34 café/bar advertenties Sorteer
 • Bar met mogelijkheden te koop in Leiden Bar met mogelijkheden te koop in Leiden Te koop, centrum van Leiden op 50 meter van de morspoort een horecalocatie met cafévergunning. Het gehuurde is goed verzorgd, voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt plaats aan maximaal 60 man. INVENTARIS / GoodwillDe inventaris is in goede staat en bij bezichtiging wordt een inventarislijst overlegd. Het bedrijf heeft een goede loca 21 feb '18 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.170 /mnd.
 • Café, diverse concepten mogelijk Café, diverse concepten mogelijk Café van 120 m2 in het Centrum van Oosterhout NB. In het café zijn meerdere concepten mogelijk bijvoorbeeld als café, wijnbar, eetcafé. Tevens is er een kelder van 40 m2 voor opslag of het realiseren van een keuken. 11 dec '17 Oosterhout, NB INV/GW: € 9.900     Huur: € 950 /mnd.
 • Ter overname: cafe de Pint in Landgraaf Ter overname: cafe de Pint in Landgraaf Ter overname: cafe de Pint in Landgraaf (tevens geschikt als restaurant, brasserie of lunchroom) De voormalig café, gelegen aan de kerkstraat in Landgraaf, biedt legio mogelijkheden. Dit object leent zich, naast de caféfunctie, uitstekend als lunchroom, brasserie of gezellig restaurant. De indeling van het pand is globaal als volgt: 07 dec '17 Landgraaf, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 10.000     Huur: € 16.550 /mnd.
 • Cafe met naastgelegen cafetaria in Kerkrade Cafe met naastgelegen cafetaria in Kerkrade Ter overname: café en cafetaria (voormalig café De Bokkerijders) De voormalig café, gelegen aan de Pannesheiderstraat in Bleijerheide (gemeente Kerkrade), beschikt over een aparte zaal voor feesten, vergaderingen of andere bijeenkomsten en een apart cafetaria. Dit object leent zich eveneens voor andere horecaformules. Hierover 07 dec '17 Kerkrade, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 10.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Café op horecaplein van Roermond Café op horecaplein van Roermond Hét dag- én nachtcafé van Roermond Café ENZO – Stationsplein Gelegen op het horecaplein van Roermond ligt Café ENZO, een café van naam en faam in de hele regio. Dichtbij het station, het Designer Outlet en natuurlijk de unieke binnenstad van deze prachtige stad. Op dit horecaplein worden diverse ev 29 nov '17 Roermond, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 225.000     Huur: € 4.750 /mnd.
 • Café met bovenwoning en grote zaal in Philippine te koop. Café met bovenwoning en grote zaal in Philippine te koop. Huidige café: ca. 60 m² met bar (thuisbasis voor diverse verenigingen). Zitplaatsen: ca. 35 Feestzaal: ca. 90 m² met eigen ingang en uitgiftebuffet. Berging en garage met parkeerplaats. Geen personeels- en/of leveranciersverplichtingen.Indeling:Begane grond: café met bar, keuken, feestzaal met bar, toiletgroep, kelder, woonk Philippine, ZL OG: € 115.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café de Schreeuw in Neede Café de Schreeuw in Neede Te koop,Bruin Café, incl. bedrijfswoning, met ruim terras op zichtlocatie in Neede.Locatie: -Gelegen in woonwijk -Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving.Object gegevens: -Het pand en inventaris verkeren in goede staat. -Bedrijf fungeert op dit moment als Bruin Café. -Inclusief een bedrijfswoning-Dit bedrijf heeft een horeca Neede, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • te koop Cafe in Leiden Centrum te koop Cafe in Leiden Centrum VI-Kings Bar in Leiden Horecagelegenheid met cafévergunning(horeca IV) te koop in een drukke horecastraat in Leiden centrum met vele restaurants en enkele cafés. Het geheel is goed verzorgd, voldoet aan alle eisen en voorzien van alle benodigde apparatuur. Het biedt plaats aan ongeveer 70 man. HET BEDRIJF Geopend van 16.00 uur t/m 0.0 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.504 /mnd.
 • cafe Friesland GEZOCHT cafe Friesland GEZOCHT Friesland, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café in Doesburg Café in Doesburg Te koop, exploitatie van een Café met terras in het hartje centrum van Doesburg. Een historische Hanzestad met vele toeristentrekkers en campings.Locatie: -Gelegen in het hartje centrum -Voldoende vrij/betaald parkeer gelegenheid in de omgeving. Object gegevens: -Het pand en inventaris verkeren in goede staat. -Bedrijf fungeert op dit moment Doesburg, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Cafe DE SPORTVRIEND Cafe DE SPORTVRIEND Omschrijving Te koop aangeboden dit mooie cafe met zaal en eigen parkeerplaats in Veldhoven - Dorp. Het cafe-zaal ligt in het centrum aan de Kromstraat omgeven door diverse horecabedrijven en winkels. Het horecabedrijf is vele jaren een vast begrip in Veldhoven en omgeving en heeft in de loop der tijds een goede reputatie opgebouwd Huurprijs pand & 19 sept '17 VELDHOVEN, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 69.000     Huur: € 3.100 /mnd.
 • Te koop: café met zaal (Lazarus) in Sint Jansteen (Hulst). Te koop: café met zaal (Lazarus) in Sint Jansteen (Hulst). Algemeen/Locatie:Hartje centrum van het zeer gezellige Zeeuws Vlaamse dorp Sint Jansteen bevind zich dit instapklare café. Met zorg is hier jarenlang geïnvesteerd in een succesvol bedrijf en trouwe klantenkring. Mede dankzij o.a. de mooie zaal (met aparte ingang en toiletgroep), biljart, darts etc.en leuke evenementen beschikt dit, uits 14 sept '17 Sint Jansteen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bekend dorpscafé te huur in IJzendijke. Bekend dorpscafé te huur in IJzendijke. "La Porte d'Or" ook wel "De Huiskamer van IJzendijke" is al sinds mensenheugenis een goed renderend en gezellig café in IJzendijke.Ijzendijke is een historisch stadje in de gemeente Sluis, gelegen in het westen van Zeeuws Vlaanderen (provincie Zeeland; op slechts enkele kilometers van de Zeeuwse kust).Kenmerkend voor IJzendijke zijn de, druk IJzendijke, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Café voor ? 950,- huur op zeer goede locatie in Terneuzen. Café voor ? 950,- huur op zeer goede locatie in Terneuzen. Algemeen/Locatie:Bar De Markies is een zeer gezellig café met een zeer fraaie nieuwe inventaris in de uitgaansstraat van Terneuzen. Er zijn tevens terrasmogelijkheden. De Nieuwstraat herbergt zeer diverse eet- en drinkgelegenheden. Tevens zijn op de kop van de straat het theater en de bioscoop gevestigd. Deze locatie biedt de uitgelezen kans Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 950 /mnd.
 • Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg. Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg Gezellig klein café in het winkelcentrum van de wijk Donderberg. Donderberg is bij uitstek dé wijk in Roermond die zich enorm ontwikkeld. Want er gebeurt veel op de Donderberg. Overal duiken projecten en activiteiten op. Of het nu iets met koken, sporten of tuinieren is, in de Donderberg gebeurd het allemaal. Het liefst samen want zo Roermond, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 12.500     Huur: € 1.600 /mnd.
Heeft u een suggestie?