Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
49 cafetaria/snackbar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • NU STERK IN PRIJS VERLAAGD!!! NU STERK IN PRIJS VERLAAGD!!! STERK IN PRIJS VERLAAGD!!! Cafetaria de Dreef in Katwijk wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden.Deze bekende cafetaria ligt in een woonwijk in Katwijk aan Zee. De huidige ondernemer runt deze cafetaria ruim 13 jaar succesvol en is nu toe aan een nieuwe uitdaging.De inventaris verkeerd in goede staat en is meer dan compleet te noem 12 jan '23 Katwijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Ter overname Cafetaria Family Gorinchem Ter overname Cafetaria Family Gorinchem Te koop: bedrijfsexploitatie van Cafetaria Family te Gorinchem. Family Gorinchem is sinds jaar en dag gevestigd op deze locatie, aan de buitenzijde van winkelcentrum Piazza Center. Deze cafetaria is gelegen langs de doorgaande weg richting het centrum van Gorinchem Qua bewoners van Gildenwijk zit je goed als cafetaria. De een na grootste groep bewo 12 jan '23 Gorinchem, ZH INV/GW: € 99.000     Huur: Op aanvraag
 • Arends Horecamakelaar
 • Met spoed BOD gevraagd Cafetaria de Dreef in Katwijk aan Zee Met spoed BOD gevraagd Cafetaria de Dreef in Katwijk aan Zee Cafetaria de Dreef in Katwijk wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden.Deze bekende cafetaria ligt in een woonwijk in Katwijk aan Zee. De huidige ondernemer runt deze cafetaria ruim 13 jaar succesvol en is nu toe aan een nieuwe uitdaging.De inventaris verkeerd in goede staat en is meer dan compleet te noemen. Binnen oogt het bedrijf 12 jan '23 Katwijk, ZH INV/GW: € 30.000     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname Cafetaria Rubens in Eindhoven Ter overname Cafetaria Rubens in Eindhoven Cafetaria Rubens in Eindhoven wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden. Gezellige buurt cafetaria met een leuke omzet. Deze bekende cafetaria is een leuke zaak voor starters!!! Ligging:- De cafetaria is gelegen nabij de Tongelresestraat in de Rubensstraat in Eindhoven. Begane grond: - Het bedrijf is gevestigd op de begane grond en i 12 jan '23 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Gloednieuwe Cafetaria in Burgh Haamstede Zeeland. Gloednieuwe Cafetaria in Burgh Haamstede Zeeland. Wie grijpt deze unieke kans met ruime financiering- en samenwerkingsmogelijkheden? Wonen en werken in het prachtige Zeeland! We zijn op zoek naar mensen met passie voor de horeca! Middenin het centrum van de zeer toeristische badplaats Burgh-Haamstede op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland ligt een hoogwaardige, net verbouwde cafetaria met werkelijk all 12 jan '23 Schouwen-Duiveland, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 1582 Eethuisje Duivenvoorde ID 1582 Eethuisje Duivenvoorde Dit leuke buurtcafetaria in vrijstaand pand in Wassenaar is gestart in 2013 en heeft naam en faam gemaakt met zijn “Verse Boerderij Patat- Friet” en huisgemaakte satés. Het cafetaria is geliefd in de buurt en nabije omgeving vanwege zijn kwaliteitsproducten en e gezellige zitgelegenheid, zowel binnen als op het terras. Na bijna 10 jaar is het voor 04 jan '23 Wassenaar, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.392 /mnd.
 • Snackbar, te KOOP of te HUUR (pacht) te Voorschoten Snackbar, te KOOP of te HUUR (pacht) te Voorschoten Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Snackbar, dit bedrijf is te koop, almede te huur (pacht), vrijstaand pand ca. 47 m2, gelegen woonwijk, drukke doorgaande weg te Voorschoten, binnen zijn er ca. 8 zitplaatsen + zonnig terras met rond de 20 zitplaatsen. Verkoop, afhalen en bezorgen van patat, snacks, hamburgers, broodjes, menu's, de snackbar hee 30 dec '22 Leidschendam, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 700 /mnd.
 • Brugman
 • Snackpoint Grathem Snackpoint Grathem CAFETARIA “SNACKPOINT Grathem” Dorpstraat 1 | Grathem Midden in het centrum van Grathem ligt een zeer modern en uitstekend geoutilleerd cafetaria. De indeling van de in goede staat verkerende pand is globaal als volgt: Publieksgedeelte van ca. 50 m² met 8 wachtplaatsen Restaurantgedeelte van 50 m² met ± 32 zitplaat 22 dec '22 Grathem, LB INV/GW: € 49.500     Huur: € 2.758 /mnd.
 • PAK JE KANS NU !! Haaksbergen - Moderne Horeca - Burgerbar-restaurant met grote keuken, terras en kelder PAK JE KANS NU !! Haaksbergen - Moderne Horeca - Burgerbar-r Pak nu je kans !! en wordt de eigenaar van deze mooie zaak op deze "top" centrum locatie die nu "buiten" door de gemeente Haaksbergen volledig vernieuwd (gerestyled) is met parkeergelegenheid voor de deur en terras !! Cafetaria-Restaurant-Burgerhouse Multifunctionele Horeca direct ter overname + terras Ligging locatie: 22 nov '22 Haaksbergen, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Friture in Rijckholt | Gronsveld Friture in Rijckholt | Gronsveld Friture Ans | Ter overname Rijksweg 181 | Gronsveld | Rijckholt Sinds juli 1983 exploiteert de huidige eigenaresse dit cafetaria aan de Rijksweg in Grondveld (inwonersaantal ± 3.000). Gelegen in een charmant pand, welk in meer dan uitstekende staat van onderhoud verkeerd. Het object laat zich globaal als volgt indelen: Publieksruimte van 11 nov '22 Rijckholt, LB INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Goed lopende snackbar/cafetaria de Bastion in Maastricht ter overname Goed lopende snackbar/cafetaria de Bastion in Maastricht ter EHM biedt u aan ter overname een zeer nette snackbar/cafetaria Snackbar de Bastion Wij kunnen u garanderen dat deze zaak tot in de puntjes in orde is en zeer goed in de smaak valt bij de vele klanten. Door de ligging, zo vlak aan de rand van het centrum en in de buurt van vele studenten huizen, en natuurlijk door hun kwaliteit is dit een topzaak te 13 okt '22 Maastricht, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop P.W. Jansenweg 928411XV JubbegaIn Jubbega staat te koop een horecapand op een perceel van 1060 m2. Jubbega is gelegen in het oosten van de provincie Friesland. Het ligt in de gemeente Heerenveen en heeft circa 3.500 inwoners. Het dorp heeft een levendig dorpsleven. Het pand bestaat uit 3 gedeeltes. Het cafe met zaal wordt momenteel verhuurd. De caf 12 sept '22 Jubbega, FR OG: € 439.000
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Te Koop Wokkie Wok in Barendrecht. 2 bedrijven voor de prijs van 1!!! Te Koop Wokkie Wok in Barendrecht. 2 bedrijven voor de prijs Ter overname Wokkie Wok in Barendrecht! Wokkie Wok is een gecombineerd bedrijf van Wok/ Chinees en een Cafetaria. Het restaurant/ Cafetaria is gelegen in het kloppend hart van Carnisselande in de wijk “Havenkwartier”. Wokkie Wok is gelegen aan de Platehaven in Barendrecht, in de directe omgeving zijn meerdere horecazaken gevestigd en op Barendrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Snackbar, woonwijk Valkenboskwartier te Den Haag Snackbar, woonwijk Valkenboskwartier te Den Haag Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Snackbar, leuke woonwijk Valkenboskwartier te Den Haag. Terrasje voor de deur, binnen zijn er circa 12 zitplaatsen. Goede zichtlocatie, gelegen aan een plein, leuke woonwijk. Open van 12.00 uur t/m 23.00 uur, maandag gesloten. Er is een vrij complete inventaris, in een redelijke staat. Nieuwe afzuigmotor, 2 pr Leidschendam, ZH INV/GW: € 44.500     Huur: € 896 /mnd.
 • ID: 1545 Snackbar bij tramstation in Voorburg ID: 1545 Snackbar bij tramstation in Voorburg Deze zaak is meer dan 35(!!) jaar in handen van dezelfde eigenaren en daardoor uniek in zijn soort. In al die jaren hebben Peter en Coby een goede stabiele vaste klantenkring en een zeer goede naam opgebouwd. Het merendeel van de klanten komt de snacks afhalen, maar er zijn ook een paar tafeltjes binnen of buiten op het terras om deze ter plekke te Voorburg, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 286 /mnd.
Heeft u een suggestie?