Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Indisch Eethuis ter overname

Pandcode: 20991
Aantal zitplaatsen: 50
Aantal zitplaatsen terras: 30
Oppervlakte totaal: 20 m²
Brouwerij verplichtingen: Ja
Dit leuke Eethuis-Bistro met terras is gesitueerd in een prachtig jaren "20 pand op een mooie open locatie. Momenteel is hier een succesvol Indisch Eethuis gevestigd en serveert men authentieke Indische gerechten. Ook als afhaal-locatie heeft dit eethuis aan de doorgaande weg net buiten het centrum zijn plaats verworven bij de gasten.
De relatief jonge bevolking en de vele zelfstandigen in de directe omgeving, bieden de mogelijkheid om de gehele dag te kunnen exploiteren.
Als ondernemer kun je hier echt je ei kwijt, het overleg met koffie, de lunch, afhaal en bezorging, het borreltje en dan natuurlijk nog het diner met een afzakkertje kan allemaal passen.
Het huidige Eethuis met een mogelijkheid tot 50 zitplaatsen heeft een informele sfeer met een 2de (binnen)terras aan de achterzijde van de zaak.

*Spreekt deze zaak u aan, weet dan dat HorecaAdviesBureau.nl u ook kan helpen met financiering of (starters)begeleiding.
**Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant(en) en het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 1.300 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Indisch Eethuis ter overname OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 1.300 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?