Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
24 advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Te Koop Wokchef in winkelcentrum "Mosveld" in Amsterdam Oud Noord Te Koop Wokchef in winkelcentrum "Mosveld" in Amst Wokchef in Amsterdam Oud Noord wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden. Dit bekende Take Away Wok concept ligt in het wijkwinkelcentrum “Mosveld”, waar veel andere ondernemers succesvol ondernemen van speciaalzaken zoals een viswinkel en bakker tot grote ketens als Kruidvat, Primera, Etos. Wokchef heeft als buurman de g 14 mei '22 Amsterdam, NH INV/GW: € 98.000     Huur: € 1.956 /mnd.
 • Te Huur horecabedrijf geschikt voor een bistro, eetcafé of traditionele pizzaria op zichtlocatie in omgeving Oostvoorne. Te Huur horecabedrijf geschikt voor een bistro, eetcafé of t Te huur Bistro of Eetcafé in de omgeving van Oostvoorne aan een doorgaande weg waar in de zomer veel fietsers langs rijden. In de directe omgeving is een industrieterrein. Achter het horecabedrijf wordt dit jaar een woonwijk gerealiseerd met 560 woningen. Deze locatie is zeer geschikt als Bistro, Eetcafé of traditionele Pizzaria. Deze 14 mei '22 Brielle, ZH INV/GW: € 25.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Cafetaria de Dreef in Katwijk wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden. Deze bekende cafetaria ligt in een woonwijk in Katwijk aan Zee. De huidige ondernemer runt deze cafetaria ruim 13 jaar succesvol en is nu toe aan een nieuwe uitdaging. De inventaris verkeerd in goede staat en is meer dan compleet te noemen. Binnen oogt het bedri 14 mei '22 Katwijk, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Te Koop Tosti en Smoothie bar in hartje centrum Dordrecht Te Koop Tosti en Smoothie bar in hartje centrum Dordrecht Ter overname goed lopende Tosti en Smoothie bar in Dordrecht! Een uniek concept in hartje centrum van Dordrecht. Het bedrijf ligt op een strategische locatie met een zeer lage huur. De inrichting is modern. Er worden tosti's, smoothies, broodjes, koffie, thee en verse sappen geserveerd. Goedlopend uniek concept, startklaar voor een ambitieuze onder 14 mei '22 Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.008 /mnd.
 • GEZOCHT HORECA LOCATIE IN HET CENTRUM VAN DORDRECHT GEZOCHT HORECA LOCATIE IN HET CENTRUM VAN DORDRECHT Voor onze opdrachtgever een grote landelijke franchise organisatie zijn wij opzoek naar een top locatie in het centrum van Dordrecht.Wij zoeken een locatie die aan onderstaande criteria voldoet;• 150 m2 / 250 m2+• Hoekpand of breed front• Terras en/of tuin op de zon• Monumentaal, industrieel, karakteristieke locatie• Gelege 14 mei '22 Dordrecht, ZH
 • Te huur casco horeca ruimte op Super locatie in de welbekende wijk ?Dubbeldam? in Dordrecht. Te huur casco horeca ruimte op Super locatie in de welbekend Te huur casco horeca ruimte op Super locatie in de welbekende wijk “Dubbeldam” in Dordrecht. Horecaruimte te huur in het centrum van het gezellige “Dubbeldam” de welbekende wijk in Dordrecht. De horecaruimte zal casco gehuurd worden, maar is al van de nodige zaken voorzien waarvoor een overname aan de huidige huurder betaald 14 mei '22 Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras SCHERP GEPRIJST!! Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras SCHER Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras. Direkt naast Action en tegenover bioscoop en zwembad gelegen. Grote parkeerplaats op 50 meter en direkt tegenover de zaak eveneens veel parkeerruimte. Zaak is op hoek van winkelcentrum gelegen. Kortom een toplocatie. 50 zitplaatsen in de ruime zaak en 50 zitplaatsen op het terras. Zaak is voll 14 mei '22 Uden, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.479 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van het land Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van Prachtige cafetaria met hoge omzet in een dorp in het zuiden van het land. Is de enige zaak in de omgeving. totaal aantal zitplaatsen afhaalgedeelte 12 en 18 in serre. Plein waaraan de cafetaria is gelegen wordt in mei gerenoveerd (ca 4 weken werk) dan wordt daar ook een terras aangelegd. (15 x 7m ) vlakbij gelegen aan drukke fietsroute langs de ri 14 mei '22 Deest, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLAAGD NU ? 80.000!!! Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLA Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch. Deze cafetaria is gelegen tegenover de Brabanthallen aan een doorgaande weg. Huurprijs: € 1.500,00 per maand ex btwVraagprijs: € 120.000,00Omzet: ca. € 400.000,00Openingstijden: 6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uurWilt u meer informatie of een bezichtiging dan kunt u contact opnemen met 14 mei '22 Den Bosch, NB INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Cafetaria nabij Spijkenisse Cafetaria nabij Spijkenisse Cafetaria op een mooie zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg nabij Spijkenisse. Deze bekende cafetaria heeft een hoge omzet van >480K per jaar. Er wordt op korttermijn een woonwijk gebouwd met 580 huizen pal achter de cafetaria. De cafetaria ligt ook aan een fietsroute wat in de zomer veel fietsers trekt. Goede kansen tot omzetverhoging: 14 mei '22 Rotterdam, ZH INV/GW: € 245.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad.Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn.Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek.Vanwege het bereiken van hog 14 mei '22 Lelystad, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.316 /mnd.
 • Ter overname grillroom- pizzeria in Haarlem Ter overname grillroom- pizzeria in Haarlem Een van de best draaiende Grillroom – Pizzeria’s van Haarlem wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden. Deze bekende horecazaak ligt aan een drukke doorgaande verbindingsweg, waar veel andere ondernemers succesvol ondernemen. De toplocatie van deze horecazaak, namelijk gelegen aan een kruispunt en een supermarkt als buurm 12 jan '22 Haarlem, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.200 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Lunchroom te koop (discreet) in Dordrecht VERKOCHT!!! Lunchroom te koop (discreet) in Dordrecht VERKOCHT!!! VERKOCHT BINNEN 3 MAANDEN!!! WILT U OOK UW BEDRIJF SNEL VERKOPEN? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP!!! Unieke kans!!! Ter overname Lunchroom met hoge omzet en lage huur in Dordrecht. Wij hebben zeer discreet in de verkoop gekregen een super mooie grote lunchroom in Dordrecht. De lunchroom is ca. 200 m2 en heeft ca. 75 zitplaatsen binnen en ca. 50 zitplaa Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.100 /mnd.
 • Take Away locatie op industriegebied in Amsterdam Take Away locatie op industriegebied in Amsterdam Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden een Take Away met afhaal in Amsterdam. Take Away Dynamite Food is centraal gelegen in een industriegebied aan de Poortvliet 214 in Amsterdam. Dynamite Food is 7 dagen per week geopend van 20:00 uur tot 05:00 uur. Oppervlakte bedraagd in totaal ca.100 m2. De indeling is als volgt, ca. 50m2 beneden (k Amsterdam, NH INV/GW: € 69.500     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Te koop Cafetaria de Hossenbos in Vierpolders gemeente Brielle Z-H Te koop Cafetaria de Hossenbos in Vierpolders gemeente Briel Te koop Cafetaria de Hossenbos met onroerendgoed. Cafetaria met Café en woning! in Vierpolders gemeente Brielle Z-H. Voor meer info: Dennis Schot 06-349 330 53 of dennis@eigenhorecamakelaar.nl Vierpolders, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?