18 café advertenties Sorteer
 • Goed bekend staand authentiek bruin stadscafé Goed bekend staand authentiek bruin stadscafé Een zeer goed bekend staand authentiek bruin stadscafé, gevestigd op een prima locatie in het levendige centrum van een Limburgse stad. De indeling van het goed onderhouden pand waarin dit gezonde bedrijf is gevestigd, is globaal als volgt: -- Bruin café met een vloeroppervlak van ca. 50 m² -- Keuken ter grootte van ca. 16 m² -- Dubbele gescheiden 08 feb '18 Venlo, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horecapand - Cafe Op een mooie zichtlocatie! Horecapand - Cafe Op een mooie zichtlocatie! Op een mooie zichtlocatie op de hoek van een druk kruispunt in de Heerlense wijk Heksenberg ligt dit al vele jaren als cafébedrijf in gebruik zijnde object. De indeling van dit in goede staat van onderhoud verkerende gebouw is globaal als volgt: Caféruimte met een vloeroppervlak van ca. 60 m² Aanliggende zaaltje ter grootte van ca. 24 m² Dubbele ge 05 feb '18 Heerlen, LB OG: € 199.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Populair uitgaanscafé in Weert Populair uitgaanscafé in Weert Op A1-locatie in het centrum van Weert (ca. 50.000 inw.) gelegen populair uitgaanscafé dat sinds 2009 door de huidige ondernemer wordt geëxploiteerd en thans in verband met nieuwe toekomstplannen ter overname wordt aangeboden. De indeling van dit door een grotere belegger verhuurde tussenpand is globaal als volgt: - Cafégedeelte ter grootte van ca. 05 feb '18 Weert, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.680 /mnd.
 • Nijverdal, te koop café Bonnie & Clyde. Nijverdal, te koop café Bonnie & Clyde. In het uitgangscentrum van Nijverdal is dit bekende café te koop. Er vinden regelmatig activiteiten plaats zoals optreden van artiesten en dj's, dartwedstrijden, bingo's enz. Het bedrijf is voorzien van alle benodigde apparatuur en is gezellig ingericht, voor artiesten is er een podium. De toiletgroep is onlangs volledig gemoderniseerd. De huur van 30 jan '18 Nijverdal, OV Huur: € 1.295 /mnd.
 • Café met nachtvergunning Café met nachtvergunning Op prima locatie gelegen object, in het centrum van Goes, op slechts een tiental meters afstand van de Grote Markt met zijn vele terrassen. De ligging naast Café La Strada (geopend tot 02.00 uur) en discotheek El Toro (eveneens geopend tot 04.00 uur) zorgt voor voldoende passanten tijdens de openingsuren. Café De Vrijbuiter is een begrip in het Goe 30 nov '17 Goes, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Café in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Café de Sport is een begrip in Delft, een ouderwets café waar gezelligheid geen tijd kent. De vaste basis voor 2 carnavalsverenigingen en een aantal dart teams. Huidig ondernemer wil graag wat meer van de wereld zien waardoor ze nu het café willen verkopen. Het café heeft in de kelder een keukentje en een grote opslagruimte met kelderbier. Op de be 17 nov '17 Delft, ZH INV/GW: € 72.500     Huur: € 1.725 /mnd.
 • Koffiehuis - Lunchroom - Café, drukke winkelstraat Scheveningen Koffiehuis - Lunchroom - Café, drukke winkelstraat Schevenin RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Koffiehuis - Lunchroom - Café, drukke winkelstraat Scheveningen. Binnen ca. 30 zitplaatsen + er is een terras met 20 zitplaatsen. Verkoop van koffie, broodjes, patat, snacks, dagschotels e.d. In 2014 is de zaak verbouwd, vrij complete inventaris aanwezig. Bekende winkelstraat, in de zomer zijn er ook veel toer Den Haag, ZH INV/GW: € 29.500     Huur: € 717 /mnd.
 • Café met terras en bovenwoning Café met terras en bovenwoning In het centrum van Axel gelegen café met terras en bovenwoning. Het Amstelhoekje is de laatste jaren uitgegroeid tot HET stap-café van Axel onder de jongeren en fungeert zowel als bar-dancing als traditioneel café. Het terras telt circa 15 zitplaatsen, in drukke periodes wordt het terras uitgebreid met circa 40 zitplaatsen aan de overzijde van de s Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hengelo centrum, te koop café de Nar. Hengelo centrum, te koop café de Nar. In het levendige en gezellige centrum van Hengelo is café de Nar te koop. Dit café met bovenwoning en prima terras is hier al tientallen jaren gevestigd. Hierdoor heeft het een grote klantenkring van vaste bezoekers. Er is een afnameverplichting van ABInBev en een speelautomatenverplichting van Jackpot Automaten B.V. uit Nijverdal (verhuurder), ver Nijverdal, OV INV/GW: Op aanvraag
 • Mooi eetcafe / eethuis / restaurant Mooi eetcafe / eethuis / restaurant Voor de echte ondernemer is dit een buitenkans! De zaak is gelegen in het centrum van Alkmaar op steenworp afstand van het Waagplein. Omschrijving: Het betreft hier een unieke eethuis/restaurant/eetcafé in Alkmaar en heeft voor ieder wat wils. Het eethuis/restaurant/eetcafé ligt gevestigd tussen het Waagplein en de Kanaalkade. Het ligt op de aanloo , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.270 /mnd.
 • ID:2042 Bruincafé in Den Haag Scheveningen ID:2042 Bruincafé in Den Haag Scheveningen Een gezellig ingericht bruincafé vlak achter het Circustheater in Scheveningen. Het café is voorzien van alle voorzieningen zoals een mooie bar, krukken en hoge tafels op de begane grond en een apart zaaltje met een keukentje op de 1ste verdieping. Het café heeft een bestemming tot 1:30 uur en s ’weekends tot 2:30 maar de vergunning zal opnieuw moe Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Bar Portugal Praia Rocha te koop / te huur Bar Portugal Praia Rocha te koop / te huur Lopende gezellige bar te koop / te huur in Praia Rocha op 100 meter van de boulevard en het strand aan de toegangsweg naar Praia Rocha. Aan de lange bar staan 16 krukken en binnen zijn er nog 32 zitplaatsen, verdeeld over diverse zitjes. Op het terras aan de voorkant 6 tafels met nog eens 24 stoelen. Apart dames- en herentoilet en een kleine bergru Portimao OG: € 160.000     INV/GW: € 30.000     Huur: € 750 /mnd.
 • Cafe ter overname in Bezuidenhout Cafe ter overname in Bezuidenhout NU TER OVERNAME mooie horecalocatie in het Bezuidenhout. De locatie heeft dit moment een aparte rookruimte met afzuiging en 3 dartsbanen waarop regelmatig wedstrijden op werden gespeeld. De eigenaren hebben dit bedrijf al ruim 10 jaar gehad en hebben met pijn in het hart om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van het bedrijf, die, naast een va Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.950 /mnd.
 • Feestzaal met cafe, diverse concepten mogelijk Feestzaal met cafe, diverse concepten mogelijk Deze feestzaal met een separaat café/bar is gelegen in het centrum van Oosterhout. Op de begane grond is er een Café/Bar van 120 m2. In het café zijn meerdere concepten mogelijk bijvoorbeeld als café, wijnbar, eetcafé. Tevens is er een kelder van 40 m2 voor opslag of het realiseren van een keuken. Op de eerste etage een feestzaal met een tweede bar Oosterhout, NB INV/GW: € 18.000     Huur: € 1.950 /mnd.
 • Café-Slijterij met terras en bovenwoning Café-Slijterij met terras en bovenwoning Referentienummer: 10592 Prima onderhouden en sfeervol ingericht café met terras en aparte slijterij, gelegen in het centrum van Sint Annaland en op slechts honderd meter afstand van de jachthaven. Momenteel wordt het havengebied volledig heringericht waarbij circa 275 wooneenheden (appartementen en woningen) worden gerealiseerd. Een ruime wandelbou Sint-Annaland, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?