De advertentie 'ID 2077 Paul Gabirël' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

36 lunchroom advertenties Sorteer
 • ID 2086 Vietstreet ID 2086 Vietstreet In een van de meest gewilde horeca straten van Den Haag is Vietstreet gevestigd. Deze horecaonderneming richt zich op Vietnamees eten, maar zoals de Herengracht heeft bewezen, zijn er vele andere concepten mogelijk. De Herengracht is een straat die de laatste jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. Was deze straat voorheen alleen een straat 20 mei '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 90.000     Huur: € 2.680 /mnd.
 • ID 2088 Stevinstraat ID 2088 Stevinstraat In het Belgisch Park ligt de Stevinstraat met een diversiteit aan winkels en horeca. Wij bieden een object op de Stevinstraat aan met een zonnig terras. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig. De keuken is deels uitgebouwd in de achtertuin. In deze achtertuin staat een vaste schuur voor opslag. De vergunning laat openings 18 mei '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • *** Lunchroom- Croissanterie *** Amsterdam-Centrum *** Lunchroom- Croissanterie *** Amsterdam-Centrum *** Lunchroom-Croissanterie *** Amsterdam-Centrum In de duurste en drukste winkelstraat van Nederland wordt dit fantastische bedrijf ter verkoop aangeboden. Het is gevestigd in een groot historisch pand met 3 verdiepingen en een grote zolder en het bedrijf beslaat 75 m2 welke is gelegen op de begane verdieping . De zeer bekwame medewerkers zijn in 18 mei '20 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • ID 2087 Sicilia Bedda ID 2087 Sicilia Bedda In het verlengde van de Torenstraat ligt de Jan Hendrikstraat met het horecaobject Sicilia Bedda. Sicilia Bedda is een object met grote lichte ruimtes. De inrichting maakt veel verschillende invullingen mogelijk. De indeling van bestaat uit 3 verschillende ruimtes. Aan de voorkant de ruimte voor tafels en stoelen met een bar, achter deze ruimte bev 22 apr '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.585 /mnd.
 • ID 2059 Eten bij Werelds ID 2059 Eten bij Werelds Dit geweldige horeca object is compleet ingericht en daarom ook direct te betrekken! Dit object is bij uitstek geschikt voor eenzelfde soort concept als Eten bij Werelds, een restaurant waar ook de mogelijkheid tot lunch geboden wordt. Het is een lichte zaak met aan de voor en achterzijde grote raampartijen. De keuken is van alle apparatuur voorzie 22 apr '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 99.000     Huur: € 1.764,58 /mnd.
 • Te koop t Hof van Eten Te koop t Hof van Eten Een prachtige horecalocatie in het oude centrum van Den Haag met een mooi tuinterras en een gevelterras. De ondernemer is hier al vele jaren actief met goede resultaten. In de directe omgeving is een grote parkeergarage. De vele winkels zijn op loopafstand voor het winkelende publiek. Deze exploitatie heeft veel vaste gasten die met grote regelmaat 17 mrt '20 ?s-Gravenhage, ZH INV/GW: € 115.000     Huur: € 1.632 /mnd.
 • ID 2081 Horecaonderneming op Korte Poten ID 2081 Horecaonderneming op Korte Poten De Korte Poten is een drukke straat die de Herengracht, het Centraal Station en het Plein met elkaar verbindt. Deze straat biedt een diversiteit aan winkels en horeca. Door de vele kantoren, scholen en toeristen is hier veel publiek, zowel overdag als ‘s avonds. Op loopafstand zijn de Tweede Kamer en het Binnenhof gevestigd, zo ook het Mauritshuis. 11 mrt '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 89.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een mooie lunchroom met hoge omzet op een toplocatie in Rotterdam.De zaak is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zondag en maandag vanaf 11.00 uur.Binnen zijn ca. 100 zitplaatsen aanwezig.Zeer hoge omzetcijfers!De huur bedraagt € 10.000,-- Inclusief Servicekosten en BTW per m 07 mrt '20 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 4126 Black Fig ID 4126 Black Fig Deze vegan lunchroom is gevestigd in een mooi hoekpand aan het statige Noordeinde. Het Noordeinde in Den Haag is één van de bekendste winkelstraten van Nederland. Van juweliers tot high-end mode en van gezellige koffiezaakjes tot hoogwaardige restaurants, alles is hier aanwezig. Het Noordeinde heeft onlangs een hele metamorfose ondergaan. De staat 28 feb '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Lunchroom 48 zitplaatsen, winkelcentrum Delft Lunchroom 48 zitplaatsen, winkelcentrum Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom + terras, gelegen groot winkelcentrum te Delft. Totaal ca. 48 zitplaatsen, waarvan 26 op het overdekt terras. Zeer goede ligging, direct naast hoofdingang winkelcentrum. Winkelcentrum De Hoven Passage te Delft heeft ca. 60 winkels. De lunchroom kan worden verkocht vrij van verlichtingen. Complete pro 27 feb '20 Leidschendam, ZH INV/GW: € 69.500     Huur: € 2.167 /mnd.
 • ID: 2079 Lunchroom in de Weissenbruchstraat in Benoordenhout ID: 2079 Lunchroom in de Weissenbruchstraat in Benoordenhout De voorkant van deze lunchroom heeft 2 grote raampartijen waarlangs een terras staat. De lunchroom biedt de mogelijkheid van het voortzetten van een lunchroom maar ook kan er gedacht worden aan het serveren van borrel en diner. De lunchroom bevindt zich in de Weissenburchstraat. Aan de achterzijde bevindt zich een extra ruimte van ongeveer 25m2 die 19 feb '20 , ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.480 /mnd.
 • ID 4124 Lunchroom op de markt in Delft ID 4124 Lunchroom op de markt in Delft Leuke lunchroom aan in het centrum van Delft, gelegen op een prachtige locatie. Deze gezellige lunchroom met ruim terras bevindt zich op één van het bekendste en authentiekste plein van Delft. De zaak is gelegen te midden van diverse horecabedrijven waar volop gezelligheid heerst. Een zaak met vele mogelijkheden, met op de begane grond het lunchroo 19 feb '20 Delft (ZH), ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 2.600 /mnd.
 • ***Lunchroom-Bar-Restaurant *** HAARLEM ***Lunchroom-Bar-Restaurant *** HAARLEM *** Lunchroom- Bar -Restaurant *** HAARLEM Op een zeer groot bedrijventerrein is dit horecabedrijf al vele jaren met succes gevestigd. Met 44 zitplaatsen binnen en 20 op het zonnige terras en een huur van slechts € 1.600.== per maand een aantrekkelijke mogelijkheid voor een ondernemer die de weekenden ( buiten recepties en feesten) vrij wil zijn. M 16 dec '19 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Tegenover Station Maarheeze wordt deze mooie lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden.De zaak is in 50’s style interieur ingericht en men waant zich in de echte Amerikaanse lifestyle. Een toplokatie voor de specialiteiten burgers!De huidige eigenaresse is toe aan een nieuwe uitdaging in haar woonplaats Waalre.De zaak heeft 18 zit 11 jan '20 Maarheeze, NB OG: € 53.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?