Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Lunchroom in de omgeving Nijmegen ter overname.

Pandcode: 23096
Aantal zitplaatsen: 55
Aantal zitplaatsen terras: 120
Oppervlakte totaal: 150 m²
Personeel overname verplichtingen: Ja
Dag horeca zaak met een heel goed imago. Staat bekend om gebruik van hoogwaardige producten. Heeft een verzorgingsgebied van ruim 20 kilometer en is gelegen in een aantrekkelijke omgeving in het centrum.
De zaak is de plek voor een heerlijke lunch. De keuken is gespecialiseerd in verse, seizoensgebonden gerechten. Ze werken met lokale leveranciers om je de beste kwaliteit te kunnen bieden. Het assortiment is breed en gevarieerd. Je kunt er terecht voor een snelle hap, maar ook voor een uitgebreide lunch. Ze hebben een uitgebreide kaart met salades, sandwiches, soepen en warme gerechten. De lunchzaak is een gezellige plek om te vertoeven met vrienden of collega?s en ze hebben een ruim terras waar je kunt genieten van de zon, een vrijdagmiddag borrel of tijd doorbrengen met vrienden.
Het personeel is trouw en wordt door de gasten erg goed gewaardeerd. Kortom, een direct in te stappen zaak voor een starter of een reeds ervarenere uitbater die op zoek is naar meer ruimte, een tweede zaak of een nieuwe uitdaging!
OG: Op aanvraag
INV/GW: € 400.000
Huur: € 2.700 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Lunchroom in de omgeving Nijmegen ter overname. OG: Op aanvraag INV/GW: € 400.000 Huur: € 2.700 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?