Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
4 overige horeca advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Keukenconcept in Gourmet Market Tilburg Keukenconcept in Gourmet Market Tilburg In één van de Hotspots van Tilburg, internationale food hal de Gourmet Market, komt een keuken vrij. Momenteel wordt in deze keuken een Zuid-Amerikaans concept gevoerd in een keuken die eind 2021 volledig nieuw is aangeschaft. Het is mogelijk om alleen de keukenplek en inventaris over te nemen als de keukenplek, inventaris en concept. De Gourmet Ma 11 apr '24 Tilburg, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 840 /mnd.
  • Proeflokaal met Brouwerij ter overname Proeflokaal met Brouwerij ter overname Brouwerij Twee Brouwers, gevestigd Theerestraat 22 Sint Michielsgestel is binnen 18 maanden opgebouwd als een toonaangevende regionale brouwerij met fantastische merknaam en uitstraling. 1000 liter brouwhuis, 7 gistingsvaten 750 liter, BBT 750 liter. Jaarlijks productiecapaciteit 300-400 HL. Koelcel inpandig 4x3; droge opslag ca. 4x3. Opslag met 2 04 feb '24 Sint-Michielsgestel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Horerca-Spanje
  • Take Away and Delivery BRGR & PZZA Take Away and Delivery BRGR & PZZA Instappen en direct geld verdienen! BRGR & PZZA is gelegen op een bedrijventerrein te midden van drie grote woonwijken. Het ligt tegen Hoorn aan. In een straal van 15 kilometer zijn er veel plaatsen bereikbaar, zoals Medemblik. Het pand is opgedeeld in een professionele keuken met Pizza ovens en een volledig ingerichte keuken om gerechten (nu b 01 feb '24 Zwaag, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.100 /mnd.
  • Te Koop Café Murphy's Law te Hillegom Te Koop Café Murphy's Law te Hillegom Cafe Murphy's is een gezellig café in het centrum van Hillegom. Het is de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie, een drankje of een hapje te eten. Cafe Murphy's heeft een warme en huiselijke sfeer. Het is een plek waar u zich snel thuis zult voelen. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en u een fijne tijd te bez 28 nov '23 Hillegom, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.550 /mnd.

Heeft u een suggestie?