4 koffieshop/koffiecorner advertenties Sorteer op
  • Gezellige koffiebar, ter overname aangeboden. Gezellige koffiebar, ter overname aangeboden. Bent u op zoek naar een gezellige koffie en thee bar waar je in principe gelijk van start kan gaan dan is dit uw kans. Een leuke dag horeca in een uniek gebouw aan het Stadhuisplein te Lelystad. Wij zitten aan de kop van de Kroonpassage die op het moment geheel verbouwt wordt naar de steil van Jan des Bouvrie. (klaar midden december) Wij hebben twe 06 nov '17 Lelystad, FL INV/GW: € 22.500     Huur: Op aanvraag
  • ID 4033 Espressobar op AA locatie centrum Den Haag ID 4033 Espressobar op AA locatie centrum Den Haag VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT In het hart van het centrum van Den Haag in één van de mooiste winkelstraten van Den Haag is deze modieuze espressobar annex lunchroom gevestigd. Met kwaliteitskoffie, thee en verse vruchtensappen is dit het juiste adres voor een lekker ontbijt of een goeie lunch. Het huidige assortiment is voornamelijk gebaseerd op koffi Den Haag, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.850 /mnd.
  • Koffiebar - Lunchroom Koffiebar - Lunchroom Wij zijn opzoek naar iemand die deze onwijs leuke koffiebar - lunchroom met een Italiaanse twist wilt overnemen. De zaak bestaat nu een jaar en er zijn aardig wat vaste gasten opgebouwd en de reputatie van de koffiebar Is erg goed in het winkelcentrum. Winkeliers komen ook graag een lekker broodje of een lekker kopje koffie halen. De hele bar besta Alphen aan den rijn, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 895 /mnd.
  • Uniek horecabedrijf in hartje Den Bosch Uniek horecabedrijf in hartje Den Bosch Een zeer bijzondere locatie met een werkelijk prachtig interieur. Deze locatie moet u gezien hebben. Werkelijk prachtig en geschikt voor vele formules. Op dit moment is het een chocolaterie / koffiezaak. Maar voorheen was het een restaurant. Het object heeft voor 's-Hertogenbosch een zeer aantrekkelijke huurprijs. 's-Hertogenbosch, NB INV/GW: € 75.000     Huur: € 3.250 /mnd.

Heeft u een suggestie?