30 café/bar advertenties Sorteer op
 • Café met bovenwoning en grote zaal in Philippine te koop. Café met bovenwoning en grote zaal in Philippine te koop. Huidige café: ca. 60 m² met bar (thuisbasis voor diverse verenigingen). Zitplaatsen: ca. 35 Feestzaal: ca. 90 m² met eigen ingang en uitgiftebuffet. Berging en garage met parkeerplaats. Geen personeels- en/of leveranciersverplichtingen.Indeling:Begane grond: café met bar, keuken, feestzaal met bar, toiletgroep, kelder, woonk 10 jul '17 Philippine, ZL OG: € 115.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café de Schreeuw in Neede Café de Schreeuw in Neede Te koop,Bruin Café, incl. bedrijfswoning, met ruim terras op zichtlocatie in Neede.Locatie: -Gelegen in woonwijk -Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving.Object gegevens: -Het pand en inventaris verkeren in goede staat. -Bedrijf fungeert op dit moment als Bruin Café. -Inclusief een bedrijfswoning-Dit bedrijf heeft een horeca Neede, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • te koop Cafe in Leiden Centrum te koop Cafe in Leiden Centrum VI-Kings Bar in Leiden Horecagelegenheid met cafévergunning(horeca IV) te koop in een drukke horecastraat in Leiden centrum met vele restaurants en enkele cafés. Het geheel is goed verzorgd, voldoet aan alle eisen en voorzien van alle benodigde apparatuur. Het biedt plaats aan ongeveer 70 man. HET BEDRIJF Geopend van 16.00 uur t/m 0.0 20 jul '17 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.504 /mnd.
 • cafe Friesland GEZOCHT cafe Friesland GEZOCHT Friesland, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café in het kloppend hart van het bruisende nachtleven van Retie. Café in het kloppend hart van het bruisende nachtleven van R Dit café ligt in het kloppend hart van het bruisende nachtleven van Retie. Muziekliefhebbers ontdekken er de nieuwste hypes en live bands, en feesten er soms tot diep in de nacht. Maar evengoed wordt er op doordeweekse dagen of op zondagmiddag genoten van een fris streekbiertje of een hippe cocktail (bij mooi weer kan dat ook op het ruime te Retie (B) OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Te koop Shisha Lounge Café Bar (met alle vergunningen). Te koop Shisha Lounge Café Bar (met alle vergunningen). Te koop Shisha Lounge Café Bar (met alle vergunningen). De zaak is gevestigd in een leuke winkelstraat met gratis parkeergelegenheid. De zaak is zeer ruim (150 m2) en trendy, strak en modern ingericht, en heeft 65 zitplaatsen (plus terras buiten). De inrichting bestaat uit mooie loungebanken met LED tafels. De zaak is uitgerust met een state of the 14 okt '17 Alphen aan den rijn, ZH OG: € 110.000     Huur: € 1.870 /mnd.
 • Café in Doesburg Café in Doesburg Te koop, exploitatie van een Café met terras in het hartje centrum van Doesburg. Een historische Hanzestad met vele toeristentrekkers en campings.Locatie: -Gelegen in het hartje centrum -Voldoende vrij/betaald parkeer gelegenheid in de omgeving. Object gegevens: -Het pand en inventaris verkeren in goede staat. -Bedrijf fungeert op dit moment Doesburg, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Cafe DE SPORTVRIEND Cafe DE SPORTVRIEND Omschrijving Te koop aangeboden dit mooie cafe met zaal en eigen parkeerplaats in Veldhoven - Dorp. Het cafe-zaal ligt in het centrum aan de Kromstraat omgeven door diverse horecabedrijven en winkels. Het horecabedrijf is vele jaren een vast begrip in Veldhoven en omgeving en heeft in de loop der tijds een goede reputatie opgebouwd Huurprijs pand & 19 sept '17 VELDHOVEN, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 69.000     Huur: € 3.100 /mnd.
 • Te koop: café met zaal (Lazarus) in Sint Jansteen (Hulst). Te koop: café met zaal (Lazarus) in Sint Jansteen (Hulst). Foto's zullen spoedig volgen.Algemeen/Locatie:Hartje centrum van het zeer gezellige Zeeuws Vlaamse dorp Sint Jansteen bevind zich dit instapklare café. Met zorg is hier jarenlang geïnvesteerd in een succesvol bedrijf en trouwe klantenkring. Mede dankzij o.a. de mooie zaal (met aparte ingang en toiletgroep), biljart, darts etc.en leuke e 14 sept '17 Sint Jansteen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bekend dorpscafé te huur in IJzendijke. Bekend dorpscafé te huur in IJzendijke. "La Porte d'Or" ook wel "De Huiskamer van IJzendijke" is al sinds mensenheugenis een goed renderend en gezellig café in IJzendijke.Ijzendijke is een historisch stadje in de gemeente Sluis, gelegen in het westen van Zeeuws Vlaanderen (provincie Zeeland; op slechts enkele kilometers van de Zeeuwse kust).Kenmerkend voor IJzendijke zijn de, druk IJzendijke, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Café voor ? 950,- huur op zeer goede locatie in Terneuzen. Café voor ? 950,- huur op zeer goede locatie in Terneuzen. Algemeen/Locatie:Bar De Markies is een zeer gezellig café met een zeer fraaie nieuwe inventaris in de uitgaansstraat van Terneuzen. Er zijn tevens terrasmogelijkheden. De Nieuwstraat herbergt zeer diverse eet- en drinkgelegenheden. Tevens zijn op de kop van de straat het theater en de bioscoop gevestigd. Deze locatie biedt de uitgelezen kans Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 950 /mnd.
 • Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg. Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg Gezellig klein café in het winkelcentrum van de wijk Donderberg. Donderberg is bij uitstek dé wijk in Roermond die zich enorm ontwikkeld. Want er gebeurt veel op de Donderberg. Overal duiken projecten en activiteiten op. Of het nu iets met koken, sporten of tuinieren is, in de Donderberg gebeurd het allemaal. Het liefst samen want zo 27 jun '17 Roermond, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 12.500     Huur: € 1.600 /mnd.
 • geheel vernieuwd café met zaal geheel vernieuwd café met zaal Geheel gerenoveerd café met lage huurprijs Het gehele pand is volledige gerenoveerd en voldoet aan de hedendaagse eisen.De voormalig uitbater (en tevens pandeigenaar) heeft een aantal jaren geleden zijn zaak verhuurd en na het vertrek van deze huurder heeft de pandeigenaar het geheel gestript en weer klaargemaakt voor een gezonde exploitatie 23 sept '17 Hoensbroek, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 15.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Muziek/Feest Café Malle Babbel Aalten Muziek/Feest Café Malle Babbel Aalten Te koop, goed lopende en supergezellige Bar/Feestcafé Malle Babbel in Aalten Malle Babbel is een alom bekend Feest- en muziek café in het centrum van Aalten. Hier worden van alle evenementen georganiseerd welke zeer goed bezocht worden zoals o.a. live-muziek, cocktail-nights, en apres ski-feesten. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldo Aalten, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.668 /mnd.
 • Café La Touche in Lochem Café La Touche in Lochem Te koop, Café -bar op de Oosterwal in het centrum van Lochem, wat zich kenmerkt door haar prachtige monumentale panden. In een dergelijk pand is dit mooie café met naastliggende woning en bovenliggend appartement dan ook gesitueerd.De Oosterwal is door zijn meerdere horecagelegenheden een soort Horecaplein/straat.Mooi café, cen Lochem, GD OG: € 530.000     INV/GW: € 70.000     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?