Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Te koop Unieke Horeca Ondernemingskans in Geldermalsen

Pandcode: 2139
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja

Unieke Horeca Ondernemingskans in Geldermalsen

Droom je ervan om je eigen horecazaak te runnen in een gezellige en bruisende omgeving? Grijp dan nu de kans om eigenaar te worden van Grand Café 't Pandje, gelegen in het hartje van het sfeervolle centrum van Geldermalsen.

Sfeervol en Gezellig: Met 20 comfortabele zitplaatsen en nog eens 10 zitplaatsen aan de bar, biedt 't Pandje de perfecte ambiance voor een ontspannen koffiemoment, een smaakvolle lunch of een gezellige borrel met vrienden. Tijdens je fietsroute even op adem komen met een verkwikkende tussenstop met heerlijke lunchopties om jouw energie weer op peil te brengen voor de volgende etappe.

Buitenterras: Geniet van de zon en de levendige sfeer op ons ruime terras met maar liefst 30 zitplaatsen. Ideaal voor gasten die de voorkeur geven aan buiten zitten.

Avondtransformatie: 's Avonds verandert 't Pandje in een sfeervol bruin café, waar gasten kunnen genieten van een uitgebreide drankenkaart en een warme, gastvrije sfeer. Besloten Feesten: Het pand is beschikbaar voor het organiseren van besloten feesten en evenementen, waardoor je extra inkomsten kunt genereren en een gewilde locatie wordt voor speciale gelegenheden.

Bedrijfscatering: 't Pandje biedt ook mogelijkheden voor bedrijfscatering, wat een extra bron van inkomsten kan zijn.

Over Geldermalsen: Geldermalsen is een levendige stad met een rijke geschiedenis en een constant groeiende gemeenschap. Het trekt zowel lokale bewoners als toeristen, waardoor 't Pandje een ideale locatie is voor een horecaonderneming. Met talloze evenementen en activiteiten in de omgeving, is er altijd iets te beleven in Geldermalsen.

Met een gevestigde klantenkring en talloze groeimogelijkheden is dit het perfecte moment om je droom als horecaondernemer waar te maken.

Deze kans mag je niet laten liggen!

Voor meer informatie over deze unieke ondernemingskans en om een bezichtiging te plannen, neem vandaag nog contact met ons op.


INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te koop Unieke Horeca Ondernemingskans in Geldermalsen INV/GW: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?