Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
8 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • *** Afhaal/Bezorg Service *** Haarlemmermeer *** Afhaal/Bezorg Service *** Haarlemmermeer *** Afhaal/Bezorg Service *** Haarlemmermeer In een industriegebied gelegen afhaal/bezorg Service wordt ter verkoop aangeboden. Sinds kort geopend. Maar door familie omstandigheden en personeelsgebrek is doorgaan niet mogelijk. Het bedrijf is zeer volledig ingericht. Er zijn wat zitplaatsen en er is een grote bovenliggende ruimte met dubbele toilet 26 nov '22 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • *** Indische TOKO ***  Omgeving Haarlem *** Indische TOKO *** Omgeving Haarlem *** INDISCHE TOKO *** Omg. Haarlem In een welvarende plaats omgeving Haarlem op een zichtlocatie gelegen Indische Toko wordt ter verkoop aangeboden. De eigenaars gaan elders en groter aan de slag. De Toko is van alle gemakken voorzien: Koelcel-vrieskast- en kist-vetvangput-heteluchtoven- koeltoonbanken etc. Er zijn ca. 12 zitplaatsen. 2 Elektrische 09 nov '22 , NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horerca-Spanje
 • ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is h 29 jul '22 INV/GW: € 129.000     Huur: € 4.293 /mnd.
 • ID: 1563 Unieke zaak, gelegen in het Westland ID: 1563 Unieke zaak, gelegen in het Westland Wat een pareltje is dit restaurant met afhaal -en bezorglocatie in één. Deze unieke zaak, gelegen in het Westland heeft een hoge omzet en dito nettowinst. Uitermate geschikt voor een Aziatisch concept met een geheel aparte mogelijkheid voor afhalen -en bezorgen van sushi. Het restaurant is met 40 ruim opgezette zitplaatsen nog zeker uit te breiden, 23 jun '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag
 • ID 1567 Afhaal- en bezorglocatie in Delft ID 1567 Afhaal- en bezorglocatie in Delft Deze zaak is gelegen aan de Nieuwe Langedijk in het centrum van Delft op de looproute richting de Markt. Naast de vele dagelijkse passanten is deze locatie ook zeer geschikt voor een take away & delivery. Immers de bezorgers zijn vanaf deze plek binnen een kwartier in heel Delft, Delfgauw en zelfs Pijnacker/ Nootdorp, Den Hoorn en Rijswijk. De wink 22 jun '22 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.
 • ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum Dit hippe afhaal en bezorgrestaurant is gelegen midden in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een hoekpand met een zeer goed verzorgingsgebied. De eigenaren van deze locatie gaan verhuizen naar een grotere locatie in het centrum. 4 jaar geleden zijn zij hier gestart en hebben het destijds casco aangehuurd. Een grote verbouwing volgde en het resu Den Haag INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Handelgigant
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?