174 restaurant advertenties Sorteer
 • Spaans tapasrestaurant ter overname Spaans tapasrestaurant ter overname In gemeente van Breda, goedlopend restaurant ter overname. Het betreft een huurpand, inclusief woning met 1 slaapkamer en grote woonkamer, waar een 2e slaapkamer te realiseren is. Het restaurant heeft een privé binnentuin, waarbij je je waant in het buitenland. Binnen heb je 60 couverts en buiten kleine 40. Aan de voorkant en zijkant kunnen ook taf 14 jun '19 Breda, NB INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant tea en lunchroom Restaurant tea en lunchroom Ter overname restaurant tea-lunchroom. Ter overname in het altijd drukke Sluis west Zeeuws Vlaanderen wegens nieuwe uitdaging. Graag reactie per mail. Restaurant Inges is gelegen in het hart van het “Sluisse winkelcentrum” en is van oudsher bekend voor zijn gezellige sfeer en gastvrijheid. Sluis ligt als koopstad voor de regio en achterland van Vla 13 apr '19 Sluis, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant in winkelstraat te Rijswijk ter overname Restaurant in winkelstraat te Rijswijk ter overname Middenin het winkelgebied van de oude dorpskern van Rijswijk tegenover de kerk zit Restaurant Gran Sasso. Dit mooie restaurant bestaat sinds 1993, huidig eigenaar is pas de 2e ondernemer sinds de start van de onderneming. Het restaurant is een paar jaar terug verbouwd, zowel keuken als restaurant zijn flink aangepakt met respect voor het karakteris 26 mrt '19 Rijswijk, ZH INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.800 /mnd.
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. privé omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Vietnamees specialiteiten restaurant, dat is gelegen in de leukste winkelstraat van Haarlem, de Kleine Houtstraat. Zeer veel dagjesmensen en toeristen bezoeken dagelijkse deze unieke winkelstraat met zijn vele aandachttrekkende winkeltjes en horecazaken. Ook met auto prima bereikbaar dankzij de uitstek Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
  Marktconforme prijzen!
 • ID: 4108 By J&M ID: 4108 By J&M Nu ter overname zeer leuk restaurant in de gewilde Prinsestraat van Den Haag! De Prinsestraat is onderdeel van het Hofkwartier. Dit gedeelte van Den Haag Centrum is een gezellige mix van horeca, winkels en kunst. Bewoners, expats, bezoekers en toeristen weten allemaal hun weg te vinden naar deze authentieke en historische winkelstraat. Op dit momen 20 jun '19 Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 82.500     Huur: € 2.800 /mnd.
 • te koop restaurant / bezorgservice Waalwijk te koop restaurant / bezorgservice Waalwijk Aan de rand van het centrum van Waalwijk aan een drukke doorgaande weg is deze zeer goedlopende en bekende exploitatie gevestigd welke vorig jaar volledig is gerenoveerd gemoderniseerd en aangepast. Deze zaak is direct probleemloos instap klaar voor de nieuwe eigenaren. Borduur verder op het zorgvuldig opgebouwde imago. De mooie recensies, hoog in 18 jun '19 Waalwijk, NB INV/GW: € 57.500     Huur: € 765 /mnd.
 • ID: 2057 Object met veel mogelijkheden!! ID: 2057 Object met veel mogelijkheden!! Het Energiekwartier ligt centraal binnen de stad, een onderdeel van het gewilde Regentessekwartier. Een stoere buurt direct naast de Haagse binnenstad, met grote contrasten, zoals de Elektriciteitsfabriek en park De Verademing. Een buurt in transformatie. Een spannende plek voor culturele, culinaire en muzikale activiteiten. Naast de monumentale, i 17 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.560 /mnd.
 • 2 restaurants worden voor 95 % gefinancierd Zuid Holland 2 restaurants worden voor 95 % gefinancierd Zuid Holland Verkoper bied zijn 2 restaurants aan waarbij hij de juiste kandidaat volledig ( 95 % ) wilt financieren. U dient over enorme ervaring te beschikken op het gebied van restaurant management en keuken. Er zullen diverse gesprekken plaats vinden op ons kantoor te Rotterdam om te bepalen of u de geschikte kandidaat bent. De 2 restaurants bevinden zich i 16 jun '19 Nederland, ZH
 • Club Restaurant met nachtvergunning grote stad Club Restaurant met nachtvergunning grote stad In discrete verkoop deze zeer bekende club/restaurant in een grote stad met nachtvergunning. Voor serieuze interesse kunt u contact opnemen met de heer Borremans. Een NDA en geheimhouding zal worden opgemaakt en er zal een credit check worden geëist van verkopende partij. Werkelijk een prachtig horecabedrijf ! De foto die afgebeeld is is niet die v 15 jun '19 Nederland, ZH INV/GW: € 1.200.000     Huur: € 12.500 /mnd.
 • ID: 4100 Restaurant in het Segbroek ID: 4100 Restaurant in het Segbroek Deze horecagelegenheid is gevestigd op de Laan van Meerdervoort, de langste laan van Nederland. Momenteel ligt de focus op het afhalen en bezorgen, maar het draaien van diner/ lunch zal de omzet zeker doen stijgen. In deze zaak wordt de echte Amerikaanse burgersfeer gecreëerd. Alles is hier aanwezig om de mooiste burgers op tafel te zetten of om te 13 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 67.500     Huur: € 1.600 /mnd.
 • ID: 4106 Restaurant in het centrum van Delft ID: 4106 Restaurant in het centrum van Delft Aan één van de mooie grachten van Delft is dit fantastische restaurant gevestigd. Het historische en karakteristieke pand komt uit 1815. De zaak is in 2016 compleet gerestyled, maar wel met behoud van de oude elementen van dit monumentale pand. De zaak is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich in het voorste gedeelte de gezel 13 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 89.500     Huur: € 3.165 /mnd.
 • ID: 2055 Uniek object aan de Herengracht met veel traffic!! ID: 2055 Uniek object aan de Herengracht met veel traffic!! Ideale plek voor een succesvolle onderneming. Aan de Herengracht, in Den Haag, tussen het Centraal Station en het centrum. De Herengracht is een van de straten van het pleinkwartier die de sfeervolle toegang tot het historische en politieke centrum van Den Haag is. De Herengracht, Korte Poten en Korte Houtstraat vormen het winkelgebied van het Plei 13 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 190.000     Huur: € 4.700 /mnd.
 • T.o.a. Ruim Horecapand met terras en bovenwoning in Zeeland T.o.a. Ruim Horecapand met terras en bovenwoning in Zeeland Riante horeca- winkelruimte, eventueel met bovenwoning, op een goede locatie het centrum Vrouwenpolder beschikbaar voor de verhuur en verkoop. Vrouwenpolder wordt jaarlijks bezocht door duizenden toeristen waardoor het een zeer interessante vestigingslocatie is voor uw onderneming. ================== Metrage (BVO) Restaurant: circa 194 m² Keuken: c Vrouwenpolder, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.292 /mnd.
 • Te koop restaurant onder de rook van Den Haag (discreet). Te koop restaurant onder de rook van Den Haag (discreet). Een mooi visspecialiteiten restaurant onder de rook van Den Haag. De exploitatie is prachtig verbouwd geheel in stijl. Dit restaurant heeft een goede naam en veel vaste gasten. In de directe omgeving is er veel parkeergelegenheid en de verbindingen met het openbaar vervoer zijn goed. Er is een groot terras aanwezig. Benodigde vergunningen zijn verl 12 jun '19 Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?