128 restaurant advertenties Sorteer op
 • !!Horeca zaak ter overname op TOP LOCATIE in Rotterdam!! !!Horeca zaak ter overname op TOP LOCATIE in Rotterdam!! Te koop horecazaak te Rotterdam Zuid-Holland. Met plezier run ik mijn horecazaak Family House, maar vanwege andere bedrijfsactiviteiten verkoop ik mijn zaak met invetaris, koffiemaschine, 2 diepvriezen, 2 koelkasten, milkshake apparaat, grillplaat, friteuse en meer. Ligging Het pand is gelegen in het hart van Rotterdam. 1e Middelandstraat 118 c goe 17 nov '17 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • THAI RESTAURANT IN UPCOMING NEIGHBOURHOOD (A’DAM-OOST) THAI RESTAURANT IN UPCOMING NEIGHBOURHOOD (A’DAM-OOST) FOR TAKE OVER: THAI RESTAURANT (70 m2 + terrace 4.68 m2) IN UPCOMING NEIGHBOURHOOD IN AMSTERDAM-OOST. With 7 tables for 30 seats, takeaway & delivery and with a big kitchen. The restaurant is on this location for over 20 years now and is a hot spot ever since. More info or for an appointment: send email For Thai call: 06-18681816 Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop; Bijzonder restaurant in Amsterdam Oud - Zuid Te koop; Bijzonder restaurant in Amsterdam Oud - Zuid Te koop aangeboden een bijzonder RESTAURANT in AMSTERDAM Oud - Zuid dat is gelegen in een gegoede buurt, omgeving Concertgebouw en ligt op loopafstand van het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en het Stedelijk Museum. Dit bijzonder RESTAURANT met Hollandse keuken en een vaste clientèle heeft 40 zitplaatsen. Het terras heeft 16 zitplaatsen en kan op z 23 nov '17 Amsterdam, NH INV/GW: € 150.000     Huur: € 1.950 /mnd.
 • Authentiek Italiaans restaurant/pizzeria met naamsbekendheid te huur Authentiek Italiaans restaurant/pizzeria met naamsbekendheid Middenin het centrum van Leerdam tussen de gezellige winkeltjes, tref je Restaurant/Pizzeria da Piero. Een echte familie business, de enige echte Italiaan van Leerdam sinds 1985. Minimaal 80 zitplaatsen, wat uit te breiden is naar uiteraard meer plaatsen. Het restaurant heeft een terras aan de voorzijde met minimaal 25 zitplaatsen. Moderne ruime ke 16 nov '17 Leerdam, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Restaurant aan Amstelveenseweg nabij Vondelpark A'dam Restaurant aan Amstelveenseweg nabij Vondelpark A'dam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een restaurant aan de Amstelveenseweg nabij het Vondelpark A'dam-Zuid. Het restaurant is gelegen aan een mooie locatie aan de Amstelveenseweg, een bekende horecastraat in A'dam-zuid waar ook Ron Gastro bar is gevestigd. Door verschillende, gezellige restaurants en cafe's, heeft Amstelveenseweg een 13 sept '17 Amsterdam, NH INV/GW: € 135.000     Huur: € 2.800 /mnd.
 • Wolvega Nieuw in centrum restaurant of ??? Wolvega Nieuw in centrum restaurant of ??? Nieuw in de verhuur op A1 stand te Wolvega.Op het mooiste plekje van Wolvega ter overname horecabedrijf dat aan alle eisen voldoet.Wolvega is de hoofdplaats van de gemeente West Stellingwerf en heeft een grote winkel funktie voor de gehele gemeente en omstreken.Verkoopruimte circa 65 m² met een mooie centrale grote bar, inclusief tapinstallati 14 dec '17 Wolvega, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: € 15.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in het buitengebied van een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland. Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de ga 13 dec '17 Bollenstreek, ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 3.540 /mnd.
 • Te Pacht restaurant, drukke locatie te Leiden centrum Te Pacht restaurant, drukke locatie te Leiden centrum RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: TE PACHT: Restaurant met terras, drukke locatie Leiden centrum. Binnen ca. 55 zitplaatsen + terras met 22 zitplaatsen. De exploitatie voert (thans) een Italiaanse keuken. Locatie is ook geschikt voor een ander type restaurant. Drukke passanten locatie nabij Centraal Station van Leiden. Het restaurant wordt ver 12 dec '17 Den Haag, ZH Huur: € 4.650 /mnd.
 • Restaurant met terras, TOP locatie op de Markt te Delft Restaurant met terras, TOP locatie op de Markt te Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Restaurant + terras, TOP locatie aan de Markt te Delft. Binnen ca. 70 zitplaatsen + terras ca. 40 zitplaatsen. Restaurant is gevestigd op de begane grond + 1e etage. Zeer drukke (toeristische) locatie hartje centrum Delft. Op donderdag markt ca. 150 kramen, pal voor de deur. Het restaurant wordt verkocht vrij 11 dec '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.530 /mnd.
 • Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch Te koop; Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Chinees - Indisch - Tapas Restaurant te Den Bosch. Dit restaurant is gelegen in een woonwijk van Den Bosch met ca. 17.000 inwoners en is het enige restaurant in deze wijk en wordt al jaren door dezelfde ondernemers gerund. Deze zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Het is een mooie zaak met ruime g 29 nov '17 Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • *** Turks Restaurant *** Amsterdam-Zuid-Oost *** Turks Restaurant *** Amsterdam-Zuid-Oost *** Turks Restaurant *** Amsterdam Zuid-Oost Op een bijzondere locatie en geschakeld aan een grote food mall en McDonald's is dit mooie, grote Turkse Restaurant gevestigd. Aantal zitplaatsen ca 95 ! De stijgende omzet geeft een indicatie van € 225.000.= per jaar. Met een huurplaatje van ca. € 3.660.== incl. servicekosten ( excl. btw) is dit een vee 25 nov '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • *** RESTAURANT ***  Bollenstreek *** RESTAURANT *** Bollenstreek *** RESTAURANT *** Bollenstreek In de omgeving van Lisse-Sassenheim is dit , thans Italiaanse, Restaurant aan een drukke doorgaande weg gelegen. Het bestaat uit 2 verdiepingen. Begane grond: 55 zitplaatsen en op het zonnige terras ook ca. 50 zitplaatsen. Verder een zeer ruime en professionele keuken met prima apparatuur, koelcel etc. Boven zijn er 22 nov '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout Restaurant aangeboden in Noordwijkerhout Bij Horecawinkelmakelaars.nl te koop aangeboden een goed lopend restaurant gelegen aan een doorgaande weg in Noordwijkerhout, het 'Hart van de Bollenstreek'. Noordwijkerhout is een gemeente die dankzij de ligging, midden tussen de bollenvelden en slechts 5 kilometer van het Noordzeestrand, jaarlijks vele toeristen trekt. Het restaurant ligt aan een 21 nov '17 Noordwijkerhout, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 2.450 /mnd.
 • Restaurant pachter gezocht voor een Boutique Hotel in Numansdorp Restaurant pachter gezocht voor een Boutique Hotel in Numans Het sfeervolle Boutique Hotel Opus One ligt in de gezellige winkelstraat van Numansdorp in de Hoeksche Waard. Op loopafstand van de binnenhaven staat het 19e eeuws monumentaal pand dat met heel veel zorg en smaak is verbouwd tot een chique boutique hotel. Mede dankzij Howarths Interiors werd een chique en warme uitstraling gecreëerd waar design, wa 21 nov '17 Numansdorp, ZH Huur: Op aanvraag
 • ID: 1243 Luxe Visrestaurant aan de Scheveningse haven ID: 1243 Luxe Visrestaurant aan de Scheveningse haven Met overname onroerend goed mogelijk. Op de kop van de eerste Scheveningse Haven in een leuk horeca concentratiegebied ligt dit visrestaurant welke reeds vele jaren een zeer goede naam en reputatie heeft. Sinds kort is het restaurant in een nieuw jasje gestoken, met frisse kleuren, een moderne uitstraling, een lounge gedeelte en een verfijnde nieuw 13 nov '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 3.833,34 /mnd.
BOV vert
Heeft u een suggestie?