima locatie in het centrale winkelcentrum, op enkele kilometers afstand van een grotere stad in zuid-oost Nederland gelegen plaatsje, ligt direct naast een supermarkt dit goed draaiende cafetariabedrijf dat sinds vele jaren door dezelfde ondernemer wordt geëxploiteerd. De indeling van de moderne bedrijfsruimte die deel uitmaakt van een win Venlo, LB INV/GW: € 180.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Goed gelegen kleinschalig cafetaria aan gezellig plein in het centrum van … Goed gelegen kleinschalig cafetaria aan gezellig plein in he Status: Te koop Exploitatie Objectkenmerk: 1283 Bedrijfstype: Cafetaria Plaats/Regio: Veendam Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 75.000,-- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: € 1.038,-- pm Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst echter he 06 aug '18 Emmen, DR INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.038 /mnd.
 • Goedlopend cafetaria met woonruimte! Goedlopend cafetaria met woonruimte! CAFETARIA SNACKPOINT WILHELMINASTRAAT 3 , BOCHOLTZ, (Limb.) Centraal in het centrum van het zuid-Limburgse plaatsje Bocholtz (ca. 5.500 inw., gemeente Simpelveld) gelegen markant, half vrijstaand pand met royale gelijkvloers gelegen horecabedrijfs-ruimten en op de verdiepingen een tweetal appartementen. De indeling van dit in prima staat van onderh 31 jul '18 Bocholtz, LB OG: € 425.000     INV/GW: € 149.500     Huur: Op aanvraag
 • OP A LOCATIE TER OVERNAME AANGEBODEN VLAAMS FRIETHUIS IN CENTRUM HAARLEM. OP A LOCATIE TER OVERNAME AANGEBODEN VLAAMS FRIETHUIS IN CEN Op het gezelligste horecaplein in Haarlem in het hartje van het centrum aangeboden: VERS VLAAMS FRIETHUIS waar uitsluitend dagelijks vers gesneden friet via luifel verkocht wordt. Het betreft hier een modern ingericht FRIETHUIS en is geopend midden 2015 als eerste eigenaar in een pand met gerenoveerde inrichting, vloeren wanden plafond elektra etc. 17 jul '18 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.450 /mnd.
 • Sushi afhaal bezorgd winkel Sushi afhaal bezorgd winkel Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop, de enigste sushi zaak in de omgeving grijp je kans om een kleine baas te worden. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft sushi is. Binnen zijn Ca.12 zitplaatsen . De inventaris is in perfecte staat er is ook vriescel en een koelc 01 jul '18 Leiderdorp, ZH OG: € 29.000     Huur: € 1.014,22 /mnd.
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • (Z0522) PIZZA PRONTO, ROERMONDSESTRAAT 1, VENLO (C.) (Z0522) PIZZA PRONTO, ROERMONDSESTRAAT 1, VENLO (C.) Z0522 PIZZA PRONTO, ROERMONDSESTRAAT 1, VENLO (C.) Op een perfecte zichtlocatie aan de intensief door voetgangers, fietsers en autoverkeer gebruikte rotonde tussen de Maasbrug en het Venlose stadscentrum ligt sinds 2013 deze ter plaatse zeer bekende pizzeria met bezorgactiviteiten. De ondernemer is, eerst op een ander adres in Venlo, sinds 21 jaar 11 jul '18 Venlo, LB INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • (Z0562) CAFETARIA “BIG RIB”, BOKSTRAAT 59D, HEERLEN (Z0562) CAFETARIA “BIG RIB”, BOKSTRAAT 59D, HEERLEN Z0562 CAFETARIA “BIG RIB”, BOKSTRAAT 59D, HEERLEN In de gezellige volksbuurt Heerlerheide ligt deze goed lopende afhaal- en bezorgzaak. De indeling van deze zaak is als volgt te omschrijven: restaurant/afhaalgedeelte van circa 20 m2 (circa 20 zitplaatsen) open keuken van eveneens 20 m2 magazijn met koel- & vriescel patio tbv afval en vettonnen moge 11 jul '18 Heerlen INV/GW: € 52.500     Huur: € 1.210 /mnd.
 • TK Croissanterie/Cafetaria/IJssalon met terras in centrum TK Croissanterie/Cafetaria/IJssalon met terras in centrum Te koop, zeer rendabel en goed lopende Croissanterie/Cafetaria/IJssalon met terras. Gelegen aan de toegangsweg in het centrum van Huissen Huissen In het centrum van Huissen bevinden zich veel winkels, horecagelegenheden en het stadsmuseum. Huissen wordt ook wel het stadje van plezier genoemd gezien alle activiteiten die worden georganiseerd in het 07 jul '18 HUissen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.652 /mnd.
 • Mooie compacte Cafetaria Mooie compacte Cafetaria Deze cafetaria bestaat ruim drie jaar en de omzet toont ieder jaar weer een duidelijke stijging. De toegestane openingstijden zijn van 10.00 uur tot 22.00 uur. Bij ruimere openingstijden en opening op de maandag zal de omzet significant vermeerderd kunnen worden. De wijk Brakkenstein typeert zich als een dorp in Nijmegen. Het is een goede wijk met 04 jul '18 Nijmegen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 970 /mnd.
 • Cafetaria AEGONplein, Den Haag Cafetaria AEGONplein, Den Haag Toplocatie! Aan de rand van het centrum van Den Haag, bij treinstation Mariahoeve en met bedrijven en woonwijken rondom, heeft Klaassen Horecamakelaardij deze cafetaria in de verkoop gekregen. Dit horecapand bestaat al sinds 20 jaar en is centraal gelegen op de hoek Aegonplein en de Hofzichtlaan. De cafetaria is thans gesloten, maar wij zijn op zoe 26 jun '18 Den Haag, ZH OG: € 250.000     INV/GW: € 40.000
Heeft u een suggestie?