64 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer op
 • Cafetaria/ Snackbar/ Snackhut te koop!! Vraagprijs € 50 000 Cafetaria/ Snackbar/ Snackhut te koop!! Vraagprijs € 50 000 Altijd al een eigen horeca zaak willen beginnen? Dat is nu mogelijk! Te koop aangeboden een snackbar op unieke locatie aan de Oudebildtdijk te Sint Annaparochie, met een prachtig uitzicht. Deze bevindt zich aan de langste straat van Nederland, op een toeristische locatie. Er zijn parkeerplekken aanwezig en ook via het water is de snackbar bereikbaa 22 aug '17 GP, FR OG: € 50.000     Pacht: € 36 /mnd.
 • Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Den Bosch) Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hogere omzetcijfers in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Van Nederlandse eigenaar: te koop een pracht cafetaria met hogere omzet in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Gelegen aan doorgaande weg in centrum richting woonwijk de Groote Wielen. De zaak heeft een nog steeds stijgende o 28 apr '17 Rosmalen, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.830 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag. Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein. Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is. Binnen zijn ca. 1 05 jul '17 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Jarenlang gekend Eethuis / Frituur / Cafetaria Jarenlang gekend Eethuis / Frituur / Cafetaria Ter overname: Vastgoed + exploitatie € 270.000,- Gelegen te Turnhout (B)Jarenlang gekend eethuis-frituur-cafetaria in volle activiteit, in een dynamische straat, vlakbij het station en bushaltes.Verbruikzaal met 30 zitplaatsen en toog voor afhaal.Uitbating sinds 1960 als eenmanszaak.Geen verplichtingen tegenover brouwerij of personeel.Woning, Turnhout (B) OG: € 260.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Mooie Imbiss aan zeer drukke doorgaande weg in Gronau Mooie Imbiss aan zeer drukke doorgaande weg in Gronau Interessant project net over de grens bij Enschede.Recent verbouwde cafetaria / Imbiss in Gronau aan zeer drukke doorgaande weg op 120m² en volledig onderkelderd 100m² met binnen en buiten terras 100m² HUUR € 700,= 19 jul '17 Gronau OG: Op aanvraag     INV/GW: € 65.000     Huur: € 700 /mnd.
 • Cafetaria Plaza Calluna Cafetaria Plaza Calluna Te Koop, Cafetaria Plaza Calluna in Dieren Locatie:-Gelegen in het centrum op A1 Locatie-Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Het gehele pand is in 2013 volledig gemoderniseerd.-Inventaris verkeert in een perfecte staat.-Bedrijf fungeert op dit moment als Cafetaria/Lunchroom -De Cafetaria heeft een horeca oppervlakte v 17 aug '17 Dieren, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad. Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn. Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek. Vanwege het bereiken van 15 jul '17 Lelystad, FL INV/GW: € 295.000     Huur: € 1.316 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een Cafetaria-Snackbar-Automatiek gelegen in een winkelstraat in het levendige centrum van Alkmaar tegenover C&A en naast de Primarkt. Het betreft hier een volledig instap klaar bedrijf waar u zonder zorgen nog mooiere omzetten kunt genereren dan nu al het geval is. De inrichting kunnen we gerust c 02 aug '17 Alkmaar, NH INV/GW: € 59.000     Huur: € 2.580 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Cafetaria Friesland GEZOCHT Cafetaria Friesland GEZOCHT Met spoed gevraagd in Friesland snackbars/cafetaria's. Bent u er aan toe om uw bedrijf te verkopen in de regio Friesland/Groningen, dan is dit uw kans.Vele zoekers zijn wij op zoek naar uw bedrijf grijp die kans nu aan en neem contact op met uw Eigen Horeca Makelaar.Dan komen wij vandaag nog voor u in actie. Friesland, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria tussen Doesburg en Zutphen Cafetaria tussen Doesburg en Zutphen Te Koop, Cafetaria tussen Doesburg en Zutphen.Locatie: -Gelegen in het centrum op A1 Locatie -Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving.Object gegevens: -Het gehele pand is in 2013 volledig gemoderniseerd. -Inventaris verkeert in een perfecte staat. -Bedrijf fungeert op dit moment als Cafetaria/Lunchroom-De Cafetaria heeft een horeca oppervl Gem.Rheden, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Multifunctionele horecaruimte in centrum van Venray Multifunctionele horecaruimte in centrum van Venray Mooi ruim opgezet horecapand met een unieke 3-in1 formule wordt aangeboden onder zeer aantrekkelijke voorwaarden.De 3 aan elkaar geschakelde ruimten zijn volledig en efficient ingericht en bieden geweldige kansen voor een gezonde exploitatie.De combinatie van lunchroom, cafetaria en ijssalon versterkt het geheel. De ligging (in combinatie met de pa 01 aug '17 Venray, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 67.500     Huur: Op aanvraag
 • ID 4038 Rocky Burger ID 4038 Rocky Burger Rocky Burger is een goedlopend burger concept met bezorgservice. Het is gelegen tussen veel kantoren, de Tweede Kamer, nabij het Plein en op 5 minuten lopen van het Centraal Station. Een locatie met veel mogelijkheden! Bij binnenkomst valt direct op hoe netjes en schoon de zaak erbij staat. Alle apparatuur is goed onderhouden en schoon! De zaak is 26 jul '17 Den Haag INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.300 /mnd.
 • Ter overname: Cafetaria/Snackbar te Castricum NH Ter overname: Cafetaria/Snackbar te Castricum NH Te koop; Cafetaria/Snackbar gelegen aan de buitenkant van het grootte en druk bezochte winkelcentrum Geesterduin te Castricum. Door deze unieke ligging is dit cafetaria ook n? winkelsluitingstijd goed bereikbaar voor de klanten uit de naburige woonbuurt voor het afhalen van de frites en snacks. De huidige eigenaar exploiteert deze zaak al 14 jaar m Castricum, NH INV/GW: € 120.000     Huur: € 2.103 /mnd.
 • Cafetaria te koop in een plaats ten Z.O. nabij Amsterdam Cafetaria te koop in een plaats ten Z.O. nabij Amsterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria/snackbar gelegen in een plaats ten zuidoosten nabij Amsterdam. De zaak is keurig ingericht en de frituur is 1 jaar geleden nieuw geplaatst evenals de tegelvloer. Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden. Aan de voorzijde van de zaak zijn 36 zitplaatse , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.780 /mnd.
 • Snackbar, in het Stadshart, centrum Zoetermeer Snackbar, in het Stadshart, centrum Zoetermeer RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Snackbar met terras, in het Stadshart centrum van Zoetermeer. Geopend van 11.00 uur t/m 21.00 uur, zomer tot 22.00 uur. Binnen ca. 10 zitplaatsen + er is een (overdekt) terras. Complete inventaris, o.a. professionele Kiremko bakwand. De snackbar wordt verkocht vrij van verplichtingen. De huursom bedraagt € 1.9 05 jul '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.950 /mnd.
Heeft u een suggestie?