Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 café advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • ID: 4226 Café-lounge in Centrum van Den Haag ID: 4226 Café-lounge in Centrum van Den Haag Ter overname, café-lounge in het centrum van Den Haag. Er is een ruime bar aanwezig met daaromheen allerlei gezellige zitjes. Dit café is gelegen aan de Lange Beestenmarkt, een zijstraat van de Prinsegracht, en om de hoek van Poppodium Het Paard. Voor de deur is er een gevelterras aanwezig wat plaats biedt aan circa 6 personen. Binnen treft u de ru 09 okt '23 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 2.100 /mnd.
  • ID: 2208 Goedlopend en zeer goed geïsoleerd bruin Café in Laakkwartier / Den Haag ID: 2208 Goedlopend en zeer goed geïsoleerd bruin Café in La Gezellig en compleet ingericht bruin café in de Haagse wijk laakkwartier. Dit café is voorzien van alles wat je nodig hebt. Bar, stoelen, tafels, tv, keuken, achtertuin, muziek, darts en een zeer sfeervol terras aan de voorzijde. Het café gaat de laatste maanden later op de dag open. Op basis van deze openingstijden wordt er een goede omzet gemaakt 10 jul '23 , ZH INV/GW: € 89.500     Huur: € 1.990 /mnd.
  • Maas en Peel
  • ID 4209 Wapen van Voorburg ID 4209 Wapen van Voorburg Een unieke kans doet zich voor in het hart van Voorburg! Het Wapen van Voorburg, een bruisend café met een gezellig terras, staat te koop en is klaar voor nieuwe eigenaren om de fakkel over te nemen. Gelegen in het hart van het winkelcentrum, is het Wapen van Voorburg de ideale plek om te genieten van een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd Voorburg, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 2.098,58 /mnd.

Heeft u een suggestie?