Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
13 café advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4133 Café in Weimarstraat ID: 4133 Café in Weimarstraat Dit bekende café is gelegen in de Weimarstraat, tussen de Valkenboskade en de Valkenboslaan in het Valkenboskwartier. De Weimarstraat staat bekend om de mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur. In deze straat kun je genieten van lokale lekkernijen en je laten verrassen door prachtige exotische producten. De Weimarstraat telt bijna twee 01 sept '20 Den Haag, ZH Huur: € 1.500 /mnd.
 • Te koop Café Piek in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam Te koop Café Piek in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam Op deze schitterende en zeer gewilde locatie in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam biedt Horecaadviesbureau.nl dit leuke en trendy cafébedrijf te koop aan. De Scheepstimmermanslaan kent vele gezellige horecabedrijven. Elk horecabedrijf gevestigd in deze straat heeft zijn eigen doelgroep. In de omgeving diverse hotels, toeristische attracties, tax 27 aug '20 Rotterdam, ZH INV/GW: € 27.500     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Wubbolt
 • T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse Verkoopprijs in overleg. In het mooie Spijkenisse heeft Horecaadviesbureau.nl een goedlopend cafebedrijf in de verkoop gekregen. Gelegen aan een groot plein met diverse winkels is dit een locatie waar heel de dag voetgangers voorbij lopen. Meteen aan het pand een groot terras alwaar heel de dag de zon schijnt. De eigenaar heeft besloten om een ande Spijkenisse, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.105 /mnd.
 • Zeer bekend buurtcafé met terras in Rotterdam-Oost Zeer bekend buurtcafé met terras in Rotterdam-Oost Zeer bekend buurtcafé met terras, er is een gokkasten verplichting. Rotterdam, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: Op aanvraag
 • Cafébedrijf te Voorburg Cafébedrijf te Voorburg Dit zeer bekende cafébedrijf heeft Horecaadviesbureau.nl in de discrete verkoop gekregen. Menig Voorburger heeft hier wel een versnapering gedronken zelfs bekende parlementariërs uit Den Haag. Op dit moment word de keuken niet gebruikt maar is makkelijk om te turnen naar een eetcafé. De foto die is gebruikt is niet de foto van het bedrijf. Welke ho Voorburg, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.945 /mnd.
 • Café ter overname Café ter overname Goed lopend café A locatie met boven woning 20 mrt van het Rembrandtplein in Amsterdam centrum Met terras vrijstaand pand Huur € 4680 Pm Overname € 300.000 Wegens privé omstandigheden moet ik stoppen Café bestaat al 24 jaar 0624217946 Amsterdam, NH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • Cafe ter overname Horst centrum incl bovenwoning met aparte ingang mooi beleggingsobject Cafe ter overname Horst centrum incl bovenwoning met aparte Op een prima locatie aan de rand van het bruisende centrum van Horst wordt deze zeer goed geluidgeïsoleerde Muziekcafé de Buun met een riante bovenwoning te koop aangeboden. Horst is een aantrekkelijke regio met veel recreatie en een bosrijke omgeving, het gezellige centrum heeft een gevarieerd horeca- en winkelaanbod. De muziekcafé heeft een zeer Horst, LB OG: € 349.000     INV/GW: € 20.000
 • Handelgigant
 • ID: 1293 Bruincafé in Voorburg ID: 1293 Bruincafé in Voorburg Dit gezellig ingerichte bruincafé kunt u vinden op de Koningin Julianalaan in Voorburg, naast restaurant Rose Garden en tegenover de bibliotheek in het winkelcentrum Julianabaan. Het café is voorzien van alle voorzieningen zoals een bar, krukken, tafels, en een klein terras voor de deur. Het café staat bekend om de live muziek, het darten en de pok Voorburg, ZH INV/GW: € 27.500     Huur: € 1.890 /mnd.
 • Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo. Van oudsher zeer bekend als de Gaaspiep Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo. Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo. Van oudsher zeer bekend als de Gaaspiep. Ook mogelijkheid tot huren. Prima onderhouden horecapand gelegen midden in het centrum van Venlo midden in het kernwinkelgebied van Venlo met een enorme stroom passanten. Het café met knus terrasje welk, geheel overdekt kan worden door een elektrisc , LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop Belgisch Bier Café met uitbreidingsmogelijkheden Te koop Belgisch Bier Café met uitbreidingsmogelijkheden In deze opkomende Horecastraat is dit nieuw gebouwde Belgische Bier & Rum cafe gelegen op een mooie hoeklocatie. De huidige eigenaar moet vanwege gezondheidsklachten zijn horecabedrijf in de verkoop zetten. Alles in dit pand is aangepakt, nieuwe vloeren, wanden, kelder, inloopkoelcel voor de bieren, toiletten kortom alles is verbouwd en er nieuw in Rotterdam, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Wine Bar Centrum Rotterdam (discreet) Wine Bar Centrum Rotterdam (discreet) Wine Bar Centrum Rotterdam Rotterdam, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 3.500 /mnd.
 • ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noordwijkerhout ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noord In het centrum van Noordwijkerhout (vanaf 1 januari behorende tot de gemeente Noordwijk) is deze buurtkroeg/ café gevestigd. Het pand bevind zich in de Zeestraat, naast de Hema. De Zeestraat is een aftakking van de Dorpsstraat. Op dit moment is café Enjoy op maandag tot donderdag geopend van 16:00 – 02:00, op vrijdag en zaterdag van 14:30 – 04:00 e Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • (Z0520) CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) (Z0520) CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) Z0520 CAFÉ CITY CORNER, HOOFDSTRAAT 22 KERKRADE (L.) Gelegen aan de rand van het centrum van Kerkrade, tegenover het voormalige postkantoor, ligt op een prima zichtlocatie dit gezellig stadscafé. Naast een caféfunctie is dit pand uitermate geschikt voor een take-away concept of populaire franchise formule, brasserie e.d.. De indeling van dit markan Kerkrade, LB OG: € 275.000     INV/GW: € 1

Heeft u een suggestie?