159 restaurant advertenties Sorteer
 • Ter overname Goedlopende restaurant/Lunchroom Ter overname Goedlopende restaurant/Lunchroom Beschrijving Het betreft hier een goed lopende representatieve lunchroom/restaurant (tevens afhaal/bezorg)midden in de Dorpsstraat van Mijdrecht. Het restaurant heeft een totale oppervlakte van circa 150 m² en bevindt zich op de begane grond. Het restaurant wordt ivm prive omstandigheden te koop aangeboden. Algemeen Aantal zitplaatsen in het restau 30 jan '19 Mijdrecht, UT OG: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. privé omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • restaurant met (7 kamers met vaste inkomen ) restaurant met (7 kamers met vaste inkomen ) Het object is gunstig gelegen aan de rand van de geliefde winkelcentrum overdekt , Diverse faculteiten op loopafstand De aansluiting op de autosnelweg A2 is zeer nabij. BEGANE GROND Twee entrees, een aparte ingang naar de bovenwoning en een aparte ingang naar het restaurant Horecazaak Italiaans keuken , met een zitgedeelte, en open keuken, en bar. Weert, LB INV/GW: € 69.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop in Haarlem Italiaans restaurant / pizzeria te koop, dat is gelegen in het historische centrum van Nederlands mooiste winkel- (restaurant) stad Haarlem. Het restaurant beschikt over de volgende kenmerken: Het is stijlvol ingericht en beschikt binnen over ruim 40 zitplaatsen; terras is sprake van ruim 10 zitplaatsen. Parkeergelegenheid (in de vorm van parkeerga Haarlem, NH INV/GW: € 97.500     Huur: € 2.000 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Restaurant La Salute, pizzerria met bezorgservice Restaurant La Salute, pizzerria met bezorgservice In Winkelcentrum Houtwijk gelegen pizzeria ter overname. Een andere restaurantformule behoort ook tot de mogelijkheden. Deze winkelruimte beschikt over een goed bruikbaar metrage 94 m2. In de directe omgeving treft met zowel landelijke filialen (Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Zeeman), als plaatselijke ondernemers (Slijterij Van Alsem, drogisterij Ka 22 feb '19 Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.601 /mnd.
 • Gezocht: Horeca Ondernemer Jachthaven Langweerderwielen Gezocht: Horeca Ondernemer Jachthaven Langweerderwielen Unieke plek Het restaurant maakt onderdeel uit van Jachthaven Langweerder Wielen. Het is een unieke locatie aan doorgaand vaarwater richting het Tjeukemeer, op nog geen 200 meter van de Langweerder Wielen. Bekend terrein voor menig watersportliefhebber. Het restaurant is voorzien van een ruim terras. Vanaf het terras is een prachtig uitzicht over d 21 feb '19 Boornzwaag, FR Huur: Op aanvraag
 • Restaurant, leuke winkelstraat Bomenbuurt Den Haag Restaurant, leuke winkelstraat Bomenbuurt Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom - Restaurant met terras, Bomenbuurt te Den Haag. Binnen zijn er circa 25 zitplaatsen + terras met 12 zitplaatsen. Gelegen zeer gezellige winkelstraat, nabij de Fahrenheitstraat. Volledige alcoholvergunning, verkoop zonder verplichtingen. Vrij complete inventaris aanwezig, in redelijke tot goede staat 16 feb '19 Leidschendam, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Restaurant te koop Hérault Restaurant te koop Hérault Fonds de commerce te koop van een restaurant gelegen met uitzicht op de jachten in de haven van Cap D'Agde aan de middellandse zee. nter-France biedt u dit restaurant aan gelegen op een unieke plek in het zuiden van Frankrijk. Prima bedrijf voor een jong ondernemend koppel. Het interieur is gezellig ingericht. De keuken is modern en in een aanligge 16 feb '19 Le Cap d'Agde INV/GW: € 180.000
 • Restaurant te koop Saône-et-Loire Restaurant te koop Saône-et-Loire Restaurant met woonhuis te koop. In een klein dorpje op ongeveer een half uur rijden van de stad Mâcon ligt dit restaurant met woonhuis (onder hetzelfde dak)op een terrein van ongeveer 4.000 m2. Indeling: Restaurantzaal voor 200 personen. In deze zaal bevindt zich een oven, waar 60 broden tegelijk in gebakken kunnen worden en een oven, waarin een v 15 feb '19 Bissy-la-Mâconnaise OG: € 395.000
 • Restaurant te koop Saône-et-Loire Restaurant te koop Saône-et-Loire Restaurant met woonhuis (murs et fond de commerce) te koop. In een klein dorpje op ongeveer een half uur rijden van de stad Macon ligt dit restaurant met woonhuis (onder hetzelfde dak)op een terrein van ongeveer 4.000 m2. Indeling: Restaurantzaal voor 200 personen. In deze zaal bevindt zich een oven, waar 60 broden tegelijk in gebakken kunnen worde 15 feb '19 Bissy-la-Mâconnaise OG: € 395.000     INV/GW: € 80.000
 • ID: 1278 Italiaans pizza restaurant in een groot winkelcentrum in Zoetermeer ID: 1278 Italiaans pizza restaurant in een groot winkelcentr Wat een mooi restaurant is dit, op een drukke plek in Zoetermeer, nabij het theater en de bioscoop. Met 150 ruim uitgezette zitplaatsen is dit restaurant uitermate geschikt voor een “all you can eat” concept. Gelegen aan de voet van het winkelcentrum Stadshart, met 80.000 bezoekers per week het grootste winkelcentrum van de regio. In het restaurant 06 feb '19 Zoetermeer, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 9.000 /mnd.
 • Restaurant met privéappartement te koop Restaurant met privéappartement te koop Restaurant met privéappartement te koop Dit succesvolle restaurant bevindt zich in een dorp in de regio Rhône-Alpes Auvergne. Het dorp zelf heeft een bakker, een supermarkt, een tabakswinkel en een kapper. Alle andere voorzieningen (medische, scholen, supermarkten, winkels) zijn te vinden in een stad op ongeveer 10 minuten met de auto. Het restaura 06 feb '19 Marspich OG: € 382.500
 • Bezorgrestaurant (Sushi), hoekpand woonwijk Voorburg ZH Bezorgrestaurant (Sushi), hoekpand woonwijk Voorburg ZH RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Rozenboomlaan 41 te 2271 VR Voorburg ZH Locatie voor bezorgrestaurant, productiekeuken, catering e.d. Hoekpand gelegen aan een pleintje, voormalig Sushi bezorgdienst. Er zijn geen verplichtingen, vrij complete inventaris aanwezig. Er is een professionele zware afzuiginstallatie, ruim koelcel e.d. De huursom be 05 feb '19 Leidschendam, ZH INV/GW: € 15.000     Huur: € 1.340 /mnd.
 • Restaurant te koop Corrèze Restaurant te koop Corrèze Goedlopende Crêperie in de binnenstad van een toeristische plaats in Zuid-Frankrijk. Zeer gunstig gelegen, direct om de hoek van de wekelijkse markt met meerdere grote parkeerplaatsen binnen 50 m. Het restaurant heeft over de Jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd. De ontvangstcapaciteit binnen is 30 personen en zomers nog eens 18 personen op 30 jan '19 Tulle INV/GW: € 80.000     Huur: € 1.008 /mnd.
 • T.k.a. 4 horecabedrijven in een plaats te Zuid Holland T.k.a. 4 horecabedrijven in een plaats te Zuid Holland Horecaadviesbureau.nl bied discreet 4 horecabedrijven te koop in een bekende plaats te Zuid Holland. Tezamen hebben ze bijna 300 zitplaatsen op een plein. Het betreft 2 restaurants en 2 drank verstrekkende bedrijven. Vrprijs voor de 4 bedrijven is ? 650.000,00 en de gezamenlijke huur ongeveer ? 11.000,00. De foto die is gebruikt is niet van het bet 28 jan '19 Rockanje, ZH INV/GW: € 650.000     Huur: € 11.000 /mnd.
Pin Accessoires Rechts
Heeft u een suggestie?