Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

De Zevende Hemel; sfeervolle, succesvolle zaak met terras en stadstuin.

Pandcode: 2035
Woonruimte aanwezig: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 85 m²
Aantal zitplaatsen: 70
Aantal zitplaatsen terras: 160
Perceel oppervlakte: 354 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Algemeen en ligging:

Restaurant "De Zevende Hemel" is gelegen in het hart van Sluis met zicht op het Belfort en de Groote Markt, in de provincie Zeeland. Het betreft een zeer karakteristiek pand (oude brouwerij) in een bijzonder kader. Sluis ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Het vormt samen met 14 dorpskernen (w.o. Cadzand; Groede; Nieuwvliet; Breskens; Oostburg) de gemeente Sluis. Op toerisme- en recreatiegebied trekt dit deel van Zeeuws – Vlaanderen veel toeristen uit met name Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks is Sluis alleen al goed voor 5 miljoen mensen! Deze regio met zijn bourgondische karakter heeft een grote aantrekkingskracht op het verblijfstoerisme en de dagjestoerist. Het spreekt voor zich dat veel toeristen vanuit België gezien haar ligging t.o.v. o.a. Knokke, Brugge en Gent Sluis bezoeken of als uitvalsbasis gebruiken. Voor zowel de toerist, de lokale bevolking als het winkelend publiek heeft "De Zevende Hemel" veel te bieden.

Al 25 jaar is dit bedrijf een succesformule. De reden van verkoop is dat de huidige eigenaren het stokje graag willen overgeven aan een nieuwe exploitant die samen met het goede team van medewerkers kan voortborduren op het bestaande succes in een instapklaar bedrijf.

Indeling:

Begane grond / Horecagedeelte: bar, keuken, restaurant, serre welke middels een schuifpui geheel kan worden geopend en overgaat in het tuinterras. Het tuinterras is volledig af te dekken tegen zon of regen met 4 verschillende afzonderlijk te bedienen terrasdoeken. Achter het tuinterras bevindt zich een schuur voor opslag van goederen en een ruime diepvriescel. Achter de schuur is ruimte voor 3 vuilcontainers en tuinafval.

Het geheel maakt een verzorgde, smaakvol en eigentijdse indruk. Via een vaste brede trap naar de kelder is de keurige toiletgroep en magazijn bereikbaar.

Er bestaan een aantal onderhoudsovereenkomsten zoals bijvoorbeeld voor de alarminstallatie, koffiemachine, kassa, waterontharder etc. (deze zijn indien gewenst alle opzegbaar).

Restaurant (160 m2) circa 90 couverts; terras aan de voorzijde (ca 26 couverts) en in de stadstuin (circa 62 couverts).

BedrijfswoningLeuke, niet zelfstandige sfeervolle, bovenwoning (ongeveer 85 m2) bestaande uit een woonkamer net open keuken, 2 slaapkamers op de verdieping en 1 slaapkamer daarboven (vide), badkamer en een kantoor.

Koopgegevens:

De vraagprijs voor de exploitatie (inventaris, handelsnaam en goodwill) zijn op aanvraag beschikbaar. 

Huurgegevens: 

De huurprijs (restaurant en woning) en de voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn geen servicekosten en btw van toepassing.

Omzet:

Voor serieuze kandidaten liggen de jaarrekeningen ter inzage. De omzet zal nog aanzienlijk kunnen worden vergroot middels verruiming van de openingstijden en openingsdagen. 

Aanvaarding:

In onderling overleg overeen te komen.

Inventaris: 

Er is een complete restaurant inventaris aanwezig.

Vergunningen:

Het bedrijf voldoet aan de gestelde inrichtingseisen met betrekking tot de Drank- en Horecawet, Milieuwetgeving, Brandveiligheid e.d.

Bijzonderheden:

Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend. 

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak met ons kantoor. 

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.


INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

De Zevende Hemel; sfeervolle, succesvolle zaak met terras en stadstuin. INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?