Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Horecaruimte - Feestzaal te huur in Zoetermeer Horecaruimte - Feestzaal te huur in Zoetermeer In het verleden werd het pand voor feesten en partijen benut vanuit het naastgelegen Horecabedrijf. Er is ruimte voor 120 zitplaatsen of 180 staande plekken. Het podium is hier ook bij meegerekend, er is een praktische keuken en gescheiden toiletten. Daarnaast is er voor de gevel ruimte voor een terras op het plein. Het pand in Zoetermeer kent een 11 okt '22 Huur: € 4.000 /mnd.
  • Restaurant met vastgoed te koop in Zoetermeer - De Horecatussenpersoon Horecamakelaar Restaurant met vastgoed te koop in Zoetermeer - De Horecatus Los Muchachos is in 1989 opgericht en door de jaren heen een begrip geworden in Zoetermeer en omstreken als het gaat om kwalitatief goede en betaalbare gerechten van de houtskoolgrill. Na 31 jaar in het Stadshart is Los Muchachos verhuisd naar de Dorpsstraat 202, een schilderachtig pand dat de eigenaar van Los Muchachos 37 jaar geleden had gekocht 11 okt '22 Zoetermeer, ZH OG: € 475.000
  • Handelgigant
  • Beleggingspand aangeboden in Den Haag - Horecamakelaar De Horecatussenpersoon Beleggingspand aangeboden in Den Haag - Horecamakelaar De Ho Beleggingspand in verhuurde staat te koop aangeboden; Bedrijfsruimte op de begane grond met een Café functie en daarboven een bedrijfswoning verdeeld over 2 ruime etages en een dakterras. Mooie ligging midden in het Centrum van Den Haag op steenworp afstand van de Grote Markt. Het betreft hier enkel verkoop van het onroerend goed en niet van de exp 11 okt '22 Den Haag, ZH OG: € 750.000
  • Restaurant aan de Theresiastraat in Den Haag te koop - De Horecatussenpersoon Horecamakelaar Restaurant aan de Theresiastraat in Den Haag te koop - De Ho Dit prachtige restaurant "Madame Moustache" is gelegen op een steenworp afstand van vele kantoren, ministeries, Het Paleis van Justitie, Den Haag Centraal en tegenwoordig ook De Tweede Kamer. Daarnaast worden er op circa 500 meter afstand diverse woontorens met in totaal meer dan 600 appartementen gebouwd. De indeling van het restaurant is als volg 11 okt '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 240.000     Huur: € 3.280 /mnd.
  • Lunchroom - Brasserie in een druk winkelcentrum te koop - De Horecatussenpersoon Horecamakelaar Lunchroom - Brasserie in een druk winkelcentrum te koop - De Deze mooie Horeca onderneming zit in het overdekte middengedeelte van het drukke winkelcentrum “De Struytse Hoeck” in Hellevoetsluis. Dit winkelcentrum heeft het hele jaar rond bezoekers uit een grote regio, zomers aangevuld met toeristen die in de omgeving overnachten. De onderneming wordt nu met name benut als lunchroom maar biedt zeer veel kanse Hellevoetsluis, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 5.417 /mnd.

Heeft u een suggestie?