Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 cafetaria-ijssalon advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • ID: 4224 Cafetaria Het Hapje ID: 4224 Cafetaria Het Hapje Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans! Bezorging en afhaal Thuisbezorgd draait hier 7 dagen op volle toeren. Dit draagt uiteraard bij aan een erg hoge omzet! Maar het is hie 06 nov '23 Den Haag, ZH INV/GW: € 695.000     Huur: € 728 /mnd.
  • ID: 4213 Kwalitaria in Capelle aan den IJssel ID: 4213 Kwalitaria in Capelle aan den IJssel De Kwalitaria beschikt over een prachtige bakwand van Kiremko, die zorgt voor de perfecte bereiding van overheerlijke snacks. Bovendien is er een professionele geurfilterinstallatie aanwezig. De zaak is met liefde onderhouden en straalt dat uit naar zowel het interieur als de gasten. Achter de schermen is er een ruime opslag, waardoor de efficiënte Capelle aan den IJssel, ZH INV/GW: € 135.000     Huur: € 3.150 /mnd.
  • Brugman
  • ID: 4202 Co Friethuis VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ID: 4202 Co Friethuis VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Deze goedlopende kiosk is gelegen aan het druk bezochte Lorentzplein in Den Haag. De kiosk is voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een goede afzuiging aanwezig en er hangt een airco met warmtefunctie. De kiosk is goed geïsoleerd heeft een categorie 1 melding. Voor de is er ook de mogelijkheid tot het plaatsen van ene gezellig terras. De hu Den Haag, ZH INV/GW: € 64.000     Huur: € 540 /mnd.

Heeft u een suggestie?