80 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Cafetaria te koop in grote woonwijk in Rotterdam Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Cafetaria/Snackbar in grote woonwijk te Rotterdam. Frites, snacks, hamburgers en Turkse pizza’s zijn de belangrijkste producten die worden verkocht. Ook wordt er een goede omzet gegenereerd door thuisbezorgen. De zaak is geopend van donderdag t/m maandag van 17.00 tot 21.00 uur. Dinsdag en woensdag ges 16 okt '18 Rotterdam, ZH INV/GW: € 68.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • cafetaria/sushi zaak te koop gelegen op een top locatie in winkelcentrum (in de bogaard) te rijswijk cafetaria/sushi zaak te koop gelegen op een top locatie in w Deze zaak is gelegen in winkel centrum in de bogaard te Rijswijk.Er wordt een prima omzet gegenereerd,waarvan de helft snacks en de andere helft sushi is. Binnen zijn Ca.12 zitplaatsen . De inventaris is in perfecte staat er is ook vriescel aanwezig. De huur bedraagt € 1279,58 per maand . Inventaris / Goodwill: € 2,8000 Huur waarborgsom bedraagt 3m RIJSWIJK ZH, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.279 /mnd.
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Cafetaria op toplocatie te koop in centrum Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hoge omzet op een toplocatie in het centrum van Nijmegen. Dit cafetaria is gelegen op het mooi heraangelegd Joris Ivensplein, waardoor er een mooi terras is ontstaat. Op het terras is ruimte voor z'n 65 tot 70 zitplaatsen. De zaak is volledig ingericht met kwalitatief hoogw Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Cafetaria te koop in de wijk IJpelaar te Breda Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de gemeente Breda. De wijk grenst aan de wijken Nieuw Wolfslaar, het Ginneken en de plaats Bavel. Het is een ruim opgezette wijk met enkele hoogbouwflats en verder eengezinswoningen. Het cafetaria heeft een v Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Cafetaria in het Zuiden van het land met goede omzet. Cafetaria in het Zuiden van het land met goede omzet. LET OP! STERK IN PRIJS VERLAAGD! Horecawinkelmakelaars biedt een ruim opgezette cafetaria/lunchroom te koop aan, dat is gelegen in het Zuiden van het land. Dit mooi ingerichte cafetaria heeft een zeer goede omzet en is van Nederlandse eigenaar te koop. Het bedrijf is zeer ruim van opzet (veel zitplaatsen) en heeft dankzij de vele raampartijen een h Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag. Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein. Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is. Binnen zijn ca. 1 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • (Z0522) CAFETARIA “SNACKPOINT PRIMA”, HEEZERWEG 304 EINDHOVEN (Z0522) CAFETARIA “SNACKPOINT PRIMA”, HEEZERWEG 304 EINDHOVE Z0522 CAFETARIA “SNACKPOINT PRIMA”, HEEZERWEG 304 EINDHOVEN Aan een drukke aan/afvoerweg naar het Eindhovense stadscentrum ligt Snackpoint Prima. De enige cafetaria in deze omgeving met een groot terras en gezellige zitgelegenheid binnen! De indeling van dit object is globaal als volgt: - restaurant gedeelte met 40 zitplaatsen - ruim terras voor 40 06 feb '19 Eindhoven, LB INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.506 /mnd.
 • Cafetaria / automatiek te koop centrum Rotterdam Cafetaria / automatiek te koop centrum Rotterdam Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen Cafetaria/Automatiek. Deze Cafetaria/Automatiek is gelegen aan het Binnenwegplein 35, hoek Karel Doormanstraat, hartje centrum Rotterdam. Het Binnenwegplein is het drukke voetgangersgebied tussen de Coolsingel en de Karel Doormanstraat. Oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 22 m2 en de Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.463 /mnd.
 • Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Cafetaria op een hoeklocatie te koop in Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria op een hoeklocatie in een woonwijk te Eindhoven. Het cafetaria bestaat uit het voorgedeelte, de productieruimte met koelingen en dan nog het verblijfsgedeelte. De zaak betreft een mooi en volledig ingerichte cafetaria met pizza en shoarma. Binnen zijn 20 zitplaatsen. E Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhoven Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhove Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met hoge omzet gelegen in het uitgaanscentrum Eindhoven Dit zeer fraai en compleet ingerichte cafetaria is gelegen op een toplocatie in het centrum van Eindhoven op de rand van het uitgaansgebied. De zaak is compleet en volledig ingericht met op de begane grond 24 zitplaatsen en in de Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.000 /mnd.
 • Te koop aangeboden Cafetaria Den Haag discreet Te koop aangeboden Cafetaria Den Haag discreet Horecaadviesbureau.nl heeft in discrete verkoop een Cafetaria verkregen. Werkelijk op een AAA locatie bevind dit mooie bedrijf zich. Enorm goede omzet. Veel voetgangers voor de deur. Het bevind zich vlakbij 2 uitgaansgebieden. Wegens discrete verkoop nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor alwaar wij u alles over het bedrijf kunnen vertellen. 21 jan '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 200.000     Huur: € 3.200 /mnd.
 • Cafetaria in volkswijk Eindhoven Cafetaria in volkswijk Eindhoven Snackpoint Prima te Eindhoven Aan een van de drukste aanvoerwegen van Eindhoven, ligt Snackpoint Prima. Het enige cafetaria in deze omgeving met een groot terras en sfeervolle zitgelegenheid! Deze sfeervolle snackbar/petit restaurant is ingericht in een stijl die het gevoel geeft terug te zijn in een Amerikaans familierestaurant uit de jaren &rsquo 18 jan '19 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.506 /mnd.
 • Imbiss Bistro Cafetaria Snackbar Emlichheim Duitsland Imbiss Bistro Cafetaria Snackbar Emlichheim Duitsland Per direct ter overnameZeer mooie Imbiss Cafetaria Snackbar Bistro Emlichheim, net over de grens bij Coevorden met 7.000 inwoners. Gelegen op mooie zichtlocatie aan de rotonde. Dit dorp wordt dagelijks bezocht door grote aantallen mensen uit Nederland en omliggende dorpen die komen inkopen bij één van de grote landelijke ketens zoals,* Lidl * Netto 17 jan '19 Emlichheim OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 835 /mnd.
 • Instapklare friture incl. woning van NL eigenaar te koop incl. vastgoed Instapklare friture incl. woning van NL eigenaar te koop inc Friture “De Kloosterstraat” Midden in het levendige centrum van op een perfecte locatie gelegen met ruime parkeermogelijkheden instapklare friture incl. zeer ruime woning en opslagmogelijkheden. Tuin en op eigen terrein een parkeerplaats. Vrij van elke formule bestaat deze friture al ruim 35 jaar en wordt nu incl. woning te koop aangeboden. Op stee 11 jan '19 , LB OG: € 380.000     INV/GW: € 149.000
Heeft u een suggestie?