Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Bekend cafe te koop in hartje Delft

Pandcode: 23043
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 60 m²
Toelichting eigen woonruimte: 4 studenten kamers m¹
Aantal zitplaatsen: 37
Aantal zitplaatsen terras: 40
Oppervlakte totaal: 42 m²
Personeel overname verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Ja
Muziekovereenkomst: Ja
Bent u op zoek naar een prachtige horecagelegenheid die u kunt overnemen? Dan is deze unieke kans in het historische Delft wellicht precies wat u zoekt! Gelegen in het bruisende hart van Delft, heeft deze gevestigde zaak een uitstekende reputatie opgebouwd en wacht op een enthousiaste nieuwe eigenaar.

Deze horecazaak is een sfeervol café met een oppervlakte van 60 vierkante meter, prachtig ingericht in een warme en moderne stijl. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan. De kleine keuken biedt de mogelijkheid om cafehapjes aan te bieden, terwijl het ruime terras met 60 zitplaatsen de gasten een geweldige buitenervaring biedt.

De locatie van deze zaak is werkelijk uniek, gelegen in het centrum van Delft, omgeven door de rijke historie en de levendige sfeer van de stad. Dit is de ideale setting voor een succesvolle horecazaak, en de huidige goede reputatie van de zaak is een stevig fundament om op voort te bouwen.

Of u nu een doorgewinterde ondernemer bent of uw eerste stap zet in de wereld van de horeca, deze zaak biedt u een uitstekende kans. De recensies spreken voor zich: gasten prijzen de heerlijke variëteit aan bieren en hapjes, en loven de uitstekende service die ze hier ervaren. Een plek waar mensen graag terugkomen.

Mis deze kans niet om de eigenaar te worden van deze succesvolle horecazaak in Delft, waar historie en gastvrijheid samenkomen. Voor meer informatie en om deze unieke gelegenheid te bespreken, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

"Dit is een geweldige kans voor een ondernemer die op zoek is naar een succesvolle horecagelegenheid. De zaak is prachtig gelegen, heeft een uitstekende reputatie en is volledig uitgerust voor succes." - Jan van Wal

"We hebben een fantastische avond beleefd in deze zaak. De verscheidenheid aan bieren en gerechten was voortreffelijk en de service was ongeëvenaard. We komen zeker terug!" - Willem Kroon
OG: Op aanvraag
INV/GW: € 165.000
Huur: € 4.900 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Bekend cafe te koop in hartje Delft OG: Op aanvraag INV/GW: € 165.000 Huur: € 4.900 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?