149 restaurant advertenties Sorteer
 • Markante horeca gebouw en ligging Markante horeca gebouw en ligging Schitterend horecapand. Goed ingericht. Modern. Eigentijds. Stoer. Groot terras. Nieuwe keuken. Binnen 60zitplaatsen. Buiten 60-80 zitplaatsen. Rand van toeristenplaats limburg. Langs wandelroute. Veel activiteiten in de buurt. Vanwege dubbele zaak nu enkele maanden gesloten en tegen scherpe overname condities te verkrijgen. Alles is bespreekbaar. 17 nov '18 Valkenburg, LB INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop, dat is gelegen in het historische centrum van Nederlands mooiste winkel- (restaurant) stad Haarlem. Het restaurant beschikt over de volgende kenmerken: Het is stijlvol ingericht en beschikt binnen over ruim 40 zitplaatsen; terras is sprake van ruim 10 zitplaatsen. Parkeergelegenheid (in de vorm van parkeerga 02 aug '18 Haarlem, NH INV/GW: € 97.500     Huur: € 2.000 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Te koop of te pacht op A1 locatie in Zutphen Te koop of te pacht op A1 locatie in Zutphen Middenin het centrum van Zutphen bevindt zich Restaurant “Bij D’n Open Haard”. Het betreft hier een zeer uniek restaurant. Het bedrijf is gevestigd in een monumentaal pand uit ca. 1400 en heeft een sfeervolle inrichting in deze oude stijl. Aan tafel kan men tussen de gerechten door een spelletje spelen. En als het buiten kouder wordt dan bestaat oo 19 nov '18 Zutphen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Italiaans restaurant aan de Grote Markt in Haarlem te koop Italiaans restaurant aan de Grote Markt in Haarlem te koop HorecaWinkelMakelaars biedt te koop aan een Italiaans restaurant, gelegen aan de Grote Markt midden in het A1 winkelgebied van Haarlem tussen de alom bekende Barteljorisstraat en de Grote Houtstraat. Hier bevinden zich diverse goede en bekende horecagelegenheden, grote winkelketens en diverse musea. Het drukbezochte en zeer levendige centrum van Ha 27 jun '18 Haarlem, NH INV/GW: € 80.000     Huur: € 4.335 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • ID: 4088 Restaurant / Bistro gelegen in het bekende Haagse Bezuidenhout ID: 4088 Restaurant / Bistro gelegen in het bekende Haagse B Wij bieden u aan, een zeer bekend restaurant/ bistro gelegen in het bekende Haagse Bezuidenhout. Dit restaurant bevindt zich in één van de oudste en gezelligste buurten van Den Haag. Het restaurant heeft een uitstekende staat van dienst en bestaat als sinds 1988!! Het restaurant heeft momenteel ook een afhaal/ bezorg service. Op dinsdag en woensdag 06 dec '18 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Grootschalige horecaruimte Venlo Grootschalige horecaruimte Venlo HORECARUIMTE KALDENKERKERWEG 17B VENLO (C) Tegenover het NS-station, aan een drukkere doorgaande weg aan de rand van het levendige Venlose stadscentrum ligt deze grootschalige horecabedrijfsruimte. Het betreft een tussenpand dat in het verleden in gebruik was als showroom van de plaatselijke Volkswagen-Audi dealer. De indeling van dit ruime en in p 06 dec '18 Venlo, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 5.250 /mnd.
 • Te koop Tapa Tapa, Hoogeveen Te koop Tapa Tapa, Hoogeveen Bij Tapa Tapa is het genieten van de traditionele Spaanse culinaire cultuur in een gezellige zuidelijke sfeer??Maar dan in het centrum van Hoogeveen, Dit gezellige, sfeervolle en modern ingerichte restaurant ligt op een uitstekende locatie in het hartje van Hoogeveen. TapaTapa is een Spaans tapas restaurant en heeft vanaf 2018 een goede klantenkrin 06 dec '18 Hoogeveen, DR INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Restaurant te koop op perfecte plek Restaurant te koop op perfecte plek Aan de drukste verkeersader van Capelle a/d Ijssel ligt dit mooie restaurant met terras over het water. Een zeer goed bekendstaande plek. Op korte termijn zal er tegenover deze locatie een groot parkeerterrein worden gemaakt. Een locatie met een lange historie klaar voor de toekomst. 06 dec '18 Capelle a/d Ijssel, ZH OG: € 87.500     Huur: € 2.950 /mnd.
 • in stille verkoop restaurant Woerden in stille verkoop restaurant Woerden Midden in het drukke, historische en toeristische Woerden vind u dit unieke restaurant met 150 terrasplekken en 90 plaatsen binnen. Uniek in alle toonaarden. Het pand is bijzonder en prachtig en de bewezen locatie is perfect, kortom neem contact met ons op! 06 dec '18 Woerden, UT OG: € 275.000
 • Restaurant in dé horecastraat van Renesse. Lage overnameprijs! Restaurant in dé horecastraat van Renesse. Lage overnameprij De onderneming en locatie:Dit restaurant op de eerste verdieping (voorheen bekend als Vinniez of Casa Salsa) biedt een prima mogelijkheid om een steak-, tapas-, mediterraans restaurant of je eigen horecaconcept te beginnen. Met zo'n 60 stoelen en een zelfde aantal op het (gedeelde) balkonterras, een bowling en "Funhouse" als buren, parking voor de 05 dec '18 Renesse, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • ID: 4089 Italiaans restaurant met bezorgfunctie in Leiden ID: 4089 Italiaans restaurant met bezorgfunctie in Leiden Dit Italiaanse restaurant bevindt zich in Leiden, het restaurant heeft een goed imago opgebouwd. Het pand bevindt zich in de Merenwijk en zit vlak bij een van de toegangswegen naar het Joppe, dat aansluit op de Kaag. Op dit moment worden openingstijden van 17:00 – 21:00 gehanteerd op dinsdag tot zondag en op maandag is de zaak gesloten. Eventuele u 30 nov '18 Leiden INV/GW: € 119.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID: 1268 Restaurant Kapitein Haak in Leidschendam-Voorburg ID: 1268 Restaurant Kapitein Haak in Leidschendam-Voorburg Wat een leuk (thema) restaurant is dit, en al vele jaren zeer succesvol op deze plek. Gelegen in het oude centrum van Leidschendam en geschikt voor vele doeleinden. Wat dacht u van een RESTAURANT met onbeperkt sushi, Thais, Indiaas –of wereldkeuken? Maar natuurlijk is het ook mogelijk om het huidige themarestaurant één op één over te nemen, welke i 30 nov '18 Leidschendam INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.200 /mnd.
 • Goedlopend Grieks restaurant, Leiden centrum Goedlopend Grieks restaurant, Leiden centrum RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Goedlopend Grieks restaurant + bezorgdienst Leiden centrum. Binnen zijn er circa 18 zitplaatsen + een terrasje voor de deur. Gelegen zeer drukke weg, nabij het Centraal Station van Leiden. Veel passanten/toeristen van en naar het winkelgebied Leiden. Plannen bij de gemeente om deze straat autovrij te gaan make 27 nov '18 Leidschendam, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.573 /mnd.
 • ID 1269 Grote kookstudio met plek voor 150 gasten ter overname aangeboden ID 1269 Grote kookstudio met plek voor 150 gasten ter overna Deze prachtige grote kookstudio is gevestigd in Noordwijkerhout, één van de mooiste kustplaatsen van Zuid-Holland. De kookstudio is multifunctioneel ingericht, er zijn onder andere tien volledige kookeilanden, één demonstratieeiland, een podium, een luxe bar, diverse wijnkasten etc. Verder zijn er 120 zitplaatsen gecreëerd exclusief de zitplaatsen 26 nov '18 Noordwijkerhout, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.347,42 /mnd.
 • Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Italiaans restaurant te koop in Arendonk (B) Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Italiaans restaurant gelegen in Arendonk (Belgie) net over de grens met Nederland. Arendonk is gelegen aan de snelweg Eindhoven- Antwerpen, de eerste afrit na de Belgische grens (afrit 26). De zaak is gelegen aan de Wampenberg 28 bus 3 en is direct gelegen tegenover de kunstacademie met ca. 180 Arendonk INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 912 /mnd.
Heeft u een suggestie?