Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
32 lunchroom advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4197 Kiosk aan de Statenlaan ID: 4197 Kiosk aan de Statenlaan De kiosk is prachtig ingericht en biedt plaats aan circa 25 personen en u heeft ook de beschikking over een ruim terras met circa 40 zitplaatsen. De keuken is volledig ingericht met professionele afzuiging en apparatuur. De huidige vergunning is categorie 1. Dit laat openingstijden toe van 07:00 uur tot 23:00 uur en 7 dagen in de week. Er is ook ee 23 jan '23 Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 450 /mnd.
 • ID: 1584 Horecalocatie Dorpsstraat 108 Zoetermeer​ ID: 1584 Horecalocatie Dorpsstraat 108 Zoetermeer​ Deze horeca locatie is gelegen in de Dorpsstraat in het oude centrum van Zoetermeer te midden van diverse nieuwe horecaformules. Momenteel is er een lunch -en dinerzaak gevestigd, maar met kleine aanpassingen is deze locatie ook uitstekend geschikt voor een andere horecaformule. De Dorpsstraat is het historisch winkelgebied van Zoetermeer (stad met 18 jan '23 Zoetermeer, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Handelgigant
 • ID: 1572 Horecalocatie in Zoetermeer- woonhart, geschikt voor vele doeleinden ID: 1572 Horecalocatie in Zoetermeer- woonhart, geschikt voo Deze zaak is gelegen in het woonhart Zoetermeer, waar je alles vind voor de inrichting van je huis, van hippe interieuraccessoires tot een complete keuken. Het winkelgebied bestaat uit zo’n 18 woon- en lifestylewinkels. Deze locatie is zeker voor meerdere doeleinden geschikt, zoals afhaal- bezorg, lunchroom, of koffie met gebakwinkel (bij voorbeeld 18 nov '22 Zoetermeer, ZH Huur: € 1.416,67 /mnd.
 • ID: 2188 Koffiebar Nog Een Bakkie? ID: 2188 Koffiebar Nog Een Bakkie? Deze gezellige en knusse koffiebar gelegen aan de Stevinstraat is klaar voor gebruik en ideaal voor een echt horecakoppel. Door de sfeervolle gemaakte hoekjes is een echte huiskamersfeer gecreëerd. Verder heeft de zaak een leuke achtertuin waar u onder de bomen kunt genieten van een lekker bakkie koffie of een lunch. Ook is er een mogelijkheid voor 17 nov '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.384,25 /mnd.
 • Lunchroom Bijzonder Genieten in Beuningen ter overname Lunchroom Bijzonder Genieten in Beuningen ter overname Ruime lunchroom met 58 zitplaatsen binnen (mogelijkheid tot 75 zitplaatsen) Buiten ruim 90 zitplaatsen (vergunning technisch ruimte voor ruim 200 zitplaatsen). Zijn een echte dagzaak maar hebben regelmatig avonden gedraaid. Ook dit was zeker lonend. Er zijn 5 grote parasols vast in de grond bevestigd met een spanwijdte van 4x4 (3 naast elkaar en ee 03 nov '22 Beuningen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.685 /mnd.
 • ID: 1577 Doppio Franchise in stadshart Zoetermeer ID: 1577 Doppio Franchise in stadshart Zoetermeer Deze fraaie zaak is zeer centraal gelegen in het winkelcentrum met een groot terras voor de deur. Het winkelcentrum trekt wekelijks 800.000 bezoekers en heeft een gevarieerd winkelaanbod van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen zoals Mediamarkt, Albert Heijn, Primark, H&M Douglas en C&A. Als je de zaak binnenloopt waan je jezelf in Italie. Me 24 okt '22 Zoetermeer, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1580 Goedlopende lunchroom in regionaal winkelcentrum ID: 1580 Goedlopende lunchroom in regionaal winkelcentrum Deze goedlopende brasserie/lunchroom is gelegen in het hart van een groot regionaal winkelcentrum en heeft een groot terras. In het winkelcentrum met een regionale functie in Zuid Holland zijn ruim 200 winkels gevestigd, variërend van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen waaronder Albert Heijn, Hema, H&M en Media Markt. De openingstijden zijn 12 okt '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.752,30 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • ID: 1579 Leuke zaak met verkoop van chocoladeproducten in Delft ID: 1579 Leuke zaak met verkoop van chocoladeproducten in De Deze leuke zaak met verkoop van chocoladeproducten zoals verse brownies, chocolade milkshakes, wafels, repen en koffie is gelegen in het centrum van Delft. Dit is dé chocoladehemel van Delft! De winkel is 5 jaar geleden in zijn geheel verbouwd en alle apparatuur is nieuw aangeschaft. De zaak is kant en klaar om over te nemen zonder enige extra inve 10 okt '22 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.497 /mnd.
 • Ter overname: dagexploitatie / lunchroom in winkelcentrum Maastricht. Ter overname: dagexploitatie / lunchroom in winkelcentrum Ma Heb je altijd al een dagzaak/lunchroom willen hebben dan is dit je kans!! Vanwege de goede naamsbekendheid houden wij de naam nog even geheim en verkopen wij deze zaak discreet. In een persoonlijk gesprek zullen wij de nadere gegevens bekendmaken.Vanaf de vroege morgen staan de gasten al voor de deur te wachten op de heerlijke koffie/cappuccino of 30 sept '22 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 4192 horecalocatie op Scheveningen ID 4192 horecalocatie op Scheveningen Dit mooie hoekpand is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan een ijssalon, lunchroom, bistro, koffiebar etc. De huurprijs is inclusief bovenwoning met eigen opgang. De ruimte is circa 80 m2 en is momenteel ingericht voor een afhaal en bezorgrestaurant. Binnen zijn er circa 35 zitplaatsen en op het terras is er de mogelijk tot het plaat 21 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 2.850 /mnd.
 • ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag De populaire Prinsestraat is gelegen in de wijk Hofkwartier. Deze wijk staat bekend om z’n kleine boetieks, galeries en een diversiteit aan horeca. Veel bekende concepten zijn hier gevestigd of zijn op zoek naar een locatie in een van de straten van het Hofkwartier. Deze wijk wordt niet alleen veel bezoch 13 sept '22 Den Haag (ZH), ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 2.250 /mnd.
 • Lunchroom Barneveld Lunchroom Barneveld Te koop: Wil jij een goed lopende lunchroom & dinerroom starten op een fantastische plek in het centrum van Barneveld dan is “De Levensgenieter” misschien wat voor jou! Midden in het centrum en tegenover de oude Catharinakerk met het kleine intieme plein heeft “De Levensgenieter” de perfecte uitstraling en locatie. Hier Barneveld, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • VERKOCHT! VERKOCHT! Wie wordt de nieuwe stationschef van de brasserie in station Simpelveld van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij? Stationstraat 22 | Simpelveld Gelegen in de monumentale visitatiezaal van station Simpelveld biedt deze instapklare brasserie een unieke stationsrestauratie. Genieten van het prachtig uitzicht, waar op rijdagen de stoomtrein lett Simpelveld, LB INV/GW: € 54.500     Huur: € 2.350 /mnd.
 • ID 2179 Pompoen ID 2179 Pompoen In de gezellige Piet Heinstraat bieden wij deze lunchroom aan. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een stel om de onderneming te runnen. De inrichting is licht met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Pompoen schenkt geen alcohol maar er is een positieve beginseluitspraak met betrekking tot het schenken van alcohol. De openingstijd INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.875 /mnd.
 • ID 2174 Eetablissement Slootweg ID 2174 Eetablissement Slootweg Op een TOP locatie gelegen lunchroom/ cafetaria, te midden van kantoren, ministeries, en op een steenworp afstand van de tijdelijke 2e kamer. Gelegen in de wijk Bezuidenhout waar veel gezinnen en tweeverdieners wonen. Kortom een unieke kans voor een ondernemer of concept in fastfood, of een afhaal -en bezorgfunctie. De zaak biedt momenteel plaats a Den Haag, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.800 /mnd.
Heeft u een suggestie?