Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 café advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Café Spetters 2.0 te Harderwijk Café Spetters 2.0 te Harderwijk Op een A1 locatie in Harderwijk gelegen tussen het Veluwemeer en de Veluwe is dit gezellige Café te koop. Het is een leuk feestcafé waar ook optredens kunnen plaatsvinden op kleine schaal. Harderwijk, GD INV/GW: € 22.500     Huur: Op aanvraag
  • Cafébedrijf te Voorburg Cafébedrijf te Voorburg Dit zeer bekende cafébedrijf heeft Horecaadviesbureau.nl in de discrete verkoop gekregen. Menig Voorburger heeft hier wel een versnapering gedronken zelfs bekende parlementariërs uit Den Haag. Op dit moment word de keuken niet gebruikt maar is makkelijk om te turnen naar een eetcafé. De foto die is gebruikt is niet de foto van het bedrijf. Welke ho Voorburg, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.945 /mnd.
  • Handelgigant
  • Te koop Belgisch Bier Café met uitbreidingsmogelijkheden Te koop Belgisch Bier Café met uitbreidingsmogelijkheden In deze opkomende Horecastraat is dit nieuw gebouwde Belgische Bier & Rum cafe gelegen op een mooie hoeklocatie. De huidige eigenaar moet vanwege gezondheidsklachten zijn horecabedrijf in de verkoop zetten. Alles in dit pand is aangepakt, nieuwe vloeren, wanden, kelder, inloopkoelcel voor de bieren, toiletten kortom alles is verbouwd en er nieu Rotterdam, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.250 /mnd.

Heeft u een suggestie?