20 café advertenties Sorteer op
 • Café - Lounge, kleinschalig winkelcentrum te Zoetermeer Café - Lounge, kleinschalig winkelcentrum te Zoetermeer RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Café - Lounge, kleinschalig winkelcentrum te Zoetermeer. Capaciteit circa 60 personen, vergunning 2 speelautomaten. Open van 15.00 uur t/m 01.00 uur, weekend tot 03.00 uur. Vrij complete inventaris, er is geïnvesteerd in het bedrijf. Café - Lounge wordt verkocht vrij van verplichtingen. In Zoetermeer is een 24 22 aug '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Café - Live Music Club circa 200 m2, gelegen te Den Haag Café - Live Music Club circa 200 m2, gelegen te Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Café - Live Music Club ca. 200 m2, gelegen te Den Haag. Geopend vanaf 17.00 uur, op maandag is men gesloten. Regelmatig Live Music optredens, pand goed geïsoleerd. De inventaris van het café verkeert in een redelijke staat. Overname inclusief professionele muziek,- licht installatie. Verkoop vrij van brouwerij 28 jul '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Hengelo centrum, te koop café de Nar. Hengelo centrum, te koop café de Nar. In het levendige en gezellige centrum van Hengelo is café de Nar te koop. Dit café met bovenwoning en prima terras is hier al tientallen jaren gevestigd. Hierdoor heeft het een grote klantenkring van vaste bezoekers. Er is een afnameverplichting van ABInBev en een speelautomatenverplichting van Jackpot Automaten B.V. uit Nijverdal (verhuurder), ver 25 jul '17 Nijverdal, OV INV/GW: € 35.000
 • Goedlopend dorpscafe Goedlopend dorpscafe Goedlopend dorpscafé. Vele doeleinde mogelijk. Eventueel pacht/huurkoop bespreekbaar. 09 jun '17 Bennebroek, NH INV/GW: € 55.000     Huur: Op aanvraag
 • Bruin Cafe Bruin Cafe Leuk gezellig buurt cafe in Schiedam zuid. Gelegen op een plein..vlak bij een winkel straat. Alle vergunningen aanwezig. De pacht prijs is eventueel als de koop niet door gaat... Dus 12000 is koop van goodwill inventaris.. 17 mei '17 Schiedam, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 12.000     Huur: € 1.250 /mnd.     Pacht: € 500 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Mooi eetcafe / eethuis / restaurant Mooi eetcafe / eethuis / restaurant Voor de echte ondernemer is dit een buitenkans! De zaak is gelegen in het centrum van Alkmaar op steenworp afstand van het Waagplein. Omschrijving: Het betreft hier een unieke eethuis/restaurant/eetcafé in Alkmaar en heeft voor ieder wat wils. Het eethuis/restaurant/eetcafé ligt gevestigd tussen het Waagplein en de Kanaalkade. Het ligt op de aanloo , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.270 /mnd.
 • ID:2042 Bruincafé in Den Haag Scheveningen ID:2042 Bruincafé in Den Haag Scheveningen Een gezellig ingericht bruincafé vlak achter het Circustheater in Scheveningen. Het café is voorzien van alle voorzieningen zoals een mooie bar, krukken en hoge tafels op de begane grond en een apart zaaltje met een keukentje op de 1ste verdieping. Het café heeft een vergunning tot 1:30 uur en s ’weekends tot 2:30 uur en biedt dus de mogelijkheid l 16 mrt '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Bar Portugal Praia Rocha te koop / te huur Bar Portugal Praia Rocha te koop / te huur Lopende gezellige bar te koop / te huur in Praia Rocha op 100 meter van de boulevard en het strand aan de toegangsweg naar Praia Rocha. Aan de lange bar staan 16 krukken en binnen zijn er nog 32 zitplaatsen, verdeeld over diverse zitjes. Op het terras aan de voorkant 6 tafels met nog eens 24 stoelen. Apart dames- en herentoilet en een kleine bergru Portimao OG: € 160.000     INV/GW: € 30.000     Huur: € 750 /mnd.
 • Cafe ter overname in Bezuidenhout Cafe ter overname in Bezuidenhout NU TER OVERNAME cafe in leuke Bezuidenhout, van oudsher bekend als cafe t Hoefje. Het caf? heeft een aparte rookruimte met afzuiging en 3 dartsbanen waarop regelmatig wedstrijden op werden gespeeld. De eigenaren hebben dit caf? al ruim 10 jaar gehad en hebben met pijn in het hart om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van het bedrijf, die, naa Den Haag, ZH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.950 /mnd.
 • Cafe met feestzaal diverse concepten mogelijk Cafe met feestzaal diverse concepten mogelijk Café van 130 m2 in het Centrum van Oosterhout NB. In het café zijn meerdere concepten mogelijk bijvoorbeeld als café, wijnbar, eetcafé. Op de eerste etage een feestzaal van 175 m2. tevens is er een kelder van 25 m2 voor opslag of het realiseren van een keuken. Oosterhout, NB INV/GW: € 25.000     Huur: € 2.200 /mnd.
 • *** CAFE *** ZANDVOORT *** CAFE *** ZANDVOORT *** CAFÉ *** ZANDVOORT Op een Centrumlocatie gelegen, is dit jarenlang bekende en echte Zandvoortse Café, in de verkoop. Naast de talrijke zomertoeristen is de klandizie in de winter voornamelijk originele zandvoorters. Het loopt goed en is echt gezellig. De huur is slechts: ca. € 1.600.== p.mnd. en de overnameprijs ligt rond de € 39. HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag
 • Café-Slijterij met terras en bovenwoning Café-Slijterij met terras en bovenwoning Referentienummer: 10592 Prima onderhouden en sfeervol ingericht café met terras en aparte slijterij, gelegen in het centrum van Sint Annaland en op slechts honderd meter afstand van de jachthaven. Momenteel wordt het havengebied volledig heringericht waarbij circa 275 wooneenheden (appartementen en woningen) worden gerealiseerd. Een ruime wandelbou Sint-Annaland, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café met terras en bovenwoning Café met terras en bovenwoning Referentienummer: 10582 Goes staat niet alleen bekend als de winkelstad van Zeeland maar is ook gekend om zijn bruisend uitgaansleven. De Grote Markt staat hierin centraal, met diverse festiviteiten, optredens en natuurlijk de wekelijkse markt. De gezellige terrassen om de Markt heen betekenen in de zomer topdrukte. Centraal op de Grote Markt ligt Goes, ZL INV/GW: € 165.000     Huur: € 3.150 /mnd.
 • Café met terras en bovenwoning Café met terras en bovenwoning Sfeervol bruin café met terras en bovenwoning gelegen nabij de jachthaven van Sas van Gent. Sas van Gent is centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen en telt circa 3653 inwoners. Het café beschikt over een hoekbar voorzien van 8 krukken, ca. 26 zitplaatsen aan diverse tafels, een biljart en een gezellig beschut te Sas van Gent, ZL OG: € 175.000     INV/GW: € 35.000
 • Oergezellig Oudbruin (eet) cafe Oergezellig Oudbruin (eet) cafe Oudbruin eetafe met karakter !! Dit gezellig oudbruin (eet)cafe (100m2) ligt aan het mooie natuurgebied Brabants biesbosch dorp met uitzicht op de rivier en uiterwaarden. Aan diverse anwb fiets routes. Ruim terras aan de voorzijde en voldoende parkeerplaatsen. Eenvoudige grote keuken, doch zeer effectief, met 6pit kachel / oven / frituur etc. Zowel Werkendam, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.850 /mnd.
Heeft u een suggestie?