9 café advertenties Sorteer
 • (Z0510) MUZIEKCAFÉ “DE BUUN”, LOEVESTRAAT 14, HORST (Limb.) (Z0510) MUZIEKCAFÉ “DE BUUN”, LOEVESTRAAT 14, HORST (Limb.) Z0510 MUZIEKCAFÉ “DE BUUN”, LOEVESTRAAT 14, HORST (Limb.) Aan de rand van de levendige kern van de noord-Limburgse centrumplaats Horst aan de Maas (ca. 42.000 inwoners) ligt op een hoek van een druk bereden weg dit in zeer goede staat verkerende horecapand met comfortabele bovenwoning. De indeling van dit karakteristieke gebouw is globaal als volgt 19 jul '18 , LB OG: € 395.000     INV/GW: € 50.000
 • ID: 1246 Volledig ingericht Café met cat. I bestemming in Den Haag Centrum ID: 1246 Volledig ingericht Café met cat. I bestemming in De Op de Herengracht, midden in het centrum van Den Haag op een drukke passantenlocatie tussen het Centraal Station en het centrum van Den Haag. Een locatie met vele mogelijkheden. De zaak is klaar voor gebruik en kan worden geëxploiteerd als (lunch)café, eethuisje of cafetaria. De Herengracht ligt precies op de route van Den Haag Centraal naar het Ha 04 jun '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 3.500 /mnd.
 • ID 4070 Busstop Taverne in de Theresiastraat ID 4070 Busstop Taverne in de Theresiastraat In de Theresiastraat, één van de meest gewilde winkelstraten van Den Haag, gelegen tussen diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren, zit al sinds jaar en dag dit goedlopende café, welke zeer populair is bij de studenten uit de diverse scholen in de buurt. Dagelijks stromen massa’s mensen langs deze zaak op en neer naar hun werk of school D 29 mei '18 AP, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • (Z0572) HORECAPAND (voorheen café), HEERENWEG 58, HEERLEN (L) Op een mooie zichtlocatie op de hoek van een druk kruispunt in de Heerlense wijk Heksenberg ligt dit al vele jaren als cafébedrijf in gebruik zijnde object (Z0572) HORECAPAND (voorheen café), HEERENWEG 58, HEERLEN (L Op een mooie zichtlocatie op de hoek van een druk kruispunt in de Heerlense wijk Heksenberg ligt dit al vele jaren als cafébedrijf in gebruik zijnde object. De indeling van dit in goede staat van onderhoud verkerende gebouw is globaal als volgt: Caféruimte met een vloeroppervlak van ca. 60 m² Aanliggende zaaltje ter grootte van ca. 24 m² Dubbele ge Heerlen, LB OG: € 154.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Café in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Café in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Café de Sport is een begrip in Delft, een ouderwets café waar gezelligheid geen tijd kent. De vaste basis voor 2 carnavalsverenigingen en een aantal dart teams. Huidig ondernemer wil graag wat meer van de wereld zien waardoor ze nu het café willen verkopen. Het café heeft in de kelder een keukentje en een grote opslagruimte met kelderbier. Op de be Delft, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.725 /mnd.
 • Hengelo centrum, te koop café de Nar. Hengelo centrum, te koop café de Nar. In het levendige en gezellige centrum van Hengelo is café de Nar te koop. Dit café met bovenwoning en prima terras is hier al tientallen jaren gevestigd. Hierdoor heeft het een grote klantenkring van vaste bezoekers. Er is een afnameverplichting van ABInBev en een speelautomatenverplichting van Jackpot Automaten B.V. uit Nijverdal (verhuurder), ver Nijverdal, OV INV/GW: Op aanvraag
 • ID:2042 Bruincafé in Den Haag Scheveningen ID:2042 Bruincafé in Den Haag Scheveningen Een gezellig ingericht bruincafé vlak achter het Circustheater in Scheveningen. Het café is voorzien van alle voorzieningen zoals een mooie bar, krukken en hoge tafels op de begane grond en een apart zaaltje met een keukentje op de 1ste verdieping. Het café heeft een bestemming tot 1:30 uur en s ’weekends tot 2:30 maar de vergunning zal opnieuw moe Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Cafe ter overname in Bezuidenhout Cafe ter overname in Bezuidenhout NU TER OVERNAME mooie horecalocatie in het Bezuidenhout. De locatie heeft dit moment een aparte rookruimte met afzuiging en 3 dartsbanen waarop regelmatig wedstrijden op werden gespeeld. De eigenaren hebben dit bedrijf al ruim 10 jaar gehad en hebben met pijn in het hart om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van het bedrijf, die, naast een va Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.950 /mnd.
 • *** CAFÉ *** Amsterdam- Nw. West *** CAFÉ *** Amsterdam- Nw. West *** CAFÉ *** Amsterdam, nw. West Dit is een ruim Café, zoals een echt Café behoort te zijn. Tientallen jaren en opeenvolgende generaties; nog steeds "ons" Café ! Vriendelijke stamgasten en o.a. personeel van nabijgelegen ziekenhuis en bedrijven geven een veelzijdige gezelligheid. Grote keuken, geschikt voor eetcafé en groot, zonnig terras. Omstandi HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?