67 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria /snackbar te Duiven aangeboden Cafetaria /snackbar te Duiven aangeboden Ter overname aangeboden: Cafetaria te Duiven Gevestigd tegenover station Duiven Omschrijving: Deze cafetaria bevindt zich op A1 locatie tegenover NS station in gemeente Duiven. Door zeer centrale leging van dit object is het een ideaal locatie voor bezorgservice naast het verkoop aan de counter. De zaak bestaat meer dan 25 jaar en geniet van goede 18 nov '19 Duiven, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Wegens ziekte een pizzeria, caffeteria te overname Hierbij word ons pizzeria te koop aangeboden. De pizzeria heeft aantoonbare omzetcijfers, en een lage huur Een locatie met verschillende winkels om zich heen die veel publiek naar zich toe trekt. Irini is een kant en klare zaak waar je meteen aan de slag kunt gaan en starten met geld verdienen. Het Utrecht, UT OG: Op aanvraag     Huur: 400 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda IN PRIJS VERLAAGD!! Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het c Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria & Sushi te koop Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi te koop Gerretsonplein te Eindhoven Bij Eigen Horeca Makelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen.Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop.Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende.Er is een afhaal- en eetgede 05 dec '19 Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.500 /mnd.
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door Eigen Horeca Makelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam.Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen.De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur.Dinsdag en woensdag 29 nov '19 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.000 /mnd.
 • Cafetaria te koop in het Zuiden van het land met goede omzet. Cafetaria te koop in het Zuiden van het land met goede omzet LET OP! STERK IN PRIJS VERLAAGD!Door Eigen Horeca Makelaar te koop aangeboden een ruim opgezette cafetaria/lunchroom, dat is gelegen in het Zuiden van het land.Dit mooi ingerichte cafetaria heeft een zeer goede omzet en is van Nederlandse eigenaar te koop.Het bedrijf is zeer ruim van opzet (veel zitplaatsen) en heeft dankzij de vele raampartijen ee 27 nov '19 Putten, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.600 /mnd.
 • Groningen super mooie snackbar ter overname Groningen super mooie snackbar ter overname Kwalitaria Sammy Winkelcentrum De Beren De Beren 2 9714DV Groningen Kwalitaria Sammy is gelegen op een mooie zichtlokatie in het winkelcentrum De Beren. Het winkelcentrum met o.a. twee grote supermarkten is gelegen in het noordoosten van de stad Groningen. Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en heeft circa 220.000 inwoners. Groning 27 nov '19 Groningen, GR INV/GW: 185.000     Huur: 2.160 /mnd.
 • Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda Te koop aangeboden door Eigen Horeca Makelaars: Cafetaria / Chinese-afhaalzaak in winkelcentrum Breda.Dit Cafetaria /Chinese-afhaalzaak is gelegen op een mooie locatie in een winkelcentrum aan een drukke verbindingsweg.Volop gratis parkeerplaatsen aanwezig.Oppervlakte bedraagt ca. 100 m2.Er zijn ca. 30 zitplaatsen, 2 Speelautomaten met goeie opbren 20 nov '19 Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria / Eetcaf ter overname aangeboden te Zoetermeer Cafetaria / Eetcaf ter overname aangeboden te Zoetermeer Bij Eigen Horeca Makelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria met een apart eetcafé gedeelte.Het bedrijf is gelegen in een woonwijk naast een grote supermarkt met vrije parkeerplaatsen. Er zijn op korte loopafstand vier scholen gevestigd en nabij is ook een tramhalte Palestein. Binnen kort bestek worden er nieuwe flats en 17 nov '19 Zoetermeer, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.550 /mnd.
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag.Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein.Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken.Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is.Binnen zijn ca. 12 zi 16 nov '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.500 /mnd.
 • Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Cafetaria te koop in centrum Bergen op Zoom Te koop aangeboden door Eigen Horeca Makelaars: Leuke cafetaria aan invalsweg naar het centrum van Bergen op Zoom.De huidige twee jonge ondernemers zoeken een nieuwe uitdaging!Gelegen in de onmiddellijke omgeving van middelbare school.Er is een vergunning om alcohol houdende drank te schenken.Het aantal zitplaatsen is 20.Er is een gescheiden toilet 13 nov '19 Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.377 /mnd.
 • ID 1298 Snackbar / Petit restaurant RISA ID 1298 Snackbar / Petit restaurant RISA Deze zeer bekende snackbar is gelegen aan een drukke doorgaande weg aan de rand van het centrum van Leiden. Dit familiebedrijf opereert al sinds 1965, begonnen als kleine snackbar en nu ruim 50 jaar later uitgegroeid naar een snackbar/Petit restaurant met zeer grote naamsbekendheid. Gezien de staat van de zaak is deze zeker een bezichtiging waard! 28 okt '19 Leiden, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria + zonnig terras, wijk Moerwijk te Den Haag Cafetaria + zonnig terras, wijk Moerwijk te Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Cafetaria met terras, grote woonwijk te Den Haag, 90 m2. Binnen ca. 30 zitplaatsen + een ruim terras op het plein. Gelegen in de woonwijk Moerwijk-Oost te Den Haag. Vrij complete inventaris in een redelijke tot goede staat. De cafetaria wordt verkocht vrij van verplichtingen. De huursom bedraagt 1.738,68 per 16 okt '19 Leidschendam, ZH INV/GW: 42.500     Huur: 1.738 /mnd.
 • Sushi afhaal bezorgd winkel Sushi afhaal bezorgd winkel Deze zaak bestaat 3 jaar, maar door privomstandigheden komt deze zaak te koop, de enigste sushi zaak in de omgeving grijp je kans om een kleine baas te worden. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft sushi is. Binnen zijn Ca.12 zitplaatsen . De inventaris is in perfecte staat er is ook vriescel en een koelc Leiderdorp, ZH OG: 60.000     Huur: 1.014,22 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH
  Verkocht
  TK; Het beste friethuis in een toeristische stad in NH Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Het beste friethuis In een toeristische stad in Noord Holland. Deze super frietlocatie is gelegen in het centrum van een toeristische stad in Noord Holland. Vlakbij een druk uitgaansplein waar zomers duizenden toeristen komen. De zaak is vorig jaar verbouwd en er wordt een prima omzet gemaakt die e , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.650 /mnd.
  Verkocht!
Heeft u een suggestie?