Orbis auctions
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
36 café/bar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Te koop: café met zaal (Lazarus) in Sint Jansteen (Hulst). Te koop: café met zaal (Lazarus) in Sint Jansteen (Hulst). Algemeen/Locatie:Hartje centrum van het zeer gezellige Zeeuws Vlaamse dorp Sint Jansteen bevind zich dit instapklare café. Met zorg is hier jarenlang geïnvesteerd in een succesvol bedrijf en trouwe klantenkring. Mede dankzij o.a. de mooie zaal (met aparte ingang en toiletgroep), biljart, darts etc.en leuke evenementen beschikt dit, uits 08 dec '20 Sint Jansteen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Ter overname café De Zaak gelegen in het uitgaanscentrum van Nijverdal. Ter overname café De Zaak gelegen in het uitgaanscentrum van In het uitgaanscentrum van Nijverdal is dit bekende café te koop. Er vinden regelmatig activiteiten plaats zoals optredens van artiesten en dj's, dartwedstrijden enz... Pand is vrij van brouwerij. Het bedrijf is voorzien van diverse apparatuur en is gezellig ingericht. De toiletgroep is onlangs volledig gemoderniseerd. De vraagprijs voor de inventa 29 sept '20 Nijverdal, OV INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.295 /mnd.
 • Brugman
 • Ter Overname dit populaire dorpse Bar restaurant die al vele jaren een aanwinst is in het dorp Ter Overname dit populaire dorpse Bar restaurant die al vele Dit succesvolle bar / café restaurant in het mooie dorpje Aiques is ideaal voor iedereen die zijn eigen bedrijf wilt runnen zonder de stress en de gok te wagen om het op te zetten, dit is een geweldige kans!!! Deze zaak heeft en vaste klantenkring en een grote reputatie in de omgeving , wat maakt dat een “no brainer ‘is De zaak licht in het hartje 24 aug '20 Aiqeus INV/GW: € 39.999     Huur: € 550 /mnd.
 • Te koop Bruin Cafe met onroerend goed in Zeeland Te koop Bruin Cafe met onroerend goed in Zeeland Namens onze opdrachtgever mogen wij u een echt Bruin Café met onroerend goed aanbieden aan de jachthaven van Stavenisse met een groot zonnig terras met uniek uitzicht. Wilt u wonen en werken met dit unieke uitzicht dan is het zeker de moeite waard dit object te gaan bezichtigen. Stavenisse is een dorp in de gemeente Tholen in de provincie Ze 06 aug '20 Stavenisse, ZL INV/GW: Op aanvraag
 • Café / eetcafé - biljart dart terras met kamerverhuur Café / eetcafé - biljart dart terras met kamerverhuur Café Biljart Dart Terras In het centrum van Meppel staat dit gezellige en bijzonder sfeervol ingericht bruin Café in een authentiek straatje met mooie historische panden. Naast de bakker en steakhouse. Het café heeft een vloeroppervlakte van Ca.100 m² -Bar 24zp -Café Biljart Dart 40zp -Kelder 30 jul '20 Meppel, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 990 /mnd.
 • ter overname cafe Old Inn in Cadier en Keer vlakbij Maastricht ter overname cafe Old Inn in Cadier en Keer vlakbij Maastric In het schitterende dorp Cadier en Keer bieden wij aan een van de bekendste cafe's van het dorp de Old Inn. Sinds 70 jaren is Brand Bier het bier dat er rijkelijk uit de kranen vloeit en is ereen goed aanbod van speciaal bieren zowel op de tap als op fles! Dit cafe is erg populair bij wandelaars, fietsers uiteraard de plaatselijke dorpsgenoten maar Cadier en Keer, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Borne, café-biljart te koop. Borne, café-biljart te koop. Er is een biljartvereniging met 3 teams aanwezig, alsmede een dartvereniging met 3 teams. Achter en boven het gezellige bruine café bevindt zich de ruime woning. Deze bestaat uit de woonkamer, keuken en boven de badkamer, een washok en 3 slaapkamers. De huur van het geheel is € 2.120,--, te splitsen in € 620,-- voor de woning en € 1.500,-- voor het Borne, OV INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.120 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's in de brochure). Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's Te Koop, op Kreta, Griekenland, internationale bar/eetcafe Captain Jack, met gratis 300 dagen zon, en open 365 dagen per jaar. Aan de baai van Chania op Kreta, ligt het toeristen dorpje Almyrida, Almyrida ligt tussen Chania en Rythmynon in, 20 minuten van international airport Chania. Bar/eetcafé Captain Jack is te koop, gelegen aan een zand Chania INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe te koop in centrum Dordrecht met nachtvergunning en zonder verplichtingen Cafe te koop in centrum Dordrecht met nachtvergunning en zon Café Arina is gevestigd aan de Voorstraat 426 te Dordrecht, de langste winkelstraat van Nederland.Dit café is en was een begrip in Dordrecht en bekend als muziekcafé waar alle bekende Dordtse artiesten hun jamsessies hielden. Eigenaresse Arina heeft het café ruim 33 jaar met liefde en plezier uitgebaat, en nu is de tijd Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! In Meppel is Jan's café-biljart aan de Molenstraat 15 te koop. Het café heeft een gezellige bar, een biljart, 2 dartbanen en een goed uigeruste keuken. Vraagprijs inventaris € 25.000,--. De huurprijs van het gehele pand is € 2.600,-- hiervan komt terug ca. € 1.600,-- van de opbrengst van de kamerverhuur. Het pand is vrij van brouwerij. Er is wel ee Meppel, DR INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Leiden Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Le Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! In het hart van het Pieterskwartier, centrum van Leiden, bieden wij u deze karakteristieke horecazaak aan.Deze mooie knusse zaak met een volledige horecavergunning heeft een totale oppervlakte van ca. 70 m2 / ca. 36 zitplaatsen en mogelijkheden voor Leiden, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Topcafé Maneslust Biej Mieke in Neer Topcafé Maneslust Biej Mieke in Neer Café Maneslust Biej Mieke Steeg 46a | Neer In het levendige dorp Neer ligt Café Maneslust Biej Mieke. Sinds jaar en dag bruist dit café, waarbij de sfeer van de jaren ’60 en ’70 de boventoon voeren. Het pand is globaal als volgt ingedeeld: Gezellig cafégedeelte met in het midden een prachtige bar Terras Neer, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hevesta
 • In prijs enorm verlaagd Bar Floridita te Moraira Spanje In prijs enorm verlaagd Bar Floridita te Moraira Spanje Bar Floridita is al jaren een bekende bar waar veel livemuziek plaatsvind. Zowel "locals" als toeristen vinden altijd hun weg hiernaartoe. Geen verplichtingen, geen contracten. Turnkey horeca bedrijf met een mooie omzet, waar een goede boterham te verdienen is. De bar is eventueel te pachten. Het pand is extra geïsoleerd om meer geluid te kunnen pr Moraira INV/GW: € 99.000     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Café 't Brunke Roermond Café 't Brunke Roermond Café ’t Brunke | Roermond centrum Het gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Op 25 meter van de Roerkade ligt dit zeer bekend en beroemd keldercafé. De gewelven kelder en het zicht op de bron geven dit café een sfeervolle entourage. Het café is als volgt in te delen: - caféruimte van circa 85 m&s Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Grand-café Staccato te Tegelen Grand-café Staccato te Tegelen Grand café Staccato Grotestraat 82 Tegelen (gemeente Venlo) Dit grand café is gelegen aan de doorgaande weg van Tegelen naar Venlo en heeft met haar eigentijdse concept een zeer goede naam in de regio opgebouwd. De dag- én avondfunctie zorgen i.c.m. de verhuur van bovengelegen kamers en appartementen maken de exploitatie boven Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?