170 restaurant advertenties Sorteer
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. privé omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Italiaans bezorgrestaurant te Voorschoten Italiaans bezorgrestaurant te Voorschoten RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Italiaans afhaal,- en bezorgrestaurant, gelegen te Voorschoten. Goede naamsbekendheid, geopend van 17.00 uur t/m 22.00 uur Verkoop van Pizza's, Pasta's, Risotto, Tortellini, Salades e.d. Restaurant heeft een complete inventaris, in een goede staat. 3 bezorgbrommers zijn eigendom, er zijn geen verplichtingen. H 16 apr '19 Leidschendam, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 800 /mnd.
 • Mooi ingericht pension met 6 kamers en restaurant Mooi ingericht pension met 6 kamers en restaurant Modern ingericht pension met 6 kamers en restaurant Hellenthal (Eifel) Horecapand met 6 mooie pensionkamers (5x tweepersoons- en 1x éénpersoonskamer, allen met eigen badkamer), ruime zaal en goed ingerichte restaurantruimte. De zolderverdieping bevindt zich nog in ruwbouw en was oorspronkelijk gepland als privéwoning. Het R 15 apr '19 Hellenthal OG: € 140.000
 • Knus restaurant in de polders van Hulst aan de Westerschelde. Knus restaurant in de polders van Hulst aan de Westerschelde Restaurant Den Burtman:Algemeen en ligging: Kruispolderhaven of Kruispolderkaai is een buurtschap in de gemeente Hulst. Hier was tot 1978 een haventje, waaraan café Zicht der Schelde lag. Toen het laatste bootje hier vertrok omdat het haventje werd drooggelegd, besloten de cafégangers het café te vernoemen naar de bijnaam van h 14 apr '19 Kloosterzande, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant tea en lunchroom Restaurant tea en lunchroom Ter overname restaurant tea-lunchroom. Gelegen in west Zeeuws Vlaanderen. Zeer nette zaak met boven woning. Betreft huurpand overname inventaris en goodwil. Reactie graag enkel per mail. r.tiessens@kpnplanet.nl 13 apr '19 Sluis, ZL
 • Restaurant op unieke locatie direct aan de maas, toeristische trekpleister Restaurant op unieke locatie direct aan de maas, toeristisch In het steeds meer bruisende Broekhuizen bieden wij u aan op een unieke locatie gelegen direct aan het pontje Broekhuizen-Arcen met uitzicht op de Maas. Dit object heeft tevens een ruime boven woning. Wilt u liever een cafetaria of restaria starten dan is dit ook een prime mogelijkheid aangezien er geen cafetaria meer is gevestigd in Broekhuizen en 11 jan '19 Broekhuizen, LB OG: € 389.000
 • ID: 4104 Mooie kiosk op de Statenlaan ID: 4104 Mooie kiosk op de Statenlaan Deze mooi kiosk aan de Statenlaan is in 2018 volledig nieuw verbouwd en ingericht. De kiosk is gelegen in één van de mooiste wijken van Den Haag, het Statenkwartier. Deze wijk is enorm geliefd bij expats en heeft een zeer ruim aanbod van hoogwaardige winkels en horeca. De haven van Scheveningen is gelegen op 5 minuten lopen en het is zeer goed te b 10 apr '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 80.000     Huur: € 1.950 /mnd.
 • Wegens familie omstandigheden Te Koop Pannenkoeken Restaurant met goede omzet kansen. Wegens familie omstandigheden Te Koop Pannenkoeken Restauran Voor een snelle beslisser!Wegens fam. omstandigheden wordt dit goed draaiend Pannenkoekenhuis/restaurant/ijssalon/lunchroom op de Veluwe te koop aangeboden. Inventaris van 6 mnd en met een overname mogelijkheid voor het hoogseizoen. Het betreft een horecaobject met een hoog rendement.Op dit moment is er een omzet van ca. 23.000 per maand met een pr 05 apr '19 Veluwe, GD INV/GW: € 70.000     Huur: € 2.250 /mnd.
 • Uniek restaurant te koop op Curacao Uniek restaurant te koop op Curacao Restaurant te koop op toplocatie in Pietermaai. Restaurant te koop op toplocatie in Pietermaai. Dit gezellige restaurant, La Cantina Del Patron wordt ter overname aangeboden en is gevestigd in de Nieuwestraat, een druk bezochte straat in de populaire wijk Pietermaai. La Cantina Del Patron, de eerste echte Tapas bar op Curacao, tapas zoals we deze k 05 nov '18 Willemstad, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • ID: 4093 Restaurant op de levendige Denneweg. ID: 4093 Restaurant op de levendige Denneweg. Ik denk dat het restaurant welke VDS Horeca nu discreet in de verkoop heeft gekregen, zeker een plaats verdient in de top van mooiste horecabedrijven in Den Haag. Kosten nog moeite zijn een aantal jaren geleden gespaard gebleven, om dit prachtige en bekende horecapaleis om te turnen naar een brasserie/restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt.He 01 apr '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 159.500     Huur: € 7.500 /mnd.
 • ID: 4103 Restaurant in het Buurtschap 2005 ID: 4103 Restaurant in het Buurtschap 2005 Dit restaurant is eind 2015 compleet nieuw verbouwd en ingericht.  Een echt pareltje om het maar zo te noemen! De focus van dit restaurant is de Spaanse keuken, maar deze plek is ook uitermate geschikt voor andere concepten.Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 149 m2 en ligt midden in het centrum van Den Haag. Onder andere het Malieveld, 01 apr '19 , ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.350 /mnd.
 • *** RESTAURANT- HORECARUIMTE *** HILLEGOM *** RESTAURANT- HORECARUIMTE *** HILLEGOM *** RESTAURANT-Horeca Ruimte *** Hillegom Op het Kerkplein gelegen, voormalig Tapas Restaurant, wordt te huur aangeboden. Géén overname.Leeg te aanvaarden. Geschikt voor vele doeleinden: Afhaal- bezorg concepten, Poké Bowl etc. Opp. totaal 75 m2 waarvan restaurant gedeelte 40 m2, alsmede terrasvergunning : ca: 25m2. Huur per maand : € 1.800.= géén 30 mrt '19 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar.B.Q. restaurant Smoked. Bar.B.Q. restaurant Smoked. Een prachtige locatie in het centrum van Den Haag met een groot terras voor de deur en de ligging is aan een levendig plein. Het terras ligt op de zonzijde en ligt goed in het zicht van voorbijgangers. Een grote parkeergarage recht voor de exploitatie met enkele honderden parkeerplekken. De exploitatie is recent verbouwd en alles is vernieuwd daar 29 mrt '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 250.000     Huur: € 3.458 /mnd.
 • Pizzeria - restaurant op het toeristische centrum in de Gorges du Tarn Pizzeria - restaurant op het toeristische centrum in de Gorg Te koop goodwill en inventaris van een pizzeria- restaurant op zeer toeristische locatie nabij Les Gorges du Tarn. Perfect gepositioneerd restaurant in een klein dorpje op het toeristische kruispunt van Les Gorges du Tarn met veel campings en hotels direct in de nabijheid. De pizzeria bevindt zich op de eerste étage en heeft de beschikking over een 26 mrt '19 Saint-Georges-de-Luzençon INV/GW: € 52.500     Huur: € 670 /mnd.
 • Restaurant in winkelstraat te Rijswijk ter overname Restaurant in winkelstraat te Rijswijk ter overname Middenin het winkelgebied van de oude dorpskern van Rijswijk tegenover de kerk zit Restaurant Gran Sasso. Dit mooie restaurant bestaat sinds 1993, huidig eigenaar is pas de 2e ondernemer sinds de start van de onderneming. Het restaurant is een paar jaar terug verbouwd, zowel keuken als restaurant zijn flink aangepakt met respect voor het karakteris 26 mrt '19 Rijswijk, ZH INV/GW: € 132.500     Huur: € 2.800 /mnd.
Heeft u een suggestie?