45 café/bar advertenties Sorteer
 • Grand-café Staccato te Tegelen Grand-café Staccato te Tegelen Grand café Staccato Grotestraat 82 Tegelen (gemeente Venlo) Dit grand café is gelegen aan de doorgaande weg van Tegelen naar Venlo en heeft met haar eigentijdse concept een zeer goede naam in de regio opgebouwd. De dag- én avondfunctie zorgen i.c.m. de verhuur van bovengelegen kamers en appartementen maken de exploitatie bovengemiddeld gezond. De Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Gezonde café-exploitatie Gezonde café-exploitatie Kaffe de kerteermeister Hoofstraat 76 te Gronsveld (L) In dit markante pand aan de Rijksweg in Gronsveld wordt zes dagen per week (dinsdag is sluitingsdag) op zeer gastvrije wijze gasten ontvangen. Een typisch goedlopend bruin café dat haar gasten verrast met aandacht voor thema’s en seizoenen. Het object laat zich als volgt indelen: - cafégedeelt Gronsveld, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.705 /mnd.
 • gezellig café op zichtlocatie Maasbracht gezellig café op zichtlocatie Maasbracht Gezellig cafépand Hoofdstraat 41 Maasbracht Gelegen op een zichtlocatie aan de grote rotonde in het centrum van Maasbracht ligt een gezellig cafébedrijf dat ter overname wordt aangeboden. De globale indeling is als volgt: - café van circa 80 m² - handig ingerichte bar met goed zicht over de gehele zaak - dubbele toiletten - ruim terras aan de Maasbracht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 10.000     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Steenwijk groot cafe ter overname NIEUW centrum Steenwijk groot cafe ter overname NIEUW centrum SteenwijkIn het centrum van de hoofdplaats Steenwijk van de gemeente Steenwijkerland nu te huur het grote cafe aan de Koningstraat.De inventaris staat te koop , maar is ook te huur. Dus kleine investering !Het bedrijf bestaat uit twee barren, grote dansvloer, toiletgroep, rookruimte en een dartruimte.Huur bedraagt € 1.500,00 per maand.Nadere i Steenwijk, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Nachtcafe Ambience, ter overname aangeboden Klein gezellig nachtcafe ter overname aangeboden aan de tweede nassaustraat in Amsterdam. En instapklaar! Locatie is zeer centraal, en is ‘t enige cafe in de buurt met een nachtvergunning wat heel gunstig is. Deze buurt is erg aan het groeien qua horeca en toerisme. Geen gokkast verplichting. Voor serieuze vragen of biedingen kun je contact opnemen Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostburg. Café met ruime bovenwoning te huur in het centrum van Oostbu Algemeen/Locatie:Dit object betreft een café met ruime bovenwoning in het centrum van Oostburg. De mogelijkheden zijn zeer divers op deze locatie. Zowel geschikt als café/bar maar bijvoorbeeld ook als burgerbar of tapasbar of …..?? of andere middenstandsactiviteiten of een combinatie hiervan.Indeling bgg; Café met gescheiden dames- en herentoilet m Oostburg, ZL Huur: € 1.300 /mnd.
 • Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte openingsuren! Café in het centrum van Axel met goede omzet in beperkte ope Algemeen/Locatie: Het Amstelhoekje is bekend als het jongerencafé van Axel maar voor vele andere horecadoeleinden geschikt. Te denken valt daarbij aan: eetcafé, broodjesbar, fastfoodcorner maar ook een wijnbar zou op deze locatie succesvol kunnen zijn. Het betreft een bedrijfsruimte met mogelijkheid tot bovenwoning in het centrum van Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café de Klokkenluider
  Gereserveerd
  Café de Klokkenluider CAFÉ DE KLOKKENLUIDER GROTE MARKT 23, VENRAY   Op een perfecte locatie aan het levendige terrassenplein, De Grote Markt, in het centrum van de gezellige Noord-Limburgse plaats Venray ligt dit uitstekend draaiende authentieke bruine café. De indeling van dit sfeervolle, half vrijstaande object is globaal als volgt: Entreehal Publiekruimte gelij Venray, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.900 /mnd.
 • Café City Corner Kerkrade Café City Corner Kerkrade Café City Corner Hoofdstraat 23 Kerkrade     Gelegen aan de rand van het centrum van Kerkrade, tegenover het voormalige postkantoor, ligt dit gezellig stadscafé. Naast een caféfunctie is dit pand uitermate geschikt voor een take-away concept of populaire franchise formule. De indeling is globaal als volgt te omschrijven: Cafégedeelte van 60 m2 Kerkrade, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafé de Musketier Denekamp Centrum Eetcafé de Musketier Denekamp Centrum Top Horeca in Denekamp In het mooie toeristische dorp Denekamp staat dit historisch pand waarin voormalig Hotel "Van Blanken" ooit hoogtij vierde. Deze hoogtij dagen hebben vervolg gekregen met de huidige exploitant. Na 5 jaar hier gewerkt te hebben was het tijd het bedrijf in 2008 over te nemen met de meest geweldige resultaten tot gevolg. Nu tien Denekamp, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.698 /mnd.
 • Nieuw Surhuisterveen VERHUURD tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden te huur muziekcafe Nieuw Surhuisterveen VERHUURD tegen zeer aantrekkelijke voor SurhuisterveenMuziekcafe Bertus ter overname tegen zeer gunstige voorwaarden.GEEN OVERNAME PRIJS !!Het betreffende pand is al 50 jaar een horecabedrijf en staat dan ook zeer goed bekend in Surhuisterveen en de wijde omstreken.Het ligt in het centrum met gratis parkeren voor de deur.Op de verdieping is een zeer ruime bovenwoning gesitueerd.De woning Surhuisterveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te huur op de Markt in Axel gelegen zichtlocatie. Geschikt voor diverse horeca concepten. Te huur op de Markt in Axel gelegen zichtlocatie. Geschikt v Ter overnameAlgemeen/Locatie:Voormalig cafe "Het Wagenwiel" op uitstekende locatie in het centrum van Axel.zeer lage huurprijs (€ 1.200,- inclusief bovenwoning)geen overnamevoor diverse doeleinden geschiktterrasmogelijkheidVerplichtingen:Op dit bedrijf rusten geen automaten- en personele verplichtingen.Uit hoofde van verhuur is er wel een drankenve Axel, ZL INV/GW: € 0     Huur: € 1.200 /mnd.
 • 2 horecabedrijven, verbonden als 1 formule 2 horecabedrijven, verbonden als 1 formule De Triviant & eetcafé Tia's te Echt café – restaurant - feestzaal   Aan de doorgaande weg ligt een schitterend horecabedrijf met 2 verschillende formules: • De Triviant “gezellig bruin cafe” • EetcaféTia's Beide zaken zijn dagelijks geopend van 11 uur tot 23.00 uur en op zaterdag zelfs tot 01.30 uur. De indeling is globaal als volgt te noemen: Echt, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar met mogelijkheden te koop in Leiden Bar met mogelijkheden te koop in Leiden Te koop, centrum van Leiden op 50 meter van de morspoort een horecalocatie met cafévergunning. Het gehuurde is goed verzorgd, voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt plaats aan maximaal 60 man. INVENTARIS / GoodwillDe inventaris is in goede staat en bij bezichtiging wordt een inventarislijst overlegd. Het bedrijf heeft een goede loca Leiden, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.170 /mnd.
 • Cafe op horecaplein van Roermond Cafe op horecaplein van Roermond Hét dag- én nachtcafé van Roermond Café ENZO – Stationsplein Gelegen op het horecaplein van Roermond ligt Café ENZO, een café van naam en faam in de hele regio. Dichtbij het station, het Designer Outlet en natuurlijk de unieke binnenstad van deze prachtige stad. Op dit horecaplein worden diverse ev Roermond, LB INV/GW: € 135.000     Huur: € 4.750 /mnd.
Heeft u een suggestie?