141 restaurant advertenties Sorteer
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt u een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland (omgeving Leiden). Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de gas 13 dec '17 Bollenstreek, ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 3.540 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • OVERNAME T.E.A.B.: THAI RESTAURANT IN A’DAM-OOST OVERNAME T.E.A.B.: THAI RESTAURANT IN A’DAM-OOST NU TER OVERNAME TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD: Een volledig operationeel en populair Thais restaurant in Amsterdam Oost. Het restaurant is 70 m2 groot (+ terras van 4.68 m2) en heeft 7,5 tafels voor 30 zitplaatsen en doet ook aan afhalen en bezorgen (erg druk!!). Het heeft een grote keuken & 2 wc's en is op deze locatie voor meer dan 20 jaar. Prijs is Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  T.E.A.B.
 • (Z0553) La Caverne is gesitueerd in de mergelgrotten van het Heuvelland, gelegen in Zuid-Limburg. (Z0553) La Caverne is gesitueerd in de mergelgrotten van het La Caverne is gesitueerd in de mergelgrotten van het Heuvelland, gelegen in Zuid-Limburg. Middels een centrale entree biedt deze gelegenheid 3 multifunctionele ruimte, welke eenvoudige kunnen worden gecombineerd. Hierdoor zijn de ruimten afzonderlijk, maar ook gezamelijk inzetbaar voor evenementen. De indeling van deze mergelgrot is als volgt te om 18 mei '18 Valkenburg a/d Geul, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant, top locatie Hofkwartier Den Haag Restaurant, top locatie Hofkwartier Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Restaurant met terras + tuin, top locatie te Den Haag centrum. Binnen 60 zitplaatsen, voorterras + achtertuin 65 zitplaatsen. Hofkwartier, chique winkelstraat, diverse andere horecazaken. Hotel met 195 kamers + parkeergarage in de nabije omgeving. In het jaar 2017 is er behoorlijk fors geïnvesteerd in het bedr 16 mei '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 117.500     Huur: € 4.500 /mnd.
 • ID 4067 Restaurant/lunchroom op de Valkenboslaan ID 4067 Restaurant/lunchroom op de Valkenboslaan Ter overname, een mooi restaurant aan de Valkenboslaan in een hoog horeca-concentratiegebied. Met bekende straten als de Laan van Meerdervoort, de Fahrenheitsstraat en de Thomsonlaan om u heen is dit een echte toplocatie. Bij binnenkomst valt direct het frisse en lichte karakter van de zaak op. Hierdoor is de deze uitermate geschikt voor zowel lunc 15 mei '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • ID: 1257 Zeer bekend paviljoen gelegen aan een drukke doorgaande weg ID: 1257 Zeer bekend paviljoen gelegen aan een drukke doorga Dit van oudsher bekende zeer bekende paviljoen is gelegen aan een doorgaande weg in Wassenaar, op de looproute van het centrum naar het bekende attractiepark Duinrell. Vele toeristen en dorpsbewoners weten deze weg naar het paviljoen te vinden. Het perceel meet circa 93m² Het bijzonder goed gelegen terras met geeft de mogelijkheid tot het aanbouwen 15 mei '18 Wassenaar, ZH OG: € 425.000
 • ID: 1256 Grieks specialiteiten restaurant in Scheveningen ID: 1256 Grieks specialiteiten restaurant in Scheveningen Dit Griekse restaurant met uitzicht op zee is gelegen aan de nieuwe boulevard van Scheveningen, richting het havenhoofd. De totale oppervlakte van het restaurant is circa 170m², De zaak heeft 110 zitplaatsen binnen en er is een prachtig terras op 10 meter van het strand met circa 140 stoelen. Voor de juiste ondernemer is deze instapklare zaak een u 15 mei '18 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Bistro het Koetshuis Enschede 450 m² Horeca groot terras en park Bistro het Koetshuis Enschede 450 m² Horeca groot terras en Wij staan voor een goede onderhandelbare overname !Een mooie oprijlaan leidt u naar het prachtige park dat deze voormalige stalhouderij van de naburige villa omringt. Het is vandaag een klassiek restaurant dat Frans aanvoelt, met allure, mooie vleugel piano incluis. De specialiteit is vlees bereid op de houtskoolgrill, bijgestaan door klassieke, se 13 mei '18 Enschede, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.750 /mnd.
 • *** Restaurant ***  Haarlem *** Restaurant *** Haarlem *** RESTAURANT *** Haarlem In een drukke winkelstraat te Haarlem is dit Restaurant gevestigd. De huidige bedrijfsvoering en het personeelsbestand worden niet overgenomen. De opp. van het geheel is ca. 110m2. Er zijn ca. 45 zitplaatsen. Het interieur en de apparatuur zijn van een zekere klasse. De redelijke huur is € 1.760.== per maand (excl. btw). 11 mei '18 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • (Z0531) RESTAURANT MEDITERRANOS, SEVENUMSEWEG 6, MAASBREE (L) (Z0531) RESTAURANT MEDITERRANOS, SEVENUMSEWEG 6, MAASBREE (L Z0531 RESTAURANT MEDITERRANOS, SEVENUMSEWEG 6, MAASBREE (L) In een uitstekend onderhouden vrijstaand pand, op goede zichtlocatie op een hoek van de doorgaande weg naar Horst-Sevenum, net buiten het dorpscentrum van Maasbree is sinds 2017 restaurant Mediterranos gevestigd. Langs het object voeren toeristische fiets- en wandelroutes, aan de achterzij 11 mei '18 Venlo, LB INV/GW: € 62.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • ID 4068 Restaurant/ lunchoom bij het Hollands Spoor ID 4068 Restaurant/ lunchoom bij het Hollands Spoor Mooi horecabedrijf op een A1 locatie aan de "rode Loper van den Haag"! Het plein voor het Hollands Spoor en het brede deel van de Stationsweg hebben een natuurstenen vloer gekregen, die las een “Rode Loper” richting de binnenstad gaat. De vernieuwde Stationsweg is zo een volwaardig entree van het centrum te noemen! Wij bieden voor u aan een fantast 08 mei '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 139.000     Huur: € 3.600 /mnd.
 • Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Horecawinkelmakelaars biedt te koop aan; een compleet nieuw ingerichte Sushi bar / restaurant dat is gelegen in een klein buurtwinkelcentrum aan het Bachplein te Heemskerk. Heemskerk heeft ca. 38000 inwoners en dagelijks bezoeken dagjesmensen en toeristen deze plaats.. Sushibar Moon is een geheel nieuw, verbouwd restaurant met een complete (open) k 27 jan '18 Heemskerk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • ID:1243 Luxe Visrestaurant aan de Scheveningse haven ID:1243 Luxe Visrestaurant aan de Scheveningse haven NU UNIEKE KANS OM DE FINISH VAN DE VOLVO OCEAN RACE VOOR DE DEUR TE HEBBEN! Op de kop van de eerste Scheveningse Haven in een leuk horeca concentratiegebied ligt dit visrestaurant welke reeds vele jaren een zeer goede naam en reputatie heeft. Het pand meet in totaal circa 197m² met in de huidige opstelling 40 zitplaatsen en er is een terras aan de 01 mei '18 2583 DL, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.833,34 /mnd.
 • Restaurant met geweldig uitzicht in Scheveningen Haven Restaurant met geweldig uitzicht in Scheveningen Haven Dit prachtige Horecabedrijf gelegen op een prachtige plek aan de Haven in een geweldig horeca concentratiegebied. Het pand meet in totaal circa 370 m2, te weten: beneden 110 m2, entresol 80 m2 en terras 180 m2. Het vele glas maakt het geheel bijzonder licht en ruimtelijk. Verder kent het bedrijf 3 sfeervolle terrassen rondom het pand met prachtig u 30 apr '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 150.000     Huur: € 5.646 /mnd.
 • Te koop/overname lunchroom/restaurant hartje Mijdrecht Te koop/overname lunchroom/restaurant hartje Mijdrecht Te koop aangeboden lunchroom/restaurant midden in het dorpsstraat van Mijdrecht. Veel grote bedrijven uit de directe omgeving behoren tot de klandizie. De zaak heeft een oppervlakte van ca. 150 m2 en biedt plaats aan circa 40 gasten. Er is een smal terras aanwezig met ca. 8 zitplaatsen. Huurprijs bedraagt € 1.900,- excl. btw. Qua omvang en ligging 24 apr '18 Mijdrecht, UT OG: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
Heeft u een suggestie?