Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Restaurant in Moraira ter overname A locatie Restaurant in Moraira ter overname A locatie Restaurant in Moraira ter overname A locatie Mooi restaurant ter overname, gelegen aan de doorgaande weg in Moraira, met een prachtig uitzicht over de Middellandse zee. Het sfeervolle restaurant heeft de beschikking over 28 zitplaatsen binnen en ongeveer 50 zitplaatsen op het overdekte terras die tevens in z’n geheel open kan. Het terras is ommuurd Moraira INV/GW: € 180.000     Huur: € 1.800 /mnd.
  • Restaurant Bajul te Moraira ter overname Restaurant Bajul te Moraira ter overname Restaurant Bajul te Moraira Op 100 meter lopen naar de Middellandse zee hebben wij Indonesisch Restaurant Bajul in de verkoop gekregen. Niet alleen de grote Nederlandse enclave in en rondom Moraira bezoeken Bajul regelmatig maar ook de vele andere expats, overwinteraars, toeristen en vaste bewoners smullen bij de heerlijke gerechten die uit deze ke Moraira INV/GW: € 109.500     Huur: € 2.600 /mnd.
  • Hevesta
  • Grand Cafe Restaurant te Altea Boulevard Grand Cafe Restaurant te Altea Boulevard Grand Cafe Restaurant te Altea Boulevard met een schilderachtig van uitzicht op de mediterraan AAA Locatie In het gezellige Altea aan de boulevard met volledig uitzicht op de Middellandse zee, bieden wij met trots een Grand Cafe Restaurant op de drukste boulevard van Altea. Het Grand Cafe, met een zeer ruim terras, is volledig ingericht. Open keuke Altea INV/GW: € 175.000     Huur: € 3.000 /mnd.
  • Vol draaiend Hotel Hostal met 16 kamers Vol draaiend Hotel Hostal met 16 kamers Goed verzorgd en recent in 2019 gerenoveerd klein hotel/hostal in Calpe met 16 kamers op 300 meter afstand van het strand. Het hostal is volledig in bedrijf met een bezettingsgraad van 85% van 1 april tot 31 oktober Lange verhuur voor overwinteraars en werklui van 1 november tot 31 maart Alle kamers hebben badkamers en suite met airco koud/warm. He Calpe OG: € 550.000     INV/GW: € 400.000
    MET WOONRUIMTE!
  • Prachtig Exclusief Boutique Hotel met Restaurant in de bosrijke omgeving van Finestrat. Direct van eigenaar. Prachtig Exclusief Boutique Hotel met Restaurant in de bosri Prachtig & Exclusief Boutique Hotel met Restaurant in de bosrijke omgeving van Finestrat. Direct van eigenaar. Gebouwd in 2005 staat deze finca op een groot privé perceel op maar 3 km buiten het levendige dorp Finestrat. Deze mediterrane finca heeft twee verdiepingen en beschikt over 14 slaapkamers met en-suite badkamers. Inbegrepen is een privé ge Orxeta OG: € 1.250.000

Heeft u een suggestie?