46 café/bar advertenties Sorteer
 • Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN ** Ter overname goedlopende en zeer stijlvol Cafe/Club te Beverwijk is ruim 2 jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled . Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans ( een goudmijntje ) voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer ** Deze Nachtclub / Cafe is voldoende geluidsgeïsoleerd dus qua muziek veel mogelijkh Beverwijk, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 731 /mnd.
 • Café/Club uitgaanscentrum Enschede Café/Club uitgaanscentrum Enschede Ter overname aangeboden wegens emigratieplannen: Café/Club uitgaanscentrum Enschede Het pand is gesitueerd in het centrum van Enschede in een uitgaansstraat. In de directe omgeving zijn vele diverse horecagelegenheden. Pand is in 2008 gebouwd, voldoet dus aan alle wettelijke eisen voor een horecapand, zoals een zogenaamde kooi-in-kooi-constructie ( Enschede, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.680 /mnd.     Pacht: € 5.000 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Oud Dorp Amstenrade Oud Dorp Amstenrade Café Oud Dorp Hagendoornweg 10 Amstenrade Schuin tegenover Kasteel Amstenrade ligt dit ruime pand met legio mogelijkheden De indeling hoekpand is globaal als volgt: Publieksruimte met bar, vloeroppervlak van ca. 120 m² Aanliggend zaaltje (voorzijde) van ca. 80 m² Dubbele gescheiden toiletgroepen Ingerichte bedrijfskeu 05 okt '19 Amstenrade, LB INV/GW: € 10.000     Huur: Op aanvraag
 • Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca Oergezellige bar met een zeer groot terras volledig in de zon. Het terras kan elektrisch worden worden afgedekt bij eventueel een regenachtige dag. Werkelijk alles is vernieuwd in dit bedrijf. Instap klaar. Bar Double Dutch zit op een doorgaande weg in Benidorm met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op dit moment maken de eigenaren geen gebr 19 sept '19 Benidorm INV/GW: € 150.000     Huur: € 1.525 /mnd.
 • Borne, café-biljart te koop. Borne, café-biljart te koop. Er is een biljartvereniging met 3 teams aanwezig, alsmede een dartvereniging met 3 teams. Achter en boven het gezellige bruine café bevindt zich de ruime woning. Deze bestaat uit de woonkamer, keuken en boven de badkamer, een washok en 3 slaapkamers. De huur van het geheel is € 2.120,--, te splitsen in € 620,-- voor de woning en € 1.500,-- voor het 17 sept '19 Borne, OV INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.120 /mnd.
 • A1 locatie in Oudewater: "Horecabedrijf De Kroeg" . A1 locatie in Oudewater: "Horecabedrijf De Kroeg" In een waterrijk landschap tussen de Hollandse IJssel en de loop van het riviertje de Lange Linschoten, ligt in de provincie Utrecht, het mooie historische authentieke toeristische stadje met een ontstaans historie vanaf de achtste eeuw en stadsrechten sinds 1265. Er wonen 10.800 "geelbuiken" , zo genoemd door werkzaamheden in de touwindustrie.Midd 07 sept '19 Oudewater, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Assen cafe Nieuw lage prijs Assen cafe Nieuw lage prijs Cafe De PimpKerkplein 59401HA AssenTer overname klein gezellig bruisend cafe in het centrum van Assen.In de huidige situatie geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur. Ruimere openingstijden zijn uiteraard mogelijk.De oppervlakte bedraagt circa 60 m², er is een kelder aanwezig voor opslag.In de winterperiode is er om de week op 27 aug '19 Assen, DR INV/GW: € 8.000     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Cafetaria/cafe met zeer lage overnameprijs Cafetaria/cafe met zeer lage overnameprijs Eetcafé/cafetaria '’t Pleintje' Spoorstraat 3 - Tienray (L)In het centrum van het toeristische Tienray (Noord-Limburg) is een compleet horecabedrijf met velemogelijkheden voor gedreven horecaondernemers. Het eetcafé met schitterend terras verwelkomt jaarlijksduizenden fietstoeristen en wandelaars. De indeling van dit gecombineer 02 aug '19 Tienray, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.200 /mnd.
 • Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum  Te koop, Café Restaurant & Zalencentrum in het centrum van Beltrum in de Achterhoek.Beltrum is gelegen aan de Berkel in de Achterhoek. Er zijn diverse fietsroutes met bezienswaardigheden langs historische plaatsjes die door vele toeristen en dagjesmensen worden gemaakt. Dit Café Restaurant en Zalencentrum staat in de weide omgeving bekend door de 26 jul '19 Beltrum, GD OG: € 575.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café 't Brunke Roermond Café 't Brunke Roermond Café ’t Brunke | Roermond centrum Het gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Op 25 meter van de Roerkade ligt dit zeer bekend en beroemd keldercafé. De gewelven kelder en het zicht op de bron geven dit café een sfeervolle entourage. Het café is als volgt in te delen: - caféruimte van circa 85 m&s 07 jul '19 Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Café/bar ter overname in Estartit Spanje Café/bar ter overname in Estartit Spanje Muziekbar met vergunning en VRIJ VAN BROUWERIJ CONTRACT aan een drukbezocht horecaplein in l´Estartit, Costa Brava, Spanje. Woonruimte boven de bar. Een ideale investering in een goedlopende zaak in een populaire toeristenplaats. De bar heeft 64 m2 op één verdieping en een terras op het plein. De bar is compleet ingericht en operationeel. Het onroe 05 jul '19 Estartit OG: € 80.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Grand-café Staccato te Tegelen Grand-café Staccato te Tegelen Grand café Staccato Grotestraat 82 Tegelen (gemeente Venlo) Dit grand café is gelegen aan de doorgaande weg van Tegelen naar Venlo en heeft met haar eigentijdse concept een zeer goede naam in de regio opgebouwd. De dag- én avondfunctie zorgen i.c.m. de verhuur van bovengelegen kamers en appartementen maken de exploitatie bovengemiddeld gezond. De 21 mei '19 Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Gezonde café-exploitatie Gezonde café-exploitatie Kaffe de kerteermeister Hoofstraat 76 te Gronsveld (L) In dit markante pand aan de Rijksweg in Gronsveld wordt zes dagen per week (dinsdag is sluitingsdag) op zeer gastvrije wijze gasten ontvangen. Een typisch goedlopend bruin café dat haar gasten verrast met aandacht voor thema’s en seizoenen. Het object laat zich als volgt indelen: Gronsveld, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.705 /mnd.
 • T.k.a. Bar Budhamar te Moraira, Spanje T.k.a. Bar Budhamar te Moraira, Spanje Deze totaal gerenoveerde bar op een tripple A locatie in het centrum van Moraira. Het is een van de grootste horecabedrijven in Moraira namelijk 156m2 . Het betreft een Ibiza stijl bar. Een prachtig exterieur en in de avond verandert het aangezicht met alle decoratie en het gekleurde licht dat schijnt. Binnen in de bar is de capaciteit ongeveer 85 Moraira OG: € 0     INV/GW: € 225.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • gezellig café op zichtlocatie Maasbracht gezellig café op zichtlocatie Maasbracht Gezellig cafépand Hoofdstraat 41 Maasbracht Gelegen op een zichtlocatie aan de grote rotonde in het centrum van Maasbracht ligt een gezellig cafébedrijf dat ter overname wordt aangeboden. De globale indeling is als volgt: - café van circa 80 m² - handig ingerichte bar met goed zicht over de gehele zaak - dubbele toiletten - ruim terras aan de Maasbracht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 10.000     Huur: € 1.650 /mnd.
Heeft u een suggestie?