Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Kaas-Deli koeltoonbanken en wandkoelmeubelen van safecold.

Staat: Nieuw in verpakking
Bouwjaar: 2023
Garantie: 18 maanden
Levering: ophalen & verzending mogelijk
Officiële Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, België, Duitsland, Deze Koeltoonbank (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar)

Bent u opzoek naar een betaalbare kaas vitrine voorzien van plaatkoeling! Dan bent u bij Safecold Beveiligingstechniek B.V. Aan het juiste adres.

koelsysteem in R404a of R134a en inmiddels ook CO2‚ is hét natuurlijke koudemiddel dat de koeltechnische markt verovert. Safecold B.V. Heeft op de internationale markt al jaren ervaring met CO2 onze in huis geproduceerde koelmeubelen zijn allemaal klaar voor CO2. Nieuw is dat we nu ook voor kleinere en middelgrote installaties een volledig assortiment CO2 ready meubelen en installaties kunnen leveren.

Dit doen we samen met enkele gerenommeerde leveranciers.

Plaatkoeling is met name optimaal geschikt voor het koelen van vis en vlees. De ingebouwde plaatkoeling en Steunverdamper werken samen om de luchtcirculatie zo klein mogelijk te houden. Daardoor ontstaat de juiste klimaatbeheersing in de koeltoonbank en is het uitdrogen van het producten geconditioneerde bewaren van u vlees of vis, kaas producten. Op al onze kooltoonbank is het mogelijk als optie kunnen wij u een (Bevochtiging installatie aanbieden) hierdoor blijft de relatieve vochtigheid door constante luchtvochtigheid en temperatuur te behouden het voorkomen van uitgedroogd tot een minimale kunt u voorkomen met een relatieve vochtigheid van 65% voor u vlees of vis producten.

Dit is ideale temperatuur lucht vochtigheid om u producten geconditioneerd kunnen bewaren en mooi kunnen presenteren en dat u vlees of vis producten de juiste kleur behouden. Koeltoonbank Bekijk hier ons uitgebreide assortiment koeltoonbank en wandkoelingen. Een koeltoonbank of wandkoeling dient als etalage voor je gekoelde producten. Naast dat hij er geweldig uit moet zien moet hij uiteraard ook zorgen dat u producten onder de perfecte omstandigheden worden bewaard. Wij staan 24/7 dagen per week voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wij plaatsen repareren en onderhouden koeltechnische installaties in geheel Nederland en België,Duitsland.

Maak vrijblijvend een afspraak Bel met onze adviseur S.J. Ramautar +31(0)756871051 Of +31(0)651598874

Koelmeubelen en met name koeltoonbank bepalen het gezicht en de kwaliteit van u product, belangrijk genoeg om een keuze te maken voor een degelijk koelmeubel met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

Wij ontwerp koelvitrines speciale op maat gemaakt conform individuele wens van de kant.

www.safecold.nl/webshop/product/304792

www.safecold.nl

info@safecold.nl

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Kaas-Deli koeltoonbanken en wandkoelmeubelen van safecold. N.O.T.K.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?