Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Restaurant en Cocktailbar Havana ter overname in Tilburg Restaurant en Cocktailbar Havana ter overname in Tilburg Havana Tilburg bestaat meer dan twintig jaar en heeft gedurende die tijd een sterke reputatie opgebouwd als dé plek in Tilburg om te genieten van Caribische invloeden en goede cocktails. Het restaurant is gevestigd op een prominente locatie aan het Heuvelplein in Tilburg, dat bekend staat als een van de grootste horecaconcentratiegebieden in de sta Tilburg, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Te Koop Il Pomodoro Ristorante Italiano sinds 1976 Te Koop Il Pomodoro Ristorante Italiano sinds 1976 De eigenaar van Il Pomodoro exploiteert sinds 1976 dit fraaie Italiaanse Restaurant , gelegen in de Herenstraat 135 te Voorburg. Het pand is rond 1800 gebouwd en kent hierdoor een karakteristieke uitstraling. De Herenstraat is een historische straat gelegen in het centrum van Voorburg, een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Herenstra Voorburg, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
  • Maas en Peel
  • Trattoria Da Roberto in Veghel ter overname aangeboden. Trattoria Da Roberto in Veghel ter overname aangeboden. Trattoria da Roberto is sinds juni 2018 gevestigd in de pittoreske oude synagoge van Veghel en serveert iedere dag een traditioneel Italiaanse 4-gangen verrassingsmenu, het "eten wat de pot schaft?. Veel gasten vertellen ons blij te zijn niet te hoeven kiezen en zich heel snel op hun gemak te voelen in onze ?huiskamer?. Er is plek voor zo'n 30 gast Veghel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  • Top A1 Locatie in hartje Utrecht Top A1 Locatie in hartje Utrecht Gelegen aan een van de drukste straatjes van Utrecht ligt dit pand met vele mogelijkheden tot expoitatie. Dit horecastraatje met zijn enorme traffic leent zich voor vele concepten. Zelden komt zo'n kans voorbij om hier in het hart van Utrecht te gaan ondernemen. Super geschikt voor wijnbar/ cocktailbar of knusse bistro! Utrecht, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 300.000     Huur: € 3.950 /mnd.
  • Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Dit qua concept en ligging prima draaiend restaurant met terras is bijzonder geschikt om direct te kunnen gaan exploiteren. Tevens beschikt het bedrijf over een IJs-Kiosk. De inventaris is in prima staat en het bedrijf heeft een goede omzet en een ruim terras. Ligging van dit hoekpand aan de Markt te Landgraaf is bijzonder goed, een traffic locatie Landgraaf, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 115.000     Huur: € 2.750 /mnd.

Heeft u een suggestie?