De advertentie 'Cafe/Club TE KOOP AANGEBODEN' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

46 caf/bar advertenties Sorteer
 • goedlopend cafe in populaire wijk in Den Haag goedlopend cafe in populaire wijk in Den Haag Een goedlopende bar in een zeer gewilde en bruisende buurt in Den Haag met veel potentie en met diverse mogelijkheden! Verruiming van de openingstijden en dagen ( dus omzetverhogend) of wijziging van het concept mogelijk! Bijv door het gebruik van een kleine kaart! Zoals tapas of een wijn of cocktailbar. Op dit moment zijn er diverse dartteams die 14 jan '20 , ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.750 /mnd.
  BIEDEN!
 • Kantinebeheerder | RKSV Minor | Nuth Kantinebeheerder | RKSV Minor | Nuth KANTINEBEHEERDER RKSV MINOR | NUTH Ben jij of zijn jullie die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft/hebben om onze leden en gasten tijdens wedstrijden in het weekend en trainingsavonden het naar de zin te maken? Aan het einde van dit seizoen (2019/2020) zal Irene stoppen als kantinebeheerder en daarom zijn wij (nu al) op zoek 17 feb '20 Nuth, LB INV/GW: Op aanvraag
 • Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Leiden Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Le Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! In het hart van het Pieterskwartier, centrum van Leiden, bieden wij u deze karakteristieke horecazaak aan.Deze mooie knusse zaak met een volledige horecavergunning heeft een totale oppervlakte van ca. 70 m2 / ca. 36 zitplaatsen en mogelijkheden voor 30 jan '20 Leiden, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe bar te koop Cafe bar te koop Wegens leeftijd is deze zaak met authentieke pub uitstraling te koop. 20 meter tot de winkelstraat kleiweg en 50 meter tot het plein met het bekende stadhuis. In de loop naar een groot hotel,waardoor de gasten van het hotel even een afzakkertje komen halen. Deze zaak heeft een hoog potentieel. Het is zeer geschikt voor een jong stel daar er ook een 25 jan '20 Gouda, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Topcaf Maneslust Biej Mieke in Neer Topcaf Maneslust Biej Mieke in Neer Café Maneslust Biej Mieke Steeg 46a | Neer In het levendige dorp Neer ligt Café Maneslust Biej Mieke. Sinds jaar en dag bruist dit café, waarbij de sfeer van de jaren ’60 en ’70 de boventoon voeren. Het pand is globaal als volgt ingedeeld: Gezellig cafégedeelte met in het midden een prachtige bar Terras 17 jan '20 Neer, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita is al jaren een bekende bar waar veel livemuziek plaatsvind. Zowel "locals" als toeristen vinden altijd hun weg hiernaartoe. Geen verplichtingen, geen contracten. Turnkey horeca bedrijf met een mooie omzet, waar een goede boterham te verdienen is. De bar is eventueel te pachten. Het pand is extra gesoleerd om meer geluid te kunnen pr 11 jan '20 Moraira INV/GW: € 199.000     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Meppel centrum, te koop caf-biljart met zeer lage huur! Meppel centrum, te koop caf-biljart met zeer lage huur! In Meppel is Jan's caf-biljart aan de Molenstraat 15 te koop. Het caf heeft een gezellige bar, een biljart, 2 dartbanen en een goed uigeruste keuken. De vraagprijs voor de complete inventaris is 29.500,--. Een kleine financiering is mogelijk. De huurprijs van het gehele pand is 2.600,-- hiervan komt terug ca. 1.600,-- van de opbrengst van d 13 dec '19 Meppel, DR INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Caf Den Tunnel in Tegelen (Venlo) Caf Den Tunnel in Tegelen (Venlo) Café Den Tunnel Nachtegaalstraat 47 | Tegelen Recht tegenover de H. Hart Kerk in Tegelen (gemeente Venlo, ruim 100.000 inw.) ligt dit ouderwets gezellige bruine café, dat inmiddels ruim 30 jaar door dezelfde eigenaren succesvol wordt geëxploiteerd. De wijk “Op de Heide” heeft circa 4280 inwoners. Het pand is globaal 11 dec '19 Tegelen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.630 /mnd.
 • Binnen 2 weken verkocht! Binnen 2 weken verkocht! Café Oud Dorp Hagendoornweg 10 Amstenrade Schuin tegenover Kasteel Amstenrade ligt dit ruime pand met legio mogelijkheden De indeling hoekpand is globaal als volgt: Publieksruimte met bar, vloeroppervlak van ca. 120 m² Aanliggend zaaltje (voorzijde) van ca. 80 m² Dubbele gescheiden toiletgroepen Ingerichte bedrijfskeu 05 okt '19 Amstenrade, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca Oergezellige bar met een zeer groot terras volledig in de zon. Het volledige terras kan worden worden afgedekt bij eventueel een regenachtige dag. Werkelijk alles is vernieuwd in dit bedrijf. Instap klaar. Bar Double Dutch zit op een doorgaande weg in Benidorm met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op dit moment maken de eigenaren geen gebru 19 sept '19 Benidorm INV/GW: € 99.500     Huur: € 1.525 /mnd.
 • Borne, caf-biljart te koop. Borne, caf-biljart te koop. Er is een biljartvereniging met 3 teams aanwezig, alsmede een dartvereniging met 3 teams. Achter en boven het gezellige bruine caf bevindt zich de ruime woning. Deze bestaat uit de woonkamer, keuken en boven de badkamer, een washok en 3 slaapkamers. De huur van het geheel is 2.120,--, te splitsen in 620,-- voor de woning en 1.500,-- voor het 17 sept '19 Borne, OV INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.120 /mnd.
 • A1 locatie in Oudewater: "Horecabedrijf De Kroeg" . A1 locatie in Oudewater: "Horecabedrijf De Kroeg" In een waterrijk landschap tussen de Hollandse IJssel en de loop van het riviertje de Lange Linschoten, ligt in de provincie Utrecht, het mooie historische authentieke toeristische stadje met een ontstaans historie vanaf de achtste eeuw en stadsrechten sinds 1265. Er wonen 10.800 "geelbuiken" , zo genoemd door werkzaamheden in de touwindustrie.Midd 07 sept '19 Oudewater, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Assen cafe Nieuw lage prijs Assen cafe Nieuw lage prijs Cafe De PimpKerkplein 59401HA AssenTer overname klein gezellig bruisend cafe in het centrum van Assen.In de huidige situatie geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur. Ruimere openingstijden zijn uiteraard mogelijk.De oppervlakte bedraagt circa 60 m², er is een kelder aanwezig voor opslag.In de winterperiode is er om de week op 27 aug '19 Assen, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Caf Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Caf Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Te koop, Café Restaurant & Zalencentrum in het centrum van Beltrum in de Achterhoek.Beltrum is gelegen aan de Berkel in de Achterhoek. Er zijn diverse fietsroutes met bezienswaardigheden langs historische plaatsjes die door vele toeristen en dagjesmensen worden gemaakt. Dit Café Restaurant en Zalencentrum staat in de weide omgevin Beltrum, GD OG: € 575.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Caf 't Brunke Roermond Caf 't Brunke Roermond Café ’t Brunke | Roermond centrum Het gezelligste keldercafé van Midden-Limburg Op 25 meter van de Roerkade ligt dit zeer bekend en beroemd keldercafé. De gewelven kelder en het zicht op de bron geven dit café een sfeervolle entourage. Het café is als volgt in te delen: - caféruimte van circa 85 m&s Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?