Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Horecafaciliteit op camping

Pandcode: 2068
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja
NIEUW TE BOUWEN HORECAFACILITEITEN
Camping “Klein Canada”
Dorpsstraat 1 | Afferden

Gelegen in het Noord-Limburgse plaatsje Afferden ligt de gezellige familiecamping Klein Canada.

De huidige eigenaar Eldorado Parken heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd om deze camping naar een hoger niveau te tillen en is voornemens om begin 2024 een totaal nieuw te bouwen luxe horecafaciliteit te openen.

Daar Eldorado Parken zich focust op haar corebusiness, zijn wij op zoek naar een goed horecakoppel met ondernemerskwaliteiten. Dit Grandcafé annex restaurant wordt, inclusief de nieuwe bedrijfsinventaris, te huur aangeboden.

De horecagelegenheid zal een prominente plaats krijgen op het park. Gelegen tussen de entree van het park én het binnenzwembad. Dit biedt een optimale mogelijkheid om, naast alle parkgasten, in te spelen op de vele wandelaars en fietsers die hier voorbijkomen.

Het betreft een echte familiecamping met ongeveer 130 vaste staanplaatsen én circa 150 seizoens- en toeristenplaatsen. Dit publiek is voor een belangrijk deel afkomstig uit Nederland, België en Duitsland en maakt ook buiten het seizoen, met name gedurende de weekends, veel gebruik van het park.

Opening: het gehele jaar door. Buiten het seizoen beperkten de openingstijden van de horeca zich tot drie dagen per week (vrijdag t/m zondag).

Het populaire park is uitstekend onderhouden en beschikt over tal van faciliteiten zoals een binnenzwembad, twee verwarmde buitenzwembaden, speeltuin, animatieruimte en multifunctionele speelvelden. In het zomerseizoen is er een animatieteam actief.

Venlo, pretpark Toverland en natuurgebied de Maasduinen zijn snel en eenvoudig bereikbaar. Voor meer informatie omtrent de omgeving zie https://www.kleincanada.nl/omgeving.

De verhuurder is bezig met het creëren van een ‘horecaconcept’ voor alle horecalocaties binnen Eldorado Parken. Verhuurder zal hierbij dan ook zorgen voor de juiste “look and feel” en middels het concept streven naar kwaliteit & uniformiteit binnen alle parken, zonder dat er enige afbreuk wordt gedaan aan het eigen ondernemerschap. Het huren van meerdere vestigingen behoort eventueel tot de mogelijkheid. Om de inkoopvoordelen te maximaliseren worden een aantal zaken gezamenlijk ingekocht.

Huurprijs INCLUSIEF INVENTARIS:                                   10% van de omzet
Waarborgsom                                                                   € 5.000,-
Uitgangspunt looptijd huurovereenkomst:                         2 jaar


Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Horecafaciliteit op camping Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?