Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie 

2 -5* en 1- 4*+ de luxe hotels te koop op Kreta-Heraklion

Pandcode: 1303
Woonruimte aanwezig: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 35750 m²
Perceel oppervlakte: 225 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Hotel 1 is een de luxe 5 sterren Resort vlakbij Heraklion - Noord Kreta. gebouwd op prive grond direct aan zee bestaande uit 334 kamers, voorzien van alle faciliteiten zoals 5 restaurants! 2 bars, groot zwembad met zwembadbar een welness gedeelte met spa and fitness ruimte. Mooi aangelegde tuinen waarin zich ook diverse sport faciliteiten bevinden een prive strand dat alleen voor de gasten gebruikt word, een beachbar en in het hotel bevindt zich een vergader-conferentieruimte. Het hotel heeft een complete renovatie ondervonden in 2017.

 

Hotel 2 is een 4 sterren resort vlakbij Heraklion. Ook gebouwd op prive grond direct aan zee, bestaande uit 208 kamers voorzien van alle gemakken. Het hotel heeft 3 restaurants, een groot zwembad met poolbar. Zeer mooie tuinen met sport faciliteiten. Een prive strand met ligbedden en een beachbar. En voor de sportievelingen een gezondheids centrum compleet uitgerust met sportschool. In 2012 gedeeltelijk gerenoveerd.

 

Hotel 3 is een luxe 5 sterren Resort in Sitia - Oost Kreta. Bestaande uit 161 luxe kamers en voorzien van alle faciliteiten zoals sportschool, 2 restaurants, bar, groot zwembad met poolbar, een welness gedeelte met spa en sauna's, fantastische aangelegde tuinen welke doorlopen tot op het strand. Dit complex is volledig gerenoveerd in 2008 en gebouwd op eigen grond.

 

Totaal aantal kamers is 700, 1800 bedden in totaal. Oppervlakte totaal van de hotels is 225.000 m2 . De hotels zijn momenteel volledig in gebruik en scoren een hoog rendement!

 


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

2 -5* en 1- 4*+ de luxe hotels te koop op Kreta-Heraklion OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?