Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Hotel Valkenburg (Limburg) te koop - best selling in regio

Pandcode: 1155
Woonruimte aanwezig: Ja
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Het is een heel speciaal 2 sterrenhotel, zowel qua stijl als qua ligging. Het hotel biedt kleine, maar gezellige kamers die zijn ingericht met heldere, exotische kleuren.

De stijl van het hotel geeft een retrogevoel en de hele verschijning lijkt een boetiekhotel. Het hotel beschikt over een aangename combinatie van design en kitsch met een knipoog.

Het treinstation bevindt zich op ongeveer 7 minuten loopafstand. Met de trein is Maastricht binnen slechts 11 minuten te bereiken. 

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten van booking.com is dit hun favoriete buurt van Valkenburg.

Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Valkenburg! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad. (beoordelingscijfer is een dikke 8+)

er is ook een eigen woning aanwezig die tevens verhuurt kan worden indien met zelf er niet wil wonen, op het terrein bevinden zich een aantal ( gratis) parkeerplaatsen, overdekte fietsenstalling en garages voor motoren te stallen.  in de buurt van het centrum( 50mtr) recht tegenover de ruine van Valkenburg met mooie uitzichten vanuit de kamers, vlakbij Thermae 2000.

de keuken is op dit moment slechts als ontbijt in gebruik maar kan nog uitgebreid worden met minimale financiele investeringen naar lunch, diner e.d. Ook bevind zich een terras aan de voorzijde van het hotel bij de ingang.


Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Hotel Valkenburg (Limburg) te koop - best selling in regio

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?