Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
47 café/bar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca Oergezellige bar met een zeer groot terras volledig in de zon. Het volledige terras kan worden worden afgedekt bij eventueel een regenachtige dag. Werkelijk alles is vernieuwd in dit bedrijf. Instap klaar. Bar Double Dutch zit op een doorgaande weg in Benidorm met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op dit moment maken de eigenaren geen gebru Benidorm INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.525 /mnd.
 • Assen cafe Nieuw lage prijs Assen cafe Nieuw lage prijs Cafe De PimpKerkplein 59401HA AssenTer overname klein gezellig bruisend cafe in het centrum van Assen.In de huidige situatie geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur. Ruimere openingstijden zijn uiteraard mogelijk.De oppervlakte bedraagt circa 60 m², er is een kelder aanwezig voor opslag.In de winterperiode is er om de week op Assen, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.350 /mnd.
 • De Horecatussenpersoon
 • Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Te koop, Café Restaurant & Zalencentrum in het centrum van Beltrum in de Achterhoek.Beltrum is gelegen aan de Berkel in de Achterhoek. Er zijn diverse fietsroutes met bezienswaardigheden langs historische plaatsjes die door vele toeristen en dagjesmensen worden gemaakt. Dit Café Restaurant en Zalencentrum staat in de weide omgevin Beltrum, GD OG: € 575.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café 't Brunke Roermond Café 't Brunke Roermond Café ’t Brunke | Roermond centrum Het gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Op 25 meter van de Roerkade ligt dit zeer bekend en beroemd keldercafé. De gewelven kelder en het zicht op de bron geven dit café een sfeervolle entourage. Het café is als volgt in te delen: - caféruimte van circa 85 m² voorzien van airco - efficiënt en gezellig inge Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Café/bar ter overname in Estartit Spanje Café/bar ter overname in Estartit Spanje Muziekbar met vergunning en VRIJ VAN BROUWERIJ CONTRACT aan een drukbezocht horecaplein in l´Estartit, Costa Brava, Spanje. Woonruimte boven de bar. Een ideale investering in een goedlopende zaak in een populaire toeristenplaats. De bar heeft 64 m2 op één verdieping en een terras op het plein. De bar is compleet ingericht en operationeel. Het onroe Estartit OG: € 80.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Grand-café Staccato te Tegelen Grand-café Staccato te Tegelen Grand café Staccato Grotestraat 82 Tegelen (gemeente Venlo) Dit grand café is gelegen aan de doorgaande weg van Tegelen naar Venlo en heeft met haar eigentijdse concept een zeer goede naam in de regio opgebouwd. De dag- én avondfunctie zorgen i.c.m. de verhuur van bovengelegen kamers en appartementen maken de exploitatie bovengemiddeld gezond. De Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • gezellig café op zichtlocatie Maasbracht gezellig café op zichtlocatie Maasbracht Gezellig cafépand Hoofdstraat 41 Maasbracht Gelegen op een zichtlocatie aan de grote rotonde in het centrum van Maasbracht ligt een gezellig cafébedrijf dat ter overname wordt aangeboden. De globale indeling is als volgt: - café van circa 80 m² - handig ingerichte bar met goed zicht over de gehele zaak - dubbele toilet Maasbracht, LB OG: € 225.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Horerca-Sanje
 • Steenwijk groot cafe ter overname centrum Steenwijk groot cafe ter overname centrum SteenwijkIn het centrum van de hoofdplaats Steenwijk van de gemeente Steenwijkerland nu te huur het grote cafe aan de Koningstraat.De inventaris staat te koop , maar is ook te huur. Dus kleine investering !Het bedrijf bestaat uit twee barren, grote dansvloer, toiletgroep, rookruimte en een dartruimte.Huur bedraagt € 1.500,00 per maand.Nadere i Steenwijk, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Klein gezellig nachtcafe ter overname aangeboden aan de tweede nassaustraat in Amsterdam. En instapklaar! Locatie is zeer centraal, en is ‘t enige cafe in de buurt met een nachtvergunning wat heel gunstig is. Deze buurt is erg aan het groeien qua horeca en toerisme. Geen gokkast verplichting. Voor serieuze vragen of biedingen kun je contact opnemen Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostburg. Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostbu Algemeen/Locatie:Dit object betreft een café met ruime bovenwoning in het centrum van Oostburg. De mogelijkheden zijn zeer divers op deze locatie. Zowel geschikt als café/bar maar bijvoorbeeld ook als burgerbar of tapasbar of …..?? of andere middenstandsactiviteiten of een combinatie hiervan.Indeling bgg; Café met gesche Oostburg, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • BOD GEVRAAGD! Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte openingsuren! BOD GEVRAAGD! Café in het centrum van Axel met goede omzet i Algemeen/Locatie: Het Amstelhoekje is bekend als het jongerencafé van Axel maar voor vele andere horecadoeleinden geschikt. Te denken valt daarbij aan: eetcafé, broodjesbar, fastfoodcorner maar ook een wijnbar zou op deze locatie succesvol kunnen zijn. Het betreft een bedrijfsruimte met mogelijkheid tot bovenwoning in het centrum van Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café de Klokkenluider Café de Klokkenluider CAFÉ DE KLOKKENLUIDER GROTE MARKT 23, VENRAY   Op een perfecte locatie aan het levendige terrassenplein, De Grote Markt, in het centrum van de gezellige Noord-Limburgse plaats Venray ligt dit uitstekend draaiende authentieke bruine café. De indeling van dit sfeervolle, half vrijstaande object is globaal als volgt: Entreehal Publiekruimte gelij Venray, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.900 /mnd.
 • Randstad
 • Café City Corner Kerkrade Café City Corner Kerkrade Café City Corner Hoofdstraat 23 Kerkrade     Gelegen aan de rand van het centrum van Kerkrade, tegenover het voormalige postkantoor, ligt dit gezellig stadscafé. Naast een caféfunctie is dit pand uitermate geschikt voor een take-away concept of populaire franchise formule. De indeling is globaal als volgt te omschrijven: Cafégedeelte van 60 m2 Kerkrade, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafé de Musketier Denekamp Centrum Eetcafé de Musketier Denekamp Centrum Top Horeca in Denekamp In het mooie toeristische dorp Denekamp staat dit historisch pand waarin voormalig Hotel "Van Blanken" ooit hoogtij vierde. Deze hoogtij dagen hebben vervolg gekregen met de huidige exploitant. Na 5 jaar hier gewerkt te hebben was het tijd het bedrijf in 2008 over te nemen met de meest geweldige resultaten tot gevolg. Nu tien Denekamp, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.698 /mnd.
 • Nieuw Surhuisterveen VERHUURD tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden te huur muziekcafe Nieuw Surhuisterveen VERHUURD tegen zeer aantrekkelijke voor SurhuisterveenMuziekcafe Bertus ter overname tegen zeer gunstige voorwaarden.GEEN OVERNAME PRIJS !!Het betreffende pand is al 50 jaar een horecabedrijf en staat dan ook zeer goed bekend in Surhuisterveen en de wijde omstreken.Het ligt in het centrum met gratis parkeren voor de deur.Op de verdieping is een zeer ruime bovenwoning gesitueerd.De woning Surhuisterveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?