Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
4 café advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Ter overname aangeboden in hartje Sluis. Lage huur en overname ! Ter overname aangeboden in hartje Sluis. Lage huur en overna Wijn- en Cocktailbar in hartje Sluis.Lage huur en overname !Algemeen en ligging:Gelegen aan de Kaai in het hart van Sluis met zicht op het water, in de provincie Zeeland. Het betreft een zeer aantrekkelijke locatie voor een wijn-, speciaalbieren- en cocktailbar i.c.m. een klein hapje (tapas, oester....). Sluis ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Het vo 28 mrt '24 Sluis, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Ter overname Café De Butler in uitgaanscentrum Ter overname Café De Butler in uitgaanscentrum Café de Butler is een echt bruin feestcafé waar voornamelijk Nederlandstalige muziek wordt gedraaid. Het interieur is warm en uitnodigend en in 2020 geheel vernieuwd. Binnen kunnen ongeveer 70 gasten worden ontvangen en op het gezellige terras is nog eens plek voor ongeveer 25 gasten. Het café ligt in het uitgaanscentrum van Apeldoorn en is omringd 16 mrt '24 Apeldoorn, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 27.805 /mnd.
  • Handelgigant
  • ID: 4226 Café-lounge in Centrum van Den Haag ID: 4226 Café-lounge in Centrum van Den Haag Ter overname, café-lounge in het centrum van Den Haag. Er is een ruime bar aanwezig met daaromheen allerlei gezellige zitjes. Dit café is gelegen aan de Lange Beestenmarkt, een zijstraat van de Prinsegracht, en om de hoek van Poppodium Het Paard. Voor de deur is er een gevelterras aanwezig wat plaats biedt aan circa 6 personen. Binnen treft u de ru Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 2.100 /mnd.
  • ID 4209 Wapen van Voorburg VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ID 4209 Wapen van Voorburg VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Een unieke kans doet zich voor in het hart van Voorburg! Het Wapen van Voorburg, een bruisend café met een gezellig terras, staat te koop en is klaar voor nieuwe eigenaren om de fakkel over te nemen. Gelegen in het hart van het winkelcentrum, is het Wapen van Voorburg de ideale plek om te genieten van een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd Voorburg, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 2.098,58 /mnd.

Heeft u een suggestie?