64 advertenties Sorteer
 • Te koop Brasserie Oh Die Te koop Brasserie Oh Die Brasserie Oh Die is een mooi ingerichte brasserie waar momenteel verschillende lunchgerechten geserveerd worden. Er worden diverse broodjes en zoetigheden geserveerd. Momenteel zijn er binnen 36 zitplaatsen aanwezig (mogelijkheid tot 42 zitplaatsen) en op het terras aan de voorkant en zijkant bevinden zich nog eens 35 zitplaatsen. 17 mrt '20 Zoetermeer, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.264 /mnd.
 • Te koop t Hof van Eten Te koop t Hof van Eten Een prachtige horecalocatie in het oude centrum van Den Haag met een mooi tuinterras en een gevelterras. De ondernemer is hier al vele jaren actief met goede resultaten. In de directe omgeving is een grote parkeergarage. De vele winkels zijn op loopafstand voor het winkelende publiek. Deze exploitatie heeft veel vaste gasten die met grote regelmaat 17 mrt '20 ?s-Gravenhage, ZH INV/GW: € 115.000     Huur: € 1.632 /mnd.
 • Horeca bedrijf verkopen? Horeca bedrijf verkopen? De laatste tijd zijn wij zeer succesvol geweest in de verkoop van diverse horecabedrijven. De keerzijde is, dat we nu weinig aanbod hebben. Daarom zijn we naarstig opzoek naar nieuw aanbod. Wilt u uw bedrijf verkopen? Neem dan contact op, dan komen wij onze werkwijze vrijblijvend uitleggen. Wij zijn op zoek naar: Restaurant Cafetaria Lunchroom Hote 29 feb '20 Friesland, FR
 • Tapasbar op A1 locatie in Meppel Tapasbar op A1 locatie in Meppel Compleet ingericht Horecabedrijf in hartje binnenstad van Meppel. Mooi groot verwarmd terras van 80 zitplaatsen vol in de avondzon op het Kerkplein. Het Kerkplein typeert zich door de vele evenementen die er worden gehouden als ook de Zaterdagmarkt. Het is een perfecte centrum locatie geschikt voor een (ervaren) horecaondernemer of stel. 29 feb '20 Meppel, DR INV/GW: € 90.000     Huur: € 2.900 /mnd.
 • T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse Verkoopprijs in overleg. In het mooie Spijkenisse heeft Horecaadviesbureau.nl een goedlopend cafebedrijf in de verkoop gekregen. Gelegen aan een groot plein met diverse winkels is dit een locatie waar heel de dag voetgangers voorbij lopen. Meteen aan het pand een groot terras alwaar heel de dag de zon schijnt. De eigenaar heeft besloten om een ande 23 feb '20 Spijkenisse, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.105 /mnd.
 • Wijnbar en prachtig cafe ! Volledig financierbaar ! Wijnbar en prachtig cafe ! Volledig financierbaar ! Mogelijkheid tot volledige financiering van beide bedrijven bij geschikte kandidaat !!!!!! Mooie wijnbar en schitterend caf in 1 koop te verkopen. In deze gezellige plaats 35 minuten ten zuid westen van Rotterdam staan deze 2 mooie horecabedrijven ( 10 meter van elkaar vandaan ) te koop. Graag komen wij met de juiste ondernemer in gesprek. Er valt 22 feb '20 Rotterdam, ZH INV/GW: € 250.000
 • Te koop prachtig pand voor catering/bezorgconcept Te koop prachtig pand voor catering/bezorgconcept Dit bedrijfspand heeft op de eerste verdieping een geheel nieuw ingerichte kantoorruimte van circa 90 m2. Op de begane grond bevindt zich de werkruimte van circa 95 m2, deze is zeer geschikt om een catering/bezorgservice te exploiteren. Het geheel leent zich prima als distributieruimte en kantoorruimte voor een franchiseformule. Het pand is voorzie 09 feb '20 Schiedam, ZH OG: € 310.000
 • Te Koop Eethuis Wijhe Te Koop Eethuis Wijhe Zo goed als nieuwe inrichting (1,5 jaar oud). Deze zaak zit in de opbouw fase en heeft een stijgende omzet lijn. Voor de juiste ondernemer een pracht kans. Op een prachtige locatie, markant en zeer goed onderhouden bedrijfspand in het centrum van Wijhe. Fraaie voorgevel met een mooie frontbreedte. Voorzien van twee grote raampartijen met markiezen 30 jan '20 Wijhe, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Zeer bekend buurtcaf met terras in Rotterdam-Oost Zeer bekend buurtcaf met terras in Rotterdam-Oost Zeer bekend buurtcaf met terras, er is een gokkasten verplichting. 30 jan '20 Rotterdam, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: Op aanvraag
 • Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita is al jaren een bekende bar waar veel livemuziek plaatsvind. Zowel "locals" als toeristen vinden altijd hun weg hiernaartoe. Geen verplichtingen, geen contracten. Turnkey horeca bedrijf met een mooie omzet, waar een goede boterham te verdienen is. De bar is eventueel te pachten. Het pand is extra gesoleerd om meer geluid te kunnen pr 11 jan '20 Moraira INV/GW: € 199.000     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Restaurant in schilderachtig Blokzijl Restaurant in schilderachtig Blokzijl Dit restaurant is sinds 2016 gevestigd in het geheel gerenoveerde pand aan de havenkom van schilderachtig dorp Blokzijl. De inventaris is z.g.a.n. en zeer goed onderhouden. De eigenaren willen meer focus op hun eerste vestiging en besloten deze exploitatie van de hand te doen. Handelsnaam en website horen dan ook niet tot de overname. Blokzijl is u 11 jan '20 Blokzijl, OV INV/GW: € 89.500     Huur: € 2.113 /mnd.
 • 2 Restaurants, Costa Blanca. Hogere prijsklasse !!! 2 Restaurants, Costa Blanca. Hogere prijsklasse !!! In discrete verkoop verkregen diverse restaurants direct aan de Middellandse Zee, Costa Blanca, Spanje. Informatie kunt u verkrijgen bij ons kantoor te Rotterdam na het tekenen van een NDA en een creditcheck. Hogere prijsklasse ! ZEER HOOG RENDEMENT !! 11 jan '20 Spanje INV/GW: € 2.200.000     Huur: € 10.000 /mnd.
 • Gracy's American Diner Gracy's American Diner Een mooi American Diner concept op een prominente plek in Rotterdam. Deze exploitatie heeft een terras voor de deur en een gunstige ligging naast het Rotterdamse Theater en tegenover de bioscoop. Tevens is er een zeer grote parkeergarage voor de deur ondergronds voor honderden auto?s (2 euro per uur centrum Rotterdam). Een prima plek bij uitstek vo 07 jan '20 Rotterdam, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 2.536 /mnd.
 • Eetcaf in het historisch centrum Eetcaf in het historisch centrum Een mooie locatie in het historisch centrum van Naaldwijk. Deze exploitatie is momenteel een shoarma formule met pizza afhaal en bezorgdienst. De vergunningen zijn volledig en bieden mogelijkheid tot uitbreiding daar de zaak nu beperkt open is. De inventaris is goed onderhouden en verkeert in prima staat. De totale oppervlakte is ca 150 m2. 07 jan '20 Naaldwijk, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.657 /mnd.
 • Te koop cafetaria en caf met zaal Delfzijl Te koop cafetaria en caf met zaal Delfzijl Te koop Cafetaria De Smulkeet en Caf Bar Skagerrak "Hierzoo" De cafetaria heeft een mooie omzet en ligt in een wijk met veel vaste gasten. Het caf heeft ook een zaal waar veel activiteiten gehouden worden, zoals klaverjassen, biljarten, darten, optredens, Pubquiz e.d. Er is geen brouwerijverplichting, wel staat er een tapinstallatie in bruiklee 21 dec '19 Delfzijl, GR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?