Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
8 café/restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Bekend cafe te koop in hartje Delft Bekend cafe te koop in hartje Delft Bent u op zoek naar een prachtige horecagelegenheid die u kunt overnemen? Dan is deze unieke kans in het historische Delft wellicht precies wat u zoekt! Gelegen in het bruisende hart van Delft, heeft deze gevestigde zaak een uitstekende reputatie opgebouwd en wacht op een enthousiaste nieuwe eigenaar. Deze horecazaak is een sfeervol café met een op 29 okt '23 Delft, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 165.000     Huur: € 4.900 /mnd.
  • Ter overname Restobar in Baarn! Ter overname Restobar in Baarn! Het pand is eigentijds en verzorgd met de moderne gemakken. Alle apparatuur is 2 jaar oud. Keuken en bar zijn in top conditie. Dandy is een Restaurant met een Cocktailbar (Restobar), met een internationale-fusion keuken. Ook kunt u genieten van onze signature cocktails en de classics. Bij binnenkomst ervaart u de sfeer van een luxe, modern en toega Bussum, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 205.000     Huur: € 4.250 /mnd.
  • Banner_HorecaAdviesBureau
  • Grill restaurant Ojik's Bistro Grill restaurant Ojik's Bistro Op top locatie in het schilderachtige Odijk staat dit grill restaurant te koop. Het is recent volledig nieuw ingericht en heeft een grote klantenkring. Ook de bezorgservice heeft een steeds grotere groei in omzet. Wegens gezondheidsproblemen heeft de huidige exploitant zijn werkzaamheden moeten staken. Omzet ? 500.000 per jaar. Odijk, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 35.000     Huur: € 2.750 /mnd.
  • Brasserie-Restaurant Bisou (in prijs verlaagd) Brasserie-Restaurant Bisou (in prijs verlaagd) Deze Turn Key horecagelegenheid "Bisou" gelegen aan de markt en heeft twee permanente terrassen met in totaal 100 zitplaatsen. Het intieme restaurant (80 m2) is uitermate geschikt voor dag-, avond- en nachthoreca, zelfs een (franchise)formule zou zomaar passen in deze studentenstad. De onderneming behoeft geen investeringen om te kunnen starten, hi Wageningen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
  • In de zomer knallen! In prijs verlaagd! In de zomer knallen! In prijs verlaagd! Unieke plek aan de haven voor diverse concepten, groot terras met uitzicht op de jachthaven. Zeker in de zomer enorme toeloop van gasten in en om de haven. Wegens gezondheidsreden moet helaas de huidige ondernemer ermee stoppen. Fantastische kans om hier te gaan ondernemen. Huizen, UT INV/GW: € 20.000     Huur: € 2.850 /mnd.
  • Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Dit in de regio uitstekend aangeschreven restaurant/brasserie is gelegen midden in het centrum van dit bosrijke gebied. Utrechtse Heuvelrug, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Op een druk punt in Hilversum ligt dit restaurant op een hoek. Het heeft een terras rondom en bied de gast veel kijkplezier, terras eventueel nog uit te breiden. Pand heeft een lage huur voor deze locatie. Huidige ondernemer draait ? 400.000 per jaar en er zit zeker nog rek in. Echt een pand waar heel veel winst valt te behalen. Hilversum, UT INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  • Maas en Peel
  • Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Pand verkeerd in perfecte staat! Voorzien van alle technische eisen en prachtig afgewerkt. Nieuwe ondernemer kan er zo in, maar ook voor eventuele andere concepten makkelijk aan te passen. Maarsen, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 150.000     Huur: € 2.950 /mnd.

Heeft u een suggestie?