Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  

De advertentie 'Bistro in Oude Dorp Amstelveen Te Koop' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

105 restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Hoek van Holland, restaurant (Italiaans) + woning Hoek van Holland, restaurant (Italiaans) + woning Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Restaurant (Italiaans) met 3-k woning te Hoek van Holland. Binnen ca. 50 zitplaatsen + zonnig terras ca. 40 zitplaatsen. Het bedrijf is gelegen, hartje centrum van Hoek van Holland. Nabij de Stena Line boten, voor de overtocht naar Engeland. Hoek van Holland trekt ook veel dagjesmensen + toeristen. Het restaur Leidschendam, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.286 /mnd.
 • ID 1332 Casco horecalocatie aan de Stationsweg ID 1332 Casco horecalocatie aan de Stationsweg Het gebied rondom het Haagsche Hollands Spoor wordt steeds leuker en hipper met allemaal nieuwe restaurants en vele nieuwe (studenten)woningen. Onze opdrachtgever Geste Groep heeft in de afgelopen jaren veel panden gerenoveerd om deze buurt helemaal “op te pimpen”. De aangeboden horecalocatie is gelegen op een rij van horecaformules waaronder de Ea Den Haag, ZH Huur: € 3.100 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter overname Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter overname Dit bedrijf bevindt zich in het centrum van Weert en is thans een restaurant voor lunch en diner. De inventaris is in prima staat en het bedrijf is bijzonder geschikt om na de overname meteen te kunnen exploiteren. Mooie kans voor een ondernemer die dit concept aanspreekt. Met wat aanpassingen kan er overigens eenvoudig een andere formule in gestar Weert, LB INV/GW: € 175.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • ID: 2156 Lunchroom/Restaurant in Scheveningen ID: 2156 Lunchroom/Restaurant in Scheveningen Deze lunchroom/ restaurant is gelegen midden in de winkelstraat de Keizerstraat de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen, op nog geen vijf minuten lopen van de boulevard. Met zijn unieke ligging in het oude dorp, maar ook direct aan het strand is het een zeer goede locatie voor een lunchroom/ restaurant. De zaak is in 2016 totaa Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.150 /mnd.
 • Casco horecapand Casco horecapand Casco horecapand STEEGSTRAAT 21| VENLO-BLERICK In het centrum van het stadsdeel Blerick (ca. 27.000 inw.) ligt dit royale, multifunctionele horecapand waarin voorheen in het verleden zowel een theater als een restaurant was gevestigd. De indeling van dit markante gebouw, een voormalige bioscoop met een totale vloeroppervlakte (begane grond) van Blerick, LB Huur: € 3.500 /mnd.
 • Winkelstraat Blerick Winkelstraat Blerick Casco horecaruimte - winkelpand Kloosterstraat 14 | Blerick In het centrum van Blerick ligt aan dé winkelstraat een casco horeca/winkelpand. De indeling van deze cascoruimte is globaal als volgt: - door verhuurder te realiseren centrale entreehal (gedeeld gebruik met bewoners van bovengelegen appartementen) - horecaruimte van ± 100 Blerick, LB Huur: € 1.350 /mnd.
 • Spareribs bezorg formule, studentenstad nabij Den Haag Spareribs bezorg formule, studentenstad nabij Den Haag Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Spareribs - Chicken - Burger afhaal,- en bezorg concept. Zeer goedlopende food formule, met een groeiende omzet. In een grote woonwijk, studentenstad omgeving Den Haag. Verkoop Spareribs, Hamburgers, Fried Chicken, Hotwings. Zaak aangesloten bij een Spareribs franchise organisatie. Geopend van 16.00 uur t/m 22 Leidschendam, ZH INV/GW: € 104.500     Huur: € 1.273 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • Discreet; ter overname zeer goedlopende uitspanning. Discreet; ter overname zeer goedlopende uitspanning. Op een unieke locatie op één van de mooiste plateaus van Limburg bevindt zich een horecazaak met een adembenemend uitzicht dat gezien het geldende bestemmingsplan een blijvend uitzicht zal behouden. Inmiddels door de jaren heen een gevestigde orde geworden onder wandelaars, fietsers, motorrijders en dagjesmensen. In de wijde omgeving Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Ter overname: Sashimi2go in Heerlen. Ter overname: Sashimi2go in Heerlen. Als je het hebt over (h)eerlijke kwalitatieve Sushi dan zeg je Sashimi !Deze Sushibar bieden wij dan ook ter overname aan. Sashimi2go gelgen aan het Maanplein staat garant voor heerlijke Pokebowls, Sushi, Sashimi, en allerlei andere sidedishes.De mooie inrichting en de ligging ( vlakbij het Station in Heerlen) van deze Sushizaak maakt het zeer inte Heerlen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Tapasrestaurant in Parkstad Tapasrestaurant in Parkstad Het Tapasrestaurant van Parkstad Limburg Gelegen op een marktplein in een van middelgrote plaatsen (± 17.500 inwoners) ligt dit efficiënt ingerichte restaurant. Het object laat zich globaal als volgt indelen: - restaurant met 36 couverts - open keuken met aparte voorbereidings/afwaskeuken - gescheiden sanitair - ruim terras met 48 z Parkstad, LB INV/GW: € 56.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • locatie voor kookworkshops locatie voor kookworkshops Op een toplocatie in Maastricht bieden wij deze ruimte aan voor het geven van kookworkshops/lessen. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en snel te bereiken met de bus en trein. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en is goed onderhouden en nog zgan. De huurprijs en alle condities omtrent het huurcontract en Maastricht, LB Huur: Op aanvraag
 • Restaurant 50 zitpl. + ruim zonnig terras Nootdorp Restaurant 50 zitpl. + ruim zonnig terras Nootdorp Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Restaurant (Taps), gelegen hartje centrum van Nootdorp. Binnen ca. 50 zitplaatsen + zonnig terras 60 zitplaatsen. Gevestigd op een plein, nabij winkelcentrum De Parade. Goede (gratis) parkeer mogelijkheden in de parkeergarage. Oppervlakte ca. 120 m2, aparte uitgang achterzijde pand. Restaurant wordt verkocht z Leidschendam, ZH INV/GW: € 74.500     Huur: € 1.793 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • Casco Horecaruimte Station Maastricht Casco Horecaruimte Station Maastricht Casco horecaruimte | Station Maastricht Stationsplein 29 | MaastrichtHuurder gezocht voor de exploitatie van een Grand Café in de gerenoveerde ruimte op station Maastricht.De renovatie van station Maastricht is afgerond. De monumentale details van het station zijn weer in ere hersteld.Ook de voormalige visitatiehal van het station is volle g Maastricht, LB Huur: Op aanvraag
 • ID 1550 "Huize Den Deijl" ID 1550 "Huize Den Deijl" Horecaruimte te huur van in totaal circa 356 m2 BVO, gelegen aan de Rijksstraatweg 390 te Wassenaar (“Huize den Deijl”). ​ Het markante gebouw “Huize den Deijl” ligt op een mooie zichtlocatie aan de entrée van Wassenaar. “Huize den Deijl” beschikt over een ruime buitenruimte met uitgebreide terrasmogelijkheden. ​“Huize den Deijl” is in 2021 vol Wassenaar, ZH Huur: € 62.000 /mnd.
 • Ingericht restaurant aan Lindeplein Ingericht restaurant aan Lindeplein restaurant | ingerichte horecaruimte Lindeplein 15 Brunssum Aan het onlangs geheel gerenoveerde en verfraaide lindeplein in Brunssum bevindt zich dit nieuwe en moderne restaurant. Dit horecaobject laat zich globaal als volgt omschrijven: - restaurant met 60 ruim opgestelde couverts - efficiënt ingericht drankenbuffet én open gril Brunssum, LB INV/GW: € 39.950     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?