Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Dagzaak Lunchroom goede winstmarges unieke locatie Woonboulevard

TOPZAAK!

Bedrijfsnaam: Lunchroom Woonboulevard Oss
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - huidig gebruik: 186
Souterrain aanwezig: Nee
Aantal zitplaatsen: 30
Aantal zitplaatsen terras: 10
Oppervlakte totaal: 186 m²
Opvallende kenmerken: Enigste horecaexploitant op een woonboulevard
Website bedrijf: www.oss-lunchexpress.nl
Financieringsmogelijkheden: Nee
In verkoop / verhuur sinds: 01-01-2024
Omzet indicatie: Op aanvraag
Inventaris aanwezig: Ja
Reden verkoop: Gezinsuitbreiding
Personeel overname verplichtingen: Nee
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Openingstijden - maandag: 11:00 - 15:00
Openingstijden - dinsdag: 10:00 - 17:00
Openingstijden - woensdag: 10:00 - 17:00
Openingstijden - donderdag: 10:00 - 17:00
Openingstijden - vrijdag: 10:00 - 17:00
Openingstijden - zaterdag: 10:00 - 17:00
Openingstijden - zondag: 11:00 - 17:00
Lunchroom Woonboulevard in Oss

Geweldige Zakelijke Kans!
Ben jij op zoek naar een fantastische kans om een goedlopende lunchroom te bezitten in Gemeente Oss met meer dan 90.000 inwoners in provincie Noord-Brabant? Dan is dit jouw moment! Wij bieden Lunchroom Woonboulevard Oss te koop aan, een unieke kans om de eigenaar te worden van een bekende eetgelegenheid in een unieke locatie.

Wat deze locatie zo bijzonder maakt:

Horecavergunning op industrieterrein: Lunchroom Woonboulevard Oss is strategisch gelegen op het industrieterrein in Oss, en wij zijn de enige horecagelegenheid in de omgeving met een horecavergunning. Verder is het belangrijk te vermelden dat onze huidige huur relatief laag is vergeleken met andere uitbaters op een soortgelijke locatie. Dit geeft je een aanzienlijke voorsprong op de markt. Met geen directe concurrentie binnen een straal van 2 kilometer, ben je goed gepositioneerd voor succes.

Toegankelijkheid:
Onze lunchroom is niet alleen gemakkelijk te bereiken vanaf de Woonboulevard, maar ligt ook vlakbij belangrijke wegen en zelfs een snelweg. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden voor bezorging aan nabijgelegen bedrijven en talrijke dorpen. In feite bevind je je binnen enkele minuten in een ander dorp of stad, wat je bereik aanzienlijk vergroot.

Reputatie:
Onze lunchroom heeft een stevige reputatie opgebouwd gedurende vele jaren en is een lokaal begrip. We hebben een grote klantenkring opgebouwd, bestaande uit zowel particulieren als bedrijven, die blijven terugkomen voor onze heerlijke gerechten en uitstekende service. Onze rating op Thuisbezorgd zit altijd in de top 3 van onze regio. Daarnaast hebben we ook een eigen website die ook vele orders binnenhaalt door middels van advertenties.

Omzet:
De aantoonbare omzet van Lunchroom Woonboulevard Oss is een solide basis voor succes. Met hele goede marges op onze producten en loyale klanten, is er veel potentieel voor winstgroei.

Openingstijden:
Maandag 11:00 - 15:00
Dinsdag tot en met zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 11:00 tot 17:00

De openingstijden kunnen worden verruimd om bijvoorbeeld avondeten te verzorgen, en dit zal aanzienlijk bijdragen aan de omzetgroei. Totale openingsuren op dit moment zijn 45 uur per week.

Professionele Frietwand:
Lunchroom Woonboulevard Oss beschikt over een volledig geïnstalleerde instapklare professionele frietwand, die op dit moment niet wordt gebruik wegens onderbezetting. Dit biedt een extra kans om het menu uit te breiden en klanten te trekken met heerlijke snacks. Dit zal zeker verder bijdragen aan de omzet.

Kansen voor Groei:
Met onze unieke locatie (geen directe concurrentie in straal van 2km) en de mogelijkheid om de openingstijden te verruimen, kan de omzet eenvoudig worden verhoogd. Op dit moment is onze grootste verdienmodel de verse broodjes, maar het aanbod op het menu kan eenvoudig worden uitgebreid: er is meer dan voldoende ruimte in de aparte keuken voor bijvoorbeeld avondeten en/of sushi.. Denk verder ook aan avonduren waarin je klanten kunt bedienen tot bijvoorbeeld 21:00 uur, en profiteer dan van de extra drukte.

Ruim Terras met Enorm potentieel:
Het terras beslaat een royale oppervlakte van 150m² en biedt nu plaats aan 10 gasten, maar kan gemakkelijk worden uitgebreid tot 30 zitplaatsen. De perfecte gelegenheid om uw gasten te laten genieten van de zon en de sfeer.

Gunstige Zomerlocatie:
Gelegen op een strategische plek waar fietsers en toeristen samenkomen, is dit terras een goudmijn in de zomermaanden. De mogelijkheden voor een bloeiende zomer business zijn eindeloos.

Creatieve vrijheid:
Momenteel is het terras bescheiden ingericht, wat u de unieke kans biedt om uw eigen visie en stijl tot leven te brengen. Met een beetje creativiteit en inspanning kan dit terras een hotspot worden.


Gunstige vergunningssituatie:
Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een vergunning bij de gemeente, waardoor u de nodige vrijheid heeft om uw visie te realiseren.

Alcoholvergunning Mogelijk:
Indien gewenst kunt u eenvoudig een vergunning aanvragen om alcohol te schenken, wat de winstgevendheid van uw onderneming kan vergroten.

Vereniging van Eigenaren (VvV):
U draagt maandelijks een bijdrage van slechts €132 aan de Vereniging van Eigenaren. In ruil hiervoor geniet u van 24/7 beveiliging en uitstekend onderhoud van de groenvoorzieningen. Uw zakelijke investering is dus veilig en beschermd.

Uitstekende Verzekering:
Alle externe aspecten, buiten het gebouw zelf, zijn uitstekend verzekerd door middel van de VVV. U hoeft zich geen zorgen te maken over externe gebeurtenissen op de woonboulevard.


Extra Inclusies:

Bij de koop zijn inbegrepen: 2 vrijwel nieuwe elektrische bezorgfietsen.
Daarnaast wordt een uitstekend onderhouden Mercedes Citan TDI 108 uit 2018 aangeboden, met slechts 150.000 kilometer op de teller op moment van schrijven.

Gratis Parkeerplaatsen:
Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen letterlijk voor onze deur. Dit betekent dat je klanten altijd gemakkelijk toegang hebben tot jouw lunchroom, zonder zich zorgen te maken over parkeerkosten of beschikbaarheid.Deze overvloed aan gratis parkeergelegenheid is niet alleen handig voor je klanten, maar ook een enorm pluspunt voor jouw bedrijf.

Dit is een zeldzame kans om een gevestigd bedrijf met een sterke reputatie over te nemen en verder te laten groeien. Of je nu een ervaren horeca ondernemer bent of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, Lunchroom Woonboulevard Oss biedt een solide basis voor succes.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze geweldige kans! We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw dromen van een eigen lunchroom te verwezenlijken.

Voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen, neem contact op email naar lunchroom-wb-oss@hotmail.com of bel naar 06-26203123

Mis deze kans niet - Lunchroom Woonboulevard Oss wacht op jou!
INV/GW: € 110.000
Huur: € 2.187,61 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Dagzaak Lunchroom goede winstmarges unieke locatie Woonboulevard INV/GW: € 110.000 Huur: € 2.187,61 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?