Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
49 cafetaria/snackbar advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria in Den Bosch pal tegenover de Brabanthallen gelegen.In de Brabanthallen worden jaarlijks ca. 13 grote concerten gegeven en er worden diversen evenementen georganiseerd.Deze ruime zaak heeft binnen maar liefst 70 zitplaatsen en op het terras ook nog z'n 40 zitpl Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 700 /mnd.
 • Verkocht - House Of Burgers en Pizza's - Moderne Horeca-Burgerbar-Pizzeria restaurant met grote keuken en kelder, terras 6p Verkocht - House Of Burgers en Pizza's - Moderne Horeca-Burg HOUSE OF BURGERS & PIZZA'S Multifunctionele Horeca direct ter overname + terras Ligging locatie: Het bedrijf is gesitueerd op hartje centrum-locatie in middelgrote stad in Overijssel op een mooie zicht doorlooplocatie omgeven door meerdere "gratis" parkeerpleinen (blauwe zones in het centrum) ook voor het bedrijf. In het Haaksbergen, OV INV/GW: € 67.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Brugman
 • Nu sterk in prijs verlaagd!!! Nu sterk in prijs verlaagd!!! STERK IN PRIJS VERLAAGD!!! Cafetaria de Dreef in Katwijk wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden.Deze bekende cafetaria ligt in een woonwijk in Katwijk aan Zee. De huidige ondernemer runt deze cafetaria ruim 13 jaar succesvol en is nu toe aan een nieuwe uitdaging.De inventaris verkeerd in goede staat en is meer dan compleet te noem Katwijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Ter overname Cafetaria Family Gorinchem Ter overname Cafetaria Family Gorinchem Te koop: bedrijfsexploitatie van Cafetaria Family te Gorinchem. Family Gorinchem is sinds jaar en dag gevestigd op deze locatie, aan de buitenzijde van winkelcentrum Piazza Center. Deze cafetaria is gelegen langs de doorgaande weg richting het centrum van Gorinchem Qua bewoners van Gildenwijk zit je goed als cafetaria. De een na grootste groep bewo Gorinchem, ZH INV/GW: € 99.000     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname Cafetaria Rubens in Eindhoven Ter overname Cafetaria Rubens in Eindhoven Cafetaria Rubens in Eindhoven wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden. Gezellige buurt cafetaria met een leuke omzet. Deze bekende cafetaria is een leuke zaak voor starters!!! Ligging:- De cafetaria is gelegen nabij de Tongelresestraat in de Rubensstraat in Eindhoven. Begane grond: - Het bedrijf is gevestigd op de begane grond en i Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.200 /mnd.
 • ID 1582 Eethuisje Duivenvoorde ID 1582 Eethuisje Duivenvoorde Dit leuke buurtcafetaria in vrijstaand pand in Wassenaar is gestart in 2013 en heeft naam en faam gemaakt met zijn “Verse Boerderij Patat- Friet” en huisgemaakte satés. Het cafetaria is geliefd in de buurt en nabije omgeving vanwege zijn kwaliteitsproducten en e gezellige zitgelegenheid, zowel binnen als op het terras. Na bijna 10 jaar is het voor Wassenaar, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.530,45 /mnd.
 • Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Te koop cafetaria in Katwijk Z-H Cafetaria de Dreef in Katwijk wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden.Deze bekende cafetaria ligt in een woonwijk in Katwijk aan Zee. De huidige ondernemer runt deze cafetaria ruim 13 jaar succesvol en is nu toe aan een nieuwe uitdaging.De inventaris verkeerd in goede staat en is meer dan compleet te noemen. Binnen oogt het bedrijf Katwijk, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Brugman
 • Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van het land Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van Prachtige cafetaria met hoge omzet in een dorp in het zuiden van het land. Is de enige zaak in de omgeving. totaal aantal zitplaatsen afhaalgedeelte 12 en 18 in serre. Plein waaraan de cafetaria is gelegen wordt in mei gerenoveerd (ca 4 weken werk) dan wordt daar ook een terras aangelegd. (15 x 7m ) vlakbij gelegen aan drukke fietsroute langs de ri Deest, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLAAGD NU ? 80.000!!! Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLA Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch. Deze cafetaria is gelegen tegenover de Brabanthallen aan een doorgaande weg. Huurprijs: € 1.500,00 per maand ex btwVraagprijs: € 120.000,00Omzet: ca. € 400.000,00Openingstijden: 6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uurWilt u meer informatie of een bezichtiging dan kunt u contact opnemen met Den Bosch, NB INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad.Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn.Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek.Vanwege het bereiken van hog Lelystad, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.316 /mnd.
 • Goede omzet (zonder bezorging) Goede omzet (zonder bezorging) CAFETARIA | SNACKBAR | Mi LOES | SCHINVELD Heidestraat 25 | Beekdaelen Op een zichtlocatie in het centrum van het Zuid-Limburgse plaatsje Schinveld (ca. 4.640 inw., gemeente Beekdaelen) gelegen pand met royale gelijkvloers cafetariabedrijf en op de verdieping een 2-slaapkamer appartement met eigen opgang. De indeling van dit opvallende object is g Schinveld, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • VERKOCHT - cafetaria 2019 ingericht en geopend op superlocatie in Hengelo VERKOCHT - cafetaria 2019 ingericht en geopend op superlocat VERKOCHT Wij wensen de Nieuwe exploitanten veel geluk voor de toekomst !! Cafetaria op mooie zichtlocatie aan doorgaande wegen in de wijken Weidedorp en Woolde De ligging is tussen drie grote wijken nabij het centrum, bedrijventerrein en ook aan de weg die de "snelweg" verbind naar zowel het centrum als andere grote stadsdel Hengelo, OV
 • Eigen Horeca Makelaar
 • ID 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam ID 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam Deze snackbar met grote naamsbekendheid is gelegen in een leuke buurtwinkelcentrum in Leidschendam. Op deze plek zit al ruim 50 jaar een cafetaria en de eigenaar zit er al 20 (!!) jaar in. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in Leidschendam, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Sneek bij waterpoort snackbar VERKOCHT Sneek bij waterpoort snackbar VERKOCHT PiranhaLemmerweg 68607BZ SneeTer overname staat de cafetaria Piranha in de stad Sneek.Sneek is beroemd om de watersport en uiteraard om de befaamde Sneekwijk. Maar dit lieflijk Fries stadje biedt nog veel meer ! Van actieve uitstapjes tot culturele hoogstandjes. Een pareltje in het hoge Noorden. Op vijftig meter afstand van de beroemde Waterpoort i Sneek, FR Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria - Eetcafé, inclusief onroerend goed te Zoetermeer. Cafetaria - Eetcafé, inclusief onroerend goed te Zoetermeer. Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Cafetaria - Eetcafé, inclusief onroerend goed te Zoetermeer. Cafetaria met ca. 24 zitplaatsen, Eetcafé ca. 34 zitplaatsen. Gevestigd hoekpand, gelegen grote woonwijk Zoetermeer. Terras voorzijde ca. 16 zitplaatsen + er is terras in de tuin. Open van 11.00 uur t/m 20.30 uur, zondag is men gesloten. Eetcafé heef Leidschendam, ZH OG: € 365.000     INV/GW: € 185.000
Heeft u een suggestie?