45 café/bar advertenties Sorteer
 • goedlopend cafe in populaire wijk in Den Haag goedlopend cafe in populaire wijk in Den Haag Een goedlopende bar in een zeer gewilde en bruisende buurt in Den Haag met veel potentie en met diverse mogelijkheden! Verruiming van de openingstijden en dagen ( dus omzetverhogend) of wijziging van het concept mogelijk! Bijv door het gebruik van een kleine kaart! Zoals tapas of een wijn of cocktailbar. Op dit moment zijn er diverse dartteams die 14 jan '20 , ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! In Meppel is Jan's café-biljart aan de Molenstraat 15 te koop. Het café heeft een gezellige bar, een biljart, 2 dartbanen en een goed uigeruste keuken. De vraagprijs voor de complete inventaris is € 29.500,--. Een kleine financiering is mogelijk. De huurprijs van het gehele pand is € 2.600,-- hiervan komt terug ca. € 1.600,-- van de opbrengst van d 13 dec '19 Meppel, DR INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Topcafé Maneslust Biej Mieke in Neer Topcafé Maneslust Biej Mieke in Neer Café Maneslust Biej Mieke Steeg 46a | Neer In het levendige dorp Neer ligt Café Maneslust Biej Mieke. Sinds jaar en dag bruist dit café, waarbij de sfeer van de jaren ’60 en ’70 de boventoon voeren. Het pand is globaal als volgt ingedeeld: Gezellig cafégedeelte met in het midden een prachtige bar Terras Vandaag Neer, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita is al jaren een bekende bar waar veel livemuziek plaatsvind. Zowel "locals" als toeristen vinden altijd hun weg hiernaartoe. Geen verplichtingen, geen contracten. Turnkey horeca bedrijf met een mooie omzet, waar een goede boterham te verdienen is. De bar is eventueel te pachten. Het pand is extra geïsoleerd om meer geluid te kunnen pr 11 jan '20 Moraira INV/GW: € 199.000     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Café Den Tunnel in Tegelen (Venlo) Café Den Tunnel in Tegelen (Venlo) Café Den Tunnel Nachtegaalstraat 47 | Tegelen Recht tegenover de H. Hart Kerk in Tegelen (gemeente Venlo, ruim 100.000 inw.) ligt dit ouderwets gezellige bruine café, dat inmiddels ruim 30 jaar door dezelfde eigenaren succesvol wordt geëxploiteerd. De wijk “Op de Heide” heeft circa 4280 inwoners. Het pand is globaal 11 dec '19 Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.630 /mnd.
 • Horecastel gezocht voor café in Nijverdal. Horecastel gezocht voor café in Nijverdal. In het uitgangscentrum van Nijverdal is dit bekende café te koop. Er vinden regelmatig activiteiten plaats zoals optredens van artiesten en dj's, dartwedstrijden enz...De vraagprijs voor de inventaris is slechts € 12.500,-- De huur van het gehele pand met bovenwoning, bestaande uit woonkamer met keuken, slaapkamer, toilet met douche, is slechts € 1 21 nov '19 Nijverdal, OV INV/GW: € 12.500     Huur: € 1.295 /mnd.
 • Binnen 2 weken verkocht! Binnen 2 weken verkocht! Café Oud Dorp Hagendoornweg 10 Amstenrade Schuin tegenover Kasteel Amstenrade ligt dit ruime pand met legio mogelijkheden De indeling hoekpand is globaal als volgt: Publieksruimte met bar, vloeroppervlak van ca. 120 m² Aanliggend zaaltje (voorzijde) van ca. 80 m² Dubbele gescheiden toiletgroepen Ingerichte bedrijfskeu 05 okt '19 Amstenrade, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca Oergezellige bar met een zeer groot terras volledig in de zon. Het volledige terras kan worden worden afgedekt bij eventueel een regenachtige dag. Werkelijk alles is vernieuwd in dit bedrijf. Instap klaar. Bar Double Dutch zit op een doorgaande weg in Benidorm met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op dit moment maken de eigenaren geen gebru 19 sept '19 Benidorm INV/GW: € 99.500     Huur: € 1.525 /mnd.
 • Borne, café-biljart te koop. Borne, café-biljart te koop. Er is een biljartvereniging met 3 teams aanwezig, alsmede een dartvereniging met 3 teams. Achter en boven het gezellige bruine café bevindt zich de ruime woning. Deze bestaat uit de woonkamer, keuken en boven de badkamer, een washok en 3 slaapkamers. De huur van het geheel is € 2.120,--, te splitsen in € 620,-- voor de woning en € 1.500,-- voor het 17 sept '19 Borne, OV INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.120 /mnd.
 • A1 locatie in Oudewater: "Horecabedrijf De Kroeg" . A1 locatie in Oudewater: "Horecabedrijf De Kroeg" In een waterrijk landschap tussen de Hollandse IJssel en de loop van het riviertje de Lange Linschoten, ligt in de provincie Utrecht, het mooie historische authentieke toeristische stadje met een ontstaans historie vanaf de achtste eeuw en stadsrechten sinds 1265. Er wonen 10.800 "geelbuiken" , zo genoemd door werkzaamheden in de touwindustrie.Midd 07 sept '19 Oudewater, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Assen cafe Nieuw lage prijs Assen cafe Nieuw lage prijs Cafe De PimpKerkplein 59401HA AssenTer overname klein gezellig bruisend cafe in het centrum van Assen.In de huidige situatie geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur. Ruimere openingstijden zijn uiteraard mogelijk.De oppervlakte bedraagt circa 60 m², er is een kelder aanwezig voor opslag.In de winterperiode is er om de week op 27 aug '19 Assen, DR INV/GW: € 8.000     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Goedlopende Cafe/Club TE KOOP AANGEBODEN Goedlopende Cafe/Club TE KOOP AANGEBODEN ** Ter overname goedlopende en zeer stijlvol Cafe/Club te Beverwijk is ruim 3 jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled . Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer ** Deze Nachtclub / Cafe is voldoende geluidsgeïsoleerd dus qua muziek veel mogelijkheden 91dB(A) , OMEGA Beverwijk, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 731 /mnd.
 • Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Te koop, Café Restaurant & Zalencentrum in het centrum van Beltrum in de Achterhoek.Beltrum is gelegen aan de Berkel in de Achterhoek. Er zijn diverse fietsroutes met bezienswaardigheden langs historische plaatsjes die door vele toeristen en dagjesmensen worden gemaakt. Dit Café Restaurant en Zalencentrum staat in de weide omgevin 26 jul '19 Beltrum, GD OG: € 575.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café 't Brunke Roermond Café 't Brunke Roermond Café ’t Brunke | Roermond centrum Het gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Op 25 meter van de Roerkade ligt dit zeer bekend en beroemd keldercafé. De gewelven kelder en het zicht op de bron geven dit café een sfeervolle entourage. Het café is als volgt in te delen: - caféruimte van circa 85 m&s Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Café/bar ter overname in Estartit Spanje Café/bar ter overname in Estartit Spanje Muziekbar met vergunning en VRIJ VAN BROUWERIJ CONTRACT aan een drukbezocht horecaplein in l´Estartit, Costa Brava, Spanje. Woonruimte boven de bar. Een ideale investering in een goedlopende zaak in een populaire toeristenplaats. De bar heeft 64 m2 op één verdieping en een terras op het plein. De bar is compleet ingericht en operationeel. Het onroe Estartit OG: € 80.000     Huur: € 1.250 /mnd.
Heeft u een suggestie?