Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Stille verkoop.

Pandcode: 1795
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Horecapand met exploitatie te koop in Terneuzen. 

Dit karakteristieke horecapand staat te koop in één van de oudste en daarmee meteen meest sfeervolle stukjes Terneuzen. Dit stukje Terneuzen is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot een klein maar populair uitgaansgebiedje met diverse gevarieerde horecazaken. De vraagprijs voor dit pand met inventaris is op aanvraag beschikbaar met de eventuele mogelijkheid voor een tijdelijke verhuur aan de huidige eigenaren om een nieuwe exploitant te vinden. De zaak zelf bestrijkt 77 m2 horeca-oppervlakte en het heeft zowel aan de voor- en de achterkant de mogelijkheid van een klein terras. Daarnaast is er aan de zijkant een berging, een ruime zolder met bergruimte en beschikt het pand over een aparte keuken. Overname van afnameverplichtingen of andere contractuele bedingen is niet aan de orde. Na aankoop van het pand kan direct de exploitatie worden voortgezet. Een uitgelezen kans voor een mooie belegging of voor een creatieve-horecaondernemer die op een leuke plek een horecadroom waar wil maken.

Voor een geschikte kandidaat (hij of zij die een goed plan heeft en (beperkte) eigen middelen) bestaat tevens de mogelijkheid:

  • tot aankoop met behulp van een financiering van een private investeerder of
  • om het pand te huren en de exploitatie (inventaris) te kopen.

Wij komen graag in contact met de kandidaat huurder/koper die het juiste plan heeft voor deze bijzondere locatie. Samen zoeken we dan naar de juiste vorm om die plannen te realiseren.


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Stille verkoop. OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?