86 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • cafetaria/sushi zaak te koop gelegen op een top locatie in winkelcentrum (in de bogaard) te rijswijk cafetaria/sushi zaak te koop gelegen op een top locatie in w Deze zaak is gelegen in winkel centrum in de bogaard te Rijswijk.Er wordt een prima omzet gegenereerd,waarvan de helft snacks en de andere helft sushi is. Binnen zijn Ca.12 zitplaatsen . De inventaris is in perfecte staat er is ook vriescel aanwezig. De huur bedraagt € 1279,58 per maand . Inventaris / Goodwill: € 5,0000 Huur waarborgsom bedraagt 3m RIJSWIJK ZH, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.279 /mnd.
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • Cafetaria, snackbar, Catering & Partyservice te koop Cafetaria, snackbar, Catering & Partyservice te koop Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een bijna volledig nieuw ingerichte Snackbar, Cafetaria en zeer bekend staand Cateringbedrijf in Amsterdam west. Dit prachtige horecabedrijf moet de huidige ondernemer in verband met privé omstandigheden met pijn in zijn hart verkopen. U komt aan de voorzijde binnen in de verkoop- bereidingsruimte (52) 12 jun '18 Amsterdam, NH INV/GW: € 42.000     Huur: € 1.061 /mnd.
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria op een hoeklocatie in een woonwijk te Eindhoven. Het cafetaria bestaat uit het voorgedeelte, de productieruimte met koelingen en dan nog het verblijfsgedeelte. De zaak betreft een mooi en volledig ingerichte cafetaria met pizza en shoarma. Binnen zijn 20 zitplaatsen. E Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hoge omzet op een toplocatie in het centrum van Nijmegen. Dit cafetaria is gelegen op het mooi heraangelegd Joris Ivensplein, waardoor er een mooi terras is ontstaat. Op het terras is ruimte voor z'n 65 tot 70 zitplaatsen. De zaak is volledig ingericht met kwalitatief hoogw Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Goed draaiend cafetariabedrijf Goed draaiend cafetariabedrijf Op een prima locatie in het centrale winkelcentrum, op enkele kilometers afstand van een grotere stad in zuid-oost Nederland gelegen plaatsje, ligt direct naast een supermarkt dit goed draaiende cafetariabedrijf dat sinds vele jaren door dezelfde ondernemer wordt geëxploiteerd. De indeling van de moderne bedrijfsruimte die deel uitmaakt van een win Venlo, LB INV/GW: € 180.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • (Z0536) SNACKPOINT “BIEJ ANKE en MAUD”, DORPSTRAAT 12 HORN (Z0536) SNACKPOINT “BIEJ ANKE en MAUD”, DORPSTRAAT 12 HORN Z0536 SNACKPOINT “BIEJ ANKE en MAUD”, DORPSTRAAT 12 HORN Centraal in het vlakbij Roermond gelegen midden-Limburgse dorp Horn ligt deze uitstekend onderhouden cafetaria. Door de ruime terrassen en grote frontbreedte heeft het object ruime exposure. De huidige exploitanten hebben in de loop der jaren gezorgd voor een vaste en gezonde klantenkring. De 03 dec '18 Horn, LB INV/GW: € 70.000     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Gezocht cafetaria Gezocht cafetaria Geachte heer/ mevrouw, Wij hebben een cafetaria en willen graag nog een tweede cafetaria erbij . Wij zijn op zoek naar een cafetaria met een minimale omzet van 300.000 ex btw (of deze omzet moet haalbaar zijn indien U nu maar 5 dagen geopend bent ). De zaak moet een minimale verkoop oppervlakte hebben van 120m2 en terras mogelijkheid . Geen bezorgi 28 nov '18 Nijkerkerveen, GD Huur: Op aanvraag
 • Snackpoint Biej Anke en Maud Snackpoint Biej Anke en Maud SNACKPOINT Biej Anke en Maud Dorpstraat 12 - Horn Midden in het dorp Horn (Midden-Limburg) ligt dit zeer nette cafetaria. Door de ruime terrassen en grote frontbreedte heeft het object ruime exposure. De huidige exploitanten hebben in de loop der jaren gezorgd voor een vaste en gezonde klantenkring. De indeling van dit cafetaria is globaal als vol 27 nov '18 Horn, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
 • *** Cafetaria *** IJmuiden *** Cafetaria *** IJmuiden *** Cafetaria *** IJmuiden Op een zichtlocatie in een grote woonbuurt is deze Cafetaria gevestigd. 4 jaar geleden geheel verbouwd en van nieuwe apparatuur voorzien. De bak wand met 4 grote TV productschermen en alle verdere benodigde apparatuur. Daarnaast een productieruimte met een grote koelcel en vriescel, alsmede afwasinstallatie en een 6 pits 17 nov '18 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Deze snackbar/cafetaria is de enige in de plaats Egmond-Binnen. Egmond-Binnen telt ca. 3000 inwoners en in de zomermaanden bezoeken vele toeristen deze plaats. De huidige exploitanten willen elders in het land iets anders gaan doen. Alle apparatuur is van de h Egmond-Binnen, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhoven Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhove Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met hoge omzet gelegen in het uitgaanscentrum Eindhoven Dit zeer fraai en compleet ingerichte cafetaria is gelegen op een toplocatie in het centrum van Eindhoven op de rand van het uitgaansgebied. De zaak is compleet en volledig ingericht met op de begane grond 24 zitplaatsen en in de Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.000 /mnd.
 • Cafetaria met zaal en terras Cafetaria met zaal en terras Cafetaria Merkelbeek kerkstraat 10 te Merkelbeek (Beekdaelen) Midden in het centrum van Merkelbeek (1750 inwoners) ligt het enige cafetaria van het dorp. De centrale ligging, ruime parkeergelegenheid en lage huurprijs bieden een nieuwe ondernemer voorop kansen om een meer dan rendabele exploitatie neer te zetten. De indeling van het pand is als 13 nov '18 Merkelbeek, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 49.000     Huur: € 950 /mnd.
 • Instapklare cafetaria binnenstad Weert Instapklare cafetaria binnenstad Weert Midden in het uitgaansgebied en aan het einde van het drukke winkelgebied in het centrum van Weert gelegen instapklare friture. In de directe nabijheid van vele gezellige kroegen en restaurants en op de looproute tussen het kernwinkelgebied en het Weerter stadspark, met haar evenementen en natuurschoon. Weert kent een levendig centrum met een mooie 08 nov '18 Weert, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Mooie cafetaria incl. woning toeristisch Lommel (B) Mooie cafetaria incl. woning toeristisch Lommel (B) Aan een drukke doorgaande provinciale weg van Valkenswaard naar het zeer toeristische gelegen Belgische Lommel gelegen op slechts 1 km van de Nederlandse grens in België friture met ruime woning. Deze zeer gunstig gelegen friture met een zeer goede omzet ligt op steenworp afstand van het zeer toeristische Lommel met ruim 34.000 inwoners en stadse v 05 nov '18 Lommel OG: € 250.000     INV/GW: € 95.000
Heeft u een suggestie?