Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
31 advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Turn-Key horecagelegenheid op Triple A-Locatie Turn-Key horecagelegenheid op Triple A-Locatie Deze Turn Key horecagelegenheid gelegen aan de markt "Het horecaconcentratiegebied van Wageningen" heeft twee permanente terrassen met in totaal 100 zitplaatsen. Het intieme restaurant (80 m2) is uitermate geschikt voor dag-, avond- en nachthoreca, zelfs een (franchise)formule zou zomaar passen in deze studentenstad. De onderneming met een huidige 16 nov '22 Wageningen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 160.000     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Indonesisch Eethuis Toko Dian t.k.a. in Scheveningen Indonesisch Eethuis Toko Dian t.k.a. in Scheveningen Indonesisch restaurant Toko Dian is gelegen midden in het Renbaankwartier in de Renbaanstraat 83 te Scheveningen. Het Renbaankwartier kenmerkt zich als een rustige wijk, met fraai vorm gegeven woningen met klassieke elementen. Een woonwijk geschikt voor jonge gezinnen, die rustig willen wonen met in de nabijheid het strand met zijn vertier of het f 08 nov '22 Den Haag/Scheveningen, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 80.000     Huur: € 1.375 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • Te koop Tapas restaurant Amanta's in Oud-Beijerland Te koop Tapas restaurant Amanta's in Oud-Beijerland Spaans/mediterraans tapas. Tapas restaurant gelegen in het centrum van Oud-Beijerland. Dit restaurant heeft ook een terras tot zijn beschikking. 08 nov '22 Oud-Beijerland, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.044 /mnd.
 • Lunchroom Bijzonder Genieten in Beuningen ter overname Lunchroom Bijzonder Genieten in Beuningen ter overname Ruime lunchroom met 58 zitplaatsen binnen (mogelijkheid tot 75 zitplaatsen) Buiten ruim 90 zitplaatsen (vergunning technisch ruimte voor ruim 200 zitplaatsen). Zijn een echte dagzaak maar hebben regelmatig avonden gedraaid. Ook dit was zeker lonend. Er zijn 5 grote parasols vast in de grond bevestigd met een spanwijdte van 4x4 (3 naast elkaar en ee 03 nov '22 Beuningen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.685 /mnd.
 • Uniek! Prachtige A1 Locatie Uniek! Prachtige A1 Locatie In het bruisende hart van Amersfoort ligt dit mooie restaurant top een A1 locatie. Het karakteristieke pand heeft een zonning terras en zeer veel ruimte binnen. Het bied ruimte voor vele concepten en eventueel franshise nemers. Zeer nette toiletgroepen en voldoende opslagruimtes. 21 okt '22 Amersfoort, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 225.000     Huur: € 5.100 /mnd.
 • Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk De tuin van Bleiswijk ligt in het midden van het prachtige buurtschap Kruisweg. Verschillende ruimtes en een prachtig terras aan het water vormt onze bar-brasserie. De tuin van Bleiswijk is te vinden in een mooi stukje polder. Mooie ingrediënten uit onze eigen tuin en natuurlijke producten. Dat proeft u op uw bord 12 okt '22 Bleiswijk, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 97.500     Huur: Op aanvraag
 • Te Koop Greenz&Grainz in Made Te Koop Greenz&Grainz in Made EERLIJK, DUURZAAM EN VERS Wij willen dat het voor iedereen in Nederland mogelijk is om gemakkelijk een gezond alternatief te hebben voor fastfood. Onze kernwaarden zijn: Rijk & vol voedzame versheid, Eerlijk en Duurzaam. 12 okt '22 Made, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Te Koop Strandpaviljoen in Scheveningen Te Koop Strandpaviljoen in Scheveningen Gelegen in de buurt van Scheveningen aan het strand. 28 sept '22 Scheveningen, ZH OG: € 1.200.000     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant met zonnig groot terras! Restaurant met zonnig groot terras! Unieke plek aan de haven voor diverse concepten, groot terras met uitzicht op de jachthaven. Zeker in de zomer enorme toeloop van gasten in en om de haven. Wegens gezondheidsreden moet helaas de huidige ondernemer ermee stoppen. Fantastische kans om hier te gaan ondernemen. 22 sept '22 Huizen, UT INV/GW: € 45.000     Huur: € 2.850 /mnd.
 • Top A1 Locatie in hartje Utrecht Top A1 Locatie in hartje Utrecht Gelegen aan een van de drukste straatjes van Utrecht ligt dit pand met vele mogelijkheden tot expoitatie. Dit horecastraatje met zijn enorme traffic leent zich voor vele concepten. Zelden komt zo'n kans voorbij om hier in het hart van Utrecht te gaan ondernemen. 03 sept '22 Utrecht, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.950 /mnd.
 • Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Dit in de regio uitstekend aangeschreven restaurant/brasserie is gelegen midden in het centrum van dit bosrijke gebied. 31 aug '22 Utrechtse Heuvelrug, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Dit qua concept en ligging prima draaiend restaurant met terras is bijzonder geschikt om direct te kunnen gaan exploiteren. De inventaris is in prima staat en het bedrijf heeft een goede omzet en een ruim terras. Ligging van dit hoekpand aan de Markt te Landgraaf is bijzonder goed, een traffic locatie ! De Goodwill/Inventaris van dit bedrijf wordt 27 aug '22 Landgraaf, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 150.000     Huur: € 2.900 /mnd.
 • Arends Horecamakelaar
 • Te koop aangeboden Restaurant Kosharyko Te koop aangeboden Restaurant Kosharyko Gelegen in de Amsterdamse wijk Nieuw-West/Osdorp aan het Dijkgraafplein, aan het einde van Tramlijn 17. Komt te koop Restaurant Kosharyko?. Een restaurant wat in 2020 geheel is verbouwd en hierdoor nog in nieuwstaat verkeerd. Een buurt van en voor alle nationaliteiten, Italtiaans, Surinaams-Hindoestaans, Turks, Marokkaans, Nederlands, Surinaams, Pa 01 aug '22 Amsterdam, NH INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Onroerend Goed Hotel-Horeca te koop in Valkenburg, Limburg Onroerend Goed Hotel-Horeca te koop in Valkenburg, Limburg Het Onroerend Goed aan het Grendelplein 19-19a en 19b wordt te koop aan geboden. Sinds vele jaren zit op dit adres en zeer bekende en geliefde plein Hotel Limburgia. Dit hotel herbergt 17 kamers met eventueel uitbreiding mogelijkheden naar 20. Naast het hotel zit in hetzelfde pand een winkel c.q. horeca ruimte welke tevens tot het onroerend goed be 02 jul '22 Valkenburg, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Op een druk punt in Hilversum ligt dit restaurant op een hoek. Het heeft een terras rondom en bied de gast veel kijkplezier, terras eventueel nog uit te breiden. Pand heeft een lage huur voor deze locatie. Huidige ondernemer draait ? 400.000 per jaar en er zit zeker nog rek in. Echt een pand waar heel veel winst valt te behalen. 30 jun '22 Hilversum, UT INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.600 /mnd.
Heeft u een suggestie?