Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
20 advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Nieuwe Camping Rio Natura Alicante. Nieuwe Camping Rio Natura Alicante. Nieuwe Camping Rio Natura Alicante. Het betreft hier een nieuwe camping van 44000 m2. Alle vergunningen zijn aanwezig. Alles is klaar op de watervoorziening van toilet en restaurant. De waarde is getaxeerd op 1.2 miljoen en mag nu weg voor €700.000,- De eigenaren komen uit de UK. Het is een schitterende aanbieding op een magische plek. U kunt de ca 27 feb '22 Alicante OG: € 700.000
 • Rustieke Bar Restaurant op eigen grond! Alicante Rustieke Bar Restaurant op eigen grond! Alicante Te Koop in Pinoso (Regio Alicante) - Rustieke Bar-Restaurant op eigen grond! Dromen komen uit! Een prachtig historisch gebouw tussen de amandelen, olijven en wijnstokken, een geweldig uitzicht én op fietsafstand van een welvarend dorp. Dit unieke object is zeker een bezoek waard! Ligging De bar heeft een strategische ligging op enkele kilometers va 19 dec '21 Penoso OG: € 250.000     INV/GW: € 150.000
 • Horecamakelaaronline
 • Heel discreet bieden wij in de regio Albir / Alfaz del pi dit goedlopende restaurant aan Heel discreet bieden wij in de regio Albir / Alfaz del pi di Heel discreet bieden wij in de regio Albir / Alfaz del pi dit goedlopende restaurant aan, de huidige eigenaar heeft een concept er in zitten waardoor het geheel makkelijk kan worden uitgebreid naar de franchise modulen. Dit restaurant is een begrip in de omgeving en vele gasten komen van Heine en ver om hier te kunnen eten. De zaak is geheel nieuw Albir / Alfaz del pi INV/GW: € 245.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Schitterende restaurant inclusief vastgoed op een zeer mooie locatie in Mija Schitterende restaurant inclusief vastgoed op een zeer mooie Schitterende restaurant inclusief vastgoed op een zeer mooie locatie in Mijas, aan de Costa del Sol met een adembenemende uitzicht op de zee en de bergen. Mensen kwamen van heinde en verre om hier te kunnen lunchen of dineren. Beroemdheden uit de hele wereld bezochten het restaurant en vierden hier oud en nieuw. Bruiloften, dinershows , opera's, Fl Mijas OG: € 1.100.000
 • Benidorm La Cala hebben wij een lounge Beach bar in de verkoop gekregen met een nachtvergunning tot 04.00 uur. Benidorm La Cala hebben wij een lounge Beach bar in de verko Aan de Costa Blanca In Benidorm La Cala hebben wij een lounge Beach bar in de verkoop gekregen met een nachtvergunning tot 04.00 uur. Het pand is volledig geïsoleerd, dat wil zeggen dat de volumeknop open gedraaid kan worden zonder dat je mensen hiermee lastig valt. Deze worden niet meer uitgegeven door de gemeente Benidorm in deze wijk. Met een te Benidorm INV/GW: € 125.000     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Co2 neutrale Villa Casa La Pedrera aan de Costa Blanca Co2 neutrale Villa Casa La Pedrera aan de Costa Blanca Een unieke kans in het leven Co2 neutraal wonen huis van de toekomst. Een once-in-a-lifetime kans in Spanje komt niet elke dag voorbij! U bent misschien bekend met de locatie - het is te zien geweest op Grand Designs en is mogelijk het meest gefotografeerde pand aan de Costa Blanca. Met een perceel van 25.000 m2 aan het meer en een constructie van Orihuela OG: € 2.500.000
 • Top restaurant ter overname met woonhuis Top restaurant ter overname met woonhuis Ter overname, een verborgen schat aan de doorgaande weg van Alfaz Del Pi naar La Nucia genaamd El Castillo. Compleet met bovengelegen woning. Hier wordt sinds 2011 een zaak neergezet met alle liefde voor het vak, zonder al teveel poespas. Van bediening tot keuken, van ligging tot leveranciers, dit is een Europese horeca met een gouden griffel. De o Alfaz del Pi INV/GW: € 95.000     Huur: € 1.300 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • Compleet groot restaurant Albir Compleet groot restaurant Albir In het gezellige Albir aan de rand van het centrum, een echte nieuwe locatie wat geheel vrij is en geen woningen boven en of naast. Bieden wij met trots van horeca-Spanje.com een Utopia aan de mooie zaak stuk waar je een top zaak in handen heb voor de bekende massa is kassa concept, en aan een van de drukste straat van Benidorm naar Albir zit je ka Albir OG: Op aanvraag     INV/GW: € 157.500     Huur: € 3.000 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Benidorm Levante Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie Benidorm Levante Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie In het gezellige Benidorm aan de boulevard met volledig uitzicht op de Middellandse zee, bieden wij met trots een Bar Restaurant op de drukste hoek van Levante aan. Het restaurant, met een zeer groot terras, is volledig ingericht. Op de keuken is niet bezuinigd qua apparatuur. Tijdens en nu nadat Covid op zijn Benidorm INV/GW: € 495.000     Huur: € 4.500 /mnd.
  A1 Locatie!
 • Spanje Costa Blanca Bed & Breakfast geweldige plek onder de zon! Spanje Costa Blanca Bed & Breakfast geweldige plek onder de De hoofd woning heeft een grote woonkamer, een eetkamer, 3 slaapkamers en 3 badkamers op de begane grond, bovendien een groot terras die geheel kan afsluiten met glazen wanden. Er is een open haard en airco warm koud in de slaapkamer. De entreehal kan een receptie worden gerealiseerd. Bovenverdieping is een appartement met een slaapkamer en badkame La Nucia OG: € 685.000
 • Vol draaiend Hotel Hostal met 16 kamers Vol draaiend Hotel Hostal met 16 kamers Goed verzorgd en recent in 2019 gerenoveerd klein hotel/hostal in Calpe met 16 kamers op 300 meter afstand van het strand. Het hostal is volledig in bedrijf met een bezettingsgraad van 85% van 1 april tot 31 oktober Lange verhuur voor overwinteraars en werklui van 1 november tot 31 maart Alle kamers hebben badkamers en suite met airco koud/warm. He Calpe OG: € 550.000     INV/GW: € 400.000
  MET WOONRUIMTE!
 • San Juan € 124.500 Trendy Italiaans Restaurant San Juan € 124.500 Trendy Italiaans Restaurant Eén compleet nieuw ingericht cafe restaurant gelegen in de nieuwbouw wijk van San Juan. In deze bruisende wijk wonen veel 2 verdieners en de zakelijk culinaire gast laat zich hier graag zien. In de nabije omgeving is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De inrichting is modern, trendy en sfeervol. Een lange bankenwand completeert het geheel San Juan OG: € 135.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Brugman
 • Belgisch Restaurant aan de kust van Calpe gelegen op de promenade van het strand Belgisch Restaurant aan de kust van Calpe gelegen op de prom Dit mooie restaurant met een goede naam en kaart wordt u ter overname aangeboden omdat de huidige eigenaar volgend jaar 2021 met pensioen gaat! Overname prijs is gebaseerd op inventaris en aantoonbare jaarcijfers van de SL, zodat de investering in 2,5 jaar wordt terug verdiend, je kunt de SL overnemen via een overdracht bij de notaris naar keuze va Calpe INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.711 /mnd.
 • Een pareltje van een restaurant Bistro Albir Een pareltje van een restaurant Bistro Albir Fantastisch restaurant, gloednieuw, net alles gerestyled gewoon een hippe tent Turn Key voor de komende 10 jaar. Deze horecagelegenheid is compleet uitgerust, complete keuken alles is aanwezig. Het terras kan geheel worden afgesloten of de schuif ramen kunnen geheel open en het dak kan ook geheel open. Het is een overdracht van een mooi bedrijf, ee Albir INV/GW: € 175.000     Huur: € 2.500 /mnd.
  BIEDEN!
 • A-locatie aan het centrale strand van Villajoyosa Costa Blanca Spanje A-locatie aan het centrale strand van Villajoyosa Costa Blan A-locatie aan het centrale strand van Villajoyosa Je runt je eigen restaurant met de beste uitzichten: je klanten en het strand en zeezicht! Dit restaurant is goed bekend bij de lokale bevolking en toeristen en bestaat sinds 2006. De indeling van dit restaurant: – Hoofdingang vanaf straatniveau met terras aan de boulevard / strand – Restaurant binn Villajoyosa INV/GW: € 69.000     Huur: € 1.785 /mnd.
Heeft u een suggestie?