Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
49 cafetaria/snackbar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop P.W. Jansenweg 928411XV JubbegaIn Jubbega staat te koop een horecapand op een perceel van 1060 m2. Jubbega is gelegen in het oosten van de provincie Friesland. Het ligt in de gemeente Heerenveen en heeft circa 3.500 inwoners. Het dorp heeft een levendig dorpsleven. Het pand bestaat uit 3 gedeeltes. Het cafe met zaal wordt momenteel verhuurd. De caf 12 sept '22 Jubbega, FR OG: € 439.000
 • Unieke kans!!! Ter overname Cafetaria ?Vet Lekker? gelegen op een TOP plek vlakbij het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Unieke kans!!! Ter overname Cafetaria ?Vet Lekker? gelegen o Unieke kans!!! Ter overname Cafetaria ‘Vet Lekker’ gelegen op een TOP plek vlakbij het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. De inventaris verkeert in zeer goede staat. De cafetaria heeft een goede omzet en de vraagprijs is zeer scherp. Ligging:De cafetaria is gelegen op een top hoeklocatie aan de Oude Molenweg 147 hoek Sint- Jacobsstraat in 17 aug '22 Nijmegen, GD INV/GW: € 89.000     Huur: € 2.383 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Ter overname Cafetaria/ Lunchroom Andy's in Alkmaar Ter overname Cafetaria/ Lunchroom Andy's in Alkmaar Unieke kans!!! Ter overname Andy’s lunchroom-Cafetaria gelegen aan het station van Alkmaar-Noord.De inventaris verkeerd in zeer goede staat. Station- Noord is recent geheel opgeknapt. In de directe omgeving worden binnenkort 1000 woningen gebouwd en er vestigd zich binnenkort een Europese school. De lunchroom is al vele jaren een bekend etabl 17 aug '22 ALKMAAR, NH INV/GW: € 159.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Cafetaria , goed draaiend zaak Cafetaria , goed draaiend zaak Ter overname aangeboden Een goed draaiende cafetaria snackbar , in winkelcentrum huizen , in de straat Vd albertheijn met veel passanten elke dag. 6 jaar geleden geheel nieuw verbouwd alles met veel ijs verkoop , middag en avond spits , goede omzetten . De zaak is 50 m met terrasvergunning buiten , Huur is 1550 ex 07 jul '22 Huizen, NH OG: € 139.000     Huur: € 1.550 /mnd.
  TOPZAAK!
 • ID 4186 Snackbar in Naaldwijk ID 4186 Snackbar in Naaldwijk Ter overname, afhaal en bezorgrestaurant gelegen in het centrum van Naaldwijk. Het restaurant is gevestigd aan de Rembrandtstraat, midden in het winkelcentrum. Hier vindt u een grote variatie aan winkels en gezellige horeca. Aan de voorzijde kunt u gebruik maken van een gevelterras met circa 8 zitplaatsen. De zaak is overzichtelijk ingericht en vor 12 jul '22 Naaldwijk, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Te Koop Wokkie Wok in Barendrecht. 2 bedrijven voor de prijs van 1!!! Te Koop Wokkie Wok in Barendrecht. 2 bedrijven voor de prijs Ter overname Wokkie Wok in Barendrecht! Wokkie Wok is een gecombineerd bedrijf van Wok/ Chinees en een Cafetaria. Het restaurant/ Cafetaria is gelegen in het kloppend hart van Carnisselande in de wijk “Havenkwartier”. Wokkie Wok is gelegen aan de Platehaven in Barendrecht, in de directe omgeving zijn meerdere horecazaken gevestigd en op 07 jul '22 Barendrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • *** Snackbar *** Haarlem- Centrum *** Snackbar *** Haarlem- Centrum *** SNACKBAR *** Haarlem-Centrum In hartje Haarlem is deze kleine (1 mans) snackbar gevestigd. Er zijn zeer ruime openingstijden, maar de avond - en nachtelijke uren geven de beste resultaten, mede door de omliggende horecabedrijven. Geen personeelsovername. Er zijn ca. 12 zitplaatsen. De maandhuur bedraagt slechts € 1.150.= inclusief GWL !! Vraagp 23 jun '22 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hevesta
 • Snackbar, woonwijk Valkenboskwartier te Den Haag Snackbar, woonwijk Valkenboskwartier te Den Haag Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Snackbar, leuke woonwijk Valkenboskwartier te Den Haag. Terrasje voor de deur, binnen zijn er circa 12 zitplaatsen. Goede zichtlocatie, gelegen aan een plein, leuke woonwijk. Open van 12.00 uur t/m 23.00 uur, maandag gesloten. Er is een vrij complete inventaris, in een redelijke staat. Nieuwe afzuigmotor, 2 pr 23 jun '22 Leidschendam, ZH INV/GW: € 44.500     Huur: € 896 /mnd.
 • ID 4165 De Snack Maatschappij ID 4165 De Snack Maatschappij Locatie, locatie, locatie! Dit geldt zeker voor deze snackbar, gelegen midden in het centrum van Den Haag. De zaak heeft een afhaal en bezorgfunctie en met een ouderwetse snack-automatiek De brede gevel geeft de zaak een goede zichtbaarheid. De gevel is vorig jaar nog volledig in de verf gezet. Op de begane grond treft u de winkel en op de eerste e 15 jun '22 Den Haag, ZL INV/GW: € 85.000     Huur: € 30.000 /mnd.
 • ID: 1545 Snackbar bij tramstation in Voorburg ID: 1545 Snackbar bij tramstation in Voorburg Deze zaak is meer dan 35(!!) jaar in handen van dezelfde eigenaren en daardoor uniek in zijn soort. In al die jaren hebben Peter en Coby een goede stabiele vaste klantenkring en een zeer goede naam opgebouwd. Het merendeel van de klanten komt de snacks afhalen, maar er zijn ook een paar tafeltjes binnen of buiten op het terras om deze ter plekke te 01 jun '22 Voorburg, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 286 /mnd.
 • Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Cafetaria de Dreef in Katwijk wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden.Deze bekende cafetaria ligt in een woonwijk in Katwijk aan Zee. De huidige ondernemer runt deze cafetaria ruim 13 jaar succesvol en is nu toe aan een nieuwe uitdaging.De inventaris verkeerd in goede staat en is meer dan compleet te noemen. Binnen oogt het bedrijf 14 mei '22 Katwijk, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van het land Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van Prachtige cafetaria met hoge omzet in een dorp in het zuiden van het land. Is de enige zaak in de omgeving. totaal aantal zitplaatsen afhaalgedeelte 12 en 18 in serre. Plein waaraan de cafetaria is gelegen wordt in mei gerenoveerd (ca 4 weken werk) dan wordt daar ook een terras aangelegd. (15 x 7m ) vlakbij gelegen aan drukke fietsroute langs de ri 14 mei '22 Deest, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horerca-Spanje
 • Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLAAGD NU ? 80.000!!! Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLA Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch. Deze cafetaria is gelegen tegenover de Brabanthallen aan een doorgaande weg. Huurprijs: € 1.500,00 per maand ex btwVraagprijs: € 120.000,00Omzet: ca. € 400.000,00Openingstijden: 6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uurWilt u meer informatie of een bezichtiging dan kunt u contact opnemen met 14 mei '22 Den Bosch, NB INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Cafetaria nabij Spijkenisse Cafetaria nabij Spijkenisse Cafetaria op een mooie zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg nabij Spijkenisse. Deze bekende cafetaria heeft een hoge omzet van >480K per jaar. Er wordt op korttermijn een woonwijk gebouwd met 580 huizen pal achter de cafetaria. De cafetaria ligt ook aan een fietsroute wat in de zomer veel fietsers trekt. Goede kansen tot omzetverhoging: 14 mei '22 Rotterdam, ZH INV/GW: € 245.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad.Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn.Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek.Vanwege het bereiken van hog 14 mei '22 Lelystad, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.316 /mnd.
Heeft u een suggestie?