149 restaurant advertenties Sorteer
 • Fondue restaurant in Guardamar de Segura Fondue restaurant in Guardamar de Segura Wij hebben een leuk fondue restaurant in Costa Blanca maar door een aanbieding om elders in de wereld onze droom waar te maken zoeken wij mensen die net als wij met hun hart en ziel onze klanten verder willen helpen. Het is een schitterend pand met voldoende ruimte binnen als buiten geïnteresseerden mogen ons steeds contacteren voor slechts 15.000€ 16 okt '18 Guardamar del Segura OG: € 15.000     INV/GW: € 10.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • restaurant met 7 kamers restaurant met 7 kamers Het object is gunstig gelegen aan de rand van de geliefde winkelcentrum overdekt , Diverse faculteiten op loopafstand De aansluiting op de autosnelweg A2 is zeer nabij. BEGANE GROND Twee entrees, een aparte ingang naar de bovenwoning en een aparte ingang naar het restaurant Horecazaak Italiaans keuken , met een zitgedeelte, en open keuken, en bar. Weert, LB INV/GW: € 89.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Restaurant te hoogeveen Restaurant te hoogeveen Mooie restaurant start klaar te koop in hartje centrum van Hoogeveen Eventueel bovenverdieping beschikbaak Prijs is inclusief belasting en borg Jezelf inkopen tot beherend compagnon is ook mogelijk. Mooie zaak te koop. Voor 80000 geinvesteerd Open pui Lage huur Grote ruime open keuken Alle benodigheden voor de keuken aanwezig Meerdere magazijn ruim 11 okt '18 Hoogeveen, DR OG: € 43.950
 • Restaurant / pizzeria (Italiaans) te koop in Haarlem centrum. Restaurant / pizzeria (Italiaans) te koop in Haarlem centrum Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Italiaans restaurant / pizzeria dat een zeer goede bekendheid heeft verworven in Haarlem en omstreken onder de naam Trattoria Complimenti. Het restaurant ligt in het centrum, in een zijstraat van de drukke Kruisstraat en op loopafstand van het treinstation en de Grote markt. De voormalige melkwinkel va 01 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Italiaans restaurant / pizzeria, dat is gelegen in het historische centrum van Nederlands mooiste winkel- (restaurant) stad Haarlem. Het restaurant beschikt over de volgende kenmerken: Het is stijlvol ingericht en beschikt binnen over ruim 40 zitplaatsen; buiten is sprake van ruim 20 zitplaatsen (voort 02 aug '18 Haarlem, NH INV/GW: € 117.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • ID: 1262 Restaurant in het centrum van Den Haag ID: 1262 Restaurant in het centrum van Den Haag Dit mooie strak ingerichte restaurant aan één van de mooiste straten in het centrum van Den Haag is een uitgelezen kans om als horecaondernemer te starten. De onderneming wordt nu geëxploiteerd als een vestiging van hamburgerformule Burgerz. Deze vestiging wordt te koop aangeboden omdat deze vestiging niet meer in de andere strategie van de overkoe 18 okt '18 CA, ZH INV/GW: € 165.000     Huur: € 3.091,57 /mnd.
 • Restaurant in het centrum van de Gelderse Vallei Restaurant in het centrum van de Gelderse Vallei Te koop, Goedlopend Restaurant met ruim terras op een schitterende zichtlocatie met nog volop groeimogelijkheden in het centrum van de Gelderse Vallei.Dit betreft een goed bekend staand restaurant met een zeer goed netto resultaat. Dit Restaurant kent met toch wat beperkte openingstijden een zeer goede omzet! Er zijn dus nog volop groeimogelijkhede 16 okt '18 Gelderse Vallei, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.600 /mnd.
 • (Z0501) YAGUA SKYBAR, NEDINSCOPLEIN 7C, VENLO (Z0501) YAGUA SKYBAR, NEDINSCOPLEIN 7C, VENLO Z0501 YAGUA SKYBAR, NEDINSCOPLEIN 7C, VENLO Direct bij het stadscentrum op een spectaculaire en unieke locatie, de hoogste verdieping van het prachtig gerestaureerde industriële monument de Nedinscotoren (Bauhaus, 20er jaren) met een weergaloos uitzicht over Venlo, de Maas en omgeving, bevindt zich deze trendy en spraakmakende horecagelegenheid. De 15 okt '18 Venlo, LB INV/GW: € 140.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • ID: 2043 Compleet ingericht restaurant gelegen in het centrum van Den Haag ID: 2043 Compleet ingericht restaurant gelegen in het centru NU ONDER GUNSTIGE CONDITIES TER OVERNAME: Compleet ingericht restaurant gelegen in de meest kunstzinnige straat van Den Haag; het Noordeinde. Het restaurant is gevestigd te midden van diverse luxe winkelformules en galeries, op nog geen 100 meter van het werkpaleis van onze koning. De straat is onlangs volledig vernieuwd en door de komst van het zo 11 okt '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 15.000     Huur: € 3.700 /mnd.
 • *** Thais Restaurant ***  Amsterdam Oud-Zuid *** Thais Restaurant *** Amsterdam Oud-Zuid *** THAIS RESTAURANT *** AMSTERDAM- Oud-Zuid Aan een drukke doorgaande gracht gelegen, omgeving Rijksmuseum en Concertgebouw, is dit Thais Restaurant reeds 17 jaar gevestigd. De eigenaresse, die zelf de kok is, wil haar bakens verzetten. Er zijn geen personeelsverplichtingen. Met ca. 30 zitplaatsen eigenlijk een gezellig familierestaurant. De huur 10 okt '18 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Restaurant op uitstekende locatie in de Bollenstreek te koop Horcawinkelmakelaars biedt u een restaurant te koop aan, dat is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in een gemeente met ca. 24.000 inwoners in de provincie Zuid Holland (omgeving Leiden). Dit restaurant dat op een hoek is gelegen heeft drie gevels met glaspuien vanaf de begane grond tot aan het plafond, waardoor er veel licht inval is en de gas Bollenstreek, ZH INV/GW: € 110.000     Huur: € 3.540 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Restaurant ter overname in centrum Haarlem Restaurant ter overname in centrum Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er veel Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.782 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Restaurant te koop nabij het NS-Centraal te Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurig en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede staat van onderhoud. Het rest Haarlem, NH INV/GW: € 44.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • ID 2041 Karakteristieke onderneming in Buurtschap 2005 ID 2041 Karakteristieke onderneming in Buurtschap 2005 Aan een van de mooiste grachten van Den Haag, in het Buurtschap 2005, ligt deze karakteristieke onderneming. De Denneweg en het Lange Voorhout met het Hotel des Indes liggen om de hoek. Caroni is een zaak met een verleden. Ooit begonnen door vader Caron in ‘t Jagertje, daarna voortgezet op de Hooikade door vader en dochters. Caroni is gelegen aan d 02 okt '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.050 /mnd.
 • Casco horeca ruimte 170 m2, hartje centrum Delft Casco horeca ruimte 170 m2, hartje centrum Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Casco horeca winkelruimte 170 m2, Koornmarkt 74 te 2611 EJ Delft. Mooie gracht te Delft centrum, nabij de Markt en het stadhuis. Pal voor de deur is de startplaats van de rondvaartboten. Geen verplichtingen, capaciteit restaurant ca. 90 zitplaatsen. Op deze locatie zat ruim 40 jaar een Chinees restaurant. Rece 26 sept '18 Leidschendam, ZH INV/GW: € 9.500     Huur: € 2.950 /mnd.
Heeft u een suggestie?