135 restaurant advertenties Sorteer
 • restaurant restaurant Het object is gunstig gelegen aan de rand van de geliefde winkelcentrum overdekt , Diverse faculteiten op loopafstand De aansluiting op de autosnelweg A2 is zeer nabij. BEGANE GROND Twee entrees, een aparte ingang naar de bovenwoning en een aparte ingang naar het restaurant Horecazaak Italiaans keuken , met een zitgedeelte, en open keuken, en bar. 01 jan '18 Weert, LB INV/GW: € 89.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  TOPZAAK!
 • THAI RESTAURANT IN POPULAR NEIGHBOURHOOD (A’DAM-OOST) THAI RESTAURANT IN POPULAR NEIGHBOURHOOD (A’DAM-OOST) Looking for your own Thai restaurant to run? Here is your chance, because Baan Pong is ready for take-over. No need to invest many, just jump in and start making money! This is a fully operational & popular Thai restaurant in Amsterdam Oost on a quiet but upcoming and lively location. Baan Pong is 70 m2 big (+ terrace 4.68 m2) and has 7,5 tables fo Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  UNIEK AANBOD!
 • Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Te koop; modern en trendy Sushi-restaurant. Horecawinkelmakelaars biedt te koop aan; een compleet nieuw ingerichte Sushi bar / restaurant dat is gelegen in een klein buurtwinkelcentrum aan het Bachplein te Heemskerk. Heemskerk heeft ca. 38000 inwoners en dagelijks bezoeken dagjesmensen en toeristen deze plaats.. Sushibar Moon is een geheel nieuw, verbouwd restaurant met een complete (open) k 27 jan '18 Heemskerk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Te koop; Bijzonder restaurant in Amsterdam Oud - Zuid Te koop; Bijzonder restaurant in Amsterdam Oud - Zuid Te koop aangeboden een bijzonder RESTAURANT in AMSTERDAM Oud - Zuid dat is gelegen in een gegoede buurt, omgeving Concertgebouw en ligt op loopafstand van het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en het Stedelijk Museum. Dit bijzonder RESTAURANT met Hollandse keuken en een vaste clientèle heeft 40 zitplaatsen. Het terras heeft 16 zitplaatsen en kan op z 23 nov '17 Amsterdam, NH INV/GW: € 150.000     Huur: € 1.950 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er Haarlem, NH INV/GW: € 98.000     Huur: € 2.782 /mnd.
  Woonruimte mogelijk!
 • Restaurant het van Gogh Huis Restaurant het van Gogh Huis na 12 jaar wegens vervoegd pensioen zoeken wij opvolgers voor ons huiskamer restaurant. Ons restaurant is in de sfeer van 1883 toen Vincent van Gogh hier 3 maanden gelogeerd en geschilderd heeft . Wij hebben een leuke samenwerking met het naastgelegen Van Gogh gedenkhuis. Natuurlijk hebben wij wel al de comfort van deze tijd. mooie keuken en toilet 18 dec '17 Veenoord, DR INV/GW: € 85.000
  TOPZAAK!
 • Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop gelegen in het culinaire centrum Haarlem Restaurant te koop aangeboden dat is gelegen in het historische centrum van Haarlem, grenzend aan de Grote Markt en met uitzicht op de St.- Bavokerk. Het restaurant is verdeeld over twee panden die aan de achterzijde van de zaak samenkomen. Aan de linkerzijde bij binnenkomst de moderne bar, waaraan de gast in afwachting van de maaltijd een aperitie 15 mrt '18 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.052 /mnd.
 • ID: 4061 Greek Street ID: 4061 Greek Street Deze locatie ligt midden in het Zeeheldenkwartier, een echte toplocatie dus. Er is voldoende parkeergelegenheid en deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit pand ligt in een goed geconcentreerd horecagebied. Er zijn dus genoeg kansen voor een ondernemer. Het karaktervolle Zeeheldenkwartier ligt ten zuidwesten van het centrum. He 14 mrt '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • ID: 4059 Mexicaans restaurant in het Haagse centrum ID: 4059 Mexicaans restaurant in het Haagse centrum Nu ter overname in het centrum van Den Haag. Een mooi restaurant in de Maliestraat van het Buurtschap “2005”. In totaal heeft dit pand een oppervlakte van circa 115 m2. Het pand is gebouwd in het jaar 1900, authentiek dus! De huidige eigenaar heeft eind vorig jaar de zaak compleet opnieuw gerenoveerd en ingericht. De ligging van dit pand is ideaal, 14 mrt '18 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Restaurant / Eetcafé met ruim terras in centrum Assen Restaurant / Eetcafé met ruim terras in centrum Assen Te koop; Restaurant / Eetcafé met ruim terras en grote binnentuin, centrum Assen. Omschrijving: Met enige spoed zijn wij op zoek naar kandidaten voor dit mooie bedrijf. Op dit moment geopend als Indiaas restaurant maar wegens privéomstandigheden wordt het bedrijf te koop aangeboden. De openingstijden zijn vanaf 16.00 uur maar de locatie is zodanig 11 mrt '18 Assen, DR INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.250 /mnd.
 • Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurig en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede staat van onderhoud. Het Haarlem, NH INV/GW: € 49.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • PER DIRECT INSTAPKLAAR RESTAURANT TE KOOP IN HARTJE BREDA! PER DIRECT INSTAPKLAAR RESTAURANT TE KOOP IN HARTJE BREDA! Deze horecalocatie is al jaren bekend in de binnenstad van Breda, gelegen in één van de gezelligste straat van Breda is het hier een komen en gaan van passanten. Gelet op de locatie, oppervlakte en vraag naar een avondinvulling hebben wij besloten om zowel tapas te serveren als bedrijfs uitjes te organiseren. Naast dat er in het restaurant plaats i 07 mrt '18 Breda, NB OG: Bod gevraagd     Huur: € 2.600 /mnd.
 • ID: 1164 Restaurant met geweldig uitzicht over de Kustplaats van Zuid-Holland ID: 1164 Restaurant met geweldig uitzicht over de Kustplaats Dit prachtige Horecabedrijf gelegen op een prachtige plek aan de Haven in een leuk horeca concentratiegebied. Het pand meet in totaal circa 370 m2, te weten: beneden 110 m2, entresol 80 m2 en terras van 180 m2.Het vele glas maakt het geheel bijzonder licht en ruimtelijk. Verder kent het bedrijf 3 sfeervolle terrassen rondom het pand met prachtig ui 06 mrt '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 185.000     Huur: € 5.645 /mnd.
 • ID: 4046 Restaurant gelegen aan een drukke doorgaande weg ID: 4046 Restaurant gelegen aan een drukke doorgaande weg Soms zie je ze, van die kleine huiselijke thema restaurantjes, net om de hoek van de bekende top straten, waar je ook zo heerlijk kunt eten! Dit is zo’n restaurant, net om de hoek van de populaire Theresiastraat. Een plek waar op topniveau eerlijke en authentiek gerechten worden bereid. Het restaurant heeft een vloeroppervlakte van c.a. 100 m2 en h 06 mrt '18 Den Haag, ZH OG: € 359.000     INV/GW: € 99.000     Huur: € 2.666,67 /mnd.
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in het buitengebied van een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland. Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de ga 13 dec '17 Bollenstreek, ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 3.540 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
Heeft u een suggestie?