De advertentie 'Afhaal en bezorgrestaurant in centrum Bussum' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

10 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteer
 • Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Ter overname aangeboden een zeer goed renderend pizzeria afhaal-/bezorgbedrijf. Deze zaak is gelegen op een gunstige locatie in Beverwijk en realiseert een omzet van ca. € 250.000,-- per jaar. De oppervlakte van het bedrijf bedraagt 180 m2. Openingstijden dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. DETAILS: De huur bedraagt € 1.177,-- per maand. De vraagpri 20 mei '20 Beverwijk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.177 /mnd.
 • LEUKE HORECAZAAK IN HET CENTRUM VAN PURMEREND LEUKE HORECAZAAK IN HET CENTRUM VAN PURMEREND Een leuke horecazaak in het centrum van Purmerend gelegen. Staat te koop, inclusief de inventaris. Een plug een play concept. I.v.m. De studie staat de zaak te koop. 13 feb '20 , NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Restaurant te koop aangeboden in Zoetermeer Restaurant te koop aangeboden in Zoetermeer Mijn restaurant staat in hartje centrum van Zoetermeer, in een drukke straat achter MC Donald, naast ING bank en Mediamarkt. Vanwege een tweede zaak kan ik dit niet goed combineren en daarom wil ik verkopen' Het pand heeft ongeveer 90 vierkantenmeter, De huurprijs bedraagt ca. 1.950 euro per maand, verkoopprijs 35.000 euro, Voor meer informatie nee 05 feb '20 Zoetermeer, ZH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.950 /mnd.
 • Snackbar/Cafetaria Afhaal- Bezorgcentrum Gouda Snackbar/Cafetaria Afhaal- Bezorgcentrum Gouda Een goed lopende snackbar midden in het centrum van Gouda. De snackbar ligt op de looproute van een grote parkeergarage en hotel. Het centraal station is op 200 meter. De zaak heeft aan de voorkant 22 zitplaatsen, een toilet en een open keuken. De achterkant bestaat uit twee gedeeltes een tweede keuken, opbergruimte en een afwasruimte. Er is tevens Gouda, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • Afhaal- en bezorgrestaurant Afhaal- en bezorgrestaurant Het restaurant is gelegen zeer drukke winkelcentrum Generaal Cronjéstraat. Op loopafstand bevindt zich het NS-station, Er is veel traffic langs deze locatie zeer efficiënt ingerichte zaak aan die voorzien is van alle gemakken. Direct te betrekken zonder verdere forse investeringen. Alle materialen en apparatuur zijn uitstekend Er zijn geen verplich Haarlem, NH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname; Op dit moment wordt de onderneming als een Thais afhaal en bezorg concept geëxploiteerd. Bij Lanna Thai worden er dagelijks wisselende menu’s bereid naast een kaart met vaste gerechten. Het interieur is zeer netjes en mooi afgewerkt en voorzien van goed onderhouden apparatuur. De onderneming kan prima Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Wegens privéomstandigheden per direct ter overname aangeboden goed lopende horecapand! aan doorgaande weg gelegen naast het centrum van Boskoop (Zuid-Holland) met gratis parkeerplaatsen aan de voorzijde en achterzijde. Het pand beschikt ook over een achterplaats met eigen parkeerruimte. Snel en goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Waddinxveen, Utrech Boskoop, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 880 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!
 • Bezorg Concept Ter Overname Bezorg Concept Ter Overname Te koop ter overname bezorgd concept. Een volledig draaiend concept omgeving Veenendaal Renswoude. Concept bestaat uit Real American home made Food zoals Burgers, Spareribs en Chicken. Alles wat hier de keuken uitgaat is van hoge kwaliteit, en is dagvers bereid. Door in te zetten op constante kwaliteit heeft het concept een vaste fanbase die wekeli Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Prima Omzetcijfers!

Heeft u een suggestie?