Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
29 café/bar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Café te huur in centrum van Breskens. Café te huur in centrum van Breskens. Café met woonruimte in Breskens: Lage huur (incl. woning) en overname!Algemeen en ligging: Voorheen "Café Beaufort", gelegen in het centrum van de toeristische plaats Breskens, tussen het Spuiplen met winkels en horeca en het strand! Deze royale horegelegenheid is een uitgelezen kans voor een ondernemer om tegen lage kosten te starten 04 sept '21 Breskens, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café met 4 kamers Café met 4 kamers Cafépand met 4 verhuurde kamers Maagdenbergweg 1 | Venlo Nabij het NS-station aan een drukkere doorgaande weg aan de rand van het levendige Venlose stadscentrum ligt deze horecabedrijfsruimte. Het betreft een tussenpand dat in gebruik is als café met 4 bovengelegen kamers welke allen verhuurd zijn. De indeling van dit object is globa 23 mei '21 Venlo, LB Huur: € 2.750 /mnd.
 • Brugman
 • Ter overname cafe de Bastion, zeer leuk typisch bruin cafe in Maastricht Ter overname cafe de Bastion, zeer leuk typisch bruin cafe i Er zijn van die cafeetjes die weinig introductie nodig hebben, dit cafe is er één van. Cafe de Bastion behoeft binnen Maastricht verder geen introductie, al tientallen jaren lang vindt men de weg naar dit typisch bruin café om te genieten van de aandacht, het gezelschap, de uiterst vriendelijke uitbaatster, en natuurlijk het he Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar te koop met nachtvergunning Bar te koop met nachtvergunning In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. In de Spaanse badplaats Moraira hebben wij een bar in de verkoop gekregen met een nachtvergunning tot 04.00 uur. Deze worden niet meer uitgegeven door de gemeente. Er komen hier een mix aan gasten zowel uit Spanje als de vele to Moraira INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Stille verkoop Goedlopende Pub Stille verkoop Goedlopende Pub In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Altijd al een echte pub willen bezitten ? Dat kan nu. Wij hebben in de regio Denia, Javea, Gata de Gorgos deze pub in de verkoop gekregen. Al jaren bekend bij de locals en de zeer vele toeristen die deze regio elk jaar aan doen. Javea INV/GW: € 250.000     Huur: € 3.900 /mnd.
 • Te koop Bruin Cafe met onroerend goed in Zeeland Te koop Bruin Cafe met onroerend goed in Zeeland Namens onze opdrachtgever mogen wij u een echt Bruin Café met onroerend goed aanbieden aan de jachthaven van Stavenisse met een groot zonnig terras met uniek uitzicht. Wilt u wonen en werken met dit unieke uitzicht dan is het zeker de moeite waard dit object te gaan bezichtigen. Stavenisse is een dorp in de gemeente Tholen in de provincie Zeeland, Stavenisse, ZL INV/GW: Op aanvraag
 • Café / eetcafé - biljart dart terras Café / eetcafé - biljart dart terras Café Biljart Dart Terras In het centrum van Meppel staat dit gezellige en bijzonder sfeervol ingericht bruin Café in een authentiek straatje met mooie historische panden. Naast de bakker en steakhouse. Het café heeft een vloeroppervlakte van Ca.100 m² -Bar 24zp -Café Biljart Dart 40zp -Kelder Meppel, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.740 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • ter overname cafe Old Inn in Cadier en Keer vlakbij Maastricht ter overname cafe Old Inn in Cadier en Keer vlakbij Maastric In het schitterende dorp Cadier en Keer bieden wij aan een van de bekendste cafe's van het dorp de Old Inn. Sinds 70 jaren is Brand Bier het bier dat er rijkelijk uit de kranen vloeit en is ereen goed aanbod van speciaal bieren zowel op de tap als op fles! Dit cafe is erg populair bij wandelaars, fietsers uiteraard de plaatselijke dorpsgenoten maar Cadier en Keer, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Borne, café-biljart te koop. Borne, café-biljart te koop. Er is een biljartvereniging met 3 teams aanwezig, alsmede een dartvereniging met 3 teams. Achter en boven het gezellige bruine café bevindt zich de ruime woning. Deze bestaat uit de woonkamer, keuken en boven de badkamer, een washok en 3 slaapkamers. De huur van het geheel is € 2.120,--, te splitsen in € 620,-- voor de woning en € 1.500,-- voor het Borne, OV INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.120 /mnd.
 • Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's in de brochure). Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's Te Koop, op Kreta, Griekenland, internationale bar/eetcafe Captain Jack, met gratis 300 dagen zon, en open 365 dagen per jaar. Aan de baai van Chania op Kreta, ligt het toeristen dorpje Almyrida, Almyrida ligt tussen Chania en Rythmynon in, 20 minuten van international airport Chania. Bar/eetcafé Captain Jack is te koop, gelegen aan een zand Chania INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! In Meppel is Jan's café-biljart aan de Molenstraat 15 te koop. Het café heeft een gezellige bar, een biljart, 2 dartbanen en een goed uigeruste keuken. Vraagprijs inventaris € 25.000,--. De huurprijs van het gehele pand is € 2.600,-- hiervan komt terug ca. € 1.600,-- van de opbrengst van de kamerverhuur. Het pand is vrij van brouwerij. Er is wel ee Meppel, DR INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Leiden Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Le Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! In het hart van het Pieterskwartier, centrum van Leiden, bieden wij u deze karakteristieke horecazaak aan.Deze mooie knusse zaak met een volledige horecavergunning heeft een totale oppervlakte van ca. 70 m2 / ca. 36 zitplaatsen en mogelijkheden voor Leiden, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hevesta
 • Café 't Brunke Roermond Café 't Brunke Roermond Café ’t Brunke | Roermond centrum Het gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Op 25 meter van de Roerkade ligt dit zeer bekend en beroemd keldercafé. De gewelven kelder en het zicht op de bron geven dit café een sfeervolle entourage. Het café is als volgt in te delen: - caféruimte van circa 85 m&s Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Grand-café Staccato te Tegelen Grand-café Staccato te Tegelen Grand café Staccato Grotestraat 82 Tegelen (gemeente Venlo) Dit grand café is gelegen aan de doorgaande weg van Tegelen naar Venlo en heeft met haar eigentijdse concept een zeer goede naam in de regio opgebouwd. De dag- én avondfunctie zorgen i.c.m. de verhuur van bovengelegen kamers en appartementen maken de exploitatie boven Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • gezellig café op zichtlocatie Maasbracht gezellig café op zichtlocatie Maasbracht Gezellig cafépand Hoofdstraat 41 Maasbracht Gelegen op een zichtlocatie aan de grote rotonde in het centrum van Maasbracht ligt een gezellig cafébedrijf dat ter overname wordt aangeboden. De globale indeling is als volgt: - café van circa 80 m² - handig ingerichte bar met goed zicht over de gehele zaak - dubbele toilet Maasbracht, LB OG: € 225.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
Heeft u een suggestie?