Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie 

ID: 1605 Mooie Viswinkel met hagelnieuwe inventaris

Ligging: Op een leuke locatie in de passage van winkelcentrum Kraayenstein
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 69m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Op een leuke locatie in de passage van winkelcentrum Kraayenstein, recht tegenover de supermarkt de Hoogvliet gelegen luxe viswinkel met hagelnieuwe inventaris.

De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet. De zaak is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 12 tot 18 uur. De supermarkt is iedere dag geopend tot 21 uur, waardoor deze openingstijden zeker kunnen worden uitgebreid.

De inventaris is hagelnieuw (vanaf november 2023), compleet en goed onderhouden met een bakwand voor het frituren van de vis, een nieuwe afzuiginstallatie met koolstoffilterkast, vetafscheider, alarm/ camerasysteem etc.

De zaak heeft een “voor elk wat wils” met verse vis uit de vitrine en diverse gebakken vissoorten uit de frituur.De lage huur is € 1.058,67 per maand. Het pand meet in totaal ongeveer 70m² met openslaande deuren over de hele breedte van de zaak. Er zijn 4 tafeltjes in de zaak waar de visproducten ter plekke genuttigd kunnen worden.De locatie in de passage van het winkelcentrum is goed te noemen. Het wijkwinkelcentrum ligt op loopafstand van het Openbaar Vervoer en nabij de uitvalswegen. De badplaats Kijkduin en recreatiegebied Madestein bevinden zich op loopafstand. Parkeren kan altijd in de buurt op één van de vele parkeerplaatsen.

Dit is de ideale zaak voor een ondernemer –of stel, die een leuk draaiende viswinkel willen beginnen. Door omstandigheden is deze zaak nu per direct ter overname, waarbij kan worden aangemerkt dat de omzet zeker nog kan worden uitgebreid!

Nadere informatie: Robert van der Starre, info@vds-horeca.nl of 070 – 330 66 87
INV/GW: € 69.500
Huur: € 1.059 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1605 Mooie Viswinkel met hagelnieuwe inventaris INV/GW: € 69.500 Huur: € 1.059 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?