68 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop Cafetaria/Snackbar op toplocatie Te koop cafetaria/snackbar gelegen aan de N307 gemeente Enkhuizen. Het ligt op de parkeerplaats aan de N307. De snackbar is toegankelijk voor alle verkeer van de N307. De parkeerplaats is toegankelijk voor vrachtwagens en personenauto's . Achter het bedrijf liggen de parkeerplaatsen voor bezoekers van het Zuiderzee museum. 2 industrieterreinen aang ENKHUIZEN, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria te koop met bovenwoning in Deventer Cafetaria te koop met bovenwoning in Deventer Cafetaria liggend in de voorstad te Deventer aan een doorgaande weg richting het stadscentrum. Een traditionele cafetaria met vertrouwde fast service formule voor méér dan 20 jaar. Naast voortzetting van de huidige traditionele cafetaria zijn er veel mogelijkheden tot uitbreiding van de formule, zoals een bezorgdienst, afhaalwok, grillroom, pizzeri 23 jan '20 Deventer, OV INV/GW: € 40.000     Huur: € 1.370 /mnd.
 • Midden in het centrum gelegen cafetaria te Geldrop; perfecte starterszaak Midden in het centrum gelegen cafetaria te Geldrop; perfecte Cafetaria “ Chiao” te Geldrop Midden in het levendige centrum van Geldrop aan een doorgaande weg en direct langs grote landelijke winkelketens zoals Kruidvat, Durlinger schoenen en Norah mode vindt u deze goed ingerichte frisse cafetaria. Geldrop ligt tegen Eindhoven aan met ca. 30.000 inwoners en met een uitstekende bereikbaarheid middels de A67 e 18 jan '20 Geldrop, LB INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Cafetaria met bovenwoning te koop in Helmond Cafetaria met bovenwoning te koop in Helmond Bij Eigen Horeca Makelaars ter overname aangeboden een mooie cafetaria met bovenwoning aan de rand van het centrum in Helmond.Dit cafetaria heeft 16 zitplaatsen, volledig ingerichte keuken, kantoorruimte alsmede mooie ruime bovenwoning.De zaak is 4 jaar geleden volledig gerenoveerd en er is toen ook een nieuwe bak-wand geïnstalleerd.Men verkoo 16 jan '20 Helmond, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.076 /mnd.
 • Goedlopend cafetariabedrijf aan de rand van het stadscentrum Vlissingen Goedlopend cafetariabedrijf aan de rand van het stadscentrum Goed onderhouden cafetariabedrijf. Huurprijs is € 1500,-- per maand. Tevens hoort hier een bovenwoning bij die verhuurd is voor € 600,-- per maand. Cafetaria: 34 m2 (16 stoelen), terras onder precario (16 stoelen), keuken 25 m2, opslag en kelder. Bovenwoning: 110 m2 met woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer en keuken. Eigen bewoning is ook mogelijk in 13 jan '20 , ZL INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad. Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn. Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek. Vanwege het bereiken van Lelystad, FL INV/GW: € 295.000     Huur: € 1.316 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Cafetaria Eten bij Daarnaast te koop Cafetaria Eten bij Daarnaast te koop Bij Cafetaria “Eten bij Daarnaast” kunnen de gasten genieten van lekkere gerechten uit een praktische keuken. Huidig ondernemer heeft naast deze Horeca gelegenheid ook nog andere activiteiten waarop hij zijn focus wil leggen. Vandaar dat hij ervoor heeft gekozen om het Cafetaria te verkopen. Het Cafetaria heeft een oppervlakte van 80 m2 met 22 zitp 17 dec '19 Ter Aar, ZH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria & Sushi te koop Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi te koop Gerretsonplein te Eindhoven Bij Eigen Horeca Makelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen.Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop.Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende.Er is een afhaal- en eetgede 05 dec '19 Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Cafetaria /snackbar te Duiven aangeboden Cafetaria /snackbar te Duiven aangeboden Ter overname aangeboden: Cafetaria te Duiven Gevestigd tegenover station Duiven Omschrijving: Deze cafetaria bevindt zich op A1 locatie tegenover NS station in gemeente Duiven. Door zeer centrale leging van dit object is het een ideaal locatie voor bezorgservice naast het verkoop aan de counter. De zaak bestaat meer dan 25 jaar en geniet van goede 18 nov '19 Duiven, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door Eigen Horeca Makelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam.Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen.De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur.Dinsdag en woensdag 29 nov '19 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria te koop in het Zuiden van het land met goede omzet. Cafetaria te koop in het Zuiden van het land met goede omzet LET OP! STERK IN PRIJS VERLAAGD!Door Eigen Horeca Makelaar te koop aangeboden een ruim opgezette cafetaria/lunchroom, dat is gelegen in het Zuiden van het land.Dit mooi ingerichte cafetaria heeft een zeer goede omzet en is van Nederlandse eigenaar te koop.Het bedrijf is zeer ruim van opzet (veel zitplaatsen) en heeft dankzij de vele raampartijen ee 27 nov '19 Putten, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Groningen super mooie snackbar ter overname Groningen super mooie snackbar ter overname Kwalitaria Delifrance Sammy Winkelcentrum De Beren De Beren 2 9714DV Groningen Kwalitaria Sammy is gelegen op een mooie zichtlokatie in het winkelcentrum De Beren. Het winkelcentrum met o.a. twee grote supermarkten is gelegen in het noordoosten van de stad Groningen. Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en heeft circa 220.000 inwone 27 nov '19 Groningen, GR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.160 /mnd.
 • Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda Te koop aangeboden door Eigen Horeca Makelaars: Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda.Dit Cafetaria /Chinese-afhaalzaak is gelegen op een mooie locatie in een winkelcentrum aan een drukke verbindingsweg.Volop gratis parkeerplaatsen aanwezig.Oppervlakte bedraagt ca. 100 m2.Er zijn ca. 30 zitplaatsen, 2 Speelautomaten met goeie opbren 20 nov '19 Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria / Eetcafé ter overname aangeboden te Zoetermeer Cafetaria / Eetcafé ter overname aangeboden te Zoetermeer Bij Eigen Horeca Makelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria met een apart eetcafé gedeelte.Het bedrijf is gelegen in een woonwijk naast een grote supermarkt met vrije parkeerplaatsen. Er zijn op korte loopafstand vier scholen gevestigd en nabij is ook een tramhalte Palestein. Binnen kort bestek worden er nieuwe flats en 17 nov '19 Zoetermeer, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.550 /mnd.
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag.Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein.Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken.Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is.Binnen zijn ca. 12 zi 16 nov '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?