troostwijk
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
34 café/bar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 1542 Biljartcafé in Den Haag ID: 1542 Biljartcafé in Den Haag Dit biljartcafé is niet alleen een begrip in Den Haag, maar heel biljart minnend Nederland kent dit café, of heeft er weleens gespeeld. Het café heeft 4 kleine en 4 grote matchtafels, 2 pool biljarts en 2 dartsbanen. Alle vergunningen zijn aanwezig, met openingstijden tot 01:30 uur doordeweeks en 02:30 uur in het weekend. Na ruim 40 jaar met de fam 01 jun '21 INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Café met 4 kamers Café met 4 kamers Cafépand met 4 verhuurde kamers Maagdenbergweg 1 | Venlo Nabij het NS-station aan een drukkere doorgaande weg aan de rand van het levendige Venlose stadscentrum ligt deze horecabedrijfsruimte. Het betreft een tussenpand dat in gebruik is als café met 4 bovengelegen kamers welke allen verhuurd zijn. De indeling van dit object is globa 23 mei '21 Venlo, LB Huur: € 2.750 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Café te koop in up coming wijk in Rotterdam Café te koop in up coming wijk in Rotterdam Katendrecht heeft rond het Deliplein een levendige 'dorpssfeer'. Kleine restaurantjes en terrassen, op de achtergrond de skyline van wolkenkrabbers, een stukje verder de vintage cruiseboot de SS Rotterdam. Op het van oudsher 'notoire' Katendrecht besloten twee vrienden een bar-restaurant te creëren waarin de sfeer van de favoriete barretjes di 28 apr '21 Rotterdam, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Ter overname cafe de Bastion, zeer leuk typisch bruin cafe in Maastricht Ter overname cafe de Bastion, zeer leuk typisch bruin cafe i Er zijn van die cafeetjes die weinig introductie nodig hebben, dit cafe is er één van. Cafe de Bastion behoeft binnen Maastricht verder geen introductie, al tientallen jaren lang vindt men de weg naar dit typisch bruin café om te genieten van de aandacht, het gezelschap, de uiterst vriendelijke uitbaatster, en natuurlijk het he 03 apr '21 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar te koop met nachtvergunning Bar te koop met nachtvergunning In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. In de Spaanse badplaats Moraira hebben wij een bar in de verkoop gekregen met een nachtvergunning tot 04.00 uur. Deze worden niet meer uitgegeven door de gemeente. Er komen hier een mix aan gasten zowel uit Spanje als de vele to 31 mrt '21 Moraira INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Gezellige wijnbar Gezellige wijnbar In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. In het centrum van Moraira hebben we deze leuke wijnbar in de verkoop gekregen. De gehele ruimte is recent volledig opnieuw geverfd en ingericht. De bar heeft nog wat aankleding nodig qua inventaris. Binnen zijn er 24 zitplaatse 12 mrt '21 Moraira INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Stille verkoop Goedlopende Pub Stille verkoop Goedlopende Pub In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Altijd al een echte pub willen bezitten ? Dat kan nu. Wij hebben in de regio Denia, Javea, Gata de Gorgos deze pub in de verkoop gekregen. Al jaren bekend bij de locals en de zeer vele toeristen die deze regio elk jaar aan doen. 06 feb '21 Javea INV/GW: € 250.000     Huur: € 3.900 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Ter overname café De Zaak gelegen in het uitgaanscentrum van Nijverdal. Ter overname café De Zaak gelegen in het uitgaanscentrum van In het uitgaanscentrum van Nijverdal is dit bekende café te koop. Er vinden regelmatig activiteiten plaats zoals optredens van artiesten en dj's, dartwedstrijden enz... Pand is vrij van brouwerij. Het bedrijf is voorzien van diverse apparatuur en is gezellig ingericht. De toiletgroep is onlangs volledig gemoderniseerd. De vraagprijs voor de inventa Nijverdal, OV INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.295 /mnd.
 • Te koop Bruin Cafe met onroerend goed in Zeeland Te koop Bruin Cafe met onroerend goed in Zeeland Namens onze opdrachtgever mogen wij u een echt Bruin Café met onroerend goed aanbieden aan de jachthaven van Stavenisse met een groot zonnig terras met uniek uitzicht. Wilt u wonen en werken met dit unieke uitzicht dan is het zeker de moeite waard dit object te gaan bezichtigen. Stavenisse is een dorp in de gemeente Tholen in de provincie Zeeland, Stavenisse, ZL INV/GW: Op aanvraag
 • Café / eetcafé - biljart dart terras Café / eetcafé - biljart dart terras Café Biljart Dart Terras In het centrum van Meppel staat dit gezellige en bijzonder sfeervol ingericht bruin Café in een authentiek straatje met mooie historische panden. Naast de bakker en steakhouse. Het café heeft een vloeroppervlakte van Ca.100 m² -Bar 24zp -Café Biljart Dart 40zp -Kelder Meppel, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.740 /mnd.
 • ter overname cafe Old Inn in Cadier en Keer vlakbij Maastricht ter overname cafe Old Inn in Cadier en Keer vlakbij Maastric In het schitterende dorp Cadier en Keer bieden wij aan een van de bekendste cafe's van het dorp de Old Inn. Sinds 70 jaren is Brand Bier het bier dat er rijkelijk uit de kranen vloeit en is ereen goed aanbod van speciaal bieren zowel op de tap als op fles! Dit cafe is erg populair bij wandelaars, fietsers uiteraard de plaatselijke dorpsgenoten maar Cadier en Keer, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Borne, café-biljart te koop. Borne, café-biljart te koop. Er is een biljartvereniging met 3 teams aanwezig, alsmede een dartvereniging met 3 teams. Achter en boven het gezellige bruine café bevindt zich de ruime woning. Deze bestaat uit de woonkamer, keuken en boven de badkamer, een washok en 3 slaapkamers. De huur van het geheel is € 2.120,--, te splitsen in € 620,-- voor de woning en € 1.500,-- voor het Borne, OV INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.120 /mnd.
 • VDS
 • Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's in de brochure). Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's Te Koop, op Kreta, Griekenland, internationale bar/eetcafe Captain Jack, met gratis 300 dagen zon, en open 365 dagen per jaar. Aan de baai van Chania op Kreta, ligt het toeristen dorpje Almyrida, Almyrida ligt tussen Chania en Rythmynon in, 20 minuten van international airport Chania. Bar/eetcafé Captain Jack is te koop, gelegen aan een zand Chania INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe te koop in centrum Dordrecht met nachtvergunning en zonder verplichtingen Cafe te koop in centrum Dordrecht met nachtvergunning en zon Café Arina is gevestigd aan de Voorstraat 426 te Dordrecht, de langste winkelstraat van Nederland.Dit café is en was een begrip in Dordrecht en bekend als muziekcafé waar alle bekende Dordtse artiesten hun jamsessies hielden. Eigenaresse Arina heeft het café ruim 33 jaar met liefde en plezier uitgebaat, en nu is de tijd aangebroken het stokje over Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! Meppel centrum, te koop café-biljart met zeer lage huur! In Meppel is Jan's café-biljart aan de Molenstraat 15 te koop. Het café heeft een gezellige bar, een biljart, 2 dartbanen en een goed uigeruste keuken. Vraagprijs inventaris € 25.000,--. De huurprijs van het gehele pand is € 2.600,-- hiervan komt terug ca. € 1.600,-- van de opbrengst van de kamerverhuur. Het pand is vrij van brouwerij. Er is wel ee Meppel, DR INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 2.600 /mnd.
Heeft u een suggestie?