Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
35 advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Keukenconcept in Gourmet Market Tilburg Keukenconcept in Gourmet Market Tilburg In één van de Hotspots van Tilburg, internationale food hal de Gourmet Market, komt een keuken vrij. Momenteel wordt in deze keuken een Zuid-Amerikaans concept gevoerd in een keuken die eind 2021 volledig nieuw is aangeschaft. Het is mogelijk om alleen de keukenplek en inventaris over te nemen als de keukenplek, inventaris en concept. De Gourmet Ma 11 apr '24 Tilburg, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 840 /mnd.
 • Ter overname Café De Butler in uitgaanscentrum Ter overname Café De Butler in uitgaanscentrum Café de Butler is een echt bruin feestcafé waar voornamelijk Nederlandstalige muziek wordt gedraaid. Het interieur is warm en uitnodigend en in 2020 geheel vernieuwd. Binnen kunnen ongeveer 70 gasten worden ontvangen en op het gezellige terras is nog eens plek voor ongeveer 25 gasten. Het café ligt in het uitgaanscentrum van Apeldoorn en is omringd 16 mrt '24 Apeldoorn, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 27.805 /mnd.
 • Handelgigant
 • Proeflokaal met Brouwerij ter overname Proeflokaal met Brouwerij ter overname Brouwerij Twee Brouwers, gevestigd Theerestraat 22 Sint Michielsgestel is binnen 18 maanden opgebouwd als een toonaangevende regionale brouwerij met fantastische merknaam en uitstraling. 1000 liter brouwhuis, 7 gistingsvaten 750 liter, BBT 750 liter. Jaarlijks productiecapaciteit 300-400 HL. Koelcel inpandig 4x3; droge opslag ca. 4x3. Opslag met 2 04 feb '24 Sint-Michielsgestel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Take Away and Delivery BRGR & PZZA Take Away and Delivery BRGR & PZZA Instappen en direct geld verdienen! BRGR & PZZA is gelegen op een bedrijventerrein te midden van drie grote woonwijken. Het ligt tegen Hoorn aan. In een straal van 15 kilometer zijn er veel plaatsen bereikbaar, zoals Medemblik. Het pand is opgedeeld in een professionele keuken met Pizza ovens en een volledig ingerichte keuken om gerechten (nu b 01 feb '24 Zwaag, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.100 /mnd.
 • Eetcafé met zalen, cafetaria met terras Stille Verkoop Eetcafé met zalen, cafetaria met terras Stille Verkoop Deze exploitatie ligt midden in een gezellig Brabants dorp en herbergt een eetcafé, met zalen, een cafetaria en beschikt tevens over een terras. De exploitatie is te koop, het pand te huur. Eventueel kan het pand tevens worden verkocht. In de exploitatie zijn uiteraard de voorzieningen zoals een uitgebreide keuken, geluidsdichte schuifwanden, techn 29 dec '23 Herpen, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Mooie ligging, groot terras en wat een mogelijkheden Mooie ligging, groot terras en wat een mogelijkheden Uitkijkend op de molen van Sloten aan het water ligt Café Louman's Hoekje. Een karakteristiek pand met een eetcafé, groot terras, een enorme kelder en een bovenwoning (die vrij komt in december 2024). Rondom het eetcafé is een en al terras gesitueerd. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over water, de brug en de molen van Sloten. In het ge 22 dec '23 Badhoevedorp, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 90.000     Huur: Op aanvraag
 • Te Koop Café Murphy's Law te Hillegom Te Koop Café Murphy's Law te Hillegom Cafe Murphy's is een gezellig café in het centrum van Hillegom. Het is de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie, een drankje of een hapje te eten. Cafe Murphy's heeft een warme en huiselijke sfeer. Het is een plek waar u zich snel thuis zult voelen. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en u een fijne tijd te bez 28 nov '23 Hillegom, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.550 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • Lunchroom in de omgeving Nijmegen ter overname. Lunchroom in de omgeving Nijmegen ter overname. Dag horeca zaak met een heel goed imago. Staat bekend om gebruik van hoogwaardige producten. Heeft een verzorgingsgebied van ruim 20 kilometer en is gelegen in een aantrekkelijke omgeving in het centrum. De zaak is de plek voor een heerlijke lunch. De keuken is gespecialiseerd in verse, seizoensgebonden gerechten. Ze werken met lokale leveranciers 31 okt '23 Groesbeek, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 400.000     Huur: € 2.700 /mnd.
 • Bekend cafe te koop in hartje Delft Bekend cafe te koop in hartje Delft Bent u op zoek naar een prachtige horecagelegenheid die u kunt overnemen? Dan is deze unieke kans in het historische Delft wellicht precies wat u zoekt! Gelegen in het bruisende hart van Delft, heeft deze gevestigde zaak een uitstekende reputatie opgebouwd en wacht op een enthousiaste nieuwe eigenaar. Deze horecazaak is een sfeervol café met een op 29 okt '23 Delft, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 165.000     Huur: € 4.900 /mnd.
 • Te koop (eet)café de Herberg Te koop (eet)café de Herberg De Herberg is een ideaal bedrijf voor ondernemers die een bedrijf verder willen laten groeien en zich thuis voelen in de gezellige ambiance van een dorp en dit in een veelzijdige omgeving. In het gezellige (eet)café de Herberg te Halfweg voel je je al welkom bij het binnenlopen. Door de warme inrichting en kleurstelling zal je je gelijk op je gemak Halfweg, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop unieke bedrijf Salsa Beach Club Rockanje Te koop unieke bedrijf Salsa Beach Club Rockanje De overcomplete b bedrijf met meer dan 30 jaar history is te koop, wegens gebrek aan opvolging. Het is niet alleen een Beach club met 200 ligstoelen maar ook een restaurant, een evenementen locatie en zelf een aparte cafetaria. Rockanje, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te huur locatie aan de Kon. Wilhelminahaven in Vlaardingen Te huur locatie aan de Kon. Wilhelminahaven in Vlaardingen Het uit 1916 daterende pand ("Dogger Maatschappij A. Hoogendijk Jzn") is bij vele Vlaardingers, jong en oud, bekend vanwege de enorme geschiedenis. Dit zeer representatieve pand telt 4 verdiepingen en is onlangs na een grote brand geheel gerenoveerd. Het pand is gunstig gelegen met vrij uitzicht en zeer nabij Metro/busstation voor uitstekende verbi Vlaardingen, ZH OG: € 0     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • Restaurant en Cocktailbar Havana ter overname in Tilburg Restaurant en Cocktailbar Havana ter overname in Tilburg Havana Tilburg bestaat meer dan twintig jaar en heeft gedurende die tijd een sterke reputatie opgebouwd als dé plek in Tilburg om te genieten van Caribische invloeden en goede cocktails. Het restaurant is gevestigd op een prominente locatie aan het Heuvelplein in Tilburg, dat bekend staat als een van de grootste horecaconcentratiegebieden in de sta Tilburg, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafé / Café Het Poortwachtershuis te Grave lage overname Eetcafé / Café Het Poortwachtershuis te Grave lage overname Dit eetcafé/ café is gelegen in een historisch pand in een van de mooiste plaatsen aan de Maas. Het gezellige en goed verzorgde interieur biedt plaats aan 45 gasten binnen en nog eens 50 op het terras. Dit bedrijf is bijzonder geschikt voor borrel, lunch en hapjes/diner in de avond. De bovenverdieping is nu ingericht als opslag maar kan eenvoudig t Grave, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 30.000     Huur: € 2.520 /mnd.
 • Ter overname Restobar in Baarn! Ter overname Restobar in Baarn! Het pand is eigentijds en verzorgd met de moderne gemakken. Alle apparatuur is 2 jaar oud. Keuken en bar zijn in top conditie. Dandy is een Restaurant met een Cocktailbar (Restobar), met een internationale-fusion keuken. Ook kunt u genieten van onze signature cocktails en de classics. Bij binnenkomst ervaart u de sfeer van een luxe, modern en toega Bussum, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 205.000     Huur: € 4.250 /mnd.
Heeft u een suggestie?