13 advertenties Sorteer
 • Opvolger gezocht voor Restaurant Les Copains in Delft Opvolger gezocht voor Restaurant Les Copains in Delft Les Copains mag zich met recht hét Visrestaurant van Delft noemen. Al meer dan 17 jaar zijn Debbie en Eric Ketel de ondernemers achter dit succesvolle restaurant. En nu na 17 jaar komt het moment dat zij een andere weg in willen slaan en Les Copains over willen dragen aan een enthousiaste koper. Les Copains is in 2018 verbouwd en voorzien van een f 09 mrt '20 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.700 /mnd.
 • Bar van Siem in Leiden te koop Bar van Siem in Leiden te koop Dit eigenwijze barretje is gelegen op de rand van Leiden, net voorbij het Cronesteyn park. Een heerlijk plekje met een fijn terras aan het water en een kleine eetkamer met open keuken. Dit alles gecombineerd met een vrolijke wereldse uitstraling maakt dat menig Leidenaar hier even komt ontsnappen uit de drukte van de stad en het dagelijks leven. Zo 09 mrt '20 Leiden, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Horecaruimte ter overname in Zoetermeer Horecaruimte ter overname in Zoetermeer Op dit moment word het pand af en toe voor feesten en partijen benut vanuit het naastgelegen Class by Jofel. Er is ruimte voor 120 zitplaatsen of 180 staande plekken. Het podium is hier ook bij meegerekend, er is een praktische keuken en gescheiden toiletten. Daarnaast is er voor de gevel ruimte voor een terras op het plein. Het pand in Zoetermeer 12 feb '20 Zoetermeer, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 3.900 /mnd.
 • Restaurant vlakbij het Binnenhof te koop Restaurant vlakbij het Binnenhof te koop Vlakbij het Binnenhof, Het Plein, Escher Museum en het Lange Voorhout ligt dit mooie Restaurant. Op dit moment wordt het als Tapas Restaurant onder de formule van “Leef Tapas” gebruikt. Dit is het eerste Restaurant vanaf de uitgang van de nieuwe Museumkwartier parkeergarage, het leuke terras met 24 zitplaatsen voor de deur is echt een pluspunt. Dag 12 feb '20 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafe te koop in Den Haag Eetcafe te koop in Den Haag Dit gezellige eetcafé in Den Haag, is een gezellig bruin café in de Reinkenstraat met eerlijke producten, wisselende specialiteiten en een diversiteit aan dranken. Eetcafé Foots staat daarnaast bekend om de lekkere saté en optredens van uiteenlopende artiesten. Dit eetcafé ligt aan de altijd gezellige en levendige Reinkenstraat in de wijk Duinoord 17 dec '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 99.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Cafetaria Eten bij Daarnaast te koop Cafetaria Eten bij Daarnaast te koop Bij Cafetaria “Eten bij Daarnaast” kunnen de gasten genieten van lekkere gerechten uit een praktische keuken. Huidig ondernemer heeft naast deze Horeca gelegenheid ook nog andere activiteiten waarop hij zijn focus wil leggen. Vandaar dat hij ervoor heeft gekozen om het Cafetaria te verkopen. Het Cafetaria heeft een oppervlakte van 80 m2 met 22 zitp 17 dec '19 Ter Aar, ZH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Restaurant te koop in Rotterdam Restaurant te koop in Rotterdam Deze mooie kans hebben we in de stille verkoop, het gaat hierbij om een Restaurant wat turn-key is en een omzet heeft van boven één miljoen Euro. Het gaat hierbij om een modern, stijlvol restaurant met een warme uitstraling in het toeristische Maritiem District. Het voert een veelzijdige menukaart, de basis van de keuken is Frans met invloeden vanu 15 okt '19 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname; Op dit moment wordt de onderneming als een Thais afhaal en bezorg concept geëxploiteerd. Bij Lanna Thai worden er dagelijks wisselende menu’s bereid naast een kaart met vaste gerechten. Het interieur is zeer netjes en mooi afgewerkt en voorzien van goed onderhouden apparatuur. De onderneming kan prima Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Groot horecabedrijf in Zoetermeer ter overname Groot horecabedrijf in Zoetermeer ter overname “Class by Jofel” is er voor een breed publiek. Dat begint om 12 uur heel ontspannen voor een lunch, een ‘high tea’, een al dan niet aangeklede borrel (‘high wine’ en ‘high beer’) en het diner. Waarbij de uitgebreide menukaart met regelmaat varieert. Later op de avond is er vaak live muziek. Het idee is dat iedereen zich welkom moet kunnen voelen, o Zoetermeer, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m², verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo , ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 7.083 /mnd.
 • Boudoir Le Mariage in Delft te koop Boudoir Le Mariage in Delft te koop Boudoir Le Mariage is een zeer smaakvol ingericht Restaurant aan de Delftse grachten. De naam verwijst naar een huwelijk van Franse elegantie, gastvrijheid, een link naar de klassieke keuken met moderne touch en een warme uitstraling van het interieur. Gasten komen niet alleen uit Delft maar zeker 60% komt uit de metropoolregio Rotterdam / Den Haag Delft, ZH INV/GW: € 149.500     Huur: € 3.250 /mnd.
 • Restaurant in Hillegom ter overname Restaurant in Hillegom ter overname Restaurant Bij Deborah is een warm ingericht Restaurant met een lange donker houten bar die doorloopt in de half open keuken. De grill is een echte eye-catcher, deze is zo opgesteld dat de gasten tijdens het diner de vlammen in de keuken kunnen zien. Gasten uit de hele Bollenstreek weten dit Restaurant te vinden. Voor diner, maar ook zeker voor ver Hillegom, ZH
 • Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Dit mooie eetcafé noemt zich met recht ‘dé huiskamer van Schiedam’, midden in het centrum van de stad aan een drukke doorgaande weg tegenover het nieuwe Stadhuis en het Theater aan de Schie. Huidige ondernemers zwaaien hier al bijna 25 jaar de scepter en zijn toe aan een andere uitdaging waardoor ze dit mooie bedrijf willen verkopen. De onderneming Schiedam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.

Heeft u een suggestie?