44 café/bar advertenties Sorteer
 • Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN Goedlopende Nachtclub / Cafe TE KOOP AANGEBODEN ** Ter overname goedlopende en zeer stijlvol Cafe/Club te Beverwijk is ruim 2 jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled . Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans ( een goudmijntje ) voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer ** Deze Nachtclub / Cafe is voldoende geluidsgeïsoleerd dus qua muziek veel mogelijkh Beverwijk, NH INV/GW: € 37.500     Huur: € 731 /mnd.
 • Cafetaria/cafe met zeer lage overnameprijs Cafetaria/cafe met zeer lage overnameprijs Eetcafé/cafetaria '’t Pleintje' Spoorstraat 3 - Tienray (L) In het centrum van het toeristische Tienray (Noord-Limburg) is een compleet horecabedrijf met vele mogelijkheden voor gedreven horecaondernemers. Het eetcafé met schitterend terras verwelkomt jaarlijks duizenden fietstoeristen en wandelaars. De indeling van d 02 aug '19 Tienray, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.200 /mnd.
 • Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum  Te koop, Café Restaurant & Zalencentrum in het centrum van Beltrum in de Achterhoek.Beltrum is gelegen aan de Berkel in de Achterhoek. Er zijn diverse fietsroutes met bezienswaardigheden langs historische plaatsjes die door vele toeristen en dagjesmensen worden gemaakt. Dit Café Restaurant en Zalencentrum staat in de weide omgeving bekend door de 26 jul '19 Beltrum, GD OG: € 575.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Café ’t Brunke | Roermond centrum Het gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Op 25 meter van de Roerkade ligt dit zeer bekend en beroemd keldercafé. De gewelven kelder en het zicht op de bron geven dit café een sfeervolle entourage. Het café is als volgt in te delen: - caféruimte van circa 85 m² voorzien van airco - efficiënt en gezellig inge 07 jul '19 Roermond, LB INV/GW: € 42.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Café/bar ter overname in Estartit Spanje Café/bar ter overname in Estartit Spanje Muziekbar met vergunning en VRIJ VAN BROUWERIJ CONTRACT aan een drukbezocht horecaplein in l´Estartit, Costa Brava, Spanje. Woonruimte boven de bar. Een ideale investering in een goedlopende zaak in een populaire toeristenplaats. De bar heeft 64 m2 op één verdieping en een terras op het plein. De bar is compleet ingericht en operationeel. Het onroe 05 jul '19 Estartit OG: € 80.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Grand-café Staccato te Tegelen Grand-café Staccato te Tegelen Grand café Staccato Grotestraat 82 Tegelen (gemeente Venlo) Dit grand café is gelegen aan de doorgaande weg van Tegelen naar Venlo en heeft met haar eigentijdse concept een zeer goede naam in de regio opgebouwd. De dag- én avondfunctie zorgen i.c.m. de verhuur van bovengelegen kamers en appartementen maken de exploitatie bovengemiddeld gezond. De 21 mei '19 Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Gezonde café-exploitatie Gezonde café-exploitatie Kaffe de kerteermeister Hoofstraat 76 te Gronsveld (L) In dit markante pand aan de Rijksweg in Gronsveld wordt zes dagen per week (dinsdag is sluitingsdag) op zeer gastvrije wijze gasten ontvangen. Een typisch goedlopend bruin café dat haar gasten verrast met aandacht voor thema’s en seizoenen. Het object laat zich als volgt indelen: 15 apr '19 Gronsveld, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.705 /mnd.
 • T.k.a. Bar Budhamar te Moraira, Spanje T.k.a. Bar Budhamar te Moraira, Spanje Deze totaal gerenoveerde bar op een tripple A locatie in het centrum van Moraira. Het is een van de grootste horecabedrijven in Moraira namelijk 156m2 . Het betreft een Ibiza stijl bar. Een prachtig exterieur en in de avond verandert het aangezicht met alle decoratie en het gekleurde licht dat schijnt. Binnen in de bar is de capaciteit ongeveer 85 31 mrt '19 Moraira OG: € 0     INV/GW: € 225.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • gezellig café op zichtlocatie Maasbracht gezellig café op zichtlocatie Maasbracht Gezellig cafépand Hoofdstraat 41 Maasbracht Gelegen op een zichtlocatie aan de grote rotonde in het centrum van Maasbracht ligt een gezellig cafébedrijf dat ter overname wordt aangeboden. De globale indeling is als volgt: - café van circa 80 m² - handig ingerichte bar met goed zicht over de gehele zaak - dubbele toiletten - ruim terras aan de 06 mrt '19 Maasbracht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 10.000     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Steenwijk groot cafe ter overname NIEUW centrum Steenwijk groot cafe ter overname NIEUW centrum SteenwijkIn het centrum van de hoofdplaats Steenwijk van de gemeente Steenwijkerland nu te huur het grote cafe aan de Koningstraat.De inventaris staat te koop , maar is ook te huur. Dus kleine investering !Het bedrijf bestaat uit twee barren, grote dansvloer, toiletgroep, rookruimte en een dartruimte.Huur bedraagt € 1.500,00 per maand.Nadere i 05 mrt '19 Steenwijk, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Ter overname aangeboden Cafe/bar Rotterdam zuid Ter overname aangeboden Cafe/bar Rotterdam zuid Ivm met een nieuwe project bieden wij ons café ter overname aan. Wij zijn helaas niet in staat ons werk bij het café voort te zetten. Dit doordat het onmogelijk is te combineren met onze nieuwe plannen. Ons café is zeer ruim we hebben 50 zitplaatsen en er blijft nog genoeg staanplek over. We hebben een ruime rookruimte waar je kan zitten met 4 tot Rotterdam, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.395,69 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Klein gezellig nachtcafe ter overname aangeboden aan de tweede nassaustraat in Amsterdam. En instapklaar! Locatie is zeer centraal, en is ‘t enige cafe in de buurt met een nachtvergunning wat heel gunstig is. Deze buurt is erg aan het groeien qua horeca en toerisme. Geen gokkast verplichting. Voor serieuze vragen of biedingen kun je contact opnemen Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • ID: 4065 Buurtcafé gelegen op een hoek aan een doorgaande weg. ID: 4065 Buurtcafé gelegen op een hoek aan een doorgaande we Nu ter overname een leuk buurtcafé gelegen op een hoek aan een doorgaande weg. Dit café bestaat al zeer lang en is dan ook erg bekend in de buurt en in Den Haag. Aan de voorkant van de zaak is er ruimte voor een mooi gevelterras met zuidelijke ligging. Bij binnenkomst proeft u direct de gezellige sfeer. De lange bar bevindt zich rechts in de zaak m Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.711 /mnd.
 • Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostburg. Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostbu Algemeen/Locatie:Dit object betreft een café met ruime bovenwoning in het centrum van Oostburg. De mogelijkheden zijn zeer divers op deze locatie. Zowel geschikt als café/bar maar bijvoorbeeld ook als burgerbar of tapasbar of …..?? of andere middenstandsactiviteiten of een combinatie hiervan.Indeling bgg; Café met gescheiden dames- en herentoilet m Oostburg, ZL Huur: € 1.300 /mnd.
 • Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte openingsuren! Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte ope Algemeen/Locatie: Het Amstelhoekje is bekend als het jongerencafé van Axel maar voor vele andere horecadoeleinden geschikt. Te denken valt daarbij aan: eetcafé, broodjesbar, fastfoodcorner maar ook een wijnbar zou op deze locatie succesvol kunnen zijn. Het betreft een bedrijfsruimte met mogelijkheid tot bovenwoning in het centrum van Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?