76 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer op
 • Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Den Bosch) Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hogere omzetcijfers in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Van Nederlandse eigenaar: te koop een pracht cafetaria met hogere omzet in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Gelegen aan doorgaande weg in centrum richting woonwijk de Groote Wielen. De zaak heeft een nog steeds stijgende o 28 apr '17 Rosmalen, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.830 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag. Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein. Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is. Binnen zijn ca. 1 05 jul '17 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Goed lopende cafetaria in hoorn Goed lopende cafetaria in hoorn Goed lopende zaak te koop 35 zitplaatsen Terras Bezorging Nieuwe inboedel Goede aantoonbare omzet 16 okt '17 Hoorn, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Cafetaria Bastaria t.o. groot winkelcentrum Cafetaria Bastaria t.o. groot winkelcentrum Te koop, Te koop, zeer goed uitziende cafetaria met terras in Nijmegen (wijk midden Nijmegen)Biedt extra uitbreidingsmogelijkheden dmv uitbouw aan de achterzijde. Locatie:-Gelegen in Nijmegen midden (buurt Sint Anna)-Ligging t.o. winkelcentrum-Voldoende vrij/betaald parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Het pand en inventaris verkeren 21 sept '17 Nijmegen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.765 /mnd.
 • Cafetaria & hamburgerrestaurant in pittoresk Thorn Cafetaria & hamburgerrestaurant in pittoresk Thorn Omschrijving In het toeristische plaatsje Thorn in Limburg ligt deze gezellige, goed onderhouden cafetaria annex hamburgerrestaurant. Gezien de lage overnameprijs en groei potentie, is dit een uitgelezen kans voor de startende ondernemer!!Indeling Aan de voorzijde bevindt zich de cafetaria. daarachter zit een restaurantgedeelte met ca. 20 couverts 08 okt '17 Thorn, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 47.500     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Cafetaria in toeristisch gebied ten Noorden van Venlo - Limburg Cafetaria in toeristisch gebied ten Noorden van Venlo - Limb Schitterend cafetaria met eigen terras en groot eigen parkeerterrein. De inventaris is zeer compleet, super onderhouden en biedt legio mogelijkheden om de dienstverlening uit te breiden. De huidige exploitant is tot 20.00 uur geopend. Het verruimen van de openingstijden is vergunningstechnisch toegestaan. Gelegen aan N271 en in de nabijheid v 05 mei '17 Lomm, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 52.500     Huur: € 550 /mnd.
 • Cafetaria ter overname aangeboden in Amersfoort Cafetaria ter overname aangeboden in Amersfoort Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; mooie cafetaria gelegen aan drukke doorgaande weg in Amersfoort. In verband met dubbele zaken wil de ondernemer met spoed deze zaak verkopen. Deze zaak bestaat al reeds vele jaren en is gelegen aan de meest veelzijdige winkelstraat van Amersfoort. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Een woni Amersfoort, UT INV/GW: € 185.000     Huur: € 2.100 /mnd.
  Financiering mogelijk!
 • Te koop een goedlopende horecazaak waar u direct kan starten Te koop een goedlopende horecazaak waar u direct kan starten Bent u op zoek naar een goedlopende horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! bekijk www.cafetariaturbo.nl In het centrum van Hillegom bieden wij u deze goedlopende horecazaak aan. Op dit moment wordt daarin een snackbar en restaurant geëxploiteerd. In de directe omgeving zijn er winkels, kantoren en woonwijke 26 sept '17 Hillegom, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop; Cafetaria/snackbar gunstig gelegen in Den Helder Te koop; Cafetaria/snackbar gunstig gelegen in Den Helder Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een cafetaria/snackbar met een goede omzet, gelegen in Den Helder. De snackbar is gelegen in een woonwijk, achter de plaatselijke sportvelden en naast een basisschool. Achter de zaak is een groot openbaar parkeerterrein. Deze zaak heeft een oppervlakte van ca. 49 m2 en binnen zijn er 10 zitplaatsen 20 sept '17 Den Helder, NH OG: € 50.000     INV/GW: € 35.000     Huur: € 867 /mnd.
 • Cafetaria gelegen aan Dorpsplein in centrum Deest (gem. Druten). Cafetaria gelegen aan Dorpsplein in centrum Deest (gem. Drut Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Cafetaria dat is gelegen aan het Dorpsplein, naast het Dorpshuis in centrum Deest gemeente Druten. Het dorp Deest telt ruim 1900 inwoners en op slechts enkele kilometers verwijderd is de plaats Winssen gelegen met ruim 2000 inwoners. Cafetaria 't Plein is het enige cafetaria voor deze twee dorpen. 26 mei '17 Deest, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.241 /mnd.
 • Cafetaria te koop in Sassenheim Cafetaria te koop in Sassenheim Horecawinkelmakelaars biedt een cafetaria te koop aan dat is gelegen aan de Oude Haven te Sassenheim. Dit cafetaria is volledig ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zoals een Interfastfood bakwand met 4mandjes voor frites en 2 voor snacks, luxe koffie halfautomaat merk Astoria, koffiebonen molen, Taylor softijsmachine, slushpuppie appa 07 sept '17 Sassenheim, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Cafetaria ter overname op A-locatie Midpoint de ley Cafetaria ter overname op A-locatie Midpoint de ley Cafetaria ter overname op A-locatie Ter overname aangeboden; Prachtig en goedlopend cafetaria in het centrum van Leyweg. Gelegen op een top locatie tegen over het winkel centrum Leyweg.Het pand staat alleen midden op het kruispunt,en aan alle kanten vrij uitzicht.Het cafetaria bestaat al 25 jaar in 2011 is het pand volledig gestript en compleet opg 20 sept '17 Den haag, ZH Huur: € 1.650 /mnd.
 • Schitterend cafetaria met goede omzet in centrum van Sittard Schitterend cafetaria met goede omzet in centrum van Sittard CAFETARIA aan de rand van de Markt in Sittard Het betreft een goed ingericht bedrijf met een zeer uitgebreide en in prima staat van onderhoud verkerende inventaris. Men voert een breed assortiment variërend van hamburgers, de gangbare snacks en salades. Er wordt een stabiele, hoge omzet ger 21 jun '17 Sittard, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 0     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Cafetaria omgeving Weert Cafetaria omgeving Weert Omschrijving Dit mooie bedrijf realiseert al vele jaren een stabiele en goede omzet.Indeling Achter de de zeer complete afhaalcounter bevindt zich een bereidingskeuken en een ruime cateringkeuken met separate spoelkeuken en opslagruimte.Op de bovengelegen verdieping bevindt zich een appartement met twee slaapkamers, badkamer en een woonkamer met op 19 sept '17 Weert, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café / Cafetaria `t Centrum Dinxperlo Café / Cafetaria `t Centrum Dinxperlo Goedlopend totaal nieuw ingericht Eetcafé in het centrum van het grensland Dinxperlo.Heeft een terras van ± 440m²Dit bedrijf heeft een Café oppervlakte van ± 70 m².Cafetaria heeft een oppervlakte van ± 40 m².Zeer ruime parkeergelegenheid aanwezig.Geen personeelsverplichtingen.Dit Eetcafé bied Dinxperlo, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?