Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
35 advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Grand Cafe de Klok in Eibergen ter overname Grand Cafe de Klok in Eibergen ter overname De Klok is al vele jaren een begrip in Eibergen en wijde omgeving. De exploitatie is te koop, het pand te huur en eventueel te koop. Het bedrijf bestaat uit een Grand Café / Restaurant met zalen en een terras. Het interieur is eind 2018 door een gerenommeerd bedrijf volledig vernieuwd en ziet er fantastisch uit. De keuken is zeer professioneel en v Eibergen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 380.000     Huur: € 7.500 /mnd.
 • Te koop John's Inn Scheveningen/Den Haag Te koop John's Inn Scheveningen/Den Haag De John's Inn opende zijn deuren in februari 1947, sinds 2001 zwaait Yvonne Bron hier de scepter. De John's Inn staat bekend als een zeer gemoedelijk café, dit ook zeer geschikt is om als eetcafé exploiteren. Heerlijk zittend op het terras bij een kop koffie of een borrel met lekkere hapjes. De Gentsestraat is een aantrekkelijke straat gelegen in h 's-Gravenhage, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 125.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Handelgigant
 • Pizza Take away Mio met terras. Ter Pacht of Koop! Pizza Take away Mio met terras. Ter Pacht of Koop! Klein maar fijn pandje met goede loop! Ter pacht, dus geen grote investeringen maar lekker kant en klaar draaien. Ook bestaat er de mogelijkheid om de onderneming te kopen. Over Concept Mio: Mio is speciaal! Kies het formaat van je pizza, kies de topping en betaal per gewicht. Reserveer je pizza en haal hem bij ons op in de winkel op Slotlaan 121 i Zeist, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Ravioli Brothers Restaurant en Boutique Hotel Ravioli Brothers Restaurant en Boutique Hotel Ravioli Brothers Restaurant & Boutique Hotel is gelegen aan de Herengracht 54 in 's-Gravenhage. Het bedrijf is in 2021 geheel gerestyld en geopend in de tweede helft van 2022. Het pand is gebouwd in 1901 en heeft gebruiksoppervlakte van 319 m2 een pandhoogte van 9 meter en een bebouwde oppervlakte van 121 m2 (bron vastgoeddata). De huur van dit 's-Gravenhage, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 5.057 /mnd.
 • Te Koop Il Pomodoro Ristorante Italiano sinds 1976 Te Koop Il Pomodoro Ristorante Italiano sinds 1976 De eigenaar van Il Pomodoro exploiteert sinds 1976 dit fraaie Italiaanse Restaurant , gelegen in de Herenstraat 135 te Voorburg. Het pand is rond 1800 gebouwd en kent hierdoor een karakteristieke uitstraling. De Herenstraat is een historische straat gelegen in het centrum van Voorburg, een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Herenstra Voorburg, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Grill restaurant Ojik's Bistro Grill restaurant Ojik's Bistro Op top locatie in het schilderachtige Odijk staat dit grill restaurant te koop. Het is recent volledig nieuw ingericht en heeft een grote klantenkring. Ook de bezorgservice heeft een steeds grotere groei in omzet. Wegens gezondheidsproblemen heeft de huidige exploitant zijn werkzaamheden moeten staken. Omzet ? 500.000 per jaar. Odijk, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 35.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Trattoria Da Roberto in Veghel ter overname aangeboden. Trattoria Da Roberto in Veghel ter overname aangeboden. Trattoria da Roberto is sinds juni 2018 gevestigd in de pittoreske oude synagoge van Veghel en serveert iedere dag een traditioneel Italiaanse 4-gangen verrassingsmenu, het "eten wat de pot schaft?. Veel gasten vertellen ons blij te zijn niet te hoeven kiezen en zich heel snel op hun gemak te voelen in onze ?huiskamer?. Er is plek voor zo'n 30 gast Veghel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • Brasserie-Restaurant Bisou (in prijs verlaagd) Brasserie-Restaurant Bisou (in prijs verlaagd) Deze Turn Key horecagelegenheid "Bisou" gelegen aan de markt en heeft twee permanente terrassen met in totaal 100 zitplaatsen. Het intieme restaurant (80 m2) is uitermate geschikt voor dag-, avond- en nachthoreca, zelfs een (franchise)formule zou zomaar passen in deze studentenstad. De onderneming behoeft geen investeringen om te kunnen starten, hi Wageningen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk De tuin van Bleiswijk ligt in het midden van het prachtige buurtschap Kruisweg. Verschillende ruimtes en een prachtig terras aan het water vormt onze bar-brasserie. De tuin van Bleiswijk is te vinden in een mooi stukje polder. Mooie ingrediënten uit onze eigen tuin en natuurlijke producten. Dat proeft u op uw bord Bleiswijk, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 59.500     Huur: Op aanvraag
 • Te Koop Strandpaviljoen in Scheveningen Te Koop Strandpaviljoen in Scheveningen Gelegen in de buurt van Scheveningen aan het strand. Scheveningen, ZH OG: € 1.200.000     Huur: Op aanvraag
 • In de zomer knallen! In prijs verlaagd! In de zomer knallen! In prijs verlaagd! Unieke plek aan de haven voor diverse concepten, groot terras met uitzicht op de jachthaven. Zeker in de zomer enorme toeloop van gasten in en om de haven. Wegens gezondheidsreden moet helaas de huidige ondernemer ermee stoppen. Fantastische kans om hier te gaan ondernemen. Huizen, UT INV/GW: € 20.000     Huur: € 2.850 /mnd.
 • Top A1 Locatie in hartje Utrecht Top A1 Locatie in hartje Utrecht Gelegen aan een van de drukste straatjes van Utrecht ligt dit pand met vele mogelijkheden tot expoitatie. Dit horecastraatje met zijn enorme traffic leent zich voor vele concepten. Zelden komt zo'n kans voorbij om hier in het hart van Utrecht te gaan ondernemen. Super geschikt voor wijnbar/ cocktailbar of knusse bistro! Utrecht, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 300.000     Huur: € 3.950 /mnd.
 • Hevesta
 • Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Dit in de regio uitstekend aangeschreven restaurant/brasserie is gelegen midden in het centrum van dit bosrijke gebied. Utrechtse Heuvelrug, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Dit qua concept en ligging prima draaiend restaurant met terras is bijzonder geschikt om direct te kunnen gaan exploiteren. Tevens beschikt het bedrijf over een IJs-Kiosk. De inventaris is in prima staat en het bedrijf heeft een goede omzet en een ruim terras. Ligging van dit hoekpand aan de Markt te Landgraaf is bijzonder goed, een traffic locatie Landgraaf, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 115.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Op een druk punt in Hilversum ligt dit restaurant op een hoek. Het heeft een terras rondom en bied de gast veel kijkplezier, terras eventueel nog uit te breiden. Pand heeft een lage huur voor deze locatie. Huidige ondernemer draait ? 400.000 per jaar en er zit zeker nog rek in. Echt een pand waar heel veel winst valt te behalen. Hilversum, UT INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.600 /mnd.
Heeft u een suggestie?