9 café advertenties Sorteer
 • ID: 1402 Bruin café in leuke buurt Den Haag ID: 1402 Bruin café in leuke buurt Den Haag TER OVERNAME OF TE PACHT CAFE/ BAR, gelegen aan de Fahrenheitstraat Den Haag. Deze zaak is compleet ingericht en klaar voor gebruik. Alle vergunningen zijn aanwezig. Het café kan ook als eetcafé worden geëxploiteerd. Verder is er een aparte rookruimte. Het geheel kan vrij van verplichtingen jegens brouwerij en personeel worden opgeleverd. Voor de j 06 dec '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 25.000     Huur: € 900 /mnd.     Pacht: € 1.550 /mnd.
 • ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noordwijkerhout ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noord In het centrum van Noordwijkerhout (vanaf 1 januari behorende tot de gemeente Noordwijk) is deze buurtkroeg/ café gevestigd. Het pand bevind zich in de Zeestraat, naast de Hema. De Zeestraat is een aftakking van de Dorpsstraat. Op dit moment is café Enjoy op maandag tot donderdag geopend van 16:00 – 02:00, op vrijdag en zaterdag van 14:30 – 04:00 e 30 nov '18 Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • ID: 1401 Koffiehuis/ café in leuke buurt Den Haag ID: 1401 Koffiehuis/ café in leuke buurt Den Haag In het Valkenboskwartier op de hoek van de drukke Loosduinseweg en de Fahrenheitstraat ligt dit, van oudsher bekende koffiehuis/ café. Ondanks dat de naam op de gevel anders doet vermoeden heeft deze zaak een volledige alcohol vergunning. De laatste jaren is dit leuk ingerichte koffiehuisje voornamelijk als café geëxploiteerd, maar in het verleden 01 nov '18 Den Haag, ZH Huur: € 1.250 /mnd.
 • ID: 1265 Mooie Horecalocatie met drie verdiepingen aan de binnenhaven van Katwijk (zh) ID: 1265 Mooie Horecalocatie met drie verdiepingen aan de bi NU TER OVERNAME AANGEBODEN: Multifunctioneel, compleet ingericht Café- Restaurant verdeeld over drie verdiepingen en met een groot terras gelegen aan de Katwijkse (binnen)haven, het voormalige restaurant “Draekstein” Omdat het bedrijf tegen een kade is gebouwd zijn er drie verdiepingen, met ingangen zowel aan de kant van de haven als op het straat 04 okt '18 BH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.200 /mnd.
 • (Z0520) CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) (Z0520) CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) Z0520 CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) Gelegen aan de rand van het centrum van Kerkrade, tegenover het voormalige postkantoor, ligt op een prima zichtlocatie dit gezellig stadscafé. Naast een caféfunctie is dit pand uitermate geschikt voor een take-away concept of populaire franchise formule, brasserie e.d.. De indeling van dit markan 26 sept '18 Kerkrade, LB OG: € 275.000     INV/GW: € 1
 • (Z0510) MUZIEKCAFÉ “DE BUUN”, LOEVESTRAAT 14, HORST (Limb.) (Z0510) MUZIEKCAFÉ “DE BUUN”, LOEVESTRAAT 14, HORST (Limb.) Z0510 MUZIEKCAFÉ “DE BUUN”, LOEVESTRAAT 14, HORST (Limb.) Aan de rand van de levendige kern van de noord-Limburgse centrumplaats Horst aan de Maas (ca. 42.000 inwoners) ligt op een hoek van een druk bereden weg dit in zeer goede staat verkerende horecapand met comfortabele bovenwoning. De indeling van dit karakteristieke gebouw is globaal als volgt 19 jul '18 , LB OG: € 395.000     INV/GW: € 50.000
 • Café in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Café in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Café de Sport is een begrip in Delft, een ouderwets café waar gezelligheid geen tijd kent. De vaste basis voor 2 carnavalsverenigingen en een aantal dart teams. Huidig ondernemer wil graag wat meer van de wereld zien waardoor ze nu het café willen verkopen. Het café heeft in de kelder een keukentje en een grote opslagruimte met kelderbier. Op de be Delft, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.725 /mnd.
 • Cafe ter overname in Bezuidenhout Cafe ter overname in Bezuidenhout NU TER OVERNAME mooie horecalocatie in het Bezuidenhout. De locatie heeft dit moment een aparte rookruimte met afzuiging en 3 dartsbanen waarop regelmatig wedstrijden op werden gespeeld. De eigenaren hebben dit bedrijf al ruim 10 jaar gehad en hebben met pijn in het hart om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van het bedrijf, die, naast een va Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.950 /mnd.
 • *** CAFÉ *** Amsterdam- Nw. West *** CAFÉ *** Amsterdam- Nw. West *** CAFÉ *** Amsterdam, nw. West Dit is een ruim Café, zoals een echt Café behoort te zijn. Tientallen jaren en opeenvolgende generaties; nog steeds "ons" Café ! Vriendelijke stamgasten en o.a. personeel van nabijgelegen ziekenhuis en bedrijven geven een veelzijdige gezelligheid. Grote keuken, geschikt voor eetcafé en groot, zonnig terras. Omstandi HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?