Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
59 advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 5007 Horeca beleggingspand in verhuurde staat in Den Haag ID: 5007 Horeca beleggingspand in verhuurde staat in Den Haa Het Newtonplein is gelegen in het Valkenboskwartier. Het pand is een voormalig woonhuis, maar al zeer lang in gebruik ten behoeve van productie van horecaproducten. Het ruime pand van circa 115m² ligt gunstig nabij de Fahrenheitstraat en de Weimarstraat. Het vastgoedobject wordt in verhuurde staat aangeboden. Kengetallen: Looptijd huurovereenkomst: 30 nov '22 Den Haag, ZH OG: € 395.000
 • ID: 2189 Strandpaviljoen op A-1 LOCATIE ID: 2189 Strandpaviljoen op A-1 LOCATIE Groot strandpaviljoen OP A-1 Locatie in Scheveningen met goede resultaten. Ruim 1400m2 exploiteren aan de mooiste kust van Europa. Scheveningen-Bad is de nummer 1 badplaats van Nederland met jaarlijks ruim 16 miljoen bezoekers. Locatie draait goed op ala cart en is uitermate geschikt voor het faciliteren van grote gezelschappen, feesten en partijen 30 nov '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hevesta
 • ID: 1572 Horecalocatie in Zoetermeer- woonhart, geschikt voor vele doeleinden ID: 1572 Horecalocatie in Zoetermeer- woonhart, geschikt voo Deze zaak is gelegen in het woonhart Zoetermeer, waar je alles vind voor de inrichting van je huis, van hippe interieuraccessoires tot een complete keuken. Het winkelgebied bestaat uit zo’n 18 woon- en lifestylewinkels. Deze locatie is zeker voor meerdere doeleinden geschikt, zoals afhaal- bezorg, lunchroom, of koffie met gebakwinkel (bij voorbeeld 18 nov '22 Zoetermeer, ZH Huur: € 1.416,67 /mnd.
 • ID: 2188 Koffiebar Nog Een Bakkie? ID: 2188 Koffiebar Nog Een Bakkie? Deze gezellige en knusse koffiebar gelegen aan de Stevinstraat is klaar voor gebruik en ideaal voor een echt horecakoppel. Door de sfeervolle gemaakte hoekjes is een echte huiskamersfeer gecreëerd. Verder heeft de zaak een leuke achtertuin waar u onder de bomen kunt genieten van een lekker bakkie koffie of een lunch. Ook is er een mogelijkheid voor 17 nov '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 69.000     Huur: € 1.384,25 /mnd.
 • ID: 1581 Café in het gezellige Regentessekwartier in Den Haag. ID: 1581 Café in het gezellige Regentessekwartier in Den Haa Dit café is gelegen in het gezellige Regentessekwartier in Den Haag. De zaak is momenteel door omstandigheden gesloten. Wij zijn op zoek naar een geschikte ondernemer om dit café nieuw leven in te blazen. Het pand heeft een horeca vergunning categorie 2, wat betekent dat doordeweeks tot 01:00 uur en in het weekend 02:00 geopend kan zijn. De huurpri 16 nov '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 10.000     Huur: € 1.450 /mnd.
 • ID: 2172 Friethuisje Bij Rembrandt ID: 2172 Friethuisje Bij Rembrandt Moderne snackbar en ijssalon gelegen in gezellige en geliefde woonwijk in Voorburg. In naaste omgeving zijn diverse winkels en scholen vindbaar. Zeer nette snackbar met 16 zitplaatsen binnen en een mogelijkheid tot vast buiten terras. De zaak heeft recent zowel binnen als buiten een goede opknapbeurt gekregen. Op dit moment draait de eigenaresse op 07 nov '22 Voorburg, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.060 /mnd.
 • ID: 1574 Stadscafé De Waag ID: 1574 Stadscafé De Waag Stadscafé De Waag is gevestigd aan de Markt 11 in Delft. De Markt is gelegen in wijk Binnenstad en buurt Centrum. Buitenlanders kennen Delft vooral van het Delfts Blauw en Vermeer en van de TU (technische Universiteit) en TNO, die steeds beroemder worden. Veel Nederlanders kennen Delft als prinsenstad, studentenstad of schilderstad. Maar Delft is z 24 okt '22 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Hevesta
 • ID: 1577 Doppio Franchise in stadshart Zoetermeer ID: 1577 Doppio Franchise in stadshart Zoetermeer Deze fraaie zaak is zeer centraal gelegen in het winkelcentrum met een groot terras voor de deur. Het winkelcentrum trekt wekelijks 800.000 bezoekers en heeft een gevarieerd winkelaanbod van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen zoals Mediamarkt, Albert Heijn, Primark, H&M Douglas en C&A. Als je de zaak binnenloopt waan je jezelf in Italie. Me 24 okt '22 Zoetermeer, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4191 Cafetaria aan de Laan van Wateringseveld ID: 4191 Cafetaria aan de Laan van Wateringseveld Deze goedlopende cafetaria is gelegen in het winkelcentrum Hoge Veld aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag. De zaak heeft een aangename sfeer en biedt plaats aan circa 30 personen. Bij binnenkomst treft u links de koelvitrine en afhaalgedeelte. Het restaurantgedeelte is afgescheiden en bevind zich aan de raamkant. Voor de deur is er ruimte voo 24 okt '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.075 /mnd.
 • ID: 1580 Goedlopende lunchroom in regionaal winkelcentrum ID: 1580 Goedlopende lunchroom in regionaal winkelcentrum Deze goedlopende brasserie/lunchroom is gelegen in het hart van een groot regionaal winkelcentrum en heeft een groot terras. In het winkelcentrum met een regionale functie in Zuid Holland zijn ruim 200 winkels gevestigd, variërend van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen waaronder Albert Heijn, Hema, H&M en Media Markt. De openingstijden zijn 12 okt '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.752,30 /mnd.
 • ID: 1579 Leuke zaak met verkoop van chocoladeproducten in Delft ID: 1579 Leuke zaak met verkoop van chocoladeproducten in De Deze leuke zaak met verkoop van chocoladeproducten zoals verse brownies, chocolade milkshakes, wafels, repen en koffie is gelegen in het centrum van Delft. Dit is dé chocoladehemel van Delft! De winkel is 5 jaar geleden in zijn geheel verbouwd en alle apparatuur is nieuw aangeschaft. De zaak is kant en klaar om over te nemen zonder enige extra inve 10 okt '22 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.497 /mnd.
 • ID: 1527 Café/bar in centrum Den Haag ID: 1527 Café/bar in centrum Den Haag In hartje centrum Den Haag is dit café ter overname. Deze zaak is compleet nieuw ingericht is startklaar. Alleen de deuren openen en u kunt draaien. Alle vergunningen zijn aanwezig. Er is een aparte ruimte die gebruikt kan worden als VIP ruimte. Het café is brouwerijvrij en er hoeft geen personeel te worden overgenomen. De vergunning die wordt afge 10 okt '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.035 /mnd.
 • Handelgigant
 • ID: 1576 Prachtig verbouwde ambachtelijke friteszaak ID: 1576 Prachtig verbouwde ambachtelijke friteszaak Deze prachtig verbouwde ambachtelijke friteszaak is gelegen op super a-1 locatie te Den Haag aan de drukke Turfmarkt, recht tegenover het nieuwe ministerie van Binnenlandse Zaken en Justitie. Tevens is het doorgaande route vanaf Centraal Station naar het stadhuis, Amare. De zaak is 5 jaar geleden volledig gestript en vernieuwd waarbij niets aan het 10 okt '22 INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.950 /mnd.
 • ID: 1578 Afhaal/bezorgzaak op goede locatie in Den Haag ID: 1578 Afhaal/bezorgzaak op goede locatie in Den Haag In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij deze take- away en bezorgzaak in de verkoop gekregen. Met de Tweede Kamer om de hoek en diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie! Het concept is verkoop van sushi en Vietnamese snacks met De horecaonderneming is ideaal v 29 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.790 /mnd.
 • ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste De Sushimeisjes hebben meerdere vestigingen, alleen deze vestiging in Kijkduin bieden zij te koop aan. Zij willen hun volledige aandacht aan de andere vestigingen en aan hun privé leven wijden. Enkele jaren geleden is men begonnen met het ontwikkelen van het strand en het toegangsgebied naar het strand van Kijkduin. Dit project is in 2008 van start 27 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.100 /mnd.
Heeft u een suggestie?