45 café/bar advertenties Sorteer
 • Grand-café Staccato te Tegelen Grand-café Staccato te Tegelen Grand café Staccato Grotestraat 82 Tegelen (gemeente Venlo) Dit grand café is gelegen aan de doorgaande weg van Tegelen naar Venlo en heeft met haar eigentijdse concept een zeer goede naam in de regio opgebouwd. De dag- én avondfunctie zorgen i.c.m. de verhuur van bovengelegen kamers en appartementen maken de exploitatie bovengemiddeld gezond. De 21 mei '19 Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • ID: 4045 Café/Brasserie in Den Haag ID: 4045 Café/Brasserie in Den Haag In de leuke Weimarstraat, één van de opkomende straten in de Haagse wijk Regentessekwartier, ligt deze leuke horecazaak, die voor vele concepten geschikt is. De zaak is ruim van opzet en heeft tevens een mooi terras voor de deur welke nog kan worden uitgebreid. Bij binnenkomst treft u een grote bar aan en dan loopt deze zaak lang door naar de rookr 02 mei '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Nachtclub / Cafe Te Beverwijk 24/7 Vergunning Nachtclub / Cafe Te Beverwijk 24/7 Vergunning ** Ter overname goedlopende en zeer stijlvol Cafe/Club te Beverwijk is ruim 2 jaar geleden compleet vernieuwd en gestyled . Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans ( een goudmijntje ) voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer ** Deze Nachtclub / Cafe is voldoende geluidsgeïsoleerd dus qua muziek veel mogelijkh 30 jan '19 Beverwijk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 721 /mnd.
 • Gezonde café-exploitatie Gezonde café-exploitatie Kaffe de kerteermeister Hoofstraat 76 te Gronsveld (L) In dit markante pand aan de Rijksweg in Gronsveld wordt zes dagen per week (dinsdag is sluitingsdag) op zeer gastvrije wijze gasten ontvangen. Een typisch goedlopend bruin café dat haar gasten verrast met aandacht voor thema’s en seizoenen. Het object laat zich als volgt indelen: 15 apr '19 Gronsveld, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.705 /mnd.
 • T.k.a. Bar Budhamar te Moraira, Spanje T.k.a. Bar Budhamar te Moraira, Spanje Deze totaal gerenoveerde bar op een tripple A locatie in het centrum van Moraira. Het is een van de grootste horecabedrijven in Moraira namelijk 156m2 . Het betreft een Ibiza stijl bar. Een prachtig exterieur en in de avond verandert het aangezicht met alle decoratie en het gekleurde licht dat schijnt. Binnen in de bar is de capaciteit ongeveer 85 31 mrt '19 Moraira OG: € 0     INV/GW: € 225.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • gezellig café op zichtlocatie Maasbracht gezellig café op zichtlocatie Maasbracht Gezellig cafépand Hoofdstraat 41 Maasbracht Gelegen op een zichtlocatie aan de grote rotonde in het centrum van Maasbracht ligt een gezellig cafébedrijf dat ter overname wordt aangeboden. De globale indeling is als volgt: - café van circa 80 m² - handig ingerichte bar met goed zicht over de gehele zaak - dubbele toiletten - ruim terras aan de 06 mrt '19 Maasbracht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 10.000     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Steenwijk groot cafe ter overname NIEUW centrum Steenwijk groot cafe ter overname NIEUW centrum SteenwijkIn het centrum van de hoofdplaats Steenwijk van de gemeente Steenwijkerland nu te huur het grote cafe aan de Koningstraat.De inventaris staat te koop , maar is ook te huur. Dus kleine investering !Het bedrijf bestaat uit twee barren, grote dansvloer, toiletgroep, rookruimte en een dartruimte.Huur bedraagt € 1.500,00 per maand.Nadere inform 05 mrt '19 Steenwijk, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Ter overname aangeboden Cafe/bar Rotterdam zuid Ter overname aangeboden Cafe/bar Rotterdam zuid Ivm met een nieuwe project bieden wij ons café ter overname aan. Wij zijn helaas niet in staat ons werk bij het café voort te zetten. Dit doordat het onmogelijk is te combineren met onze nieuwe plannen. Ons café is zeer ruim we hebben 50 zitplaatsen en er blijft nog genoeg staanplek over. We hebben een ruime rookruimte waar je kan zitten met 4 tot 27 jan '19 Rotterdam, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.395,69 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Klein gezellig nachtcafe ter overname aangeboden aan de tweede nassaustraat in Amsterdam. En instapklaar! Locatie is zeer centraal, en is ‘t enige cafe in de buurt met een nachtvergunning wat heel gunstig is. Deze buurt is erg aan het groeien qua horeca en toerisme. Geen gokkast verplichting. Voor serieuze vragen of biedingen kun je contact opnemen 10 jan '19 Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • ID: 4065 Buurtcafé gelegen op een hoek aan een doorgaande weg. ID: 4065 Buurtcafé gelegen op een hoek aan een doorgaande we Nu ter overname een leuk buurtcafé gelegen op een hoek aan een doorgaande weg. Dit café bestaat al zeer lang en is dan ook erg bekend in de buurt en in Den Haag. Aan de voorkant van de zaak is er ruimte voor een mooi gevelterras met zuidelijke ligging. Bij binnenkomst proeft u direct de gezellige sfeer. De lange bar bevindt zich rechts in de zaak m 28 dec '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.711 /mnd.
 • Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostburg. Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostbu Algemeen/Locatie:Dit object betreft een café met ruime bovenwoning in het centrum van Oostburg. De mogelijkheden zijn zeer divers op deze locatie. Zowel geschikt als café/bar maar bijvoorbeeld ook als burgerbar of tapasbar of …..?? of andere middenstandsactiviteiten of een combinatie hiervan.Indeling bgg; Café met gesche Oostburg, ZL Huur: € 1.300 /mnd.
 • Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte openingsuren! Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte ope Algemeen/Locatie: Het Amstelhoekje is bekend als het jongerencafé van Axel maar voor vele andere horecadoeleinden geschikt. Te denken valt daarbij aan: eetcafé, broodjesbar, fastfoodcorner maar ook een wijnbar zou op deze locatie succesvol kunnen zijn. Het betreft een bedrijfsruimte met mogelijkheid tot bovenwoning in het centrum van Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • CAFE MOCCA NIEUW GEOPEND TE KOOP!! €75.000 CAFE MOCCA NIEUW GEOPEND TE KOOP!! €75.000 Hierbij word het CAFE MOCCA te koop gezet met spoed !! Het is een nieuw hoogdrempelig cafe nog kort geopend op 23 augustus 2018. Wegens privéomstandigheden kunnen wij het cafe niet de aandacht geven die het verdient ! Je mist in het geheel uit ervaring een strak systeem, advertenties en reclame. De buurt is erg geïnteresseerd in een Coffee & brunch Amsterdam, NH OG: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4083 Ter overname, grand Café met nachtontheffing nabij het Haagse Plein ID: 4083 Ter overname, grand Café met nachtontheffing nabij Verkocht onder voorbehoud! Verkocht onder voorbehoud! Verkocht onder voorbehoud! Grijp nu uw kans om uw eigen succesvolle bar/restaurant/café te beginnen op nog geen 20 meter afstand van het bekende Haagse Plein. Tussen station Den Haag Centraal en het Haagse plein ligt deze zaak. Dagelijks lopen, lunchen, eten en drinken vele mensen wat op het Ple Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.236,56 /mnd.
 • Café de Klokkenluider
  Gereserveerd
  Café de Klokkenluider CAFÉ DE KLOKKENLUIDER GROTE MARKT 23, VENRAY   Op een perfecte locatie aan het levendige terrassenplein, De Grote Markt, in het centrum van de gezellige Noord-Limburgse plaats Venray ligt dit uitstekend draaiende authentieke bruine café. De indeling van dit sfeervolle, half vrijstaande object is globaal als volgt: Entreehal Publiekruimte gelij Venray, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.900 /mnd.
Heeft u een suggestie?