Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  

De advertentie 'ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

2 cafetaria/lunchroom advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • ID: 4191 Cafetaria aan de Laan van Wateringseveld ID: 4191 Cafetaria aan de Laan van Wateringseveld Deze goedlopende cafetaria is gelegen in het winkelcentrum Hoge Veld aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag. De zaak heeft een aangename sfeer en biedt plaats aan circa 30 personen. Bij binnenkomst treft u links de koelvitrine en afhaalgedeelte. Het restaurantgedeelte is afgescheiden en bevind zich aan de raamkant. Voor de deur is er ruimte voo Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.075 /mnd.
  • Cafetaria “Quality Food Marktzicht” te Reuver Cafetaria “Quality Food Marktzicht” te Reuver Cafetaria “Quality Food Marktzicht” te Reuver Midden aan het centrale marktplein van Reuver ligt instapklare cafetaria wat al sinds 1984 een begrip is in de regio. Het plein met meerdere horecazaken welke elk uniek en enige zijn in hun soort, valt deze zaak op door het grote terras, mooi interieur en goed ingerichte werkruimte met hoog rendement ba Reuver, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Hevesta

Heeft u een suggestie?