58 advertenties Sorteer
 • Trendy caf, Scheepvaartkwartier te Rotterdam ! Trendy caf, Scheepvaartkwartier te Rotterdam ! In wellicht het mooiste stukje Rotterdam hebben wij in de verkoop gekregen dit hele leuke trendy cafbedrijf. Klein maar fijn wordt vaak gezegd. Gezellig terras voor de deur ! Vrij van brouwerij, speelautomaten en personeel. Lage huur !!! 14 jun '20 Rotterdam, ZH INV/GW: € 22.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Te huur casco locatie in het hart van Brabant Te huur casco locatie in het hart van Brabant OMSCHRIJVING Locatie Onderhavige commercile ruimte maakt deel uit van het hoofdwinkelgebied van Rosmalen en ligt aan het sfeervolle horecaplein. In de directe nabijheid bevindt zich een grote variatie aan horecaformules, die al jaren prominent aanwezig zijn in het centrum, zoals Brasserie Fleurie, Pasta Bar Undici, Restaurant 't Vosje, Eetcaf de 23 mei '20 Rosmalen, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.335 /mnd.
 • Restaurant te koop Haringvliet Restaurant te koop Haringvliet Haringvliet 92B is een mooie horecazaak in een monumentaal pand. Het beschikt over een terras op eigen grond, met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug. De oppervlakte van de begane grond is circa 209m2. Daarnaast is er nog een souterrain van circa77m2 en een terras van circa 80m2. De exploitatie wordt geleverd met een bar, verlaagde plafons ( 22 mei '20 Rotterdam, ZH INV/GW: € 35.000     Huur: € 4.100 /mnd.
 • Hotel Caf Restaurant de Boekanier Hotel Caf Restaurant de Boekanier Aan de doorgaande hoofdweg in de pittoreske badplaats Vrouwenpolder ligt dit mooie Hotel Caf en Restaurant. Het heeft een karakteristieke maritieme uitstraling, een groot terras, een serre, 8 hotelkamers en 1 studio. Op slechts 15 minuten lopen ligt het Noordzee strand en het Veersemeer. Heerlijk fietsen in de buurt met z'n schitterende natuur en 13 mei '20 Vrouwenpolder, ZL OG: € 1.175.000     INV/GW: € 435.000
 • Te huur/pacht horecaruimte met zaal en terras in Cultuurhuis Te huur/pacht horecaruimte met zaal en terras in Cultuurhuis Midden in de dorpskern van Krimpen aan de Lek, staat het fonkelnieuwe Cultuurhuis, Voor de horeca zoeken wij een geschikte kandidaat Het gehuurde bevat, compleet ingericht bedrijf voor lunchroom/restaurant, terras en theater. Ook zeer geschikt voor catering en thuisbezorgen. Geweldige kans voor ambitieuze ondernemer(s). 09 mei '20 Kimpen aan de Lek, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Casco Horeca Pand Coevorden Casco Horeca Pand Coevorden Midden in Coevorden, grenzend aan de markt, wordt dit horecapand te huur aangeboden. De verhuurder is bereid mee te denken over de invulling van dit pand. Deze locatie is uitermate geschikt voor een eigentijds eetcaf. Voor het pand is het mogelijk om een terras te plaatsen. Voor de juiste ondernemers is hier veel mogelijk. Coevorden, DR Huur: € 1.400 /mnd.
 • Restaurant De Ruyterhuis te Hellevoetsluis Restaurant De Ruyterhuis te Hellevoetsluis Restaurant de Ruyterhuis te Hellevoetsluis is een horecagelegenheid die bestaat uit een multifunctioneel restaurant met bar, receptie en vergaderfaciliteiten en een zeer groot uitnodigend terras direct aan het water. De keuken is een waar walhalla voor elke chefkok met alle mogelijk denkbare apparatuur. De capaciteit op de bovenetage is 100 tot 120 02 mei '20 Hellevoetsluis, ZH INV/GW: € 199.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Te Koop Partycentrum/Zalencentrum Hardenberg Te Koop Partycentrum/Zalencentrum Hardenberg Ter overname wordt aangeboden het partycentrum ?Circus? met een oppervlakte van ca. 850 m. Het object is gelegen op een zeer goede locatie aan de rand van het centrum van Hardenberg op een perceel van ca. 2800 m. Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. Boven het partycentrum bevindt zich een volledige bovenwoning van ca. 160 m met 01 mei '20 Hardenberg, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop horecabedrijf Riva Te koop horecabedrijf Riva Een prachtige horecalocatie in het centrum van Den Haag met een gevelterras, een kadeterras en een bootterras. Momenteel wordt er op deze locatie een ijssalon gexploiteerd. De nieuwe exploitant wordt niet toegestaan deze voort te zetten als ijssalon. In principe mag hier elke andere vorm van horeca worden gexploiteerd binnen de normen van de verl 28 apr '20 ?s-Gravenhage, ZH INV/GW: € 130.000     Huur: € 2.414 /mnd.
 • Te koop Brasserie Oh Die Te koop Brasserie Oh Die Brasserie Oh Die is een mooi ingerichte brasserie waar momenteel verschillende lunchgerechten geserveerd worden. Er worden diverse broodjes en zoetigheden geserveerd. Momenteel zijn er binnen 36 zitplaatsen aanwezig (mogelijkheid tot 42 zitplaatsen) en op het terras aan de voorkant en zijkant bevinden zich nog eens 35 zitplaatsen. 17 mrt '20 Zoetermeer, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.264 /mnd.
 • Horeca bedrijf verkopen? Horeca bedrijf verkopen? De laatste tijd zijn wij zeer succesvol geweest in de verkoop van diverse horecabedrijven. De keerzijde is, dat we nu weinig aanbod hebben. Daarom zijn we naarstig opzoek naar nieuw aanbod. Wilt u uw bedrijf verkopen? Neem dan contact op, dan komen wij onze werkwijze vrijblijvend uitleggen. Wij zijn op zoek naar: Restaurant Cafetaria Lunchroom Hote 29 feb '20 Friesland, FR
 • Tapasbar op A1 locatie in Meppel Tapasbar op A1 locatie in Meppel Compleet ingericht Horecabedrijf in hartje binnenstad van Meppel. Mooi groot verwarmd terras van 80 zitplaatsen vol in de avondzon op het Kerkplein. Het Kerkplein typeert zich door de vele evenementen die er worden gehouden als ook de Zaterdagmarkt. Het is een perfecte centrum locatie geschikt voor een (ervaren) horecaondernemer of stel. 29 feb '20 Meppel, DR INV/GW: € 90.000     Huur: € 2.900 /mnd.
 • T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse T.k.a. Cafebedrijf te Spijkenisse Verkoopprijs in overleg. In het mooie Spijkenisse heeft Horecaadviesbureau.nl een goedlopend cafebedrijf in de verkoop gekregen. Gelegen aan een groot plein met diverse winkels is dit een locatie waar heel de dag voetgangers voorbij lopen. Meteen aan het pand een groot terras alwaar heel de dag de zon schijnt. De eigenaar heeft besloten om een ande 23 feb '20 Spijkenisse, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.105 /mnd.
 • Wijnbar en prachtig cafe ! Volledig financierbaar ! Wijnbar en prachtig cafe ! Volledig financierbaar ! Mogelijkheid tot volledige financiering van beide bedrijven bij geschikte kandidaat !!!!!! Mooie wijnbar en schitterend caf in 1 koop te verkopen. In deze gezellige plaats 35 minuten ten zuid westen van Rotterdam staan deze 2 mooie horecabedrijven ( 10 meter van elkaar vandaan ) te koop. Graag komen wij met de juiste ondernemer in gesprek. Er valt 22 feb '20 Rotterdam, ZH INV/GW: € 250.000
 • Te huur prachtig pand voor catering/bezorgconcept Te huur prachtig pand voor catering/bezorgconcept Het onroerend goed is ook te koop, de vraagprijs van het onroerend goed is ?285.000,00 inclusief de inventaris. Dit bedrijfspand heeft op de eerste verdieping een geheel nieuw ingerichte kantoorruimte van circa 90 m2. Op de begane grond bevindt zich de werkruimte van circa 95 m2, deze is zeer geschikt om een catering/bezorgservice te exploiteren. H 09 feb '20 Schiedam, ZH OG: € 310.000     INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
Heeft u een suggestie?