12 café advertenties Sorteer
 • T.k.a. cafébedrijf met groot terras aan het water T.k.a. cafébedrijf met groot terras aan het water Op een mooie zichtlocatie heeft horecaadviesbureau.nl dit gezellige cafébedrijf in de verkoop gekregen. Aan toeristen geen gebrek. Het terras aan het water is om te genieten. Zeker het uitzicht. Het bedrijf is vrij van brouwerij en speelautomaten contracten. Bent u de nieuwe ondernemer die het stokje overneemt ? 10 feb '19 Rotterdam, ZH INV/GW: € 59.500     Huur: € 1.225 /mnd.
 • ID: 4091 Ter overname, lunchroom/restaurant in het Zeeheldenkwartier ID: 4091 Ter overname, lunchroom/restaurant in het Zeehelden In de bruisende Piet Heinstraat, te midden van het Zeeheldenkwartier, bieden wij u aan een lunchroom/restaurant. De huidige eigenaar heeft in 2 jaar tijd de zaak op een goed niveau gekregen. Door wat privéomstandigheden wil hij de zaak verkopen. In de zomer is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een terras voor deur. De opslaande deuren maken d 31 jan '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 62.500     Huur: € 1.550 /mnd.
 • T.k.a Cafébedrijf te Rotterdam T.k.a Cafébedrijf te Rotterdam Horecaadviesbureau.nl heeft dit Cafe in de verkoop gekregen. Op dit moment is het gesloten. Geen brouwerij verplichting, wel een automaten verplichting ! Terras mogelijkheden direct voor de deur. Alle openbaar vervoer voorzieningen direct op loopafstand. Lage huur ! 27 jan '19 Rotterdam, ZH INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Te koop aangeboden Cafébedrijf te Gouda Te koop aangeboden Cafébedrijf te Gouda Op een goede zichtlocatie te Gouda heeft Horecaadviesbureau.nl dit gezellig uitziende café in de verkoop verkregen. Met een klein terras voor de deur is het hier goed toeven in de zomer. Voor de juiste horeca ondernemer is hier een goede boterham te verdienen. Speelautomatenverbinding i.v.m. pandhuur. Brouwerij vrij. Er mag absoluut geen Grolsch wo 21 jan '19 Gouda, ZH OG: € 25.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • T.K.A. cafébedrijf en pizza bezorgdienst te Ooltgensplaat T.K.A. cafébedrijf en pizza bezorgdienst te Ooltgensplaat Horecaadviesbureau.nl bied te koop aan een Cafébedrijf annex Pizzabezorgdienst te Ooltgensplaat, Zuid Holland. De huidige eigenaar moet vanwege gezondheidsklachten helaas deze 2 leuke bedrijven verkopen. De goedlopende bezorgdienst heeft reeds een mooi klantenbestand opgebouwd, en bezorgt de verse Pizza?s en Pasta?s dan ook zowel in Ooltgensplaat a 21 jan '19 Ooltgensplaat, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: € 900 /mnd.
 • ID 4080 Café nabij de Haagse Markt ID 4080 Café nabij de Haagse Markt Ter overname aangeboden, een mooie horecalocatie in de Kempstraat te Den Haag. Op dit moment is het ingericht als café. Maar er zijn hier meerdere concepten mogelijk denk bijvoorbeeld aan een eetcafé, steakhouse, lunchroom etc. De zaak biedt plaats aan ongeveer 50 mensen verdeeld over de tafels en bar. Achterin de zaak bevindt zich een keuken met a 18 jan '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Wine Bar Centrum Rotterdam (discreet) Wine Bar Centrum Rotterdam (discreet) Wine Bar Centrum Rotterdam 15 jan '19 Rotterdam Centrum, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 3.500 /mnd.
 • ID: 1402 Bruin café in leuke buurt Den Haag ID: 1402 Bruin café in leuke buurt Den Haag TER OVERNAME OF TE PACHT CAFE/ BAR, gelegen aan de Fahrenheitstraat Den Haag. Deze zaak is compleet ingericht en klaar voor gebruik. Alle vergunningen zijn aanwezig. Het café kan ook als eetcafé worden geëxploiteerd. Verder is er een aparte rookruimte. Het geheel kan vrij van verplichtingen jegens brouwerij en personeel worden opgeleverd. Voor de j 06 dec '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 25.000     Huur: € 900 /mnd.     Pacht: € 1.550 /mnd.
 • ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noordwijkerhout ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noord In het centrum van Noordwijkerhout (vanaf 1 januari behorende tot de gemeente Noordwijk) is deze buurtkroeg/ café gevestigd. Het pand bevind zich in de Zeestraat, naast de Hema. De Zeestraat is een aftakking van de Dorpsstraat. Op dit moment is café Enjoy op maandag tot donderdag geopend van 16:00 – 02:00, op vrijdag en zaterdag van 14:30 – 04:00 e 30 nov '18 Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • ID: 1401 Koffiehuis/ café in leuke buurt Den Haag ID: 1401 Koffiehuis/ café in leuke buurt Den Haag VERHUURD!!! VERHUURD!!! VERHUURD!!! In het Valkenboskwartier op de hoek van de drukke Loosduinseweg en de Fahrenheitstraat ligt dit, van oudsher bekende koffiehuis/ café. Ondanks dat de naam op de gevel anders doet vermoeden heeft deze zaak een volledige alcohol vergunning. De laatste jaren is dit leuk ingerichte koffiehuisje voornamelijk als café 01 nov '18 Den Haag, ZH Huur: € 1.250 /mnd.
 • (Z0520) CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) (Z0520) CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) Z0520 CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) Gelegen aan de rand van het centrum van Kerkrade, tegenover het voormalige postkantoor, ligt op een prima zichtlocatie dit gezellig stadscafé. Naast een caféfunctie is dit pand uitermate geschikt voor een take-away concept of populaire franchise formule, brasserie e.d.. De indeling van dit markan 26 sept '18 Kerkrade, LB OG: € 275.000     INV/GW: € 1
 • Cafe ter overname in Bezuidenhout Cafe ter overname in Bezuidenhout NU TER OVERNAME mooie horecalocatie in het Bezuidenhout. De locatie heeft dit moment een aparte rookruimte met afzuiging en 3 dartsbanen waarop regelmatig wedstrijden op werden gespeeld. De eigenaren hebben dit bedrijf al ruim 10 jaar gehad en hebben met pijn in het hart om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van het bedrijf, die, naast een va Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.950 /mnd.

Heeft u een suggestie?