Orbis auctions
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
9 café advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Café Spetters 2.0 te Harderwijk Café Spetters 2.0 te Harderwijk Op een A1 locatie in Harderwijk gelegen tussen het Veluwemeer en de Veluwe is dit gezellige Café te koop. Het is een leuk feestcafé waar ook optredens kunnen plaatsvinden op kleine schaal. 13 nov '20 Harderwijk, GD INV/GW: € 22.500     Huur: Op aanvraag
 • Te koop - La Pien Noir Te koop - La Pien Noir Het café La Pien Noir is 6 dagen per week geopend. In dit 100% Haarlemse muziekcafé kan je bijna alle avonden terecht voor een jamsessie of een optreden. La Pien Noir is gevestigd aan de Koningstraat 58 nabij de Gedempte Oude Gracht en Botermarkt, een van de aantrekkelijkste pleinen van Haarlem. De straat verbind de Grote Markt met de Gedempte Oude 29 sept '20 Haarlem, NH INV/GW: € 30.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Maas en Peel
 • T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse Verkoopprijs in overleg. In het mooie Spijkenisse heeft Horecaadviesbureau.nl een goedlopend cafebedrijf in de verkoop gekregen. Gelegen aan een groot plein met diverse winkels is dit een locatie waar heel de dag voetgangers voorbij lopen. Meteen aan het pand een groot terras alwaar heel de dag de zon schijnt. De eigenaar heeft besloten om een ande Spijkenisse, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.105 /mnd.
 • Cafébedrijf te Voorburg Cafébedrijf te Voorburg Dit zeer bekende cafébedrijf heeft Horecaadviesbureau.nl in de discrete verkoop gekregen. Menig Voorburger heeft hier wel een versnapering gedronken zelfs bekende parlementariërs uit Den Haag. Op dit moment word de keuken niet gebruikt maar is makkelijk om te turnen naar een eetcafé. De foto die is gebruikt is niet de foto van het bedrijf. Welke ho Voorburg, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.945 /mnd.
 • Cafe ter overname Horst centrum incl bovenwoning met aparte ingang mooi beleggingsobject Cafe ter overname Horst centrum incl bovenwoning met aparte Op een prima locatie aan de rand van het bruisende centrum van Horst wordt deze zeer goed geluidgeïsoleerde Muziekcafé de Buun met een riante bovenwoning te koop aangeboden. Horst is een aantrekkelijke regio met veel recreatie en een bosrijke omgeving, het gezellige centrum heeft een gevarieerd horeca- en winkelaanbod. De muziekcafé heeft een zeer Horst, LB OG: € 349.000     INV/GW: € 20.000
 • ID: 1293 Bruincafé in Voorburg ID: 1293 Bruincafé in Voorburg Dit gezellig ingerichte bruincafé kunt u vinden op de Koningin Julianalaan in Voorburg, naast restaurant Rose Garden en tegenover de bibliotheek in het winkelcentrum Julianabaan. Het café is voorzien van alle voorzieningen zoals een bar, krukken, tafels, en een klein terras voor de deur. Het café staat bekend om de live muziek, het darten en de pok Voorburg, ZH INV/GW: € 27.500     Huur: € 1.890 /mnd.
 • Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo. Van oudsher zeer bekend als de Gaaspiep Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo. Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo. Van oudsher zeer bekend als de Gaaspiep. Ook mogelijkheid tot huren. Prima onderhouden horecapand gelegen midden in het centrum van Venlo midden in het kernwinkelgebied van Venlo met een enorme stroom passanten. Het café met knus terrasje welk, geheel overdekt kan worden door een elektrisc , LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Handelgigant
 • Te koop Belgisch Bier Café met uitbreidingsmogelijkheden Te koop Belgisch Bier Café met uitbreidingsmogelijkheden In deze opkomende Horecastraat is dit nieuw gebouwde Belgische Bier & Rum cafe gelegen op een mooie hoeklocatie. De huidige eigenaar moet vanwege gezondheidsklachten zijn horecabedrijf in de verkoop zetten. Alles in dit pand is aangepakt, nieuwe vloeren, wanden, kelder, inloopkoelcel voor de bieren, toiletten kortom alles is verbouwd en er nieu Rotterdam, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.250 /mnd.
 • ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noordwijkerhout ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noord In het centrum van Noordwijkerhout (vanaf 1 januari behorende tot de gemeente Noordwijk) is deze buurtkroeg/ café gevestigd. Het pand bevind zich in de Zeestraat, naast de Hema. De Zeestraat is een aftakking van de Dorpsstraat. Op dit moment is café Enjoy op maandag tot donderdag geopend van 16:00 – 02:00, op vrijdag en zaterdag van 14:30 – 04:00 e Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.900 /mnd.

Heeft u een suggestie?