Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Verticaal informatiedisplay van Safecold Beveiligingstechniek B.V.

Staat: Nieuw in verpakking
Bouwjaar: 2018
Levering: ophalen & verzending mogelijk
Multi-touch 55-inch digitale signage met LCD-scherm en ingebouwde Computer.

Full HD verticale informatiedisplay van Safecold met een kijkhoek van 178 graden is de ideale manier voor bedrijven en organisaties om op een duidelijke en volledig geautomatiseerde wijze actuele informatie over te brengen op bezoekers.

De display draait op een Android systeem, wat betekent dat er zowel foto’s, video’s, audio, IP camera streams, tijd, weersinformatie en andere multi-media streams kunnen worden weergegeven en gekoppeld. Het display kan bekabeld met het internet verbonden worden, maar ondersteunt ook Wi-Fi en 3G/4G.

Een groot voordeel bij het gebruik is dat er een centraal managementsysteem over IP bestaat, waardoor er bij gebruik van meerdere displays alles op een centraal punt kan worden ingesteld.

Zo kan er op meerdere displays dezelfde informatie worden vertoond, maar kan er bijvoorbeeld ook verschillende informatie worden getoond aan de hand van vooraf ingestelde tijdvakken.

Het scherm van de display kan in verschillende blokken worden opgedeeld, zodat er meerdere soorten informatie tegelijkertijd kan worden weergegeven.

Denk dan bijvoorbeeld aan een drie-deling van het scherm, waarbij het bovenste blok een stilstaand plaatje van een evenement met bijgevoegd programma is, het middelste blok een doorlopend fotoalbum van sponsoren en het onderste blok diverse promotievideo’s van het evenement die achter elkaar worden afgespeeld.

Op welke locaties kan het informatiedisplay worden ingezet? De mogelijkheden zijn eindeloos, naast toepassingen in winkels en showrooms kan het ook worden gebruikt in bijvoorbeeld winkelcentra.

Hier kunnen meerdere displays worden ingezet om per verdieping of sectie aan te geven welke winkels er te vinden zijn en wat voor soort speciale aanbiedingen deze winkels op dat moment hebben.

Restaurants in winkelcentra kunnen in de ochtend adverteren met aanbiedingen voor ontbijt en in de middag en avond dit automatisch laten veranderen naar lunch en diner met behulp van het centrale managementsysteem.

Een bank is een andere locatie waar informatiedisplays een toegevoegde waarde kunnen zijn.

Zo kan er specifieke informatie over de lokale branche worden getoond, wachtnummers voor wachtenden komen op het scherm en de real-time updates omtrent de wisselkoersen die de bank aanhoudt zijn altijd zichtbaar.

Op scholen kan er de laatste informatie over lessen en roosters op de schermen worden getoond, met de eventuele aanpassingen daarin door bijvoorbeeld ziekte van leerkrachten.

Ook kan er informatie worden weergegeven over evenementen van de school waar de leerlingen aan mee kunnen doen, met bijvoorbeeld foto- en videoverslagen van de evenementen die al gehouden zijn.

http:www.safecold.nl/webshop/product/304369

Nu (alleen verkrijgbaar) bij ons voor heel Benelux.®

Tel.+310756871051
www.safecold.nl
info@safecold.nl
Zie omschrijving
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Verticaal informatiedisplay van Safecold Beveiligingstechniek B.V. Zie omschrijving

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?