Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 2188 Koffiebar Nog Een Bakkie?

Ligging: De Stevinstraat grenst aan het Belgisch Park en direct achter het populaire deel van het Scheveningse strand.
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 105m²
Aantal zitplaatsen: 30
Aantal zitplaatsen terras: 20
Oppervlakte totaal: 105 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Deze gezellige en knusse koffiebar gelegen aan de Stevinstraat is klaar voor gebruik en ideaal voor een echt horecakoppel.

Door de sfeervolle gemaakte hoekjes is een echte huiskamersfeer gecreëerd. Verder heeft de zaak een leuke achtertuin waar u onder de bomen kunt genieten van een lekker bakkie koffie of een lunch. Ook is er een mogelijkheid voor het organiseren en ontvangen van kleine groepjes of gezelschappen in een aparte ruimte, welke ook nog kan worden omgebouwd tot een uitgebreidere keuken. Kortom de zaak heeft veel potentie en uitbreidingsmogelijkheden.

De zaak heeft +- 30 zitplaatsen binnen en ongeveer +-20 zitplaatsen buiten (voor en achter). Deze zaak beschikt over een vergunning categorie 1 met daarbij behorende openingstijden van 07.00-23.00uur.

De Stevinstraat grenst aan het Belgisch Park en direct achter het populaire deel van het Scheveningse strand. Er is een divers aanbod aan winkels en horeca. Bewoners uit de omliggende wijken doen hier graag hun boodschappen. Verder is er iedere donderdag markt voor de deur, die veel extra bezoekers trekt.

Naast de voortzetting als koffiezaak biedt dit bedrijf de mogelijkheden voor talloze horecaconcepten. Dus bent u dat leuke horecakoppel, of die leuke horecaondernemer die op zoek is naar een hippe zaak in een leuke buurt, wacht dan niet langer en reageer snel!
INV/GW: € 65.000
Huur: € 1.384,25 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 2188 Koffiebar Nog Een Bakkie? INV/GW: € 65.000 Huur: € 1.384,25 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?