< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Hostel in Tännäsgården met restaurant

Pandcode: Härjedalen Tännäs Kyrkby 42:1
Bedrijfsnaam: Tännäsgården
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Ja
Aantal zitplaatsen: 100
Financieringsmogelijkheden: Nee
Omzet indicatie: € 200,-
Tännäsgården ligt in het midden van het dorp Tännäs en pal naast de hoogst gelegen kerk van Zweden. Tännäs ligt midden in de bergen van Härjedalen op een afstand van ongeveer 120 km naar Sveg, 200 km naar Östersund, 230 km naar Trondheim en 550 km naar Stockholm. Het dichtstbijzijnde vliegveld is gelegen in Sveg. Daarnaast vliegt KLM 2 keer per dag naar Trondheim. Het vliegveld van Trondheim ligt op circa 3 uur rijden van Tännäs. Tännäs staat bekend om zijn Myskox-park met rondleidingen en de berg ten westen van Tännäs herbergt de enige wilde soort muskusossen van Zweden, een groep van ongeveer 8 dieren.

De huidige eigenaar heeft het hostel 10 jaar geëxploiteerd en wil het nu verkopen om het geld volledig te kunneninvesteren in hun ambachtelijke bierbrouwerij in Tännäs.

Het bedrijf bestaat uit een hoofdgebouw met een gezellig restaurant met een moderne restaurantkeuken. Groot balkon op het zuiden. Bovenop het restaurant bevindt zich een onlangs gerenoveerd appartement van ongeveer 140 m² waar de familie van de eigenaar woont. De woonruimte van het hostel bevindt zich in een apart gebouw van ongeveer 190 m² op 2 niveaus. In totaal zijn er 24 bedden verdeeld over 8 kamers. Op het terrein is er ook een zeer gewaardeerde houtgestookte sauna met een houten terras. Er staan ook 4 campers op de site.

Länia Företagsförmedling is de hoofdverantwoordelijke en beantwoordt alle vragen over het object. Zowel de aandelen in de onderneming Tännäsgården AB als het onroerend goed, dat particulier eigendom is van het echtpaar, zijn te koop.

De verkoper wil niet rechtstreeks gecontacteerd worden, alle contacten en info gaan via de makelaar bij Länia Företagsförmedling. Respecteer dit alstublieft!
OG: € 400
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Hostel in Tännäsgården met restaurant OG: € 400

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?