37 lunchroom advertenties Sorteer
 • Leeuwarden Chiking of andere formule Leeuwarden Chiking of andere formule Chicking Bilgaardpassage 44 8918 HT LeeuwardenVerkocht.Ter overname in een druk winkelcentrum in de stad Leeuwarden. Het nieuwe bedrijf, met een oppervlakte van circa 130 m2, heeft een unieke nieuwe formule. Volledig en compleet ingericht met goede apparatuur. U kunt ook kijken op internet, ze zijn begonnen in Rotterdam, Leeuwarden is de tweede ves 31 dec '19 Leeuwarden, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft ID 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft Deze horecagelegenheid is gelegen aan n van de authentieke grachten van Delft. De zaak is in totaal ongeveer 116 m2 en is een mooie ruimte met een open keuken en achterin de zaak leuke zitjes. De zaak is 1,5 jaar geleden van casco af compleet nieuwe verbouwd en ingericht. De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Na een lange verbo 18 dec '19 Delft, ZH INV/GW: € 69.500     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Te koop Eetcaf/ lunchroom Te koop Eetcaf/ lunchroom Wij bieden de goodwill en inventaris aan van onze horecazaak. Zaak moet wel in ieder geval ook wel overdag open vanaf 10.00 uur ook zeer geschikt voor catering gezien de ruime keuken (35m2) Zaal 65 m2 Terras 8m2. Straat in ontwikkeling, goed toekomstperspectief! 14 dec '19 Amsterdam, NH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 29.500     Huur: € 1.200 /mnd.
 • ID 1503 leuke lunchroom / croissanterie in Den Haag ID 1503 leuke lunchroom / croissanterie in Den Haag Op een leuke locatie in een wijkwinkelcentrum in Den Haag gelegen lunchroom/ croissanterie met terras. De lunchroom heeft ongeveer 42 zitplaatsen binnen en een leuk terras met nog eens 30 stoelen. In de wintermaanden 4 tafels met 12 stoelen buiten. De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet, zeker gezien de beperkte huidige openingst Den Haag, ZH INV/GW: € 29.000     Huur: € 2.378 /mnd.
 • In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname In het Alexandrium Shopping Center wordt deze goed lopende lunchroom ter overname aangeboden.De lunchroom bevindt zich nabij de ingang van het winkelcentrum nabij de Primarkt.De bruto vloeroppervlakte bedraagt ca 130 m2 en biedt plaats aan 80 bezoekers.Er is een afhaalgedeelte vanuit de hal van het winkelcentrum en een restaurantgedeelte. De zaak i Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag
 • Te Koop Lunchroom Dokkum VERKOCHT!!! Te Koop Lunchroom Dokkum VERKOCHT!!! Midden in het gezellige Dokkum aan de grootse winkelstraat van Dokkum vind je It Taarthske. Een moderne combi van een banketbakkerij en hippe lunchroom waar je kunt genieten van Hesselink Koffie & Kusmi thee uit Parijs. De naam doet vermoeden dat hier alleen gebak en taart wordt verkocht, niets is minder waar. Er wordt gewerkt met een mooie lunchk Dokkum, FR INV/GW: Op aanvraag
 • ID: 1501 Lunchroom Mezzo Mezzo en snackbar Bickels ID: 1501 Lunchroom Mezzo Mezzo en snackbar Bickels Twee zaken voor de prijs van n! Deze twee goedlopende zaken zijn in combinatie te koop, een cafetaria aan de meubelboulevard en een lunchcaf in de woonwinkel. Het cafetaria is geopend tijdens de openingsuren van de meubelboulevard, zodat de bezoekers tijdens het winkelen een lekkere snack kunnen gebruik kunnen bestellen. Het lunchcaf is gelegen Zoeterwoude, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop Villa Break Arena Te koop Villa Break Arena In n van de mooiste woonmalls van Nederland, op een goede locatie bevindt zich Villa Break. Een prachtige nieuw ingerichte lunchroom. Na het woonwinkelen kunt u een aangename rustpauze inlassen. Villa Arena is met meer dan 50 woonwinkels het grootste woonwinkelcentrum van Nederland! U vindt Villa Arena in de ArenaPoort, op 5 minuten lopen van Sta Amsterdam, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.489 /mnd.
 • Dagzaak, A-locatie hartje centrum Den Haag Dagzaak, A-locatie hartje centrum Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Horeca dagzaak (thans Donuts en Spaanse Churros) te Den Haag. A-locatie drukke winkelpromenade, hartje centrum van Den Haag. Nabij het Noordeinde, Plaats en de Hoogstraat, ook veel toeristen. Terras met ca. 12 zitplaatsen, binnen zijn er circa 18 zitplaatsen. Complete inventaris in goede straat, afzuiger met k Leidschendam, ZH INV/GW: € 15.000     Huur: € 2.041 /mnd.
 • VERKOCHT Lunchroom en vlaaienspecialist met ruim terras aan nieuw aangelegd plein. VERKOCHT Lunchroom en vlaaienspecialist met ruim terras aan Status: VERKOCHT Objectkenmerk: 1300 Bedrijfstype: Lunchroom / gebakwinkel Plaats/Regio: Veendam Vraagprijs Inventaris/Goodwill: 00,-- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: in overleg met verhuurder Kernpunten: Lunchroom met vlaaienspeciaalzaak onder franchise formule Limburgia Bij een hernieuwde huurovereenkomst is de vermelde
 • Surhuisterveen Verkocht binnen 2 weken Surhuisterveen Verkocht binnen 2 weken SurhuisterveenLunchhuis De LauwersLauwersweg 7Nieuw in de verkoop het slechts 4 jaar oude bedrijf in Surhuisterveen.De inventaris en het bedrijf ziet er super gelikt uit en heeft een goede omzet opgebouwd.Het is gelegen op het industrieterrein De Lauwers aan de invalsweg van Surhuisterveen.Het betreft een dagexploitatie. Er zijn geen verplichtingen Surhuisterveen, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Verkocht!
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • ID 1294: Fantastische Horecalocatie in het centrum van Den Haag ID 1294: Fantastische Horecalocatie in het centrum van Den H De Frederikstraat is een winkelstraat met Koninklijke allure aan de rand van het stadscentrum van Den Haag. Een straat die nooit tot stilstand komt. s Morgens vroeg kun je er al koffiedrinken en ontbijten, overdag shoppen in exclusieve winkels en s avonds dineren. s Zomers kunt u heerlijk buiten zitten op n van de vele terrassen om te genieten Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.500 /mnd.
 • mooie lunchroom centraal gelegen in bekende plaats omg. Venlo mooie lunchroom centraal gelegen in bekende plaats omg. Venl Midden in het centrum van Grubbenvorst gelegen zeer goed bekend staand lunchroom Aan u wordt aangeboden een zeer goed renderende lunchroom welke gelegen is midden in het centrum van een dorp wat in de wijde omgeving zeer bekend staat. Te midden van lokale winkeliers en op steenworp afstand van publiekstrekker ijssalon Clevers en de zeer druk bezoch Broekhuizen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.066 /mnd.
 • Broodjeszaak/Lunchroom ter overname aangeboden in Haarlem
  Verkocht
  Broodjeszaak/Lunchroom ter overname aangeboden in Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Een prachtig ingerichte biologische broodjeszaak gelegen midden in het centrum van Haarlem tussen de leukste horecazaken van de stad. De huidige ondernemer exploiteert deze modern en sfeervol ingerichte zaak nu z'n 2,5 jaar, maar moet om priv redenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een s Haarlem, NH INV/GW: € 19.500     Huur: € 1.250 /mnd.
  Verkocht!
Heeft u een suggestie?