18 koelvitrines advertenties Sorteer
  • Groente en fruit koelmeubelen van safecold Groente en fruit koelmeubelen van safecold Officile Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, Belgi, Duitsland, Deze koelmeubels (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar) Koelmeubelen voor alle specificaties,op maat gemaakt Het concept van de MANGO kast is efficint en comfortabel verkoop van groenten en fruit. Koel- en vrieshuizen waar tentoonstellingsruimte van groenten en fruit is Assendelft, NH € 9.800,-
  • wandkoelmeubelen voor supermarkt en winkels van safecold wandkoelmeubelen voor supermarkt en winkels van safecold Officile Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, Belgi, Duitsland, Deze koelmeubels (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar) Koelmeubelen voor alle specificaties, op maat gemaakt Koelmeubelen voor winkel, laboratorium etc. Toonbanken, wandkoelingen, koelkasten, vrieskasten Het dagelijks serveren van uw verse producten is van essentieel be Assendelft, NH N.O.T.K.
  • wandkoelmeubelen voor supermarkt en winkels wandkoelmeubelen voor supermarkt en winkels Officile Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, Belgi, Duitsland, Deze koelmeubels (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar) Safecold Koeltechniek B.V. is een full service winkelinrichter met alle mogelijkheden voor koeling, vriezen , airconditioning en luchtbehandeling, sinds 2000 aktief en een eigen koelmeubelfabriek met vele modellen.P Assendelft, NH N.O.T.K.
Heeft u een suggestie?